سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    253

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
این از کجا کپی کردی ؟
این پاور چیه ؟ گرین هم از این زباله بهتره
سرعت هیچ, تو خبر ها ندیدی که SSD PS5 یک ترابایت نیست ؟
موس / کیبرد / دسته کجاست ؟ بدون دسته PS5PRO هم 700 دلار نیست :-?? 635 دلار

توان RT کارت RTX 4070 بین 62 تا 65 ترافلاپس
توان RT PS5PRO بر اساس کلاک لیک شده ( 100 درصد تایید شده ) حدود 70 ترافلاپس

توان پردازش AI کارت RTX 3090 حدود 290TOPS
توان پردازش AI PS5PRO بیش از 300TOPS

بزرگوار یه چیزی شنیدی اما معنی ارتقا نمیدونی
تنها ارتقا منطقی برای RTX 4070 یه کارت حداقل 1100/1200 دلاری به نام RTX 5080 با TDP 400W :)) یه لول پایین تر RTX 5070TI که زیر 900 دلار نخواهد بود
ارتقا به 5080/5070TI با پاور زباله 650W :))
ارتقا CPU هم 400 دلار هزینه داره
رم 16 هم به پایان عمر خودش رسیده باید ارتقاش بدی
SSD هم نیاز به ارتقا داره
پی سی گیمر برای ارتقا این PCحدود 2000 دلار هزینه می کنه ( اگه کارت / CPU / رم هم بفروشه باز هم حدود 1300 دلار باید هزینه کنه )

PS6 احتمالا بین 600 تا 700 دلار , 2028 گیمر می تونه با فروش PS5PRO ( دست دوم اش قطعا بین 350 تا 400 دلار فروخته می شه ) + 250 تا 300 دلار PS6 بخره

View attachment 349812
کوروش عزیز، نه من نه هیچکس دیگه علاقه نداره باهات بحث کنه.
Ps5 pro خیلی خوبه. مارک سرنی داره خدایی میکنه. سونی با ارزش ترین کمپانی دنیاست.
موفق باشی.

مشتی ول کن خارجو! ما توی ایران میخوایم کنسول PS5 Pro بخریم براش نظر سنجی کردیم. خارجی با پول یک هفته کارش میتونه یه دونه PS Pro بخره!

همین چیزایی که گفتی رو من توی ایران نمونه مشابه انتخاب کردم. که شما موس و کیبرد هم در نظر نگرفتی، به قول رولی دسته رو هم در نظر نگرفتی یا اینکه مادربرد باید Wi-Fi 7 باشه و سرعت SSD مثل PS5 باشه. من یه سیستم که ارزون ترین قطعات مثل کیس + هارد HDD + کارت 4070 باشه با پاور و خنک کننده CPU سرچ کردم. تازه با فرض مثال که نیازی به مانیتور نداشته باشی و بخوای توی تلویزیون خونه پدرت استفاده کنی! کیس هم بزاری روی فرش چون میز هم لازم داری! شد این:

دست بردارید از مقایسه کنسول و PC جون ما... این تهه تهش تو ایران 45-50 بفروشنش دیگه... با 50 میلیون میشینی بازیتو میکنی تموم. نیازی نیست دنبال دیسک باشی و استند حتما! مگه سیستم های الان کسی براشون دی وی دی رایتر میخره؟ همه چی دیجیتالی شده. بماند که هر چقدر شما از مزایای استیم و تخفیفاش و فروش کارت و نصب ایمولاتور و ... بگی، ارزش اون 45 میلیون هزینه اضافه رو نداره که نداره!
مهراد جان
من کاری به ایران نداشتم. ایران اصلا جزو آمار حساب نمیشه.
راجع به wifi 7 واقعا نمیدونم چرا تو و رولی کلیک کردین روش؟ نمیدونم چرا توی ایران دنبال همچین چیزی هستین!سرعت اس اس دی هم گفتم تاثیری توی پی سی گیمینگ نداره.
بعد حالا این که ایران دلال بازار هست شکی توش نیست. ولی این دلالی فقط شامل پی سی نمیشه. شامل اون ps5 pro ای که میخوای بخری هم میشه و شک نکن روزی که میاد حداقل ۷۰ میلیون روش قیمت میزران!
من خودم ps5 خریدم توی اون گرونی های کرونا و کلاه بسیار گشادی سرم رفت!

