سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
مسئله شعوره مصطفی :دی ND میاد میگه چرا ما همش آنچارتد نمیسازیم ؟ چون می خواهیم کارکنان استودیو از اینکه همش یه بازی رو می سازن خسته نشن و استودیو رو ترک نکنن اونوقت اینا چسبیدن به یه کچل وحشی که نه داستان درست درمونی داره نه گیم پلی و سیستم کمبوی درست درمون بین سایر بازیهای هم سبکش :دی یه خشونت و *** انداختن تو بازی یا علی :دی
احسان یهو بگو گرافیک هم نداره دیگه چرا تعارف میکنی؟ :دی میانگینش هم الکی شده 94-93-92 . اینا همه به خاطر اینه که نه داستان داره ، نه گیم پلی ، نه کمبو سیستم.
فعلا که همه ی بازی ها دارن میکشن خودشون رو تا یه جوری از رو GOW اسکی برن آخرش هم نمیتونن :d. به کمبو سیستم کوچکترین ایرادی وارد نیست (به خصوص نسخه 3). همینطور طراحی مرحله.
خوبه خودت داستان بازی رو کامل نوشتی. اگه به اون داستان میگی ضعیف دوس دارم بدونم به داستان کدوم بازی میگی قوی ؟ Ninja gaiden ؟ DMC ؟ LoS ؟ Asura's Wratch ؟ Bayonetta ؟ چی؟
ما که از خدامونه گاو نباشه :biggrin1:

مصطفی سیستم کمبوی بازی گاو رو با هم سبک هاش مقایسه کن میبینی چقدر مبتدیانه و ساده ـس ! حالا شاید طراحی مراحل و ... خوبی داشته باشه و به واسه خشونت و اون دایره زدن محبوب باشه ولی سیستم کمبوی بازی افتضاحیه که جلوی هیچ کدوم از هم سبک هاش نمیشه قرارش داد :biggrin1: از بر و بچه های اهل دل هم می تونی بپرسی :biggrin1:
سوال اول اینکه دقیقا برای چی افتضاحه و سوال دوم اینکه دقیقا جلوی کدوم یکی از هم سبک هاش نمیشه قرار داد؟ :دی نکنه NG3 ؟ :دی

خوبه خودت داستان بازی رو کامل نوشتی. اگه به اون داستان میگی ضعیف دوس دارم بدونم به داستان کدوم بازی میگی قوی ؟ Ninja gaiden ؟ DMC ؟ LoS ؟ Asura's Wratch ؟ Bayonetta ؟ چی؟
بهنام مشکل اینه که این احسان از بس الکی داره هیت میورزه، میگه اصلا این سبک داستان براش مهم نیست! :d
هرچی هم بهش میگم اگر اینطوری بخوای حساب کنی FPS که اوضاعش وخیم تره پس هیلو ...
میگه نه اون فرق میکنه :d

یادمه وقتی گاو 3 اومد یه سری به کم بودن ارزش تکرارش گیر داده بودن ! اینو که دیگه قبول دارید ؟ :biggrin1:
قبول دارم(البته برای غیر فن هاش! ) ولی نه به دلیلی که تو گفتی! :d به خاطر اینکه توی بازی های قبل چندین و چند Skin مختلف موجود بود! ولی ایندفعه کلا یکدونه داشت اونم یکبار تموم میکردی باز میشد! البته نامردا 3 تا هم به عنوان DLC ، یکی هم برای UE و یکی هم برای یکی از فست فود ها گذاشته بودن! که البته 2 گزینه ی آخر هم بعدا به عنوان DLC اومد! (یکی هم برای GOS اومد ... ) کلا دلیل اصلیش همین بوده و بس :d

