سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
https://s6.uupload.ir/files/photo_2022-01-27_20-21-08_nu2.jpg

آخرین ویرایش:
الان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم:دی سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم>:D<

مرسی سونی :x :D

الان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم:D سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم>:D<

تازه با کیفیت و پرفورمنس بهتر روی SX میزنیمش 8->
مرسی جیمبو

• Like
Reactions: ravi
الان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم:D سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم>:D<

یعنی قراره برای هر بسته الحاقی 40 تا 100 دلار هزینه کنی 8-> سالی حداقل 200 دلار به حساب سونی واریز کنی 8->
ای کاش یه مقدار هم برای خود عمو فیل هزینه می کردین 8-> 24 ساعته در مورد گیم پس و نخریدن بازی افسانه نمی گفتین 8->
دو سال شعار مرگ بر خرید بازی و 70 دلار سر نمی دادین 8->

یعنی قراره برای هر بسته الحاقی 40 تا 100 دلار هزینه کنی 8-> سالی حداقل 200 دلار به حساب سونی واریز کنی 8->
ای کاش یه مقدار هم برای خود عمو فیل هزینه می کردین 8-> 24 ساعته در مورد گیم پس و نخریدن بازی افسانه نمی گفتین 8->
پولی که مایکرو از 2014 سره ماینکرفت ازتون چاپیده حالا میخوایم بهتون برگردونیم راه دوری نمیره هرچی نباشه 8 ساله دارین برای ماینکرفت خرج میکنین
باید محبت هاتون رو جبران کنیم

نکته خنده دارش اینجاست که خودتونم برای بازی بعدی بانجی همین ها رو باید هزینه کنید، چون تو اسپارتاکوس خبری از بازی دی وان نیست :lol:
در مقابل ما CoD رو از گیم پس بازی میکنیم، شما رو نمیدونم :-" . ۶۰ دلارهایی هم که به سایکوناتز و Outer Worlds و دث لوپ و Wasteland 3 دادید هیچی، با اونا کاری ندارم ;))

اصلا نیازی نیست کمپانی تریلیون دلاری به خودش زحمت انحصاری کردن عناوینشو بده . فقط کافیه بازی بیاد رو گیم پس کار تمومه :lol:

View attachment 242754
بازی که 100 دلار فروخته میشه برای چی بیاد روی گیمپس؟!

پ.ن: وحید جان چه خبر از ۳۰۹۰ راضی هستی؟

دوستان ارام باشید، حالا یک استودیو بودش دیگه. تموم شد رفت بجاش برید ویدیوی زیر رو ببیند :D
View attachment 242760
@UFOPower :D
الان این پست آخرته یا قبلی که نوشتی پست آخرمه؟ :D

نکته خنده دارش اینجاست که خودتونم برای بازی بعدی بانجی همین ها رو باید هزینه کنید، چون تو اسپارتاکوس خبری از بازی دی وان نیست :lol:
اگه شما اجازه بدید در این مورد خودشون تصمیم خواهند گرفت، اسپارتاکوس نیومده باعث ناراحتی شده؟ :D

قطعا کسی که فکر کرده مایکروفن با این چیزا ناراحت میشه هیچ شناختی نسبت به این قشر از جامعه نداشته!

مایکروفن فقط بلده خوشحال باشه، دیگه غم‌انگیزتر از 7 سال سیاه 2013 تا 2020 داریم مگه ؟! شما تو این 7 سال هم خوشحال بودید.

شما با متای 87 پرچمدارتون که قبلا 90+ بوده خوشحال میشید.
شما با متای 93 بازی رقیب خوشحال میشید چون 95 نشده.
شما از اینکه واسه اولین بار در 13 سال اخیر یکی از بازیاتون بین 3 تای اول گوتی هست خوشحالید.
شما 12 سال جمع گوتیهای همه بازیهاتون به اندازه‌ی گوتیهای یک بازی PS که حتی در سال خودش بیگ وینر هم نشده نرسیده ولی خوشحالید.

شما خوشحال‌ترین ، وفادارترین، کم توقع‌ترین، همراه‌ترین فن‌های دنیا بودید و الان که دیگه نگم برات ...

من حقیقتا پوزش میخوام اگر کسی حتی یک بیلیونیوم درصد فکر کرده شما با این جنگولک بازیا ناراحت میشید ...
آره شما خوب ما بد
شما اون بالا بالاها ما اون پایینا
قهرمان،سلطان،بابا آخرتِ پرستیژ
تورو خدا مارو دور ننداز😔
این رمانی که نوشتی ۵۳ لایکم خورده😂
من برم زانوی غم بغل بگیرم هیئشششش

تموم شد؟ حالا برو دنبال DNS جدید برای بازیای لیگ زرد بگرد :D

در مقابل ما CoD رو از گیم پس بازی میکنیم، شما رو نمیدونم :-" . ۶۰ دلارهایی هم که به سایکوناتز و Outer Worlds و دث لوپ و Wasteland 3 دادید هیچی، با اونا کاری ندارم ;))
ما که دنبال انلاین و سرویس محور نیستیم , شما هستین =D>
روی اسپارتاکوس هم قطعا عرضه می شه
CoD رو از گیم پس بازی میکنیم :)) 2024 :))ماهی 30 دلار =D>
5 نفر تو فروم پیدا کن که سایکوناتز و Outer Worlds و دث لوپ و Wasteland 3 روی PS4/5 خریده باشن :))
3 نفر تو فروم پیدا کن که سایکوناتز و Outer Worlds و Wasteland 3 روی XBOX خریده باشن =))

18 فوریه >>> Horizon FW
24 فوریه >>> Elden Ring

بینشون چند روز فاصله است؟ 6 روز

آیا در این 6 روز اگه یه بازی عرضه بشه شانسی داره؟؟؟

بله. :D
بازی کامل هم نه، dlc بازی با قیمت 40 تا 100 دلار

photo_2022-02-01_18-18-47.jpg

ولی... ولی... بانجی تموم شده... بانجی مُرده... =((
🤣

بازی که 100 دلار فروخته میشه برای چی بیاد روی گیمپس؟!

پ.ن: وحید جان چه خبر از ۳۰۹۰ راضی هستی؟
بازی که رو گیم پس میره رو کنسول رقیب 70 دلار بخری ؟ خوب اره اینم میشه چرا که نه

پ.ن : اره دادا کاملا راضی ام از تو چه پنهون الان داشتم GOD OF WAR با دسته ایکس باکس رو PC پلی میدادم خیلی چسبید :lol: دستشون درد نکنه پورتش عالیه . منتظر انچارتدم :lol:
https://s6.uupload.ir/files/1213_4b37.jpg

آخرین ویرایش:

با اینکه دیر بود ، کلا اعتراف های حقی بود

در کل هم قبول دارید سونی بازی هاش بهتره ، هم قبول دارید میرید سمت مایکرو برای مفتی بودن بازی ها

اصولا هیچ ارزشی برای گیمینگ و این هنر قائل نیستید ، برای تجربه و لذت و کیفیت اوقات فراقت خودتونم ارزش قائل نیستید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or