کبیر این داره میگه تنها کسایی که می تونن هیلو کیلر رو بسازن آدمای 343 هستن ( که در واقع بانجی واقعی همینان که از بانجی اومدن 343 رو ساختن) ! این خود ترولیا رو نکن بابا! دوستان سونی فن اینو در نظر بگیرین که الان که دارین عکس متای هیلو رو میذارین به عنوان بهترین شوتر تاریخ ( خود ترولی در حد بنز!) ، باید بدونین این بانجی ای که سونی خریده اونی نیست که هیلو رو ساخته ( اون آدما الان جای دیگه هستن ! ) این بانجی کلا فلسفش آنلاین محور هست و هیچ اهمیتی به سینگل پلیر نمی ده! البته یه مسئله ای که از دیشب ذهنم رو مشغول کرده اینه که مشخص نیست الان سونی اینو خریده یا نه! یعنی اینکه تا حالا ندیده بودم یکی بیاد یه استدیو رو بخره بعد استدیو به صورت رسمی اعلام کنه که کاملا مستقله ! پابلیش هم با خودشه ! بازی هاش هم مولتی هست! الان سوال پیش میاد که سونی 3.6 میلیارد دلار پول داده چی خریده پس؟! با این وضعیت اگه فردا بانجی بیاد بگه قراردادمون اینجوریه که پول پابلیش هم مال خودمونه رایان هم به تخم چشممامون هست من تعجب نمی کنم!
کاش کونامی رو بخرن، کسلوانیا میخوام خسته شدم
اون دوستان تو غار بودن و هنوز سال 2010 همن دیدم بعضی دوستان سونی فن نمره متای هیلو رو گذاشتن. خاستم بگم که من تقریبن کل نت رو زیر و رو کردم و خبرگزاری های مهم رو هم بررسی کردم، جایی ننوشته بود که امتیازات و حق نشر هیلو با این خرید به سونی منتقل شده!
مگه هیلو برای مایکروسافت نبود؟ اکثر خالقین اصلیش هم که الان تو 343 هستن... حالا اگر منبعی دارید بگید ماهم بدونیم داستان چیه.
سونی تک تک استودیو های بتزدا زنده می کردای بابا چی شد؟ تا الان عکس متای هیلو میذاشتید که
--------------
بخاطر همین آرزو داشتی سونی بخرتش؟
View attachment 242560
سونی مثل عمو فیل بازنده نیست که 100 میلیارد از پول ددی هزینه کرده , نصف صنعت گیم خریده باز هم در رتبه سوم دست و پا می زنهکبیر این داره میگه تنها کسایی که می تونن هیلو کیلر رو بسازن آدمای 343 هستن ( که در واقع بانجی واقعی همینان که از بانجی اومدن 343 رو ساختن) ! این خود ترولیا رو نکن بابا! دوستان سونی فن اینو در نظر بگیرین که الان که دارین عکس متای هیلو رو میذارین به عنوان بهترین شوتر تاریخ ( خود ترولی در حد بنز!) ، باید بدونین این بانجی ای که سونی خریده اونی نیست که هیلو رو ساخته ( اون آدما الان جای دیگه هستن ! ) این بانجی کلا فلسفش آنلاین محور هست و هیچ اهمیتی به سینگل پلیر نمی ده! البته یه مسئله ای که از دیشب ذهنم رو مشغول کرده اینه که مشخص نیست الان سونی اینو خریده یا نه! یعنی اینکه تا حالا ندیده بودم یکی بیاد یه استدیو رو بخره بعد استدیو به صورت رسمی اعلام کنه که کاملا مستقله ! پابلیش هم با خودشه ! بازی هاش هم مولتی هست! الان سوال پیش میاد که سونی 3.6 میلیارد دلار پول داده چی خریده پس؟! با این وضعیت اگه فردا بانجی بیاد بگه قراردادمون اینجوریه که پول پابلیش هم مال خودمونه رایان هم به تخم چشممامون هست من تعجب نمی کنم!
اقا ما دیروز مزاح کردیم نوشتیم سهام شستا بهتر سهام مایکروسافته چه وضعیه تا سونی بانجی رو خرید سهاممایکروسافت منفی خوردولی انصافا سونی دست رو خوب جایی گذاشت 40 صفحه گذشت بعد این همه ترول و میم و حتا لیست کردن تعداد نفرات استدیوها هنوز هضم نشده داستان یعنی من هیچ وقت فکر نمیکردم روزی شاهد باشم یه نفر داره تعداد اعضای استدیوها رو جمع و تفریق میکنه تا به خودش بقبولونه خرید بانجی و خالق Halo توسط سونی اتفاق بدی نیست و همه چیز اوکیه (خدا اون اینسایدری رو لعنت کنه که بهشون امید داد بانجی داره برمیگرده به خانواده اکس باکس) برداشت من اینه که این پست ها برای فن های رقیب نیست، بیشتر محض تسلا روح و روان شخصی خود فن های شش آتشه اسپنسره که احساس میکنن بهشون خیانت شده
من پیش بینی میکنم تا 10 صفحه بعد دوباره میرسیم به بحث حساب های بانکی و اینکه مایکروسافت خیلی پولداره ولی سونی فقیر و گداست. تا 20 صفحه بعد حتما و قطعا به TLoU2 رسیدیم و ND یه پای ماجراست، شاید حتا دوباره بحث گل گرفتن در استدیو مطرح بشه، و از 30 صفحه بعد هم که مرحله آخر تصوف و استغناست به شعبه دوم Vs خوش آمد گفته و شاهد در هم تنیده شدن فضا و زمان و برهم کنشی احتمالات کوآنتومی خواهیم بود که نتیجه اش بروز افکار متاخری نظیر قایق سواری بی هدف، سینما زدگی و نقد اکشن ادونچرهای خطی اسکریپت شده است.
داری با دشمن فرضی میجنگی بزرگوار.ولی انصافا سونی دست رو خوب جایی گذاشت 40 صفحه گذشت بعد این همه ترول و میم و حتا لیست کردن تعداد نفرات استدیوها هنوز هضم نشده داستان یعنی من هیچ وقت فکر نمیکردم روزی شاهد باشم یه نفر داره تعداد اعضای استدیوها رو جمع و تفریق میکنه تا به خودش بقبولونه خرید بانجی و خالق Halo توسط سونی اتفاق بدی نیست و همه چیز اوکیه (خدا اون اینسایدری رو لعنت کنه که بهشون امید داد بانجی داره برمیگرده به خانواده اکس باکس) برداشت من اینه که این پست ها برای فن های رقیب نیست، بیشتر محض تسلا روح و روان شخصی خود فن های شش آتشه اسپنسره که احساس میکنن بهشون خیانت شده
من پیش بینی میکنم تا 10 صفحه بعد دوباره میرسیم به بحث حساب های بانکیو اینکه مایکروسافت خیلی پولداره ولی سونی فقیر و گداست. تا 20 صفحه بعد حتما و قطعا به TLoU2 رسیدیم و ND یه پای ماجراست، شاید حتا دوباره بحث گل گرفتن در استدیو مطرح بشه، و از 30 صفحه بعد هم که مرحله آخر تصوف و استغناست به شعبه دوم Vs خوش آمد گفته و شاهد در هم تنیده شدن فضا و زمان و برهم کنشی احتمالات کوآنتومی خواهیم بود که نتیجه اش بروز افکار متاخری نظیر قایق سواری بی هدف، سینما زدگی و نقد اکشن ادونچرهای خطی اسکریپت شده است.