سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
یکی نیست بگه مرتیکه ، خوب میخواستی یه هفته دیگه انونس کنی خب 5 روز دیگه اعلام میکردی تو FB ! حالا کی میخواد یه هفته صبر کنه ! اینطوری دق میکنیم دسته جمعی !

بعید میدونم GOW باشه.به نظر من هم قراره رسما از شماره دوم Heavenly Sword رونمایی بشه.

خواهشا کریتوس نباشه......ادامه اون داستان خیلی بی معنا از آب در میاد....همه رو کشت همه جا رو نابود کرد شمشیر به اون گندگی هم رفت تو شکمش حالا باز میخواد برگرده:(امیدوارم اگه میخواد gow باشه روی یه فضای و فرد دیگه ای زوم کنه

خواهشا کریتوس نباشه......ادامه اون داستان خیلی بی معنا از آب در میاد....همه رو کشت همه جا رو نابود کرد شمشیر به اون گندگی هم رفت تو شکمش حالا باز میخواد برگرده:(امیدوارم اگه میخواد gow باشه روی یه فضای و فرد دیگه ای زوم کنه

God Of War Space!:d
آخه مگه Angry Birds هست:d
بعید نیست ولی من که به شخصه بیشتر علاقم به سری به خاطر شمشیرهای کریتوسه! + غیرمنتظره بودن بازی که تو 3 واقعا پسرفت کرده بود!(گیم پلی هم که جای خود داره:d )
اگه قرار باشه یه شخصیت دیگه باشه احتمالا برادر کریتوسه. ولی بعید می دونم.(یه کمیک اومده بود که کریتوس میره سراغ بقیه ی خدایان دروغین! نظرتون چیه آدرس خدایان آمون مثل آمن هتب و... رو به کریتوس بدیم؟ :d )

خب این که 100 درصد GOW ه ، اصلا شکی نیست ، ولی اگه Heavenly Sword بود بهتر بود ... واقعا عنوان خوب و با پتانسیل بالایی بود که متاسفانه نادیده گرفته شد . مخصوصا از نظر داستان و شخصیت پردازی فوق العاده بود .

خب این که 100 درصد GOW ه ، اصلا شکی نیست ، ولی اگه Heavenly Sword بود بهتر بود ... واقعا عنوان خوب و با پتانسیل بالایی بود که متاسفانه نادیده گرفته شد . مخصوصا از نظر داستان و شخصیت پردازی فوق العاده بود .
اون تیکه ایی که داخل
Heavenly Sword
به عنوان شخصیت اصلی استفاده کرده بودن بیشتر بدرد ارایش کردن و به عنوان مدل لباس بهتر میشد ازش استفاده کرد البته جای باربی هم خوب بود.

اینم از شخصیت پردازی!!!!!

اون تیکه ایی که داخل
Heavenly Sword
به عنوان شخصیت اصلی استفاده کرده بودن بیشتر بدرد ارایش کردن و به عنوان مدل لباس بهتر میشد ازش استفاده کرد البته جای باربی هم خوب بود.

من HS رو PS3 بازی کردم. واقعا فوق العاده بود. اگر بهش بها بدن خیلی راحت می تونه خودش رو به عنوان یکی از بهترین IP های سونی معرفی کنه.
فضای بازی، شخصیت پردازی. بخصوص ناریکو و دوست که اسمش یادم نیست، روایت بازی. کلا همه چیز تو این بازی خیلی خوب بود

اون تیکه ایی که داخل
Heavenly Sword

همون ... تو بشین با تیکه های بازیهای مختلف حال کن . اصلا از کسی که شخصیت پردازی رو توی ظاهر و پوشش میبینه انتظاری غیر از این نیست .

همون ... تو بشین با تیکه های بازیهای مختلف حال کن . اصلا از کسی که شخصیت پردازی رو توی ظاهر و پوشش میبینه انتظاری غیر از این نیست .
ظاهر وپوشش کجا بوده!!!

