سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    237

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
در ادامه روند کل کل دو شرکت خسیس اپل و سونی، جاپونی های سامورایی تصمیم گرفتن قابلیت شارژ Adaptive دسته های دوال سنس رو در آپدیت جدید، فقط محدود به نسخه اسلیم و پرو کنن و کاربران نسخه فت پلی استیشن به چنین ویژگی دسترسی ندارن!

پ.ن: احتمالا حدس زدن دارندگان این نسخه مثل خود کنسول فت هستن پس نیازی به این قابلیت ندارن، بلندشن برن دسته رو از کنسول بکشن تا لاغر هم بکنن وسط راه، عه! 🤣

ماکروسافت نسل بعد هم دیگه کنسول سنتی مثل هر نسل نمیده. اینکه تیم طراح xbox رو برداشته و داده به بخش سورفیس خودش سیگنال هست. اینکه کنسول بین نسلی نمیده سیگنال هست. دوستان جعبه فن اینا رو میبینن ولی خب براشون مهم نیست و ترجیح میدن اینجا به مسخره بازی مشغول باشند. حتی اینکه اسم رو به صورت Microsoft Gaming درآوردن یه سیگنال هست. من فکر میکنم نسل بعد ایکس باکس یه pc handling باشه با قابلیت وصل به تلویزیون یه چیزی مثل switch ولی خب خیلی به دردنخورتر :D
اگر کنسول نسل بعدیی ماکروسافت همچین چیزی باشه و در صورتی که موفق به فروش نشه نتیجش میشه حذف کنسول ایکس باکس برای همیشه

نسل پیش سونی ps4 pro ساخت که ۲ تا ۲/۵ برابر از ps4 قوی تر بود و درایو هم داشت و ۳۹۹ دلار هم قیمت زد

مایکرو one x ساخت که تا ۴ برابر از one قوی تر بود و درایو هم داشت و ۴۹۹ دلار قیمت زد

همین نسل هر دو کنسول پرچمدار ۴۹۹ دلار قیمت داشتن و هر دو هم درایو داشتن تازه در اوج دوران کرونا هم بودیم

الان به چه منطقی با چه متر و معیاری کنسول تمام دیجیتال باید ۷۰۰ دلار قیمت بخوره؟؟؟؟؟؟؟
قیمت گذاری هشت سال قبل چه ربطی به الان داره وقتی DF تایید میکنه قیمت پی سی مشابه 5 پرو حداقل ۱۵۰۰ دلار در میاد .
الان فقط بخاطره نبود پایه و درایو 700 دلار نمیارزه ؟

• Like
Reactions: tboy2022
این نکته رو فقط برای اطلاع میگم و اصلا قصد ارزش گذاری یا مقایسه کنسول و PC و... ندارم.
با توجه به بازیهایی که تا الان برای PS5 عرضه شدن و نوع استفاده بازیهای فرست پارتی (و third party) از اس‌اس‌دی PS5 تاکنون، اگه تو ایران کارت گرافیک رو استوک بگیریم (چون قیمت GPU نو نجومیه) و بقیه قطعات رو نو، میشه با حدود 45 تا 50 میلیون یه سیستم تقریبا در تراز PS5 Pro (یا بسته به انتخاب قطعات کمی قوی تر) جمع کرد.

اپل جواب سونی را داد!

این شرکت در بخش توضیحات دستمال تمیز کننده 20 دلاری خود، پشتیبانی از خانواده آیفون 16 و اپل واچ سری 10 را اضافه کرده تا به سونی بفهماند که حتی دستمالش همه محصولات این شرکت را تمیز می کند و قدیم و جدید نداره براش!