آخرین ویرایش:
اوایل نسل همین بود یادتون نبود می گفتن همین بحث ها
فقط فرقش اینجا بود که به جا PCمی گفتن ۱۲ترافلاب‌ 😂😂

و می گفتن PS5 روی ۱۰۸۰بازی RE8که بتونه ۶۰ فریم اجرا کنه زاییده

و مارک سرنی همه رو با SDDگول زده

و قابلیت دوال سنس از نسل ۸روی کنترلر باکس هست 😂😂

بعدا دیدن تولز ها نرسیده همه چی عوض شد نسل رسید به اواسطش ولی تولز ها نرسیده

الان که دیدن نمیشه از معجزات عمو فیل برای کوبیدن PS5استفاده کنن رسیدن
به مقایسه با PC

جالبیش اینه برای انلاین بازی کردن از پلاس پرمیمیوم مایه می‌زارن تا هزینه بره بالا سالیانه تا با PCمقایسته کنن

این جماعت هر نسل هستند و کارشون همینه جدی نگیرید

فقط علی ونوم جواب بدید 😂

درود
کسی که همیشه کنسول گیمر بوده بعیده بخواد بیاد رو پیسی حتی اگه دقیقا قیمت یکی باشه! ولی در کل این قیمت رو تصمیم خیلیا برای ارتقا به پرو تاثیر داشته! اینو میشه از کامنتهای ویدئوهای یوتوب دید! (نمیشه گفت همه هیتر هستن چون حجم کامنتها و لایکها خیلی بالاست)

کوروش عزیز، نه من نه هیچکس دیگه علاقه نداره باهات بحث کنه.
Ps5 pro خیلی خوبه. مارک سرنی داره خدایی میکنه. سونی با ارزش ترین کمپانی دنیاست.
موفق باشی.

مهراد جان
من کاری به ایران نداشتم. ایران اصلا جزو آمار حساب نمیشه.
راجع به wifi 7 واقعا نمیدونم چرا تو و رولی کلیک کردین روش؟ نمیدونم چرا توی ایران دنبال همچین چیزی هستین!سرعت اس اس دی هم گفتم تاثیری توی پی سی گیمینگ نداره.
بعد حالا این که ایران دلال بازار هست شکی توش نیست. ولی این دلالی فقط شامل پی سی نمیشه. شامل اون ps5 pro ای که میخوای بخری هم میشه و شک نکن روزی که میاد حداقل ۷۰ میلیون روش قیمت میزران!
من خودم ps5 خریدم توی اون گرونی های کرونا و کلاه بسیار گشادی سرم رفت!

الان دو سه صفحه س من تميفهمم دقيقا شما دنبال چى ميگردى؟ حرف حسابت دقيقا چيه؟ :D
مقايسه مسخره pc رو كردى بهت نشون دادن نمونه مشابه گرون تر يا در بهترين حالت مساوى در مياد.
بحث گرونى نسبت به بقيه بازارو كردى همه بهت گفتن كنسول ويژه محسوب ميشه و آپشن پايه با قيمت مناسب وجود داره.
الان دقيقا دنبال كجاى قضيه ايي؟

كنسول ميان نسلى نه الزامى براى كمپانى هست عرضه ش و نه الزامى براى مشترى هست خريدش.
صرفا يه چيز پرميوم هست كه اگه كسى توى همين سخت افزار و پلتفرم اگه ميخواد با صرف هزينه يه خروجى بالاترى بگيره گزينه داشته باشه.

حالا شما بيا اينجا روضه مصيبت و گرونى بخون!
تهش به نظرم يه برچسب داس و چكش قرمز با حاشيه سبز هم بزن ته جمله هات.

