تازه با کیفیت و پرفورمنس بهتر روی SX میزنیمشالان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم
مرسی سونی
یعنی قراره برای هر بسته الحاقی 40 تا 100 دلار هزینه کنی سالی حداقل 200 دلار به حساب سونی واریز کنیالان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم
مرسی سونی
پولی که مایکرو از 2014 سره ماینکرفت ازتون چاپیده حالا میخوایم بهتون برگردونیم راه دوری نمیره هرچی نباشه 8 ساله دارین برای ماینکرفت خرج میکنینیعنی قراره برای هر بسته الحاقی 40 تا 100 دلار هزینه کنی سالی حداقل 200 دلار به حساب سونی واریز کنی
ای کاش یه مقدار هم برای خود عمو فیل هزینه می کردین 24 ساعته در مورد گیم پس و نخریدن بازی افسانه نمی گفتین
دو سال شعار مرگ بر خرید بازی و 70 دلار سر نمی دادین
نکته خنده دارش اینجاست که خودتونم برای بازی بعدی بانجی همین ها رو باید هزینه کنید، چون تو اسپارتاکوس خبری از بازی دی وان نیستیعنی قراره برای هر بسته الحاقی 40 تا 100 دلار هزینه کنی سالی حداقل 200 دلار به حساب سونی واریز کنی
ای کاش یه مقدار هم برای خود عمو فیل هزینه می کردین 24 ساعته در مورد گیم پس و نخریدن بازی افسانه نمی گفتین
دو سال شعار مرگ بر خرید بازی و 70 دلار سر نمی دادین
بازی که 100 دلار فروخته میشه برای چی بیاد روی گیمپس؟!اصلا نیازی نیست کمپانی تریلیون دلاری به خودش زحمت انحصاری کردن عناوینشو بده . فقط کافیه بازی بیاد رو گیم پس کار تمومه
View attachment 242754
الان این پست آخرته یا قبلی که نوشتی پست آخرمه؟دوستان ارام باشید، حالا یک استودیو بودش دیگه. تموم شد رفت بجاش برید ویدیوی زیر رو ببیند
View attachment 242760
@UFOPower
اگه شما اجازه بدید در این مورد خودشون تصمیم خواهند گرفت، اسپارتاکوس نیومده باعث ناراحتی شده؟نکته خنده دارش اینجاست که خودتونم برای بازی بعدی بانجی همین ها رو باید هزینه کنید، چون تو اسپارتاکوس خبری از بازی دی وان نیست
آره شما خوب ما بدقطعا کسی که فکر کرده مایکروفن با این چیزا ناراحت میشه هیچ شناختی نسبت به این قشر از جامعه نداشته!
مایکروفن فقط بلده خوشحال باشه، دیگه غمانگیزتر از 7 سال سیاه 2013 تا 2020 داریم مگه ؟! شما تو این 7 سال هم خوشحال بودید.
شما با متای 87 پرچمدارتون که قبلا 90+ بوده خوشحال میشید.
شما با متای 93 بازی رقیب خوشحال میشید چون 95 نشده.
شما از اینکه واسه اولین بار در 13 سال اخیر یکی از بازیاتون بین 3 تای اول گوتی هست خوشحالید.
شما 12 سال جمع گوتیهای همه بازیهاتون به اندازهی گوتیهای یک بازی PS که حتی در سال خودش بیگ وینر هم نشده نرسیده ولی خوشحالید.
شما خوشحالترین ، وفادارترین، کم توقعترین، همراهترین فنهای دنیا بودید و الان که دیگه نگم برات ...
من حقیقتا پوزش میخوام اگر کسی حتی یک بیلیونیوم درصد فکر کرده شما با این جنگولک بازیا ناراحت میشید ...
تموم شد؟ حالا برو دنبال DNS جدید برای بازیای لیگ زرد بگردالان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم
مرسی سونی
ما که دنبال انلاین و سرویس محور نیستیم , شما هستیننکته خنده دارش اینجاست که خودتونم برای بازی بعدی بانجی همین ها رو باید هزینه کنید، چون تو اسپارتاکوس خبری از بازی دی وان نیست
در مقابل ما CoD رو از گیم پس بازی میکنیم، شما رو نمیدونم . ۶۰ دلارهایی هم که به سایکوناتز و Outer Worlds و دث لوپ و Wasteland 3 دادید هیچی، با اونا کاری ندارم
بازی که رو گیم پس میره رو کنسول رقیب 70 دلار بخری ؟ خوب اره اینم میشه چرا که نهبازی که 100 دلار فروخته میشه برای چی بیاد روی گیمپس؟!
پ.ن: وحید جان چه خبر از ۳۰۹۰ راضی هستی؟
الان که فکر میکنم، نمیتونم بگم این خرید برام هیچ فرقی نداره. چرا فرق داره. در واقع خوشحال شدم سونی برای استودیوهاش خوب خرج میکنه و این یعنی اینکه بازی بعدی بانجی احتمالا کیفیت بهتری داره و کلی رو Xbox باهاش حال میکنیم
مرسی سونی
با اینکه دیر بود ، کلا اعتراف های حقی بودنکته خنده دارش اینجاست که خودتونم برای بازی بعدی بانجی همین ها رو باید هزینه کنید، چون تو اسپارتاکوس خبری از بازی دی وان نیست
در مقابل ما CoD رو از گیم پس بازی میکنیم، شما رو نمیدونم . ۶۰ دلارهایی هم که به سایکوناتز و Outer Worlds و دث لوپ و Wasteland 3 دادید هیچی، با اونا کاری ندارم