سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
من 3 سالی میشه HS رو بازی کردم ، هرچی به مخم فشار میارم یادم نمیاد داستان و کرکترهای خوبی داشته باشه ! والا از نظر من NT استاد ساختنِ بازیهای متوسطه .

خوشحال نشید میخوره تو ذوقتون ! :d امکان نداره غیر از GOW چیز دیگه ای باشه .

یه سری کشفیات جدید صورت گرفت گفتم توی پست جدید باشه بهتره
نکته نکته
آقا تا حدودی فهمیدم عکس چیه ! :biggrin1: اگه واقعاً بازی HS2 باشه عکس اینه :
این همون قایقی هست که ناریکو رو توش گذاشتن و الان اون قسمت زرد رنگ که نوشته هم روش هست نور رستاخیز ناریکو ـه :biggrin1: به لبه ی بالا سمت راست نگاه کنید :biggrin1: میدهد لبه ی قایق را :biggrin1: انگار از بالا داره به قایق نگاه میشه :biggrin1:
و یک نکته ی جدید دیگه به عکس دقت کنید !
اون خط قرمز گوشه میدهد لبه ی قایق را و اون وسط رو که با خط قرمز دورش کشیدم توی شکل دقت کنید خیلی به صورت و موهای ناریکو میخوره :دی

57441268724193765144.jpg
ما نیز کماکان امیدواریم :دی

منم موافقم. اولش فکر کردم کریتوسه با موهای بلند چون من HS رو بازی نکردم. ولی شما قایق رو هم تشخیص دادی . دیگه شکی نیست که GOW نیست.
همون خط قرمزه رو یکم برو بالاتر کله اون شخصیت مو بلند پیداست.

برای این تصویر چیزی حدود 800 تا کامنت توی فیس بوک دادن که 90 درصدشون گفتن GOW4 هست ! !!

برای این تصویر چیزی حدود 800 تا کامنت توی فیس بوک دادن که 90 درصدشون گفتن GOW4 هست ! !!
هدف انحراف اذهان عمومی به سوی گاو بوده :دی البته احتمال گاو بیشتره خداییش :دی

آخه اون رنگای قرمز شدیدا مثل اون چیزایی هست که از تیغه های کریتوس دیده میشد.
و احتمالا برای رد گم کنی.

اما انتقام و رستگاری یجورایی به دوتا بازی ربط داره.

آخرین ویرایش:
نکته نکته
این همون قایقی هست که ناریکو رو توش گذاشتن و الان اون قسمت زرد رنگ که نوشته هم روش هست نور رستاخیز ناریکو ـه :biggrin1: به لبه ی بالا سمت راست نگاه کنید :biggrin1: میدهد لبه ی قایق را :biggrin1: انگار از بالا داره به قایق نگاه میشه :biggrin1:
اون خط قرمز گوشه میدهد لبه ی قایق را و اون وسط رو که با خط قرمز دورش کشیدم توی شکل دقت کنید خیلی به صورت و موهای ناریکو میخوره :دی

57441268724193765144.jpg

lol ... خدای توهمی :d

بالاخره GOW4 تایید شد همچنین اعلام کردن که تو این نسخه کریتوس زندگیش متحول شده و مو کاشته و ازدواج مجدد کرده و دارای 2 فرزنده

علاوه بر این تو پیج رسمیشون تایید کردن کریتوس زندگی قبلیش رو فراموش کرده و نسخه جدید بازی تو دهکده آمازون سپری میشه و ظاهر کریتوس هم کاملا فرق کرده و
حالا کریتوس به جای اون ظاهر عریان دارای کت و شلوار و شاخه گلی بر جیبشه و همینطور اعلام شده که نحوه راه رفتن کریتوس هم ملایم تر شده

کریتوس ننه گایا و دوستان (:دی) رو میاره توی زمان خودش و میگه زئوس الان توی زمان من ضعیف شده و بهترین موقع برای شکست دادنش هست ! همه چی توی زمان حال اتفاق افتاده :دی

دوست عزیز هر اتفاقی هم که افتاده باشه داستان کلی کشش نداره :دی کشش نداره یعنی چی ؟ :دی یعنی هر چی توی دنیای گاو بود و نبود نابود شد رفت همه چیز از بین رفت الان گیریم
کریتوس زنده :دی
میخواد با روح آتنا سنگ کاغذ قیچی بازی کنه ؟ :دی

Typhon که هست.میتونیم بریم باهاش بجنگیم:d

نمیدونم دوستان اشاره کردن یا نه ، توی لینک عکس داخل فیـــــس بـــوک وسط کلی نوشته این تیکه وجود داره :
gowa_fb
اون gow که خب God of War هست ، اون fb هم که مشخصه. فقط اون a می مونه ! :دی یا مخفف Announcement هست یا تیتر بازی ! مثلآ God of War: Ajaaaaab !

نکته نکته

57441268724193765144.jpg
احسان این الآن چیش شبیه قایقه ؟! :دی
یاد یکی از بچه های Neogaf افتادم که عزراییل رو با داس خوشگلش از توی تصویر تشخیص داده بود ! :دی

دوستان من چندتا چهره توی این 3 تا عکس پیدا کردم,با فلش علامت زدم:-b:d

اگه به این عکس همون قسمتی که با فلش نشون دادم دقت کنید, عکس یه دست پیداست که روش خالکوبی داره:
00449099720750073781.jpg

اگه به این عکس دقت کنید,چندتا چهره پیداست که قسمت پایین سمت چپ عکس 2 تا چهره پیداست که خیلی شبه کریتوسه:
43558317494824163767.jpg
توی این یکی عکس یه چهره ای پیداست که شبیه اریسه یا زئوسه:-?:
90734175983333701831.jpg
نظر شما چیه؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or