سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
من بالا اصلا اسمی از DMC آوردم؟
بعد نوع کمبو زنی توی DMC یه سبک خاصه. از یه لحاظ شبیه GOW هست بخاطر کمبوها محدودش ولی از نظر اینکه باید کمبو متنوع بزنی شبیه نینجا گیدنه

بیونتا هم دست کمی از DMC نداره ، در ضمن فکر کنم درستش این باشه : GOW شبیه DMC ـه

بیونتا هم دست کمی از DMC نداره ، در ضمن فکر کنم درستش این باشه : GOW شبیه DMC ـه

تعداد کمبو های DMC قابل مقایسه نیست با بیونتا ولی سبکشون خیلی شبیه به همه
من از حرف مخالفان کمبو GOW این برداشت رو کردم که صحبت اینجا سره تعداده و هر بازیی تعداد کمبوهاش بیشتر باشه پس اون بهتره. هدف اصلی من رد این حرف بود و اصلا با این بحث DMC هم آیا اینطوره یا نه و ... کار ندارم

(یه تیکه از مادر عروس):
اصلا کی گفته بازی گاو هست؟؟؟؟ همه دارن اینجا سره سبکش بح ث میکنن.
بازی red dead redmption هست پسر جان میخواد بیاد برای انتقام!!!!!!b-)

ای خدا مردیم این بخش همش آپه خوب صبر کنید به جای دعوا :دی

برید چایی بخورید بیاید ببینید چی میشه خوب حالا بفهمید هم مهم نیست که :دی !

اصلا سونی یه عکس همینجوری منتشر کرده که به چندتا از بازیهاش بخوره ، بعدش فیدبک مردم رو بگیره ببینه چی میگن ، بعدش با توجه به اون بیاد تصمیم بگیره بازی بعدی چی باشه .
نمیدونم چند وقت پیش کدوم شرکت یا استودیویی این حرف رو زد ولی معمولاً یه بازی وقتی رونمایی میشه که60 تا 70 درصد مراحل ساختش طی شده باشه :دی با توجه به اینکه آخر نسلیم و اگه بازی بخواد برای PS3 بیاد این کار به شدت احمقانه ـس :دی
متالگیر رایزینگ زمانی که معرفی شد فقط یه عکس ازش ساخته بودن ، که از جهات مختلف توی تریلر نشون داده شد .(گمون می کنم حتی نمیدونستن که قراره چی بسازن آخرشم نفهمیدن قراره چی بسازن ، بخاطر همین دادن به یکی دیگه گفتن تو اگر میفهمی چیه بیا بساز)
خودمم توی اون پست شوخی کردم ، ولی بعید نیست یبار هم یکی از سازنده ها همچین کاری بکنن.
می خواستم اینو بگم گفتم بحث منحرف میشه :دی اگه بازی زودتر از موعد معرفی بشه یه جورایی یا نابود میشه یا انتظارات رفته رفته فراتر از حدش میره :دی کم هم اینجوری نداریم :دی الان فاینال ورسوس , چیز سوم شیطان , آخرین نگهبان و ... نمونه هاش هستن که یا دارن فراموش میشن یا انتظارات داره میره بالا :دی همین رایزینگ هم نسبت به چیزی که قبلاً بود الان نابود شدس :دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم چند وقت پیش کدوم شرکت یا استودیویی این حرف رو زد ولی معمولاً یه بازی وقتی رونمایی میشه که60 تا 70 درصد مراحل ساختش طی شده باشه :دی با توجه به اینکه آخر نسلیم و اگه بازی بخواد برای PS3 بیاد این کار به شدت احمقانه ـس :دی
متالگیر رایزینگ زمانی که معرفی شد فقط یه عکس ازش ساخته بودن ، که از جهات مختلف توی تریلر نشون داده شد .(گمون می کنم حتی نمیدونستن که قراره چی بسازن آخرشم نفهمیدن قراره چی بسازن ، بخاطر همین دادن به یکی دیگه گفتن تو اگر میفهمی چیه بیا بساز)
خودمم توی اون پست شوخی کردم ، ولی بعید نیست یبار هم یکی از سازنده ها همچین کاری بکنن.