آخرین ویرایش:
احسان ازت تعجب میکنم ! ببین هیچ وقت تعداد کمبود ملاک گیم پلی بهتر و اکشن قوی تر نیست، به فرض مثال شاید واسه یه بازی 100 تا کمبو مختلف طراحی کنن ولی یک در صد بازی ایی مثل POP :WW اکشنش لذت بخش نباشه ! در صورتی مثلاً همین 2 POP تعداد کمبوهاش زیاد نیست . در مورد سری GOW هم دقیقاً این موردی هست که باید در نظر بگیری. :d لذتی که اکشن GOW به مخاطب منتقل میکنه حالا با هر تعداد کمبو ایی به هیچ وجه با بازی های دیگه قابل قیاس نیست به خاطر همینم محبوب ـه .:d

از طرفی به نظرم این قضیه صرفاً محدود با سبک سیاق خاصی نمیشه الان تو بازی های FPS هم داریم عناوینی که Nتا حرکت براشون تعریف شده اعم از نشستن ، پریدن ، خزیدن ، دویدن ؛ ولی از لحاظ لذت اکشن، حتی نمی تون به یک قدمی عنوانی چون Black برسن ! black ـی که فقط راه میرفتی تیر میزدی و نهایتا یه grenade پرتاب میکردی . البته شاید این فقط نظر من باشه اصراری واسه اثباتش ندارم ولی وقتی امتیاز سایت ها داره چیزی خلاف حرف تو نشون میده دیگه . . . :d
یادمه وقتی گاو 3 اومد یه سری به کم بودن ارزش تکرارش گیر داده بودن ! اینو که دیگه قبول دارید ؟ :دی تعداد و تنوع کمبوی توی بازی رابطه ی مستقیم داره با ارزش تکرار بازی :دی یا اینم غلط ـه ؟ :دی
@ بهنام :
اگه تونستی تعداد کمبو های بیونتا رو بشمری صدام کن :دی پر واضحه که کمبوهای امثال NG و DMC و ... هم از گاو بیشتره :دی
اصلاً بی خیال این بحث :دی
پ.ن : حالا ببینید می تونید ما رو بن کنید :دی گاو ـتون ارزونیتون چیز نمیدیم بهتون :دی
قبول دارم(البته برای غیر فن هاش! ) ولی نه به دلیلی که تو گفتی!
yahoo_4.gif
به خاطر اینکه توی بازی های قبل چندین و چند Skin مختلف موجود بود! ولی ایندفعه کلا یکدونه داشت اونم یکبار تموم میکردی باز میشد! البته نامردا 3 تا هم به عنوان DLC ، یکی هم برای UE و یکی هم برای یکی از فست فود ها گذاشته بودن! که البته 2 گزینه ی آخر هم بعدا به عنوان DLC اومد! (یکی هم برای GOS اومد ... ) کلا دلیل اصلیش همین بوده و بس
yahoo_4.gif
:|

آخرین ویرایش:
برادرا احسان دوباره ميخواد ضد هايپ بازي در بياره كه انتظارات بياد پايين بگيريد ديگه !!!!:d

هي بچه ( احسان :d ) تو هم ديگه حواست به خودت باشه ها:d وگرنه اگه بگم كريتوس فن ها بريزن اينجا بد اوضاعي ميشه ها !!!:d

بچه ها ممنون ميشم سير نزولي بازي محبوب احسان جان يعني بازي Xgayden ( اسم خداييش ببين چي ساختم :)) ) رو بزاريد تا يكم بخنديم بر حال و احوالات:d

