سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
آخه Prequel با توجه به این جمله ای که نوشتن بی معنیه ! انتقام و رستگاری بیشتر بهش میخوره به ادامه بازی مربوط باشه !

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد !! :دی توی غار فقط یه تایتان رو یادمه که فوت میکرد ! :دی اگه اون باشه ، فکر کنم نمی مرد و هنوز میشه بهش امید داشت !

خودشه :دی میزنه چشم و چالش رو در میاره و Typhon's Bane رو میگیره.

و یه تایتن که چشم و چالش در اومده ، حتما گوش قویی داره که بتونه با اون هیکل گنده ، حریف قدری برای یک موجود در ابعاد انسان باشه.

آخرین ویرایش:
رضا برای 360 ندادن اونو هیچ وقت :| :(

(عجب آف تاپیکی :دی )
مطمئنی فردین ؟ :دی یادمه تائید شدهااا بعدش هم برای PSN, شاید کنسل شده من یادم نمیاد :دی !

پ.ن: خُب الآن یک سرچ زدم حق با توئه فردین :دی فقط برای PSN عرضه شده . شایعاتش زیاد بود که روی لایو هم عرضه میشه اما مثل اینکه نشده . بهرحال صورت مساله لیک شدن عرضه DLC جوکر بوسلیه کارمندان گیم-استاپ بود حالا چه لایو چه پی اس ان :دی !

آخرین ویرایش:
خب منم نظرمو بگم راجبه عکس:d
کل این عکس یکی تووشه که نشسته داره بلند میشه:dنشستنش هم شبیه نشستن ninja gaiden هستش سرش هم توو عکس معلومه که شبیه بردار کریتوس هستش ریش هم داره تازه:> فیگوره نشستنشون منظورمه مثال زدم که ببینید نه اینکه بازی بخاد نینجا باشه:d
oklelpen6itwcgxsub.jpg
mlb69qc8q5cdcgnp8px.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان فردا دیگه ؟؟ صبر کنید ببینیم چی میشه من که هیچ حدسی نزدم 2 دقیقه بعدش * بشم :دی !

خب منم نظرمو بگم راجبه عکس کل این عکس یکی تووشه که نشسته داره بلند میشه نشستنش هم شبیه نشستن ninja gaiden هستش سرش هم توو عکس معلومه که شبیه بردار کریتوس هستش ریش هم داره تازه
oklelpen6itwcgxsub.jpg
mlb69qc8q5cdcgnp8px.jpg

واقعا باید به تخیلت آفرین گفت !!

خب منم نظرمو بگم راجبه عکس:d
کل این عکس یکی تووشه که نشسته داره بلند میشه:dنشستنش هم شبیه نشستن ninja gaiden هستش سرش هم توو عکس معلومه که شبیه بردار کریتوس هستش ریش هم داره تازه:>
oklelpen6itwcgxsub.jpg
mlb69qc8q5cdcgnp8px.jpg

=))

وااااااااااااااااای دلم چقدر خندیدم >:)

آخه این عکسه چیه یکی میگه کله کریتوسه و یکی میگه این یارو نینجاست :))

ولی شک نکن GOW4 ـــــــــه

=))

وااااااااااااااااای دلم چقدر خندیدم >:)

آخه این عکسه چیه یکی میگه کله کریتوسه و یکی میگه این یارو نینجاست :))

ولی شک نکن GOW4 ـــــــــه
آخه عزیزه دل من کی گفتم این نینجاست یه بار دیگه از روش بخون گفتم که فیگوره نشستنش شبیه:p

فردا همه میپرن بالا پایین بعدش فک کن سونی بگه تاخییر خورد حالا ببین از ساعت چند اونا میشه فردا همه بچه ها آنلاین باشند ؟؟

:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or