قطعا کسی که فکر کرده مایکروفن با این چیزا ناراحت میشه هیچ شناختی نسبت به این قشر از جامعه نداشته!
مایکروفن فقط بلده خوشحال باشه، دیگه غمانگیزتر از 7 سال سیاه 2013 تا 2020 داریم مگه ؟! شما تو این 7 سال هم خوشحال بودید.
شما با متای 87 پرچمدارتون که قبلا 90+ بوده خوشحال میشید.
شما با متای 93 بازی رقیب خوشحال میشید چون 95 نشده.
شما از اینکه واسه اولین بار در 13 سال اخیر یکی از بازیاتون بین 3 تای اول گوتی هست خوشحالید.
شما 12 سال جمع گوتیهای همه بازیهاتون به اندازهی گوتیهای یک بازی PS که حتی در سال خودش بیگ وینر هم نشده نرسیده ولی خوشحالید.
شما خوشحالترین ، وفادارترین، کم توقعترین، همراهترین فنهای دنیا بودید و الان که دیگه نگم برات ...
من حقیقتا پوزش میخوام اگر کسی حتی یک بیلیونیوم درصد فکر کرده شما با این جنگولک بازیا ناراحت میشید ...
یعنی الان شماها انتظار داشتین ماها بشینیم با خریدن بانجی که 11 ساله کوچکترین ارتباطی به ما نداره عزاداری کنیم و حالا که دیدی همچین اتفاقی نیفتاده pissed off شدی؟
خوب نکته ای رو هم گفته
ماها هفت سال سیاه رو داشتیم الان هم دو سال روشن رو داشتیم یعنی ببین چی شده شما که هفت سال با انواع روش ها خوشحال بودی نتونستی خوشحالی دو ساله ی ماها رو تحمل کنی و از شدت عصبانیت اومدی پستی گذاشتی که از تک تک کلماتش من عصبانیم خیلی هم عصبانیم من نمی خوام رقیب خوش حال باشه من تحمل دیدن عملکرد خوب رقیب رو ندارم یا طرف مایی یا ضدمایی من هفت ساله جولان دادم ولی تحمل دو سال تحرک رقیب رو ندارم داره میزنه بیرون
ماها هفت سال سیاه داشتیم نقد کردیم صبر کردیم از دل همون هفت سال سیاه رسیدیم به این نقطه
در همون هفت سال بکوارد معرفی شد ما خوشحال شدیم شماها مسخره اش کردین
در همون هفت سال اکوسیستم معرفی شد ما خوشحال شدیم شماها مسخره اش کردین
در همون هفت سال خبر گسترش XB اومد ماها خوشحال شدیم شماها بیشتر از ما خوشحال شدین که آره صدای کلنگ گور XB اومد
در همون هفت سال زمینه ی غولی مثل گیم پس ریخته میشه ما خوشحال شدیم شماها مسخره کردین
در همون هفت سال SOT میاد که حمایت یوزرها الان برای خودش تبدیل یه غولی شده باز هم شما ها مسخره کردین
متای هیلو میشه 87 خوشحالیم چون بعد از اون همه مشکلات اومد بهترین گیم پلی و .... تاریخ سری رو به همراه یه ریل گذاری عالی برای آینده رو انجام داد
این فرق کمیونیتی XB با کمیونیتی شماست.شماها هم اگر به جز مسخره کردن عدد و رقم ردیف کردن برای تک تک حرکات کنسول مورد حمایت نقد می کردین آینده نگری می کردین الان لازم نبود عصبانیتت از وضعیت فعلی رو اینطوری نشون بدی یا به طور غیر مستقیم سه روز تلاش کنین به ماها بقبولونین که نه شماها حالیتون نیست باید از خرید بانجی توسط سونی ناراحت باشین و عزاداری کنین در حالی که خریدن بانجی به کف پای ماها هم نیست
حالا من هم پوزش می خوام که pissed off شدی
نباش
این روزها هم میگذره
روز های بدتر میاد