سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
سایت معتبر PSXextreme طی صحبتی که با یکی از کارمندان فروشگاه GameStop داشته، عنوان شده که GOWIV در حقیقت هفته آینده رونمائی میشه و Prequel خواهد بود.
Rumor: God Of War IV A Prequel, Set To Launch In March 2013 - PS3 News

تقریباً شایعاتی که کارمندای GS به بیرون درز دادن تا الآن درست دراومده, مثل عرضه Joker تحت DLC برای X360 .

از Prequel متنفرم . برای هر بازی میخواد باشه ...

دلیلش اینه که دیگه داستان هیچ کششی نداره چون میدونی که در نهایت قراره چه اتفاقی بیفته. به جز بازیهایی که خیلی نکات مبهم توی گذشته ش هست که در مورد گاد آف وار اصلا اینجوری نیست.

آقا بحث در مورد اساطیر یونان شد من یه چیزی بگم چون عاشقشم!!!:d
توی این اساطیر هر وقت کسی میمیره میره به Hades (اسم برادر زئوس و همچنین اسم دنیای زیرین).اون فرد میتونه از اونجا بیاد بیرون در صورتیکه بتونه! که هیچکس نمیتونه چون Hades همیشه مواظب اموالش هست! کریتوس تونست بیاد بیرون چون نیازی به گفتن نیست!!!
یعنی اگر بر اساس اساطیر پیش برن، Athena،Ares,zeus,hades,posidon,hephaestus,Hermes.Apollo و همه و همه توی Hades هستن.
ولی از اونجایی که خود Hades هم مرده، به خاطر همین فکر کنم الان درش باز باشه!!!:d

سایت معتبر PSXextreme طی صحبتی که با یکی از کارمندان فروشگاه GameStop داشته، عنوان شده که GOWIV در حقیقت هفته آینده رونمائی میشه و Prequel خواهد بود.

تقریباً شایعاتی که کارمندای GS به بیرون درز دادن تا الآن درست دراومده, مثل عرضه Joker تحت DLC برای X360 .

امیدوارم Prequel نباشه چون داستان بازی نکته مبهمی نداشت که بخوان توضیحش بدن ، مگر اینکه شخصیت اصلی بازی زئوس باشه

اوه اوه گاو رو ولش، رضا کودوم DLC؟ کودوم جوکر؟ :دی من چرا نشنیدم :دی

از Kratos به عنوان شخصیت بد و باس آخر هم حمایت میشه :دی یعنی یکی دیگه باشیم بزنیم پدر حسن کچل رو در بیاریم :دی

این Typhon چیز خیلی جالبیه ! :دی من اصلآ نمیشناختمش ولی الآن رفتم سرچ کردم دیدم چیز خفنیه ! :دی

Typhon was the last son of Gaia, fathered by Tartarus, and the most deadly monster of Greek mythology. He was known as the "Father of all monsters"; his wife Echidna was likewise the Mother of All Monsters
the largest and most fearsome of all creatures. His human upper half reached as high as the stars. His hands reached east and west and, instead of a human head, he had a hundred dragon heads; some however depict him as having a human head and the dragon heads being attached to his hands instead of fingers. He was feared even by the mighty gods. His bottom half was gigantic viper coils that could reach the top of his head when stretched out and made a hissing noise. His whole body was covered in wings, and fire flashed from his eyes.
اطلاعات بسیار جالبیه.

تیفون اخرین پسر گایا هست همونی که اول بازی رو بدنش بودید .پدرش هم تارتاروس بوده همونی که زدید دخلش اوردید وکریتوس شمشیر المپیاکوس رو کرد تو سرش .
گایا هم که مرد اونم باز توسط شمشیر المپیاکوس.

پس برای انتقام ننه و باباش هم که شده میاد ولی باس اصلی نیست چون دیگه هر چی باشه اندازه ننه وباباش قدرت نداره.

Typhon که تو GoW II بود :دی تو غار زندانی بود که کریتوس سر رسید و یه قدرتی ازش گرفت.

آخه Prequel با توجه به این جمله ای که نوشتن بی معنیه ! انتقام و رستگاری بیشتر بهش میخوره به ادامه بازی مربوط باشه !

Typhon که تو GoW II بود :biggrin1: تو غار زندانی بود که کریتوس سر رسید و یه قدرتی ازش گرفت.
هرچی فکر میکنم یادم نمیاد !! :دی توی غار فقط یه تایتان رو یادمه که فوت میکرد ! :دی اگه اون باشه ، فکر کنم نمی مرد و هنوز میشه بهش امید داشت !

پس GOW IV تایید شد:d
امیدوارم اگه همچین چیزی در کار باشه بازی مثل شماره ی 2 بشه یعنی هیجان داشته باشه و غیرقابل پیش بینی باشه از این مراحل حوصله سر بر (مثل مکعب های نسخه ی سوم!) نداشته باشه!

Typhon که تو GoW II بود :دی تو غار زندانی بود که کریتوس سر رسید و یه قدرتی ازش گرفت.

الان یک سرچی زدم تو نت . این همونی بود که کریتوس رو فوت می کرد تا بیفته ، که کریتوس زد کورش کرد.
اونم بهش گفت You will pay for that, Kratos . توی نسخه سوم هم گویا صدای این Typhon شنیده شده که میگفته :You will pay for that, Kratos . البته شاید این جمله تو نسخه سوم ، فقط تو افکار کریتوس بوده .

با این حال یک تایتن کور که قبلا خیلیاشون کشته شدن ، نمیتونه یک گزینه منطقی برای باس آخر یا به عنوان هدف اصلی تو GOW IV باشه.

چرا این زئوس با هرکی مبارزه میکرده ، زندانیش می کرده؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or