الان دو سه صفحه س من تميفهمم دقيقا شما دنبال چى ميگردى؟ حرف حسابت دقيقا چيه؟ :D
مقايسه مسخره pc رو كردى بهت نشون دادن نمونه مشابه گرون تر يا در بهترين حالت مساوى در مياد.
بحث گرونى نسبت به بقيه بازارو كردى همه بهت گفتن كنسول ويژه محسوب ميشه و آپشن پايه با قيمت مناسب وجود داره.
الان دقيقا دنبال كجاى قضيه ايي؟

كنسول ميان نسلى نه الزامى براى كمپانى هست عرضه ش و نه الزامى براى مشترى هست خريدش.
صرفا يه چيز پرميوم هست كه اگه كسى توى همين سخت افزار و پلتفرم اگه ميخواد با صرف هزينه يه خروجى بالاترى بگيره گزينه داشته باشه.

حالا شما بيا اينجا روضه مصيبت و گرونى بخون!
تهش به نظرم يه برچسب داس و چكش قرمز با حاشيه سبز هم بزن ته جمله هات.
حرف حسابم رو ده بار زدم ولی نه شما نه خیلیای دیگه که رگباری نقل قول میکنین نمیخواین ببینین.
روضه مصیبت و گرونی هم من نخوندم، مهراد خوند و منم گفتم برای همه اجناس هست نه صرفا پی سی.

حالا یبار دیگه هم حرف حسابم رو میزنم:
پی اس ۵ پرو قیمت خیلی گرونی داره، قیمتش نزدیک به پی سی هست و کسی که میخواد بخره میتونه پی سی رو هم که (از نظر من گزینه بهتری هست) در نظر بگیره.

باز الان دوباره یه ۵ نفر دیگه میان میگن تو دنبال چی هستی؟آقا داریم بحث فنی میکنیم و مقایسه سخت افزار.

یه سوال فنی از عزیزان متخصص pc دارم.من یه ۲۰ سالی میشه pc قوی نمیبندم چون نه حوصلش رو دارم و نه به کارم میاد و حتی pc که الان دارم ساختارش خیلی شبیه کنسوله و یه intel nuc12wshi3 هستش که هم جمع و جوره و هم کم صدا(بی صدا).
حالا سوالم یادم نره بپرسم،اینهمه pc رو با کنسول ps5 مقایسه میکنید و براش قطعات جور میکنید و یه کاری میکنید قیمتش نزدیک کنسول در بیاد آیا این pc که میبندید صدا نداره؟فن نداره؟ یه بازی مثل لست ریمیک روش اجرا میکنید آیا میتونید صدای خود بازی رو بشنوید بدون اینکه اذیت بشید؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tboy2022 and Destro
حرف حسابم رو ده بار زدم ولی نه شما نه خیلیای دیگه که رگباری نقل قول میکنین نمیخواین ببینین.
روضه مصیبت و گرونی هم من نخوندم، مهراد خوند و منم گفتم برای همه اجناس هست نه صرفا پی سی.

حالا یبار دیگه هم حرف حسابم رو میزنم:
پی اس ۵ پرو قیمت خیلی گرونی داره، قیمتش نزدیک به پی سی هست و کسی که میخواد بخره میتونه پی سی رو هم که (از نظر من گزینه بهتری هست) در نظر بگیره.

باز الان دوباره یه ۵ نفر دیگه میان میگن تو دنبال چی هستی؟آقا داریم بحث فنی میکنیم و مقایسه سخت افزار.
تا وقتی فکر میکنی فقط خودت داری حرف حساب میزنی و بقیه چرند میگن بحث فایده چندانی نداره ولی خب :D

چند روزه هزار تا لیست دیدیم که قیمت اون کانفیگ پی سی که نزدیک پروئه زیر 1200-1300 دلار درنیومده بعد میگی نزدیک همن قیمتاشون؟ رسما نزدیک دوبرابره و اینکه دیگه هر کی از نسل قبل دستش به یه گیمی رسیده میدونه کنسولا هرچی از عمرشون میگذره بازیا روشون بهینه تر میشن ولی پی سی غیر بهینه تر. یعنی همین 4070 که همه جا دارن میکنن تو چشممون مطمئنا آخر نسل از پرو عقب تره اگه الان در حد هم باشن.
تا یکی دو سال پیش میگفتن پی سی ببندیم بازیای مایکرو و سونی رو باهم داریم که دیگه همون مزیتم از پی سی گرفته شده و ارزش خرید کنسول بالاتر رفته.

