سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
امیدوارم یه GOW عالی رو رو PS3 ببینم ولی رنگ عکس منو یاد Prince Of Persia و Heavenly Sword میندازه.

خوب یا بحث انتقام کریتوسه یا نیتن یا کاراکترای ال بی پی شایدم شخصیت های هیوی رین!! :d
پس میشه فهمید اگه عنوان جدیدی در کار نباشه کدوم بازی قراره رونمایی بشه...!

سلام بچه ها
بچه ها چرا گیر میدید حتما ادامه ی یک بازی باشد شاید بازی جدید باشه برا پی اس تری انحصاری ولی من خودم میگم 89% GOD OF WAR

گر چند به نظر مياد همون GoW باشه

اما با ديدن عكس كامل و يه جورهايي شباهت اين عكس به يه چيزي شبيه سياره اميد وار شدم كه KZ بعدي باشه o:-):d
مي تونه داستانش هم اين باشه بر و بچ هگاست بخوان برن انتقام بگيرن و اين انتقام براي تحقق ازاديشون باشه !
خدايا KZ بعدي چي مشه :(

ظاهرا گروه انونیموس رو پیدا کردن و میخوان توی تاریخ ذکر شده با انبردست ازشون پذیرایی کنن. . .

_Will Vengeance Bring Redemption

_oh;yessssss

گر چند به نظر مياد همون GoW باشه

اما با ديدن عكس كامل و يه جورهايي شباهت اين عكس به يه چيزي شبيه سياره اميد وار شدم كه KZ بعدي باشه o:-):d
مي تونه داستانش هم اين باشه بر و بچ هگاست بخوان برن انتقام بگيرن و اين انتقام براي تحقق ازاديشون باشه !
با توجه به شايعات قبل احتمال اينكه گاد 4 نباشه 0.01% هست:d
خدايا KZ بعدي چي مشه :(
واسه ps4 مياد:d

دوستان IP بازي Heavenly Sword در اختيار سوني هست يا Ninja Theory ؟؟؟؟

اگه IP در اختيار سوني باشه ممكنه ساخت قسمت دوم رو بر عهده سانتا مونيكا بزاره ! اخه فكر نكنم سانتا مونيكا اين همه خرج ساخت موتور God Of War 3 رو كرد كه فقط يه بازي ازش بسازه تو اين نسل !!!!!!

و با اين احتمال كه داستان كريتوس حقا تموم شده و God Of War بدون كريتوس هم دست كمي از گرشاسپ نداره !:d پس بنظرم ايده GOW 4 كه خودمم حدس زدم بيهوده باشه ، پس امكان ساخت HE2 اگر IP ايش در اختيار سوني باشه ، توسط سانتا مونيكا خيلي بيشتر از GOW4 هست !!

خیلی هم عالی. از GOW IV و شخص کریتوس به شدت استقبال میشه :دی

الکی هم جو ندین که گند خورد تو بازی و از این حرفا. سانتا مونیکا کار خودش رو خوب بلده.

معنیه جمله گاد آو واری میزنه ولی فونتش چیز دیگه ای میگه , بگردید ببینید این فونت مال کدوم بازی بود....

معنیه جمله گاد آو واری میزنه ولی فونتش چیز دیگه ای میگه , بگردید ببینید این فونت مال کدوم بازی بود....
فونت خود گاو ـه این. قبلا GOW رو با این فونت دیدم توی یکی از نسخه ها. اصلا بخدا خیلی خیلی تابلوئه که گاوه :دی

ویرایش: آقا دیگه 100% مطمئن شدم این فونت خود گاوه. GOW III ـتون رو بندازید و فونت منو رو نگاه کنید.

38368281793672165631.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or