بهنام مشکل اینه که این احسان از بس الکی داره هیت میورزه، میگه اصلا این سبک داستان براش مهم نیست! :d
هرچی هم بهش میگم اگر اینطوری بخوای حساب کنی FPS که اوضاعش وخیم تره پس هیلو ...
میگه نه اون فرق میکنه :d
خب اگه این سبک داستان براش مهم نیست پس نباید به داستانش گیر بده :دی کلا شست و شوی مغزی داده شده :دی
یادمه وقتی گاو 3 اومد یه سری به کم بودن ارزش تکرارش گیر داده بودن ! اینو که دیگه قبول دارید ؟ :biggrin1: تعداد و تنوع کمبوی توی بازی رابطه ی مستقیم داره با ارزش تکرار بازی :biggrin1: یا اینم غلط ـه ؟ :biggrin1:
غلطه :دی شخصا هر وقت حوصلم سر میره یه بار GOW III رو تموم میکنم :دی
@ بهنام :
اگه تونستی تعداد کمبو های بیونتا رو بشمری صدام کن :biggrin1: پر واضحه که کمبوهای امثال NG و DMC و ... هم از گاو بیشتره :biggrin1:
چون کمبو های اونا بیشتره یعنی کمبو سیستم GOW مضخرفه؟
اصلاً بی خیال این بحث :biggrin1:
پ.ن : حالا ببینید می تونید ما رو بن کنید :biggrin1: گاو ـتون ارزونیتون چیز نمیدیم بهتون :biggrin1:
اصلا هدف اصلی اینه که تو رو بن کنیم ، GOW بهانه ـست :دی
شوخی :دی

خب اگه این سبک داستان براش مهم نیست پس نباید به داستانش گیر بده :دی کلا شست و شوی مغزی داده شده :دی
غلطه :دی شخصا هر وقت حوصلم سر میره یه بار GOW III رو تموم میکنم :دی
چون کمبو های اونا بیشتره یعنی کمبو سیستم GOW مضخرفه؟
اصلا هدف اصلی اینه که تو رو بن کنیم ، GOW بهانه ـست :دی
شوخی :دی
بهنام میدونم بحثت با من نیست ولی خب داری کمبو سیستم GOW رو با شاهکار هایی مثل DMC و NG مقایسه میکنی ؟ :دی

من خودم از هوادارای GOW ـم و قبول دارم داستان و گرافیکش حرف نداره ولی کمبو سیستم ... نه !!! خداییش همین دیروز داشتم DMC3 بازی میکردم ، اصلا لذتی که توی کمبوهای DMC3 وجود داره رو توی هیچ بازی دیگه ایی نمیتونی تجربه کنی ، بعد از سالها هنوز هم شاهکاریه برای خودش >:d<

از اون طرف خب قبول دارم داستان و گرافیک GOW از بازی هایی که اسم بردم بهتره و درواقع این موضوعه که باعث شده GOW معروف بشه نه کمبو سیستمش ( حالا بماند که جدا کردن سر یه خدا با دستای خالی خیلی لذت بخشه :دی )

بهنام میدونم بحثت با من نیست ولی خب داری کمبو سیستم GOW رو با شاهکار هایی مثل DMC و NG مقایسه میکنی ؟ :دی

من خودم از هوادارای GOW ـم و قبول دارم داستان و گرافیکش حرف نداره ولی کمبو سیستم ... نه !!! خداییش همین دیروز داشتم DMC3 بازی میکردم ، اصلا لذتی که توی کمبوهای DMC3 وجود داره رو توی هیچ بازی دیگه ایی نمیتونی تجربه کنی ، بعد از سالها هنوز هم شاهکاریه برای خودش >:d<

از اون طرف خب قبول دارم داستان و گرافیک GOW از بازی هایی که اسم بردم بهتره و درواقع این موضوعه که باعث شده GOW معروف بشه نه کمبو سیستمش ( حالا بماند که جدا کردن سر یه خدا با دستای خالی خیلی لذت بخشه :دی )
علی الان میلگرد 2 متری هم اثر گذار نیست :دی میخ و اینا بماند :دی
آقا گاو دارای بهترین سوپر کمبو ;;)

