سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    268

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
ن

ببین این بازی رو من اول رو کوالیتی رفتم.
بعد رو مد پرفورمنس

محاله ممکنه این وضع تصویرش باشه.
واقغا برام عجیبه این کیفیت عکس رو مد پرفورمنس
حیف دیسک بازی رو فروختم و بهش دسترسی ندارم وگرنه میگذاشتم عکس ازش رو همین مد.
واقعا این نبود!
اگه تصویر این بود محال ممکن بود من تحملش کنم!
من دسترسی دارم و دقیقا بخاطر همین وضعیت ایمیج کوالیتی رو مد کوالیتی بازی کردم
بگید عکس از کجا بگیرم براتون ؟

فکر کنم کاملا برعکس گفتی
خود AMD از حداکثر ۱۲ماه پیش کار بر روی FSR 4 رو شروع کرده ولی سونی از حدود ۱۹ ماه پیش

View attachment 350272

View attachment 350268

از طرفی به گفته DF سونی کاملا از سیلیکون اختصاصی خودش در پرو استفاده کرده و اصلا اینطور که گفتی نیازی به دانش AMD نداشته و میگه که سونی اتفاقا از تکنولوژی اپسکیل جدیدAMD که همون FSR4 هست راضی نبوده:

View attachment 350269

Moors law is dead که از ابتدا تمام اطلاعات مربوط به پرو را منتشر کرده بود میگه:
"من می دانم که سونی PSSR را برای مهندسی معکوس به AMD فرستاد"

View attachment 350270

خود Digital Foundry قبلاً چنین حرف مشابهی گفته بود که این سخت افزار مشین لرنینگ که سونی استفاده کرده کاملا «سفارشی» هست به این معنی هست که برنامه های AMD سونی را راضی نکرده بوده.

View attachment 350271
من که نگفتم AMD کاملا PSSR رو براشون توسعه داده.
حتما از پتنتها و تیم تحقیق و توسعه سونی هم درش استفاده شده.
گفتم که با کمک و دانش AMD یه نسخه کنسولی از Ai Upscaling رو توسعه دادن که نیاز خودشون رو رفع کنه.

اون آخرش هم نمیگه که FSR4 سونی رو راضی نکرده.
میگه پاسخگوی نیاز کنسول فعلی نبوده که میتونه خیلی معنی داشته باشه.

از طرفی چیپ رو amd ساخته و اضافه کرده به APU ، بر پایه RDNA 3 هست.
میخوای بگی AMD این وسط نقش هویج رو داشته؟

ن

ببین این بازی رو من اول رو کوالیتی رفتم.
بعد رو مد پرفورمنس

محاله ممکنه این وضع تصویرش باشه.
واقغا برام عجیبه این کیفیت عکس رو مد پرفورمنس
حیف دیسک بازی رو فروختم و بهش دسترسی ندارم وگرنه میگذاشتم عکس ازش رو همین مد.
واقعا این نبود!
اگه تصویر این بود محال ممکن بود من تحملش کنم!
خب مطمئنا حین بازی نمیرفتی چندسانتی TV یا مانیتور اینطور زوم کنی و بازی کنی.
البته به این هم توجه کن که اینها عکسه و خیلی از کیفیت تصویر این وسط از دست میره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHAYAN1999
گفتم که با کمک و دانش AMD یه نسخه کنسولی از Ai Upscaling رو توسعه دادن که نیاز خودشون رو رفع کنه.