photo_2024-09-14_22-26-14.jpg
photo_2024-09-14_22-26-16.jpg

ماکروسافت نسل بعد هم دیگه کنسول سنتی مثل هر نسل نمیده. اینکه تیم طراح xbox رو برداشته و داده به بخش سورفیس خودش سیگنال هست. اینکه کنسول بین نسلی نمیده سیگنال هست. دوستان جعبه فن اینا رو میبینن ولی خب براشون مهم نیست و ترجیح میدن اینجا به مسخره بازی مشغول باشند. حتی اینکه اسم رو به صورت Microsoft Gaming درآوردن یه سیگنال هست. من فکر میکنم نسل بعد ایکس باکس یه pc handling باشه با قابلیت وصل به تلویزیون یه چیزی مثل switch ولی خب خیلی به دردنخورتر :D
به عنوان کسی که هیچکدوم از کنسول های نسل ۹ رو ندارم ولی این نداشتن رقیب بزرگترین ضربه به مشتری های اون بخش هست(گیمینگ)
اگه ایکس‌باکس نباشه ممکنه کنسول نسل بعدی سونی بالای ۱۰۰۰ دلار قیمت بخوره
مثل کاری که انویدیا کرد!تا وقتی که amd باهاش رقابت داشت(نسل rtx 20xx)قیمتای انویدیا کاملا رقابتی بود با اومدن نسل rtx 30xx و فاصله عجیبی که از طریق کیفیت dlss و ری تریسینگ گرفت قیمتاش یه مقدار افزایش داد و نسل فعلی که amd هیچ توان رقابتی باهاش نداشت rtx 4090 رو ۱۶۰۰ دلار قیمت گذاری کرد الانم که amd گفته دیگه پرچمدار نمیتونه بسازه و فقط میانرده عرضه میکنه خدا میدونه چه تگ قیمتی رو نسل rtx 50xx بزاره قطعا خون مشتری هاش رو میکنه تو شیشه!
سونی هم فقط کافیه بو ببره دیگه رقیبی نداره چنان قیمت‌گذاری کنه تو گینس ثبت کنن
بعد یه سری اینجا خوشحال باشن که بلاخره سونی پوزه رقباش رو به خاک مالوند و دیگه رقیبی نداره

من العان خودم ps5 slim دارم فن هیچ شرکت خاصی هم نیستم اگر ماکرو بازی هاش روی pc نمی داد العان یک xbox هم داشتم

فقط یک سوال با نوشتن این متن شرکت sony چقدر از سهامش بنامت زد

آدم باید ببینه ته جیب خودش چقدر پوله بعد بیاد درمورد 2 تا شرکت غول مثل سونی و ماکرو نظر بده
این شرکت ها از من و شما بیشتر میدونن چکار باید بکن چکار باید نکنن اینقدر مشاورهای بزرگ دورشون ریخته احتیاجی به نظر و مشاوره من و شما ندارن
من سهام دار هیچکدوم نیستم ولی شما انگار سهامدار ماکروسافتی که انقدر ناراحت شدی. این جمله نخ نما و مسخره که شرکت های بزرگ خودشون میدونن چیکار کنن رو بنداز سر کوچه. شرکت های بزرگ هم اشتباهاتی میکنن که بیا و ببین نمونه خود concord.
نمونه بزرگتر میخوای یاهو. یاهو اولین شرکتی بود که سرمایه ۱۰۰ میلیاردی رسید تهش با ۴ میلیارد به Verizon فروخته شد. این بین هم حاظر نشد ۲ میلیارد بیشتر واسه خرید گوگل بده که الان نزدیک ۲ تريليون دلار ارزش داره. خود ماکروسافت کم اشتباه کرده؟ یکیش ویندوزفون
شما نگران نباش پاش برسه سونی هم میکوبم
IMG_20240914_232306_818.jpg

آقا چطوریه وقتی قراره قیمت PS5 رو حساب کنید با ملاک هزینه وسط لوکزامبورگه ولی به پی سی که میرسه ملاک میشه قیمت ایالتای تکس فری ـه آف خورده ی آمازون آمریکا؟ :D

بیا واست از آمازون آلمان با سی پی یو zen5 لیست کردم:D
میشه سی پی یو و مادربورد و با کیس رو هم هنوز ارزونتر بست که برسه سمت 1000!

حالا باز داستان بگید که پی سی خیلی گرونه و کنسول خیلی ارزونه!

یه درصد هم فکر کنید که پی اس 5 پرو توی ری تریسینگ یا آپ اسکیل به پای 4070 برسه!
Pc.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or