سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    253

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
بنظرم کلا این مقایسه های pc vs ps با توجه مخاطب های هدف اساسا اشتباهه و گرون تر یا ارزونتر بودن پرو نسبت به pc انچنان تاثیری روی فروش پرو نداره. من خودم وقتی میخوام به ارزش خرید پرو فکر کنم حقیقتا نمیام اونو با pc مقایسه کنم چون فکر میکنم اصلا هر کدومشون مخاطب های متفاوتی رو هدف گرفته. چون هنوز کنسول و اونهم پلی استیشن محتوای انحصاری و مزیت مخصوص خودش رو داره که ادم نمیتونه اونو جایگزینی برای pc درنظر بگیره. فکر میکنم برای اغلب افراد هم همین باشه مثلا طرفی که pc گیمره دیگه نمیاد این مقایسه های pc vs ps برای خودش انجام بده، نگاه به جیبش میکنه و میره به اندازه جیبش واسه خودش pc میبنده حالا چه قیمتش کمتر از ps باشه چه بیشتر. از طرفی اونی هم که چند نسل رو کنسول گیم زده نمیاد پرو رو با pc از لحاظ قیمتی مقایسه کنه، بلکه میاد با نسخه پلی استیشن پایه مقایسه میکنه و اگه واسش ارزش داشت پرو میخره، نداشت همون ps5 معمولی میگیره یا نگه میداره.

بیا واست از آمازون آلمان با سی پی یو zen5 لیست کردم:D
میشه سی پی یو و مادربورد و با کیس رو هم هنوز ارزونتر بست که برسه سمت 1000!

حالا باز داستان بگید که پی سی خیلی گرونه و کنسول خیلی ارزونه!

یه درصد هم فکر کنید که پی اس 5 پرو توی ری تریسینگ یا آپ اسکیل به پای 4070 برسه!
View attachment 349776

با قابلیت ارتقا ، انلاین مجانی و............

View attachment 349776
حاجی بنظرم بس کن دیگه.
این حرکتها را سال ۲۰۱۴ هم میکردن. سال ۲۰۲۰ هم میکردن و کلا آخر عاقبت خوشی نداشت چون سیستم هایی که اون زمان معرفی میکردن الان فوقش بشه باهاش فیلم دید.
نه سیستم جای کنسول رو میگیره و نه کنسول جای PC رو.
قبلن هم صدبار گفتم کسی که میخواد کنسول بمونه می مونه و هیچ دلیلی هم نداره بره سمت PC. کسی هم که کلا رو pc راحته نیاد سمت کنسول به نفعشه.
خودمم PC دارم خوبشم دارم.الانم کنسول ندارم پس نیا بگو تو PC نداری دستت نمیرسه
اولا این SSD که گذاشتی که بنداز لاجرز دیوار به درد خودت میخوره. سرعت ۳۰۰۰ با یک ترا ؟
مادربردی هم که میذاری باید دقیقا قابلیت های فایو پرو مثل wifi7 ,bt , و چیپ صورتی پیشرفته رو داشته باشه.
قیمت دوال سنس رو هم باید حساب کنی ۷۵ تا چون تو پک PS5 PRO جزوی از اون ۷۰۰ تا حساب میشه (یورو حالیم نیست فقط به دلار میگم) . اگر قراره از سر و دمش بزنید که خب سونی هم میتونست بزنه بجا ۷۰۰ میشد ۵۰۰.
شماها مگه مشکلتون قیمت پرو نیست پس باید عادلانه تک تک چیزی که رو پرو هست با تمام مشخصات و امکاناتی که داری دقیقا عین اونو پیدا کنید و قیمت بذارید ببینید میزنه از ۷۰۰ بالا یا نه.
کل توییتر رو به گند کشیدن یه عده با این سیستم گذاشتن ها. آدم اگه فقط یک ذره عقل تو سرش باشه میفهمه کنسولی که سونی معرفی کردن به نسبت چیزی که ارائه میده قیمتش خیلی هم خوبه یه پی سی بخوای ببندی باید حدود ۱۲۰۰-۱۳۰۰ تا داد با تمام امکانات موجود رو پرو.
من نمیفهمم اگه اکسباکس هم کنسول کراس جن معرفی میکرد انقدر جنجال بپا میکردید شماها؟
بعدم یکجور میگید انلاین مجانی اولا پلاس اجباری نیست. از کجا معلوم کسی بخواد اصن انلاین بزنه. دوما اگه اینطوره که خب پول ویندوز اوریجینال و موس و کیبرد هم حساب کنید. بعدم پلاس اسنشیال سالی میگیری ۸۰ تا سالی ۳۶ تا بازی مجانی رو همون اسنشیال میده یا نه؟ میده یا نمیده؟ باو ول کنید این مسخره بازیارو. ادم نمیدونه به فشار خوردن DF و IGN بخنده یا سیستم معرفی کردن Colteastwood که میگن پس چرا رم نذاشتی، میگه رم تو همون gpu هست دیگه. حالا همه یهو شدن کارشناس سخت‌افزار 🤣
اون ۴۰۷۰ هم همون ریچارد فشاری DF گفت باید با GPU پرو مقایسه اش کرد.
اگرچه با API بهتری که پلی استیشن داره اصلنم بعید نیست بشه بهتر از اون ازش خروجی گرفت. همونطور که PS5 پایه در حد ۴۰۶۰ خروجی میده