Amd نقش هویج رو نداشته چون بهرحال اون APU رو AMD داره میزنه دیگه. ولی تو قسمت واحدهای AI داستان متفاوته. صحبت من اون تکنولوژی هست که سونی تو اپسکیل استفاده کرده. ظاهرا AMD تنبل تر از این حرفها بوده که بصورت قوی بره سمت AI اپسکیل و سونی مجبور شده برای قسمت AI سیلیکون اختصاصی استفاده کنه ، اینو ریچارد از DF هم گفته تو عکسها که فرستادم هست . صحبت من کلا در مورد بخش AI Upscaling هست . من بعید بدونم این همه منبع بیان و پرت و پلا بگن. کلا حرف من اینه سونی نمیره سمت FSR4 و همین PSSR خودشو ادامه میده حتی برای PS6

اگه حالشو داشتی اینو کامل ببین قشنگ همه چیو کامل کامل توضیح داده:
YouTube

آخرین ویرایش:
دیگه خودتون 400 بار گفتین بزارید هرکسی هرچی دلش خاست بخره. ماهم این اجازه رو دادیم :D
برید جیبتون رو بریزید تو پول سونی.whos care:D

این تصویر ماحسل کاره:

اگر کسی این تفاوت جزیی در زوم nx براش 810 دلار ارزش داره، میره میخره. کسی هم که براش ارزش نداره. میره کنسول بیس میخره یا با کمی هزینه بیشتر pc.
دیگه همه مثل شما بیکار نیستند یه موضوع رو 400 بار توضیح بدن. اگر قرار بود منطقی وجود میداشت که بحث در همون چند صفحه اول تموم میشد.
ولی زمانی که اعضای کالت میان یه کنسول 15.2 ترافلاپسی رو با 4090 مقایسه میکنن و باورشون اینه که اپسکیل کیفیت بهتری نسبت به نیتیو داره، اینجا با ادامه دادن بحث در اصل به شعور خودمون توهین کردیم.
ای واااای ای وااای

آره اگه به بحث منطقی بود باید تو صفحه اول تاپیک که هم قطاران شما گفتن کی میاد به جای اینکه با 700 دلار کارت گرافیک RTX 4070 بخره، 810 دلار میده به کنسولی که نه بازی داره نه هیچ فرقی کرده با نسخه بیسش، تاپیک قفل میشد و همه ما ارشاد میشدیم :(

ولی خب متاسفانه کنسول 699 دلاره و اجباری تو خریدش نیست، قابلیت هاش و اینکه بازی ها رو 60 فریم بهتر از کوالیتی مود کنسول بیس تحویل میده برای خیلی ها میتونه تفاوت ایجاد کنه که دوستان بهش اشاره کردن.

از شدت فشار هم قیمت کنسول میبری بالا، هم ترافلاپسشو میاری پایین و هم فناوری آپ اسکیل و تفاوت خروجی رو ناچیز میشماری
ولی راحت باش whos care:D

راستی، چرا رفیقات بعد از اینکه بررسی دی اف از Ff7 rebirth اومد دیگه تو تاپیک نمیان؟ نرفتن تو غار احیانا؟؟

آخرین ویرایش:
دیگه خودتون 400 بار گفتین بزارید هرکسی هرچی دلش خاست بخره. ماهم این اجازه رو دادیم :D

این تصویر ماحسل کاره:
View attachment 350263

اگر کسی این تفاوت جزیی در زوم nx براش 810 دلار ارزش داره، میره میخره. کسی هم که براش ارزش نداره. میره کنسول بیس میخره یا با کمی هزینه بیشتر pc.
دیگه همه مثل شما بیکار نیستند یه موضوع رو 400 بار توضیح بدن. اگر قرار بود منطقی وجود میداشت که بحث در همون چند صفحه اول تموم میشد.
ولی زمانی که اعضای کالت میان یه کنسول 15.2 ترافلاپسی رو با 4090 مقایسه میکنن و باورشون اینه که اپسکیل کیفیت بهتری نسبت به نیتیو داره، اینجا با ادامه دادن بحث در اصل به شعور خودمون توهین کردیم.
به نظر بهترین کار اینه که ۳۵۰ دلار بدیم سری اس بخریم. بخصوص برای اطرافیان. فوق فوقش فقط یک هشتم فایو پرو قدرت داره، حالا زیادم نباید حساس شیم. تا حلقوم مایکروسافت هست چه معنی داره بریزیم تو حلقوم سونی ‌اونم برای یک کنسول ۱۵ ترافلاپسی!! کاملا درست میگی. سری اکس هم فقط ۳ ترافلاپس از فایو پرو ضعیف تره و کاملا نسبت به پرو ارزش خرید بیشتری داره. این تصاویر هم که یوروگیمر و DF داده "ماحسل" یک سری توهمات فیکه. اصل قضیه اون تصویر دختره س که دیدید هیچ تغییری نکرده و البته همین DF هم که تا دیروز حق گو بود الان کاملا داره چرت میگه.

