سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    268

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
چیزی که من از این عکسها فهمیدم این بود که PS5 خیلی داغون بوده!
این کیفیت تصویر برای نسل 9 واقعا فاجعه هست
ببین دیگه خدا بیامرز SS,SX چه پدیده هایی بودن که تو اکثر مقایسات گرافیکی زیر ps5 بودن

کلاً اوضاع عجیبی دارن و بازیسنتر با وجود همه ترول‌هاش، در مقابل اون اکانت‌ها شبیه هاروارد در برابر مکتب‌های دوره قاجاره! :دی
والا من تو بدترین فروم ها و سوشال مدیای خارجی ندیدم مموری لیک رو به Firmware و پردازنده ربط بدن بعد دور هم بشینن از برتری کنسولشون کیف کنن

• Like
Reactions: Dinosaur
فکر کنم کاملا برعکس گفتی
خود AMD از حداکثر ۱۲ماه پیش کار بر روی FSR 4 رو شروع کرده ولی سونی از حدود ۱۹ ماه پیش

View attachment 350272

View attachment 350268

از طرفی به گفته DF سونی کاملا از سیلیکون اختصاصی خودش در پرو استفاده کرده و اصلا اینطور که گفتی نیازی به دانش AMD نداشته و میگه که سونی اتفاقا از تکنولوژی اپسکیل جدیدAMD که همون FSR4 هست راضی نبوده:

View attachment 350269

Moors law is dead که از ابتدا تمام اطلاعات مربوط به پرو را منتشر کرده بود میگه:
"من می دانم که سونی PSSR را برای مهندسی معکوس به AMD فرستاد"

View attachment 350270

خود Digital Foundry قبلاً چنین حرف مشابهی گفته بود که این سخت افزار مشین لرنینگ که سونی استفاده کرده کاملا «سفارشی» هست به این معنی هست که برنامه های AMD سونی را راضی نکرده بوده.

View attachment 350271
زمان توسعه بیشتر که لزوماً به معنای موفقیت نیست. مثلا مایکروسافت ۴ سال پیش کار روی ML برای آپ اسکیل و افزایش جزییات رو اعلام کرد.
امسال که نتیجه روی ویندوز ۱۱ اومده آدم از دیدنش یه جوری میشه:دی🥱

به دور از بحث فن بودن ffvii نباید به عنوان مثال برای مقایسه دو تا کنسول استفاده بشه رزولوشن کم توی ps5 مشخصه مشکل سازنده ست نه کنسول . توی remake هم یه سری تکسچرا روی ps4 و pro اصلن لود نمیشدن که بعد تو ps5 و pc تازه لود میشدن . به نظرم بازی های دیگه برای مقایسه استفاده بشه بهتره

خبر رسیده گویا ریمستر دیزگان و هورایزن هم توی راهه =))
*ریمستر استیشن PRO*
فکر کن داریم ریمستر دیزگان رو با PSSR و ۱۲۰ فریم میزنیم :D
پلی استیشن هر چی هست با هر ایرادی که داره جوری اکس باکسو زده که از ابتدای نسل هشت تا الان و از الان تا دو نسل دیگه هم اکس باکس نمیتونه از جاش بلند شه

این کنسول بیشتر از این که شبیه pro باشه مثل یه ورژن جدیده که بعضی مشکلاتش رفع و بعضی از ویژگی هاش بهتر شده مثل تلویزیون های سامسونگ ، سونی یا الجی که هر سال نسخه جدید معرفی میشه با اون قیمت اما کلی بهتر.
مثل zero dawn و days gone که قراره با برچسب remastered و قیمت 60 یا 70 دلاری به پلیر های pc و ps قالب کنه
این pro هم به همین شکل
عجیبه که دوستان ps فن بجای اینکه بیشتر از همه با این قضیه مشکل داشته باشن و معترض باشن دارن ازش دفاع می کنن