آقا این حرفها چیه بحث من و شما نداره که :دی
فراموش کردی خود GOW هم شاهکار حساب میشه؟ :دی
اصلا نمیشه گفت که چون کمبو زدن تو NG یا DMC هاردکور تر هست و کمبو هاش خامه و خودت میتونی راحت شکل بدی پس بهتر از کمبو سیستم GOW هست. خب شما و یه عده اینجوری دوست دارین ، من و یه عده ی دیگه کمبو های سینمایی و پیش ساخته ی GOW رو دوست داریم.
اصلا حتی اگر قبول کنیم اون بازی هایی که اسم بردی کمبو سیستم بهتری نسبت به گاو دارن باز هم نمیتونیم بگیم کمبو سیستم گاو ضعیف و مضخرفه.
قطعا بازی ای که میانگین امتیازاش بین 92 تا 94 هست و حتی نسخه های فرعیش هم از 85% HnS های موجود این نسل سرتر هستن به شدت کم نقص هست. مسلما اگر ایراد فاحشی تو کمبو سیستم وجود داشت وضع اینجوری نبود.

آقا این حرفها چیه بحث من و شما نداره که :دی
فراموش کردی خود GOW هم شاهکار حساب میشه؟ :دی
اصلا نمیشه گفت که چون کمبو زدن تو NG یا DMC هاردکور تر هست و کمبو هاش خامه و خودت میتونی راحت شکل بدی پس بهتر از کمبو سیستم GOW هست. خب شما و یه عده اینجوری دوست دارین ، من و یه عده ی دیگه کمبو های سینمایی و پیش ساخته ی GOW رو دوست داریم.
اصلا حتی اگر قبول کنیم اون بازی هایی که اسم بردی کمبو سیستم بهتری نسبت به گاو دارن باز هم نمیتونیم بگیم کمبو سیستم گاو ضعیف و مضخرفه.
قطعا بازی ای که میانگین امتیازاش بین 92 تا 94 هست و حتی نسخه های فرعیش هم از 85% HnS های موجود این نسل سرتر هستن به شدت کم نقص هست. مسلما اگر ایراد فاحشی تو کمبو سیستم وجود داشت وضع اینجوری نبود.
بهنام اونجا منظورم از لحاظ کمبو سیستم بود :دی مطمئنا DMC و NG توی کمبو سیستم هاشون شاهکارن ، در صورتی که GOW اینطوری نیست

نه بهنام من نمیگم بیان کمبوهای سینمایی بازی رو خراب کنند ، با گذاشتن سیستم Canceling درواقع یه لایه دیگه به کمبو سیستم اصافه میشه و اصلا باعث خراب شدن سینمایی بودن بازی نمیشه ، اگه سانتا Canceling رو بزاره توی بازی اون موقع دست گیمر خیلی باز میشه ، کسی که میخواد کمبوهای سینمایی ببینه از این سیستم استفاده نمیکنه و کسی هم که دوست داره کمبوهای دیووانه وار ( مراجعه کن به کمبو ویدئو های DMC و Bayonetta که بعضی هاشون واقعا فک آدم رو به زمین میچسپونه :دی ) بزنه میتونه از بازی لذت ببره

این درواقع سانتا نخواسته سختی طراحی سیستم Canceling رو به خودش بده ، امیدوارم توی بازی های بعدیشون از این سیستم استفاده کنند چون عمق خیلی خوبی به کمبوهای بازی میده

هنوز هم میگم GOW یه شاهکاره ( اگه شاهکار نبود خودم هواداراش نبودم :دی ) ولی از لحاظ کمبو نمیتونه جلوی بزرگای این سبک حرفی برای گفتن داشته باشه

سبک کمبو زدن توی GOW رو ترجیح میدم به 100 مدل اسلحه ریو توی نینجا گایدن و بیونتا و لیست کیلومتری کمبوهاشون. توی GOW کمبوها طوری که گیمر توی طول بازی مجبور میشه که استاد بشه توی استفاده ازشون و همه رو حفظ کنه ولی توی اون بازی ها همین جور دکمه ها هم بزنی کارت راه میفته. باتن مشینگ :دی. اونا بیشتر شبیه یه بازی فایتینگ می مونن تا یه بازی H&S. البته بد نیست. خیلی ها هم دوست دارن ولی من خودم تمرکز روی تعداد محدود کمبو رو ترجیح میدم