من که نگفتم نقش هویج رو داشته بهرحال اون GPU رو AMD داره میزنه دیگه. صحبت من اون تکنولوژی هست که سونی تو اپسکیل استفاده کرده. ظاهرا AMD تنبل تر از این حرفها بوده که بصورت قوی بره سمت AI اپسکیل و سونی مجبور شده برای قسمت AI سیلیکون اختصاصی استفاده کنه ، اینو ریچارد از DF هم گفته تو عکسها که فرستادم هست . صحبت من کلا در مورد بخش AI Upscaling هست . من بعید بدونم این همه منبع بیان و پرت و پلا بگن. کلا حرف من اینه سونی نمیره سمت FSR4 و همین PSSR خودشو ادامه میده حتی برای PS6
خب همین منم .
میگم این فناوری داره از واحدهای محاسباتی RDNA3 از AMD استفاده میکنه که خودش توسعه داده و داره الان نهایی میشه.
بعد ایشون تنبل بوده و سونی اومده براش همه این کارهاش رو انجام داده؟
البته این چیزها رو آینده بیشتر مشخص میکنه ولی دلیلی نداره که برای بالا بردن ارزش کاری که سونی کرده بخوایم AMD رو بزاریم کنار.
این دوتا شریک تجاری هستن و با هم فناوری رو توسعه دادن.

داداشمون از DF هم چیز جدیدی نگفته ، نتیجه همکاریشون شده این چیپ.
برای همین گفتم نسخه کنسولی از AI Upscaling رو توسعه دادن که برای PS5 مناسب بود.
خب حتما AMD راه دیگه ای رو برای کارتهای خودش رفته.

در مورد PS6 هم هیچ چیزی از الان مشخص نیست که تصمیم چی میتونه باشه.
اونی هم که من گفتم در مورد اینکه ممکنه از PSSR در آینده استفاده نکنه و جاش رو به مثلا FSR4 و... بده یه احتمال بود و وابسته به بازخوردی که در طول حیات Pro از PSSR و آپدیتهایی که میگیره داره.

• Like
Reactions: m.a.t
فکر کنم این زوم چند برابر باشه که اینجور شده
اگه زوم شده باشه که هیچی، بحثس جداست.

خب مطمئنا حین بازی نمیرفتی چندسانتی TV یا مانیتور اینطور زوم کنی و بازی کنی.
البته به این هم توجه کن که اینها عکسه و خیلی از کیفیت تصویر این وسط از دست میره.

درسته
من تو حالت عادی و فاصله 2 متری بازی کردم.
بازم میگم این شدت از تاری نبود.
بخصوص تو بعضی عکس ها.
ولی بازم تاکید دارم تو حالت عادی و زومی در کار نبود.
به چشم یه یوزر عادی تو حالت عادی بازی من این کیفیت بد رو ندیدم!

