سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
​
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
نخیر 90 درصدتون آخره بازی credit رو skip کردین رفته که میان میگین داستان کشش نداره و از این حرفا
شما هم فکر کنم آخره بازی credit رو skip کردی رفته پی کارش شما یه دور دیگه آخرشو بازی کن بعد credit رو skip نکن بزار تا اخرش بره آخرش بهت نشون میده که چی شده:thumbdown
کریتوس نیست و رفته پس زنده هست و فقط شمشیره اولمپیوس افتاده و خبری از کریتوس نیست
پس هی نگین داستان فلانه کشش نداره:|
آها چون پایان بازی فلان شد یعنی داستان کشش داره ! شما می تونی یه داستان خوب در حد سه گانه قبلی از ادامه ای که اسکیپ نکردین در بیارین ؟!

امیدوارم HS2 نباشه

HS یه بازی فوق العاده بود مخصوصا داستان و نحوه بیان اون ، HS یکی از معدود بازی هایی بود که پشت داستانش هدف داشت ( انتقاد شدید نسبت به خرافات و عقاید خرافی که به زیبایی به تصویر کشیده شده بود ) در صورتی که متاسفانه اکثر سازنده ها ارزش داستان رو نادیده میگیرن و فقط داستان توی بازیشون هست تا بازی جلو بره

از اونجایی که NT الان مشغول ساخت Devil May Cry ـه و تیم کوچیکی هم هستن پس احتمالا فعلا نمیتونند روی HS2 کار کنند و خیلی حیفه که یه بازی با داستانی به این عمیقی دست سازنده دیگه ایی بیوفته که به احتمال زیاد نمیتونه داستانی به زیبایی نسخه اول برای بازی بنویسه

ظاهر وپوشش کجا بوده!!!

الان شخصیت پردازی کریتوس رو بردار با اون دختر جغله مقایسه کن تا منظور حرفم رو بفهمی.

اصلا طرف لخت مادر زاد بیاد .من اصلا کاری با این موضوع ندارم.

اگه قراره به مبارزه ودرگیری باشه شخصیت بازی هم باید طبق شرایط ساخته بشه.

این سو سول بازی ها هم بدرد سن پایین میخوره .

ایشالا ما هم به سن بالای شما که رسیدیم ، سوسول بازی رو کنار میگذاریم و معنای عمیق و واقعیه شخصیت پردازی رو درک میکنیم و عاشق دوربازوی کریتوس و مارکوس فنیکس میشویم ....

راستی این آدمایی که تو امضات گذاشتی عجب شخصیت پردازی خفنی دارن !!! :|

اینا که تو امضام میبینی مرد واقعی هستن.

مردانی که کم حرف میزنن و داخل عمل همه چیز رو ثابت میکنن.

مردانی که ترسو وبزدل نیستن.

مردانی که به شریک زندگیشون خیانت نمیکنن و بعد از خدا همسر وفرزندانشون بیشترین اهمیت رو براشون داره.

نه !! انگار قضیه خیلی جدیه !!

آخرین ویرایش:
ایشالا ما هم به سن بالای شما که رسیدیم ، سوسول بازی رو کنار میگذاریم و معنای عمیق و واقعیه شخصیت پردازی رو درک میکنیم و عاشق دوربازوی کریتوس و مارکوس فنیکس میشویم ....

راستی این آدمایی که تو امضات گذاشتی عجب شخصیت پردازی خفنی دارن !!! :|

اینا که تو امضام میبینی مرد واقعی هستن.

مردانی که کم حرف میزنن و داخل عمل همه چیز رو ثابت میکنن.

مردانی که ترسو وبزدل نیستن.

مردانی که به شریک زندگیشون خیانت نمیکنن و بعد از خدا همسر وفرزندانشون بیشترین اهمیت رو براشون داره.

مردانی که داخل کشورهاشون طرفدارهای زیادی دارن.و به عنوان اسطوره ورزش کشورشون شناخته میشن.

اون دور بازو رو هم که گفتید. مثلا میخواستید وسط میدون جنگ چی ببینید؟

حالا گیریم بازی.

وسط شمشیر وخون و خونریزی به نظر شما جک نیست همچین شخصیتی؟

دوستان. آخر God of War دو رو فراموش کردید؟
کریتوس وارد آینه‌ی زمان می‌شه و گایا رو ملاقات می‌کنه و... .
این به این معنیه که ما تو گاد آو وار 3 همش تو آینه‌ی زمان بودیم. مطمئن باشید داستانش کشش لازم رو داره.

دوستان. آخر God of War دو رو فراموش کردید؟
کریتوس وارد آینه‌ی زمان می‌شه و گایا رو ملاقات می‌کنه و... .
این به این معنیه که ما تو گاد آو وار 3 همش تو آینه‌ی زمان بودیم. مطمئن باشید داستانش کشش لازم رو داره.
کریتوس ننه گایا و دوستان (:دی) رو میاره توی زمان خودش و میگه زئوس الان توی زمان من ضعیف شده و بهترین موقع برای شکست دادنش هست ! همه چی توی زمان حال اتفاق افتاده :دی
داداش گلم من منظورم با اونایی هست که میان میگن کریتوس
خودکشی کردو شمشیره به این بزرگی رو کرد داخله شکمش و مرد
و دیگه کریتوسی وجود نداره
دوست عزیز هر اتفاقی هم که افتاده باشه داستان کلی کشش نداره :دی کشش نداره یعنی چی ؟ :دی یعنی هر چی توی دنیای گاو بود و نبود نابود شد رفت همه چیز از بین رفت الان گیریم
کریتوس زنده :دی
میخواد با روح آتنا سنگ کاغذ قیچی بازی کنه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
کریتوس ننه گایا و دوستان (:دی) رو میاره توی زمان خودش و میگه زئوس الان توی زمان من ضعیف شده و بهترین موقع برای شکست دادنش هست ! همه چی توی زمان حال اتفاق افتاده :دی
این دیالوگ کریتوس رو فراموش کرده بودم :دی

