سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
دوستان مگه مالکیت ip بازی hs دست خود استودیو سازندش یعنی nt نبود؟؟چون تو یکی از مصاحبهاشم رییس استودیو گفته بود بازی انحصاری واسه ما سود نداشت و از این به بعد مولتی میسازیم و فلان...(لطفا دوستایی که مطمین هستند جواب بدن)

دوستان مگه مالکیت ip بازی hs دست خود استودیو سازندش یعنی nt نبود؟؟چون تو یکی از مصاحبهاشم رییس استودیو گفته بود بازی انحصاری واسه ما سود نداشت و از این به بعد مولتی میسازیم و فلان...(لطفا دوستایی که مطمین هستند جواب بدن)

اول بگم که کاملا مطمئن هستم ;)

نه مالکیت این بازی دست سونی هست. ادامه ی حرفتون هم درسته رئیس استودیو گفته بود که "فعلا مولتی پلتفرم بیشتر مارو به سمت خودش میکشونه" و گفت که " نمیگم هیچوقت نخواهیم ساخت فقط میگم امکان ساخت ادامش توسط ما کمه"
البته چون مالکش سونی هست ممکنه دست استودیوی دیگری بده.

من همش عین این تصویرایی که تو خودشون یه تصویر دیگه مخفی دارن زل میزنم به عکس هیچی نمیبینم شما چی میپرونین واسه خودتون!؟:d
مشعل و کله و ....:d

پ.ن:خدایا از آسمان شمشیر بنداز برامون:((....

رفته رفته به 19 آوریل نزدیک میشیم و من فکر میکنم همون HS2 باشه :دی

بک گراندشون عجیب یکسانه :
73050265155774900024.jpg
رضا یعنی بعد از کریتوس تو رو باید ببرن تیمارستان :دی اول ما با کلی ذوق و شوق میگیم به فلان دلایل امکان داره HS2 باش بعد با صد تا نقل قول میای هر چی زدیم میپرونی میگی 100% گاوه حالا باز اومدی میگی HS2 :دی انقدر با روح و روان ما بازی نکن :دی

فکر کنم تا وقتی رو نمایی بشه این تاپیک چند صد صفحه ای جلو بره:d
یه خورده دیگه همه چی معلوم میشه! ;)

خود بازی داره حرفت رو نقض میکنه ! :biggrin1: یه اسپارتان آدمیزاد مثل Kratos به جایی رسید که خداها رو له کرد ! پس میشه کلی دشمن جدید درست کرد که جلوی Kratos شاخ و شونه بکشن ! :biggrin1: مثلآ دشمنی که زئوس با یه حقه ای چیزی اسیرش کرده و با مرگ زئوس دوباره میتونه شاخ بازی دربیاره !

همین دشمنه میتونه Typhon باشه که از خدایان هم قوی تره:d

رضا یعنی بعد از کریتوس تو رو باید ببرن تیمارستان :دی اول ما با کلی ذوق و شوق میگیم به فلان دلایل امکان داره HS2 باش بعد با صد تا نقل قول میای هر چی زدیم میپرونی میگی 100% گاوه حالا باز اومدی میگی HS2 :دی انقدر با روح و روان ما بازی نکن :دی
احسان از بُعد های مختلفی آدم رو به شک میندازه که هم به GOW ربط داره و هم به شمشیر اسمانی :دی اما این یکسان بودن بکگراند باکس آرت با این تیزر دیگه آدمو به سوی HS2 سوق میده :دی .

احسان از بُعد های مختلفی آدم رو به شک میندازه که هم به GOW ربط داره و هم به شمشیر اسمانی :دی اما این یکسان بودن بکگراند باکس آرت با این تیزر دیگه آدمو به سوی HS2 سوق میده :دی .

از صمیم قلب میخوام HS2 باشه >:d

کریتوس دقیقا اول بازی که new gameرو انتخاب میکنید و پایان بازی که خودکشی میکنه دقیقا این جمله رو میگه:

my vengeance ends now.
دقیقا الان جمله اول تاپیک با هم ربط داره.{انتقام من به پایان رسید.}
ایا انتقام موجب رستگاری خواهد شد؟
اون بک گراند هم جهنم هست.
کریتوس تا حالا دو دفعه مرده که زنده شده یکی توسط ایریس تو گاد اف وار یک بود که با اون قله نوک تیز که بطرفش پرتاب شد موقعی که داشت جعبه پندورا رو خارج میکرد.

مورد بعدی هم توسط زئوس بود داخل گاد اف وار 2که با شمشیر المپیاکوس کشته شد.

هر دو بار هم سر از جهنم در اورد .

داخل گاد اف وار2 وقتی کشته شد جسدش توسط اون دستهای کشیده به داخل زمین کشیده شد و گایا اون رو دوباره زنده کرد.

منتها زنده شدن دوبارش تو گاد اف وار یک خیلی مرموز بود .احتمالا اونجا هم
hadesکه خدای مردگان وارواح بود اونجا دوباره برش گردوند به دنیا بخاطر مبارزه با ایریس.

سر مبارزه با hadesهم داخل گاد اف وار3 بهش گفت قبل از مبارزه رابطه من و تو میتونست مثل رابطه پدر وپسر یا دو تا برادر باشه ولی
bad blood between us.

شک نکنید بازی باز از جهنم شروع میشه .