الان شخصیت پردازی کریتوس رو بردار با اون دختر جغله مقایسه کن تا منظور حرفم رو بفهمی.

اصلا طرف لخت مادر زاد بیاد .من اصلا کاری با این موضوع ندارم.

اگه قراره به مبارزه ودرگیری باشه شخصیت بازی هم باید طبق شرایط ساخته بشه.

این سو سول بازی ها هم بدرد سن پایین میخوره .

ولی اگه Heavenly Sword بود بهتر بود ... واقعا عنوان خوب و با پتانسیل بالایی بود که متاسفانه نادیده گرفته شد . مخصوصا از نظر داستان و شخصیت پردازی فوق العاده بود .
متاسفانه همه فقط به امتیاز نگاه میکنن ولی Heavenly Sword واقعا پتانسیل بالایی داره از اولین روز معرفی اینو من گفته بودم متاسفانه نمیدونم چرا نمیخوان ادامش بدند ؟!

آخرین ویرایش:
میگم تصاویرش شبیه heavenly sword نیست؟:d
70597844054456716692.jpg
اگه این باشه که کل سایت رو شیرینی میدم :دی ولی من که چشمم آب نمیخوره این سونی عین خوره افتاده رو گاو :|
اصلاً باورم نمیشه HS باشه! حالا اگرم باشه ساختش بر عهده چه شرکتی هست مثلاً؟ Ninja Theory که فعلاً مشغول ساخت DMCعه!
ip که واسه سونی هست عمراً نمیدتش به NT که بسازه علی :دی NT کلاً از لحاظ گیم پلی بویژه کمبو های هوایی به شدت مشکل داره اگه HS ـی در کار باشه احتمال میره زیر دست سانتا پرورش پیدا کنه :دی
فونت خود گاو ـه این. قبلا GOW رو با این فونت دیدم توی یکی از نسخه ها. اصلا بخدا خیلی خیلی تابلوئه که گاوه :biggrin1:

ویرایش: آقا دیگه 100% مطمئن شدم این فونت خود گاوه. GOW III ـتون رو بندازید و فونت منو رو نگاه کنید.

38368281793672165631.jpg
اصلاً بازی هم نیازی نیست فردین :دی یکی دو تا تریلر قبل از گاو 3 اومد :دی جمله هایی که روی صفحه میومد با این فونت بود :دی
من کلاً با بازی های NT حال میکنم ولی heavenly sword انصافاً تجربه بی نظیری بود مخصوصاً شخصیت پردازی و روایت داستانش ؛ facial animation ـشم در زمان خودش عالی بود.
yahoo_4.gif
آره ولی HS از لحاظ گیم پلی یه جورایی زیر دست NT حیف و میل شد ! خیلی مشکلات ریز داشت ! اگر گیم پلی یه کم خوف تر می بود شاید الان ترغیب سونی برای ادامه دادنش بیشتر بود :( با اینکه حتی فونت بازی گاو رو داد میزنه ولی از صمیم قلب آرزوی HS2 رو دارم :دی

آخرین ویرایش:
اگه این باشه که کل سایت رو شیرینی میدم :دی ولی من که چشمم آب نمیخوره این سونی عین خوره افتاده رو گاو :|
من کلاً با بازی های NT حال میکنم ولی heavenly sword انصافاً تجربه بی نظیری بود مخصوصاً شخصیت پردازی و روایت داستانش ؛ facial animation ـشم در زمان خودش عالی بود. :d

نخیر 90 درصدتون آخره بازی credit رو skip کردین رفته که میان میگین داستان کشش نداره و از این حرفا
شما هم فکر کنم آخره بازی credit رو skip کردی رفته پی کارش شما یه دور دیگه آخرشو بازی کن بعد credit رو skip نکن بزار تا اخرش بره آخرش بهت نشون میده که چی شده:thumbdown
کریتوس نیست و رفته پس زنده هست و فقط شمشیره اولمپیوس افتاده و خبری از کریتوس نیست
پس هی نگین داستان فلانه کشش نداره:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or