سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
کریتوس سه خواهر سرنوشت که تو شماره دو کشت از دنیای زیرین برمیگردونه و بهشون دستور میده کریتوس را برگردونند به جایی که میخواست زنش را بکشو و وقتی برگرده در نتیجه همه برمیگردند در نتیجه روز از نو . روزی از نو

الان خود کریتوس به همه امکانات این 3 خواهر بخت برگشته ی ترشیده دسترسی داره.
البته نکته ای که حائز اهمیته اینه که توی نسخه 3 چیز خاصی از این امکانات ندیدیم.

من دیگه تو این تاپیک نمیام . میترسم داستان God of war 4 اسپویل بشه برام :دی

این رو گذاشتین توی تاپیک ؟! :دی

45079772891610259205.jpg

تبلیغ بازی توی یکی از سایت ها هست (نمیدونم کدوم سایت ، توی Neogaf دیدم) منظورش از Them خونواده Kratos هست دیگه ؟! :دی

Holy Crap ! :|
اگه خداها رو دوباره برگردونن رسماً لول ترین بازی تاریخ میشه :دی
چرا؟
هیدیز که برگرده که روحش ازاد شد موقع خوکشی کریتوس همه رو دوباره میتونه برگردونه.

احتمالا اوایل بازی کاملا جریان رو روشن میکنن.

من که ایندفعه میگم بد بلایی سر این کچل بخت برگشته میارن چون همه دیگه باهاش دشمنن.فکر کنم دهنمون صاف بشه تا این کریتوس باز کریتوس بشه.

چرا؟
هیدیز که برگرده که روحش ازاد شد موقع خوکشی کریتوس همه رو دوباره میتونه برگردونه.

احتمالا اوایل بازی کاملا جریان رو روشن میکنن.

من که ایندفعه میگم بد بلایی سر این کچل بخت برگشته میارن چون همه دیگه باهاش دشمنن.فکر کنم دهنمون صاف بشه تا این کریتوس باز کریتوس بشه.

هیچ عیبی نداره یه دور دیگه گاو 1 و 2 و 3 رو از اول تجربه میکنیم بعد دوباره میمیره دوباره یه 1 و 2 و 3 دیگه و ... تا دنیا هست گاو هم ادامه پیدا میکنه ;;)

هیچ عیبی نداره یه دور دیگه گاو 1 و 2 و 3 رو از اول تجربه میکنیم بعد دوباره میمیره دوباره یه 1 و 2 و 3 دیگه و ... تا دنیا هست گاو هم ادامه پیدا میکنه ;;)
بخدا بازی به این گرافیک بالایی.که همیشه تو نسل خودش تو صدر بوده.

بازی که موزیکش بسیار قشنگه و اصلا اهنگاش محشره در سبک خودش.

بازی که گیم پلیش رودست نداره.

حالا به جای دیگش نمیتونستید گیر بدید بند کردید به داستانش.
نه که حالا داستان بازیهای دیگه کولاکه.اون dveil may cryکه اخر سر شد یه معتاد مفنگی شخصیتش.اونم از رزیدنت فیفیل که هر دفعه یه طوری پروژه پیاده میشه.اونم از نینجای گایدن که دیدیم چه فاجعه ایی شد.
اینقدر علاقه به داستان دارید برید کتاب داستان بخونید یا برید این کانال فارسی1یا زمزمه رو نگاه کنید.

بخدا بازی به این گرافیک بالایی.که همیشه تو نسل خودش تو صدر بوده.

بازی که موزیکش بسیار قشنگه و اصلا اهنگاش محشره در سبک خودش.

بازی که گیم پلیش رودست نداره.

حالا به جای دیگش نمیتونستید گیر بدید بند کردید به داستانش.
نه که حالا داستان بازیهای دیگه کولاکه.اون dveil may cryکه اخر سر شد یه معتاد مفنگی شخصیتش.اونم از رزیدنت فیفیل که هر دفعه یه طوری پروژه پیاده میشه.اونم از نینجای گایدن که دیدیم چه فاجعه ایی شد.
اینقدر علاقه به داستان دارید برید کتاب داستان بخونید یا برید این کانال فارسی1یا زمزمه رو نگاه کنید.
Gow داره در داستانش از افسانه ها و اساطیر یونان استفاده میکنه پس باید داستانش قوی باشه.

اگه خداها رو دوباره برگردونن رسماً لول ترین بازی تاریخ میشه :biggrin1:
احسان داري اذيت ميكنيا:dيعني لول تر از نينجا گايدن 3 ميشه؟ :d
احسان هر كي اين كارارو بكنه ديگه سوني كه اين كار نميكنه[-xتو كه خودت 3 بازي از تو بعيده:d

این رو گذاشتین توی تاپیک ؟! :دی

45079772891610259205.jpg

تبلیغ بازی توی یکی از سایت ها هست (نمیدونم کدوم سایت ، توی Neogaf دیدم) منظورش از Them خونواده Kratos هست دیگه ؟! :دی

اين تبليغ و بنر اون بالاي GAMESPOT ه
الان چندين روزه همون بالاي سايتشونه !

اگه سرکاری باشه میرم خودم رو از تو بالکن پرت می کنم پایین یه دفعه دیدید یه collection چیزی باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or