IMG_20240915_021308_262.jpg

آخرین ویرایش:
حاجی بنظرم بس کن دیگه.
این حرکتها را سال ۲۰۱۴ هم میکردن. سال ۲۰۲۰ هم میکردن و کلا آخر عاقبت خوشی نداشت چون سیستم هایی که اون زمان معرفی میکردن الان فوقش بشه باهاش فیلم دید.
نه سیستم جای کنسول رو میگیره و نه کنسول جای پی سی رو.
قبلن هم صدبار گفتم کسی که میخواد کنسول بمونه می مونه و هیچ دلیلی هم نداره بره سمت PC
خودم پی سی دارم خوبشم دارم.الانم کنسول ندارم پس نیا بگو تو پی سی نداری دستت نمیرسه
اولا این SSD که گذاشتی که بنداز لاجرز دیوار به درد خودت میخوره. سرعت ۳۰۰۰ با یک ترا ؟
مادربردی هم که میذاری باید دقیقا قابلیت های فایو پرو مثل wifi7 ,bt , و چیپ صورتی پیشرفته رو داشته باشه.
قیمت دوال سنس رو هم باید حساب کنی ۷۵ تا چون تو پک PS5 PRO جزوی از اون ۷۰۰ تا حساب میشه (یورو حالیم نیست فقط به دلار میگم) . اگر قراره از سر و دمش بزنید که خب سونی هم میتونست بزنه بجا ۷۰۰ میشد ۵۰۰.
کل توییتر رو به گند کشیدن یه عده با این سیستم گذاشتن ها. آدم اگه فقط یک ذره عقل تو سرش باشه میفهمه کنسولی که سونی معرفی کردن به نسبت چیزی که ارائه میده قیمتش خیلی هم خوبه یه پی سی بخوای ببندی باید حدود ۱۲۰۰-۱۳۰۰ تا داد با تمام امکانات موجود رو پرو.
من نمیفهمم اگه اکسباکس هم کنسول کراس جن معرفی میکرد انقدر جنجال بپا میکردید شماها؟
بعدم یکجور میگید انلاین مجانی اولا پلاس اجباری نیست. از کجا معلوم کسی بخواد اصن انلاین بزنه. دوما اگه اینطوره که خب پول ویندوز اوریجینال و موس و کیبرد هم حساب کنید. بعدم پلاس اسنشیال سالی میگیری ۸۰ تا سالی ۳۶ تا بازی مجانی رو همون اسنشیال میده یا نه؟ میده یا نمیده؟ باو ول کنید این مسخره بازیارو. ادم نمیدونه به فشار خوردن DF و IGN بخنده یا سیستم معرفی کردن Colteastwood که میگن پس چرا رم نذاشتی، میگه رم تو همون gpu هست دیگه. حالا همه یهو شدن کارشناس سخت‌افزار 🤣
چی میگی برای خودت رولی؟ :D
وایفای ۷ چیه؟ اصلا هنوز وایفای ۶ گلوگاه نیست تو دنبال ۷ ای؟
سرعت اس اس دی پایینه؟ خب که چی؟ روی پی سی مهم نیست سرعتش.