این کنسول بیشتر از این که شبیه pro باشه مثل یه ورژن جدیده که بعضی مشکلاتش رفع و بعضی از ویژگی هاش بهتر شده مثل تلویزیون های سامسونگ ، سونی یا الجی که هر سال نسخه جدید معرفی میشه با اون قیمت اما کلی بهتر.
مثل zero dawn و days gone که قراره با برچسب remastered و قیمت 60 یا 70 دلاری به پلیر های pc و ps قالب کنه
این pro هم به همین شکل
عجیبه که دوستان ps فن بجای اینکه بیشتر از همه با این قضیه مشکل داشته باشن و معترض باشن دارن ازش دفاع می کنن
خب دقیقا هدفش همینه دیگه میلاد جان
اومده کمبود ها و مشکلات نسخه بیس رو حل کنه
دلیل اینکه کسی هم نمیخره یا در نهایت 15-20 درصد میخرنش، اینه که قیمتش بالاس
خب چرا ما باید به این قضیه اعتراض کنیم؟ سونی میگه آقا من آپشن بیس برات گذاشتم، پرو هم گذاشتم، چهار سال دیگه هم پلی استیشن 6 میدم. دو تای اول الان بخر یا صبر کن بعدا نسخه 6 بخر. نگفته که پشتیبانی از نسخه پایه رو قطع میکنم تا مجبور بشی 700 دلار پول بدی که!

زبان قاصره از این همه بلاهت. ایشالا ماکرو دوستان درک میکنند که این کنسول نسل بعدی نیست و فقط جزو خانواده 5 هست که برای تلویزیون های خاص خروجی خودش رو داره؟ یه جوری میگن تفاوت زیادی نیست تو عکسا انگار انتظار داشتن اسپایدرمن از تلویزیون بپره بیرون تو خونشون از آشپزخونه بره تو اتاقا و برگرده :D

پس تصور کن اگر حتی تصورکردنش سخته :D
View attachment 350433
Screenshot_20240919_015203_Chrome.jpg
از دیروز دارم فکر میکنم چطور اینو با SX داشتین مقایسه میکردین؟ :D
IOو کاراکن کجا بودن که اینو بلا رو سره PS3 ببخشید PS5 آوردن؟؟
جدی جدی چطوری روی 5 با این کیفیت بازی میکردین؟ :D نگو که تو رو هم یاده ps3 ننداخت؟
حق دارین PRO بخرین منم بودم معطلش نمیکردم

• Like
Reactions: 3DO and Terova
View attachment 350460
از دیروز دارم فکر میکنم چطور اینو با SX داشتین مقایسه میکردین؟ :D
IOو کاراکن کجا بودن که اینو بلا رو سره PS3 ببخشید PS5 آوردن؟؟
جدی جدی چطوری روی 5 با این کیفیت بازی میکردین؟ :D نگو که تو رو هم یاده ps3 ننداخت؟
حق دارین PRO بخرین منم بودم معطلش نمیکردم
photo_2024-09-20_18-16-25.jpg
چرا اینجوری شد لاو کنسول؟؟؟
بازی انحصاری جعبه باید روی PS5 ی که 3 ترافلاپس زورش کمتره بهتر اجرا بشه؟؟؟
واقعا که مایکروسافت... اه :(

کنسول وارز تموم شده
چیو بحث می کنید؟:دی
مثل اینکه الان فنای سگا بیان بگن پرو وسیله کلاهبرداری هست! خب باشه
غیر این با این قدرت رو کنسول ها گزینه ای دارید بفرمایید!
.
.
خوده مایکی هم شل کرده! دو کیت هارو گرفته و بازی های فعلیش رو فایو پرفورمنس بهتری داشتن چه برسه رو پرو!بازی تموم شد
امروزم یک خبر تلخی رو اعلام کردند
IMG_20240920_191708.jpg
کمتر از یک ماه دیگه بساط اینم تموم میشه! جای مبارزه! تعداد پست های دفاعیه تو این چند سال تو تاپیک های مختلف رو ببرید مقر ردموند قسمت اداری برای آخرین دریافتی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or