در مورد انحصاری و مولتی پلتفرم شدن کامنت دادم؟ چند بار مطلبو بخون و هول هولکی از روی نام کاربری نقل نکن از خروجی بازی آیندشون گفتم که به راحتی می تونه یک عنوان FPS باکیفیت با توجه اعضایی که به خدمت گرفته بده. این استودیو پولسازه و برای رقابت اتفاقا بهتره عناوینش مولتی پلتفرم بمونهخوب پر باشه ! وقتی ریس استودیوشون برمیگرده میگه ما مستقل می مونیم ، وقتی خودشون توی چارت استودیو ها سونی جدا میزنه استودیو مستقل ، وقتی میگن مولتی پلتفرم میدیم و وقتی که قرارداد 10 ساله با یک شرکت دیگه برای یک بازی مولتی پلتفرم دیگه بستن ! حالا چه فرقی داره اصلا دستشون پر باشه یا خالی ، بازی قراره مولتی پلتفرم باشه نه چیزی به کسی اضافه میشه نه چیزی از کسی کم میشه.
حالا این وسط اون قرارداد چی بشه چه یا چه اتفاقی بیوفته یا هر چیزی رو من نمیدونم و نمیشه هم پیشبینی کرد ! ولی لاقل در نهایت چیزی که روی کاغذ هست همین مطالب بالاست.
حرف جالبی زدی. من فکر میکنم خرید بزرگ و استودیو زیاد کم کم مدیریت رو ضعیف میکنه و خیلی ها جدا میشن. اینجوری خیلی راحت بقیه شرکت ها این آدم ها جذب میکنن.اطلاع داشتید اعضای کلیدی Treyarch اومدن بانجی؟ این اتفاق فقط مربوط به امسال نیست و به مرور استودیو رو ترک کردن، بانجی برای FPS آیندش دستش برای هر حرکتی پره
تریلی هم این پست رو نمیکشه لامصبآقا کار اسپنسر هم سخته ها
فکر کن باید مدیریت انتشار این IP ها + عناوین جدید ساخته شده استدیو رو باید برنامه ریزی کنی
Halo
Doom
Call of Duty
Forza Horizon
Forza motosport
Quake
Fallout
Gears of War
Wolfenstein
Hellblade
Minecraft
Starcraft
Warcraft
The Elder Scrolls
The Evil Within
Overwatch
Crash
Fable
The Outer Worlds
و....
اینقدر زیاده که نمیشه همرو نوشت
گفتی این ماه چندتا انحصاری برای اکس باکس میاد؟هر چی ip مرده رو لیست کردی که فقط یه جوابی داشته باشی
دیگه حداقل MLB که روز عرضه روی گیم پس هست رو نیار داخل لیست و کمتر خودزنی کنید
انحصاری تون از همون هاست که اول به نسل ها اعتقاد داشت بعد تر زدگفتی این ماه چندتا انحصاری برای اکس باکس میاد؟
با توجه به سیاست مفت باشه کوفت باشه، خرید اکتی بهترین گزینه برای مایکرو بود
چی؟ استارفیلد؟ یه ویدئوی گیمپلی بزار ببینیم چجوریه تاریخ انتشارش کی هست؟ 100 میلیارد دلار عمو فیل خرج کرده که تو این بیابون برهوت بمونید تا آخر سال که استارفیلد منتشر بشه (اگه تاخیر نخوره)انحصاری تون از همون هاست که اول به نسل ها اعتقاد داشت بعد تر زد
2022 هستیم هنوز به نسل ها اعتقاد دارن
جوش نزن امسال هر چی دارین استارفیلد قلع و قمع میکنه
دیدم ملت تو توییتر به چیز های جالبی اشاره کرده بودن،(دنیل احمدم همون اول یه چیزایی گفته بود)خوب پر باشه ! وقتی ریس استودیوشون برمیگرده میگه ما مستقل می مونیم ، وقتی خودشون توی چارت استودیو ها سونی جدا میزنه استودیو مستقل ، وقتی میگن مولتی پلتفرم میدیم و وقتی که قرارداد 10 ساله با یک شرکت دیگه برای یک بازی مولتی پلتفرم دیگه بستن ! حالا چه فرقی داره اصلا دستشون پر باشه یا خالی ، بازی قراره مولتی پلتفرم باشه نه چیزی به کسی اضافه میشه نه چیزی از کسی کم میشه.
حالا این وسط اون قرارداد چی بشه چه یا چه اتفاقی بیوفته یا هر چیزی رو من نمیدونم و نمیشه هم پیشبینی کرد ! ولی لاقل در نهایت چیزی که روی کاغذ هست همین مطالب بالاست.
چی هست حالا؟