کل بحث سر اینه که کنسول ps5 pro توی اروپا با درایو و پایه حدود ۹۵۰ یورو هست و این قیمت خیلی نزدیک به یه پی سی بهتر هست.

نسل ۸ یه پی سی خوب هم حدود ۱۲۰۰ یورو بود با این تفاوت که ps4 pro قیمتش ۴۰۰ تا بود.

چی میگی برای خودت رولی؟ :D
وایفای ۷ چیه؟ اصلا هنوز وایفای ۶ گلوگاه نیست تو دنبال ۷ ای؟
سرعت اس اس دی پایینه؟ خب که چی؟ روی پی سی مهم نیست سرعتش.

کل بحث سر اینه که کنسول ps5 pro توی اروپا با درایو و پایه حدود ۹۵۰ یورو هست و این قیمت خیلی نزدیک به یه پی سی بهتر هست.

نسل ۸ یه پی سی خوب هم حدود ۱۲۰۰ یورو بود با این تفاوت که ps4 pro قیمتش ۴۰۰ تا بود.

اگر قراره از سر و دمش بزنید که خب سونی هم میتونست بزنه بجا ۷۰۰ میشد ۵۰۰.
شماها مگه مشکلتون قیمت پرو نیست پس باید عادلانه تک تک چیزی که رو پرو هست با تمام مشخصات و امکاناتی که داری دقیقا عین اونو پیدا کنید و قیمت بذارید ببینید میزنه از ۷۰۰ بالا یا نه.
این قسمت را برای شما نوشتم.
دقیقا تک تک اون چیزی که داره و ارزشی که داره را باید حساب کنی . من چیکار به این دارم که چه سیستمی میتونی ببندی.
شما دهها کانفیگ میتونی معرفی کنی.

من حرفم اینه اون PS4 اون زمان همون ۴۰۰ تا میارزید و فایو ۵۰۰ تا میارزید و پرو هم ۷۰۰ تا میارزه . همش برمیگرده به خرجی که توش کردن. باور کن درک این موضوع اصلا سخت نیست. انودیا یه روزی غول پرچمدارش ۸۰۰ تا بیشتر نبود الان ۲۰۰۰ تاس. قیمت سیلیکون و بخصوص اگه چیپ AI باشه بالا رفته . تورم بالا رفته. شما همینطوری کشکی میگید قیمت بالاس .آره نسبت به ps4 بالاس ولی اون کجا و این کجا. یه کم منصف باشید لااقل

من به اين pc بستن و اينكه چقدر در مياد ايناتون كار ندارم.
ولى عزيزانى كه ميان قيمت اينو با ps4pro مقايسه ميكنن توجه به تورم دنيا بعد كوويد و بالتبع افزايش هزينه نيروى توليد و در نتيجه توليد و افزايش قيمت سخت افزار هاى مدرن تر هم توجه بكنيد :D

من حرف آخرم رو بزنم تو این تاپیک و برم .شما همه سال دیگه بیایین همین تاپیک. موقعی که سری 5000 انویدیا هم اومده. من ببینم 4070 کجای بنچمارکهای اون موقعس.
حاجی همین gpu فایو و سری اکس مگه نمیگفتن RX 5700 عه؟‌ یادتون که هست. الان برید ببینید همین کارت ووکونگ رو نمیتونه رو تنظیمات مدیوم و 1080P درست ۳۰ فریم بده. حاجی نکنید همچین. یه کنسول با معماریی که اگرسیو کاستوم شده. یه تیکش RDNA3 هست. یه تیکش RDNA4. یه تیکش تکنولوژی خود سونیه . چیپ SSD یش ۹ هسته ZEN2 جدا داره . واسه چیپ صوتش پردازنده جدا داره. رم و وی-رم تو هم مرجه. اینو اصلا نمیشه 1:1 مقایسه کرد با PC . داستان PC جداست اون یه عالم دیگه داره این یه عالم دیگه.
شب خوش

این قسمت را برای شما نوشتم.
دقیقا تک تک اون چیزی که داره و ارزشی که داره را باید حساب کنی . من چیکار به این دارم که چه سیستمی میتونی ببندی.
شما دهها کانفیگ میتونی معرفی کنی.