اگر یک بازی تمام حرکات شخصیتش فقط یک مشت زدن باشه باز هم مهمترین چیز اینه که من از همون یک حرکت توی بازی و توی کشتن دشمنا چقدر لذت میبرم. نیازی نیست 400 تا کمبو داشته باشه.
خواهش میکنم طرفدار هر سبک و کنسولی که هستید به خاطر فن بوی بودنتون شاهکارهارو زیر سوال نبرید.

GOD OF WAR 4 و احتمالا توی این نسخه خدایان به دشمنان عادی تبدیل شده و هر کدام با یک قر دادن زنجیر این کله کچل نابود میشن ... و واژه ای جدید به نام خدای خدایان رو شاهد
خواهیم بود به عنوان دشمنان سرسخت تر ! و همچنین خدای خدای خدایان به عنوان غول های بازی و غول آخر بازی نیز خدای خدای خدای خدایان نام داره ... و الی آخر !

آخرین ویرایش:
GOD OF WAR 4 و احتمالا توی این نسخه خدایان به دشمنان عادی تبدیل شده و هر کدام با یک قر دادن زنجیر این کله کچل نابود میشن ... و واژه ای جدید به نام خدای خدایان رو شاهد
خواهیم بود به عنوان دشمنان سرسخت تر ! و همچنین خدای خدای خدایان به عنوان غول های بازی و غول آخر بازی نیز خدای خدای خدای خدایان نام داره ...
به جان بچه ای که ندارم ، اسم بازی God Killer نیست و میتونه دشمنی به جز خداها داشته باشه ! :دی کلآ هیچ جا عهد و پیمانی بسته نشده که قراره تا ابد دشمن های Kratos خداها باشن ! :دی میتونه یه تریلوژی جدید ساخته بشه و مثلآ اسم دشمن اصلی حیدرقلی باشه و کلآ یه چیزی جدا از خداها باشه !

آخرین ویرایش:
به جان بچه ای که ندارم ، اسم بازی God Killer نیست و میتونه دشمنی به جز خداها داشته باشه ! :دی کلآ هیچ جا عهد و پیمانی بسته نشده که قراره تا ابد دشمن های Kratos خداها باشن ! :دی میتونه یه تریلوژی جدید ساخته بشه و مثلآ اسم دشمن اصلی حیدرقلی باشه و کلآ یه چیزی جدا از خداها باشه !

خدا در برابر این کله کچل فیتیله شد ! بندش که دیگه جای خود دارد !!!!:d

حالا خوشم میاد مثل مراسم vga که همینطور برا خودمون حدسیات بافتیم برا اسم the last of us

اینم یه ایپی جدید باشه به اسم Will Vengeance Bring Redemptions دسته جمعی ضایع شیم:d=))

دوباره یادآوری میکنم ، خدایان در این بازی خودشان جزو مخلوقات هستند.
اگر اسمش Will Vengeance Bring Redemptions باشه از همین الان من منتظر WVBR 2 هستم. نگید که نگفتم.

خدا در برابر این کله کچل فیتیله شد ! بندش که دیگه جای خود دارد !!!!:d
خود بازی داره حرفت رو نقض میکنه ! :biggrin1: یه اسپارتان آدمیزاد مثل Kratos به جایی رسید که خداها رو له کرد ! پس میشه کلی دشمن جدید درست کرد که جلوی Kratos شاخ و شونه بکشن ! :biggrin1: مثلآ دشمنی که زئوس با یه حقه ای چیزی اسیرش کرده و با مرگ زئوس دوباره میتونه شاخ بازی دربیاره !

آقا هی ما هیچی نمیگیم شما هی به این پیت بول ما تیکه بندازین!:|:d

16 صفحه کله کچل و وحشی و گاو و رم کرده و... اینا رو دیدم فقط!:dدیوانه ها (...از جمله احسان!:d) بابا از خداتونم باشه کله کچ.. ببخشید (:d) کریتوس داره برمیگرده تا بازم جر بده یسری رو مگه بده!؟

ای حال میده HS2 تایید بشه خبری از گاو نباشه حالا :d

چه عجب یکی هم روی کریتوس غیرت نشون داد، این همه به کریتوس القاب زشت دادید (که خیلیاشم بهش میاد) ولی هیچکی هیچی نگفت ، حالا اگه جرات دارید بگید ع.و سام ک...د.(کاراکتر اسپلینتر سل) اون وقت فریاد آهای نفس کش کل بازی سنتر رو پر می کنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or