آخرین ویرایش:
من دسترسی دارم و دقیقا بخاطر همین وضعیت ایمیج کوالیتی رو مد کوالیتی بازی کردم
بگید عکس از کجا بگیرم براتون ؟
فیدلیتی :

1000022808.jpg

پرفرمنس :

1000022809.jpg

حرفی حدیثی ؟
خودم گرفتم اون آیکون های بالای عکس هم نشون میده وسط گیمپلی هست و زوم خاصی هم نکردم
هیت ها اینقدر زیاد شده که به توهم توطئه رسیده دیگه

این تصویر ماحسل کاره:
View attachment 350263

داداش بنده به عنوان یکی از قدیمی ترین ترول های وب فارسی :دی با سابقه اخراج و تهدید به مرگ! :دی از کلیه گروههای مسترریس، ایکس باکس فن و سونی در تلگرام و فروم ها... با این ترکیب جملات فشارم بالا نمیره ها بیشتر تلاش کن :دی
فن بودن برچسبی نیست که به من بچسبه :دی پست هام در حمایت از ایکس باکس هنوزم توی تاپیک خرید abk هستن :دی
ولی قرار نیست بی منطقی رو قبول کنم و برم که 200 بار دیگه ام جواب میدم بلکه تفکر کنید :دی
ی محصولی معرفی شده با چندتا آپشن جذاب هنوز نه تست درست درمون اومده نه بررسی دقیق ی عدد گرفتید دستتون می چرخونید که هو هو نگاه اینو و #پایان_سونی می زنید بعد که df تصاویر و بررسی جدید داد و تفاوت کاملا محسوس بود غیب شدید :دی والا مام زمین میخوریم ولی جهت حذف ظاهر سینه خیز تا خونه نمی ریم پا میشیم می خندیم میگیم اصلا هم درد نداشت :دی
اگه واقعا توی این تصویری که خودت گذاشتی تفاوتی نمیبینی به نظر یا مانیتورت مشکلی داره یا وقت چکاپه کلاریتی به واضحی هیچی نیست؟ :دی
و نمی دونم چرا فکر می کنید اصلا pssr اومده معجزه کنه؟ :دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم مشکل از چشمای من یا چیزهای دیگه ولی واقعا من فرقی نمیبینم یعنی انقد جزیی که باید خیلی دقت کرد حالا تو گیم پلی که همه چیز سریعه اصلا معلوم نیس
حالا بقیه عکسارو تخفیف میدم ولی جدا بین اینا فرقی نمیبینی یا گرفتی مارو؟!
تصویر بالایی رو انگار با ته استکان دارم میبینم ولی شما میگی باید خیلی دقت کنی تا تفاوت جریی و میکروسکوپی ببینی
2.jpg

حالا بقیه عکسارو تخفیف میدم ولی جدا بین اینا فرقی نمیبینی یا گرفتی مارو؟!
تصویر بالایی رو انگار با ته استکان دارم میبینم ولی شما میگی باید خیلی دقت کنی تا تفاوت جریی و میکروسکوپی ببینی
View attachment 350315
الان من اینو تو نگاه اول فرق ندیدم ولی دو ثانیه که نگاه کردم فرقشو دیدم ولی خب تو بازی که همه چی سریع تکون میخوره زیاد معلوم نیس 😑😑😑

Death stranding 2 که داره میاد به زودی پتانسیل پرو حتی کنسول پایه رو به خوبی مشخص خواهد کرد ، برای ۲۰۲۶-۲۷ هم قطعا اتفاقای خوبی در انتظارمون هست
اونموقع سال باید دارو ندارمون بفروشیم منتظر معرفی و خرید ps6:D

• Like
Reactions: RaminZero21
اگه زوم شده باشه که هیچی، بحثس جداست.

درسته
من تو حالت عادی و فاصله 2 متری بازی کردم.
بازم میگم این شدت از تاری نبود.
بخصوص تو بعضی عکس ها.
ولی بازم تاکید دارم تو حالت عادی و زومی در کار نبود.
به چشم یه یوزر عادی تو حالت عادی بازی من این کیفیت بد رو ندیدم!
sony scam 1.png

PS5 firmware update renders several games unplayable with severe graphics issues — this week, the best way to play PlayStation titles is on PC

سونی با اقتدار از سطح اسکم اپل پیشی گرفت و الان جایگاه اول رو در این زمینه داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or