من حرفم اینه اون PS4 اون زمان همون ۴۰۰ تا میارزید و فایو ۵۰۰ تا میارزید و پرو هم ۷۰۰ تا میارزه . همش برمیگرده به خرجی که توش کردن. باور کن درک این موضوع اصلا سخت نیست. انودیا یه روزی غول پرچمدارش ۸۰۰ تا بیشتر نبود الان ۲۰۰۰ تاس. قیمت سیلیکون و بخصوص اگه چیپ AI باشه بالا رفته . تورم بالا رفته. شما همینطوری کشکی میگید قیمت بالاس .آره نسبت به ps4 بالاس ولی اون کجا و این کجا. یه کم منصف باشید لااقل
من نمیدونم تا کی میخواین به ماله کشی برای سونی با این تورم ادامه بدین :D کسی که میخواد گیم بزنه نمیاد واسه خودش هی صغری کبری کنه که تورمه پس من باید کنسول گرون بخرم. نگاه میکنه به جیبش و جنسی که میخواد بخره و گزینه های مشابه!
طرف میخواد یه پلتفرم به نسب قوی و بروز تهیه کنه برای گیم. ۲ گزینه پیش رو داره.
خرید پی اس ۵ پرو
خرید کانفیگ پی سی با قیمت مشابه!

خودش با توجه به خواسته هاش میتونه یکی رو انتخاب کنه. تفاوت اینه که توی نسل قبل بخاطر اختلاف قیمت اکثرا ps4 pro رو انتخاب میکردن. الان قیمت رفته بالا و گزینه دیگه هم هست. سایتا و کاربرا هم متوجه این موضوع میشن و میان لیست و مقایسه میکنن.

View attachment 349776
مشتی ول کن خارجو! ما توی ایران میخوایم کنسول PS5 Pro بخریم براش نظر سنجی کردیم. خارجی با پول یک هفته کارش میتونه یه دونه PS Pro بخره!

همین چیزایی که گفتی رو من توی ایران نمونه مشابه انتخاب کردم. که شما موس و کیبرد هم در نظر نگرفتی، به قول رولی دسته رو هم در نظر نگرفتی یا اینکه مادربرد باید Wi-Fi 7 باشه و سرعت SSD مثل PS5 باشه. من یه سیستم که ارزون ترین قطعات مثل کیس + هارد HDD + کارت 4070 باشه با پاور و خنک کننده CPU سرچ کردم. تازه با فرض مثال که نیازی به مانیتور نداشته باشی و بخوای توی تلویزیون خونه پدرت استفاده کنی! کیس هم بزاری روی فرش چون میز هم لازم داری! شد این:

دست بردارید از مقایسه کنسول و PC جون ما... این تهه تهش تو ایران 45-50 بفروشنش دیگه... با 50 میلیون میشینی بازیتو میکنی تموم. نیازی نیست دنبال دیسک باشی و استند حتما! مگه سیستم های الان کسی براشون دی وی دی رایتر میخره؟ همه چی دیجیتالی شده. بماند که هر چقدر شما از مزایای استیم و تخفیفاش و فروش کارت و نصب ایمولاتور و ... بگی، ارزش اون 45 میلیون هزینه اضافه رو نداره که نداره!

بعد یه سری اینجا خوشحال باشن که بلاخره سونی پوزه رقباش رو به خاک مالوند و دیگه رقیبی نداره
رقابت همیشه خوبه و به نفع مشتریه.
ولی باور کن وقتی رقیب به جای رقابت سعی میکنه کلا قاعده بازی رو بهم بزنه و کلا رقیب رو با حرکت های نامتعارف از رقابت حذف کنه، همون بهتر که وجود نداشته باشه

.