خب پس کشش نداره :دی

آها چون پایان بازی فلان شد یعنی داستان کشش داره ! شما می تونی یه داستان خوب در حد سه گانه قبلی از ادامه ای که اسکیپ نکردین در بیارین ؟!

داداش بخدا داستان این بازی وحشتناک انعطاف داره...
البته قبول دارم یه ذره دارن گندشو در میارن...
ولی همین که 3ش مجهول تموم شد نشون می‌ده نسخه‌های بعدیش هم باید ساخته بشن تا فهمید کی کریتوس رو برده سمت آب؟ کریتوس جنازه‌ش چی می‌شه و هزار تا سوال دیگه...

زنده بودن یک شخص دلیلی برای ادامه ی داستان که نمیشه!!!
داستانی که از اول GOW I شروع شده بود حالا تموم شده!
البته آخر GOW I هم داستان به کل تموم شده بود! :d ولی خوب تونستن خیلی هم قشنگ و زیبا و ... ادامه بدن داستان رو!
الان هم اگر بتونند داستان رو خیلی خفن ادامه بدن که کسی مخالفتی نمیکنه! ولی وقتی قوی ترین شخص دنیا یعنی زئوس هم با خاک یکسان میشه،واقعا سخته ادامه ی داستان! و شک کردن به ادامش مجازه! و احتمال اینکه بتونند داستان رو خوب ادامه بدن 10% ـه! :d

الان که دارم این پست رو میدم ساعت 3 نصفه شبه . چند ساعت پیش که دیدم نیما از Heavenly Sword تعریف کرد به خودم گفتم من هم یه امتحانی بکنم . بازی رو داشتم ولی هیچ وقت حتی تو دستگاه هم نذاشته بودم . بازی رو گذاشتم و تا الان میخکوب بودم . کارگردانیه شاهکار . شخصیت پردازیه عالی . Voice Acting و Cut scene های فوقولعاده تاثیر گذار و موزیک عالی . اصلا فکرش رو نمیکردم انقدر گرافیک و کارگردانیه کات سین ها عالی باشه . با اینکه HS رو تموم نکردم ولی امیدوارم شماره بعدیش ساخته بشه چون واقعا پتانسیل داره . در ضمن بازی رو که اومدم بزارم تو پکش دیدم پشتش نوشته :
Beyond Revenge Lies Redemption
ولی چه فایده که همه چیز خبر از Gow میده نه HS :دی
البته از Gow هم همه جوره حمایت میشه . یه ماییم و یه کریتوس :دی

الان که دارم این پست رو میدم ساعت 3 نصفه شبه . چند ساعت پیش که دیدم نیما از Heavenly Sword تعریف کرد به خودم گفتم من هم یه امتحانی بکنم . بازی رو داشتم ولی هیچ وقت حتی تو دستگاه هم نذاشته بودم . بازی رو گذاشتم و تا الان میخکوب بودم . کارگردانیه شاهکار . شخصیت پردازیه عالی . Voice Acting و Cut scene های فوقولعاده تاثیر گذار و موزیک عالی . اصلا فکرش رو نمیکردم انقدر گرافیک و کارگردانیه کات سین ها عالی باشه . با اینکه HS رو تموم نکردم ولی امیدوارم شماره بعدیش ساخته بشه چون واقعا پتانسیل داره . در ضمن بازی رو که اومدم بزارم تو پکش دیدم پشتش نوشته :
Beyond Revenge Lies Redemption
ولی چه فایده که همه چیز خبر از Gow میده نه HS :دی
البته از Gow هم همه جوره حمایت میشه . یه ماییم و یه کریتوس :دی
وای عجب نکته ای :دی دو برابر بیشتر امیدوار شدم :دی

928391_67454_back.jpg

آخرین ویرایش:
به به ! نکته ی بسیار خوبی بود! منم مثل احسان شدیدا امیدوار شدم! :d
راستی امیدوارم پرش هم به بازی اضافه باشه! :d
---
احسان تو نیز شدید داری امید میدی! یعنی GOW IV باشه ترورت میکنم :d
پشت صفحه ی تصویر رنگش اینا که خیلی شبیه به علامت سانتا وقتی اول بازی ها میاد هستش :d پس امیدواریم سانتا پشت بازی باشه(که هم دست از سر GOW برداره،هم مطمئن بشیم گیم پلی خفنی خواهد داشت،هم داستان خفن، هم بازی پرش داره دیگه :d )

آخرین ویرایش:
خدا از دهنتون بشنوه کاش همین HS2 باشه. >:d<
من برای دو تا بازی شیرینی میدم اگه تایید شن. یکیش HS2 ـه اونیکی Mirror's Edge 2 ـه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or