کریتوس دقیقا اول بازی که new gameرو انتخاب میکنید و پایان بازی که خودکشی میکنه دقیقا این جمله رو میگه:

my vengeance ends now.
دقیقا الان جمله اول تاپیک با هم ربط داره.{انتقام من به پایان رسید.}
ایا انتقام موجب رستگاری خواهد شد؟
اون بک گراند هم جهنم هست.
کریتوس تا حالا دو دفعه مرده که زنده شده یکی توسط ایریس تو گاد اف وار یک بود که با اون قله نوک تیز که بطرفش پرتاب شد موقعی که داشت جعبه پندورا رو خارج میکرد.

مورد بعدی هم توسط زئوس بود داخل گاد اف وار 2که با شمشیر المپیاکوس کشته شد.

هر دو بار هم سر از جهنم در اورد .

داخل گاد اف وار2 وقتی کشته شد جسدش توسط اون دستهای کشیده به داخل زمین کشیده شد و گایا اون رو دوباره زنده کرد.

منتها زنده شدن دوبارش تو گاد اف وار یک خیلی مرموز بود .احتمالا اونجا هم
hadesکه خدای مردگان وارواح بود اونجا دوباره برش گردوند به دنیا بخاطر مبارزه با ایریس.

سر مبارزه با hadesهم داخل گاد اف وار3 بهش گفت قبل از مبارزه رابطه من و تو میتونست مثل رابطه پدر وپسر یا دو تا برادر باشه ولی
bad blood between us.

شک نکنید بازی باز از جهنم شروع میشه .

کسی توی اون دخمه مونده اصلاً ؟ :دی توی UNDERWORLD هر کی بود و نبود توی 3 پودر شد ! :دی اگر بازم بخواد بره اونجا و برگرده نشون میده کریتوس هیچوقت نمی میره چون دنیای مردگان اونجا انقدر بی در و پیکره که این بابا صد بار میره و بر میگرده :دی
اصلاً بعد از مرگ هیدیز کی مسئول اونجاست ؟ خود کریتوس ؟ :دی آخر هفته ها میره یه سر به اموات میزنه و دوباره برمیگرده بالا ؟ :دی

کسی توی اون دخمه مونده اصلاً ؟ :دی توی UNDERWORLD هر کی بود و نبود توی 3 پودر شد ! :دی اگر بازم بخواد بره اونجا و برگرده نشون میده کریتوس هیچوقت نمی میره چون دنیای مردگان اونجا انقدر بی در و پیکره که این بابا صد بار میره و بر میگرده :دی
اصلاً بعد از مرگ هیدیز کی مسئول اونجاست ؟ خود کریتوس ؟ :دی آخر هفته ها میره یه سر به اموات میزنه و دوباره برمیگرده بالا ؟ :دی

یه چیز رو توجه نکردی.

موقعی که کریتوس موفق شد هیدیز رو شکست بده روحش رو با ابزار خود هیدیز کشید تو بدن خودش یعنی روح هیدیز رو هم صاحب شد تا بتونه تو رودخانه ارواح شنا کنه تا صدمه ایی بهش نزنن.

موقعی که کریتوس خودکشی کرد تمام قدرتش رو از دست داد وروح هیدیز هم ازاد شد.

و اگر توجه میکردی شهر خدایان به حالت اولیه برگشت یعنی بارون بند اومد طوفان متوقف شد ارواح برگشتن به مکانشون وهمه چیز برگشت به حالت اولیه.

فقط خدا میفهمه تو جهنم قراره چه خر تو خری بشه..احتمالا بد درگیری اونجا در میگیره.

اصلا از مواردی که من تو GOW ازش متنفرم همین مواردیه که هی میمیره و زنده میشه :دی دیگه عادت شده. اول بازی یه اتفاقی میفته تمامی قدرت هاش رو میگیرن بعد کم کم دوباره قدرت هاتو جمع می کنی :دی نشد یه بار مثل بچه آدم از اول کلی قدرت بده :دی

همین دشمنه میتونه Typhon باشه که از خدایان هم قوی تره:d
این Typhon چیز خیلی جالبیه ! :دی من اصلآ نمیشناختمش ولی الآن رفتم سرچ کردم دیدم چیز خفنیه ! :دی

Typhon was the last son of Gaia, fathered by Tartarus, and the most deadly monster of Greek mythology. He was known as the "Father of all monsters"; his wife Echidna was likewise the Mother of All Monsters
the largest and most fearsome of all creatures. His human upper half reached as high as the stars. His hands reached east and west and, instead of a human head, he had a hundred dragon heads; some however depict him as having a human head and the dragon heads being attached to his hands instead of fingers. He was feared even by the mighty gods. His bottom half was gigantic viper coils that could reach the top of his head when stretched out and made a hissing noise. His whole body was covered in wings, and fire flashed from his eyes.

مهیب ترین هیولای اساطیر یونان با لقب "پدر هیولاها" !! :دی زنش هم لقبش "مادر هیولاها" هست ! :دی
بعد مثل اینکه توی کوه اتنا هم زندانی شده. پس همون طور که گفتم با مرگ زئوس میشه آزاد شده باشه ! خب اینم از دشمن جدید که از کمبودش ناراحت بودین ! :دی پدر هیولاها دشمن اصلی و مادر هیولاها هم دشمن فرعی و مسئول زایش (!) باس های درجه دو ! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or