رقابت همیشه خوبه و به نفع مشتریه.
ولی باور کن وقتی رقیب به جای رقابت سعی میکنه کلا قاعده بازی رو بهم بزنه و کلا رقیب رو با حرکت های نامتعارف از رقابت حذف کنه، همون بهتر که وجود نداشته باشه

.
دقیقا همینه.من که نباید برم دنبال یه رقیب خوب و با جنم بگردم.وقتی همچین رقیبی نیست تقصیر منِ تولید کننده نیست.رقیبی که لیگ زرد رو به تنهایی دستش گرفته بود و فقط با هارت و پورت و ترامگافلوپس میخواست خودش رو بالا بکشه همون بهتر که بره دنبال سرنوشتش

فلسفه کنسول جذب مخاطباییه که نیمخوان برای سرگرمی ویدیو گیم، هزینه پریمیوم کنن و این قیمت با این فلسفه تضاد داره
بهتره نسل جدید رو زودتر شروع کنن به جای اینکه کنسول با cpu چهار نسل قبل رو به بهانه بین نسلی، طول عمرش رو مصنوعی اضافه کنن

دقیقا همینه.من که نباید برم دنبال یه رقیب خوب و با جنم بگردم.وقتی همچین رقیبی نیست تقصیر منِ تولید کننده نیست.رقیبی که لیگ زرد رو به تنهایی دستش گرفته بود و فقط با هارت و پورت و ترامگافلوپس میخواست خودش رو بالا بکشه همون بهتر که بره دنبال سرنوشتش
اخه فقط لیگ زرد و خالی بندیاشون نیس
رقیبی که می خواست کل بازار رو بخره و انحصاری کنه اگر موفق میشد و کل بازار رو انحصار فرا میگرفت، هدفش رقابت نیس و از بین بردن رقیبه.
الانم مشخص نیس چی میشه و شاید باز برن هر چی IP هست بخرن و هر وقت حال کردن انحصاری کنن کل بازار رو .

برای همین من بشخصه محصولات رو گرونتر بخرم خیلی بهتر تا همچین وضعیتی پیش بیاد.​

فلسفه کنسول جذب مخاطباییه که نیمخوان برای سرگرمی ویدیو گیم، هزینه پریمیوم کنن و این قیمت با این فلسفه تضاد داره
بهتره نسل جدید رو زودتر شروع کنن به جای اینکه کنسول با cpu چهار نسل قبل رو به بهانه بین نسلی، طول عمرش رو مصنوعی اضافه کنن

این یه کنسول Pro هست و پلتفرم اصلی نیس. هر کس باز بخواد ps5 با قیمت معقول بخره کنسول اسلیم با قیمت خوب در اختیارشه.
در نتیجه نمیشه به گرون بودن این نسخه گیر زیادی داد.

.​

View attachment 349776
این از کجا کپی کردی ؟
این پاور چیه ؟ گرین هم از این زباله بهتره
سرعت هیچ, تو خبر ها ندیدی که SSD PS5 یک ترابایت نیست ؟
موس / کیبرد / دسته کجاست ؟ بدون دسته PS5PRO هم 700 دلار نیست :-?? 635 دلار

توان RT کارت RTX 4070 بین 62 تا 65 ترافلاپس
توان RT PS5PRO بر اساس کلاک لیک شده ( 100 درصد تایید شده ) حدود 70 ترافلاپس

توان پردازش AI کارت RTX 3090 حدود 290TOPS
توان پردازش AI PS5PRO بیش از 300TOPS
با قابلیت ارتقا ، انلاین مجانی و............
بزرگوار یه چیزی شنیدی اما معنی ارتقا نمیدونی
تنها ارتقا منطقی برای RTX 4070 یه کارت حداقل 1100/1200 دلاری به نام RTX 5080 با TDP 400W :)) یه لول پایین تر RTX 5070TI که زیر 900 دلار نخواهد بود
ارتقا به 5080/5070TI با پاور زباله 650W :))
ارتقا CPU هم 400 دلار هزینه داره
رم 16 هم به پایان عمر خودش رسیده باید ارتقاش بدی
SSD هم نیاز به ارتقا داره
پی سی گیمر برای ارتقا این PCحدود 2000 دلار هزینه می کنه ( اگه کارت / CPU / رم هم بفروشه باز هم حدود 1300 دلار باید هزینه کنه )

PS6 احتمالا بین 600 تا 700 دلار , 2028 گیمر می تونه با فروش PS5PRO ( دست دوم اش قطعا بین 350 تا 400 دلار فروخته می شه ) + 250 تا 300 دلار PS6 بخره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or