یه نکته مهمی که هست اینه که تو میگی 700 دلار واسه کنسول هزینه کردن زیاده یا منظورت اینه که برای این کانفیگ هزینه کردن زیاده؟ اگه مورد اوله که هیچی کلا، ولی اگه مورد دومه مگه اصلا چیزی از مقایسه هاش اومده که ببینیم چطوریه؟

پ.ن: جالبه وقتی درمورد پی سی صحبت میکنی وای فای 7 و اس اس دی 2 ترابایت و پرسرعت و پاور درست حسابی و موس و کیبورد و کنترلر یه سری خرت و پرت اضافین ولی از پرو که حرف میزنی استند و درایو شدن عضو جدایی ناپذیر دستگاه که اگه نباشن صبحمون شب نمیشه. باور کن از کنسول به صورت افقی هم میشه با ثبات خیلی بهتری استفاده کرد و قرار نیست دستگاه بدون استند ورتیکال منفجر شه :D

واسه ps5 pro فقط خود کنسول رو لحاظ می کنین بدون در نظر گرفتن هزینه های دیگه مثل استند ، دیسک درایو ، پلاس و حتی یه tv مناسب مثل c2 یا c3
اما وقتی به pc میرسه علاوه بر اسپیکر ، موس کیبورد و ... دانگل وایفای رو هم واسش در نظر می گیرین
_____
باید قبول کنید در هر حالت pc انتخاب بهتری هست و نمیشه این حقیقت رو خفه کنید
حالا شجره نامه بنویسین واسه خودتون و اتوبوسی لایک کنین

نظرات دوستان رو که میخونم بعضی از نظرات راجب اینه که پیسی به صرفه تره نسسبت به پرو

خوب سوال اصلی اینه ایا پیسی همه بازیهای انحصاری پلی استیشن رو اجرا میکنه ؟ یا اگه میکنه ایا دی وان میکنه؟
من که به شخصه اصلا نمیتونم تحمل کنم بازیهای مثل لست و گاد و انچارتد .... اینا رو بازی نکنم یا حتی یک سال دیرتر بازی کنم. بعضی بازیها رو باید همون اوایل داغ داغ تجربه کرد. چون با گذر زمان لذتش از بین میره چون خیلیا تجربه کردن ممکنه ناخواسته اسپویل بشه واستون. مزه اش رو از بین میبره .پس نظر شخصی من اینه مقایسه پیسی و کنسول کلا اشتباه هستش. چون کسی که کنسول میخره انتخاب اولش به خاطر انحصاریهاش هست نه قدرت و قیمت و ...

بنظرم مقایسه پی سی و پلی استیشن پرو کاملا اشتباه هست.
دو سیستم مختلف رو نمیشه مقایسه کرد.
همیشه بازی ها برای پلی استیشن بهینه تره و باید هم باشه چون تو اون هشت سال سازنده با یک سیستم مشخص سرکار داره ولی برای کامپیوتر حتی ۴۰۹۰ هم که باشه بعد از دو سه سال دیگه اون کیفیت قبل رو نداره و باز بازی جدیدی پیدا میشه که اون رو به چالش بکشه. چون سازنده باید هزار مدل رو در نظر بگیره و در آخر هم اون توانی که کارت گرافیک داره رو ازش استفاده نمیشه.
بنظرم کیفیتی که بازی بعدی ناتی داگ و GTA VI روی پرو ارائه میدن قطعاً برای اون کیفیت باید حداقل سیستم ۱۵۰۰ یورو به بالا تهیه کرد.
پرو کلا برای کسی که پلی استیشن نخریده انتخاب خوبی هست و درسته قیمتش ۸۰۰ یورو خورده ولی از خرده فروشی ها و ... بعد از چند ماه میشه با قیمت حدود ۷۰۰ یورو هم تهیه کرد.
نسخه دیجیتال الان تو سایت پلی استیشن ۴۴۹ یورو هست ولی میشه با قیمت ۳۹۹ هم از بعضی سایت ها تهیه کرد.

اما از اون طرف پی سی کاربردهای مختلف دیگه ای هم داره.