در اصل دو مدل کمبو اینجا داریم که استفاده و کاربردشون با هم فرق داره . توی نینجا گیدن بازیکن هر چی بیشتر بتونه کمبو حفظ کنه و توی استفاده ازشون تنوع داشته باشه موفق تره ولی توی GOW بازیکن تمرکزش روی اینه که از کمبوهای مناسب در برابر دشمنای خاص استفاده کنه و اینکه مکان و زمان زدن کمبو تاثیر داره و با زدن دکمه های پشت سره هم نمیشه کاری از پیش برد و نیاز به استراتژی بیشتری داره. این دو مدل کاملا با هم تفاوت دارن. تعداد کمبوهای کمه GOW دلیل بر ضعفش نیست

آخرین ویرایش:
سبک کمبو زدن توی GOW رو ترجیح میدم به 100 مدل اسلحه ریو توی نینجا گایدن و بیونتا و لیست کیلومتری کمبوهاشون. توی GOW کمبوها طوری که گیمر توی طول بازی مجبور میشه که استاد بشه توی استفاده ازشون و همه رو حفظ کنه ولی توی اون بازی ها همین جور دکمه ها هم بزنی کارت راه میفته. باتن مشینگ :دی. اونا بیشتر شبیه یه بازی فایتینگ می مونن تا یه بازی H&S. البته بد نیست. خیلی ها هم دوست دارن ولی من خودم تمرکز روی تعداد محدود کمبو رو ترجیح میدم

معنی جدید باتن مشینگ :| باتن مشینگ ، آیا ؟ :-/

لینک تماشای ویدئو :
https://www.youtube.com/watch?v=hjsuGB3S92Q

دانلود با دو کیفیت :
HQ:
DMC4_COMBO_MAD.mp4

60fps ver:
DMC4_COMBO_MAD_60_fps.mp4

معنی جدید باتن مشینگ :| باتن مشینگ ، آیا ؟ :-/

لینک تماشای ویدئو :
https://www.youtube.com/watch?v=hjsuGB3S92Q

دانلود با دو کیفیت :
HQ:
DMC4_COMBO_MAD.mp4

60fps ver:
DMC4_COMBO_MAD_60_fps.mp4

من خودم هر دو تا نینجا گیدن اولیه رو با همین شیوه تموم کردم( روی نرمال). نیازی به لینک و ویدئو هم نیست. تا جایی که میشد متنوع دکمه میزدم و تعداد خیلی کمی از کمبوهاش رو حفظ بودم
پ.ن
LOL
DMC 4 چیه گذاشتی؟ من دارم در مورد نینجا گیدن و بایونتا صحبت میکنم

من خودم هر دو تا نینجا گیدن اولیه رو با همین شیوه تموم کردم( روی نرمال). نیازی به لینک و ویدئو هم نیست. تا جایی که میشد متنوع دکمه میزدم و تعداد خیلی کمی از کمبوهاش رو حفظ بودم
پ.ن
LOL
DMC 4 چیه گذاشتی؟ من دارم در مورد نینجا گیدن و بایونتا صحبت میکنم

محمد گفتی این بازی ها :دی بحث رو نپیچون :دی الان این ویدئو ها باتن مشینگه ؟

محمد گفتی این بازی ها :biggrin1: بحث رو نپیچون :biggrin1: الان این ویدئو ها باتن مشینگه ؟

من بالا اصلا اسمی از DMC آوردم؟
بعد نوع کمبو زنی توی DMC یه سبک خاصه. از یه لحاظ شبیه GOW هست بخاطر کمبوها محدودش ولی از نظر اینکه باید کمبو متنوع بزنی شبیه نینجا گیدنه

اصلا سونی یه عکس همینجوری منتشر کرده که به چندتا از بازیهاش بخوره ، بعدش فیدبک مردم رو بگیره ببینه چی میگن ، بعدش با توجه به اون بیاد تصمیم بگیره بازی بعدی چی باشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or