یه سوال فنی از عزیزان متخصص pc دارم.من یه ۲۰ سالی میشه pc قوی نمیبندم چون نه حوصلش رو دارم و نه به کارم میاد و حتی pc که الان دارم ساختارش خیلی شبیه کنسوله و یه intel nuc12wshi3 هستش که هم جمع و جوره و هم کم صدا(بی صدا).
حالا سوالم یادم نره بپرسم،اینهمه pc رو با کنسول ps5 مقایسه میکنید و براش قطعات جور میکنید و یه کاری میکنید قیمتش نزدیک کنسول در بیاد آیا این pc که میبندید صدا نداره؟فن نداره؟ یه بازی مثل لست ریمیک روش اجرا میکنید آیا میتونید صدای خود بازی رو بشنوید بدون اینکه اذیت بشید؟؟
درود
در حالت دیفالت و خرید برندهای بصرفه تر کمی صدای سیستم اذیت میکنه! ولی اگه دانش کافی داشته باشی میتونی تا حد زیادی این مشکلات رو حل کنی!
کارهایی که خودم انجام میدم، اندرولت کردن کارت گرافیک! (حدود 5% کارایی کارت کاهش پیدا میکنه ولی دور و نویز فنها تا 50% کمتر میشه!) و استفاده از برنامه های کمکی مثل fan control !
مثل عکس زیر طوری تنظیم کردم که تا 67 درجه CPU دور فنها ثابت پایین بمونن! ( تو محیط ویندوز اصلا متوجه صدای فن نمیشی) و تو بازیها هم 80% موراد در حد کنسول صدا میده و باقی موارد هم در حدیه که تو صدای بازی گم میشه!

Screenshot 2024-09-15 131258.jpg

اما اگه مایکرو از بازی بره بیرون من مطمئنم یه کمپانی دیگه از یه جای دیگه سر در میاره.
بازار همیشه خودش رو بالانس میکنه.

اگه هنوز ساخت کنسول سوددهی و توجیه داشته باشه مطمئنا سرمایه گذارها دست نمیزارن روی هم که فقط سونی حکمرانی کنه و تماشاش کنن.

خلاصه من مطمئنم این شرایط به مونوپولی سونی تو صنعت ساخت کنسول ختم نمیشه.
چون اونجا مطمئنا شروع افول کنسول گیمینگه و هیچکس اون رو نمیخواد.

این انلاین مجانی برا پی سی یه جورایی عذاب هم هست. همه بازیا پر چیترن. اوندفعه gta online رو پی سی بازی کردم از در و دیوار ماد میریخت رو سرور اصلی. ایپکس هم خیلی چیتر داشت
کانتر هم خو دیگه از هر پنج مچ ۳ تاش به چیتر میخوری

واسه ps5 pro فقط خود کنسول رو لحاظ می کنین بدون در نظر گرفتن هزینه های دیگه مثل استند ، دیسک درایو ، پلاس و حتی یه tv مناسب مثل c2 یا c3
اما وقتی به pc میرسه علاوه بر اسپیکر ، موس کیبورد و ... دانگل وایفای رو هم واسش در نظر می گیرین
_____
باید قبول کنید در هر حالت pc انتخاب بهتری هست و نمیشه این حقیقت رو خفه کنید
حالا شجره نامه بنویسین واسه خودتون و اتوبوسی لایک کنین
میلاد جان همچنان روی حرف خودت پافشاری میکنی که! کی گفته باید تی وی مناسب C2 بخری؟ مگه سیستم که ببندی مانیتور نمیخواد؟ الان یه مانیتور 27 اینچ رزولوشن 2K بخری 18 تومنه ولی یه تلویزیون 50 اینچ 4K میتونی 15 بخری!

در جواب ریپلای @Sobhan_23 باید بگم که اونی که PS5 رو روز اول عرضه تو ایران میخره 70 تومن و سیس عقاب میگیره اصلا تو این بحث ما نیست! اون پسر وزیره. الان با 26 میتونی PS5 بخری. کنسول پرو هم یه مدت بگذره قیمتش واقعی میشه. ولی اون سیستم 93 تومنی قراره ارزون تر بشه؟ یک عمره همه این قطعات تو بازار هست دیگه همونی که هست میمونه دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or