شما به نوبادی های توییتری مورد استنادت ببخشانگری جو
بعد خرید بتزدا صحبت بانجی شده بود; مثل اینکه ماکروسافت پیشنهاد داده به بانجی ولی اینقدر قیمت پرت و پلایی داده بودن ماکرو با اون جیب عمیقش () پا پس کشید. قیمت تا این حد پرتِ.آقا من با اینکه سونی فنم ولی خداوکیلی از دیشب هرجوره فکر میکنم و حساب کتاب میکنم میبینم سر سونی رو کلاه گذاشتن بخدا
کلاه برداریه خداوکیلی 3.6 میلیارد برای هیچی انگار پول داده ... اصلا دستنی خدای gaas و پول ، بازم قیمت پرته ...
تموم شد خیلی تاثیر گذار بودیه روز این خرید هول هولکی خرخره برند سونی رو میگیره و راه رو برای هاستایل تیکاور ش توسط کله گنده ها آسفالت تر میکنه که صرفا چیز بدی نیست
با این مضیقه تو لیکوییدیتی اینهمه کش رو جایی با ریترن بالای 20 سال چال کردن، اندازه دهن سونی نیست، مگه اینکه با این پامپ موقتا زمان بخره، تا قبل از دست رفتن 20$ میلیارد دیگه، یکی جمعش کنه.
سونی درسته ضعیف و دست و پا بستست اما احمق نیست که همین چند میلیارد رو که با زحمت دلار رو دلار گذاشته سر رقابت نابرابر با مایکرو به باد بده.
این خرید نه سیاست رقابت بلکه سیاست خروج سونی اسب.
من با گرینبرگ مشکلی ندارم. اما مقایسه هرمن هالست با گرینبرگ خیلی توهین آمیزه.
آقا ما که ۲۰ ساله داریم میگیم هیلو بهترین شوتر تاریخه. خوشحالم بالاخره به این حقیقت رسیدید
ایشالا شما هم بازی در این حد رو کنسولتون تجربه کنید (فعلا که نبوده):
View attachment 242484
کار به کجا رسیده که مجبور شدین از استودیو فرست پارتی سونی مایه بذارینآقا ما که ۲۰ ساله داریم میگیم هیلو بهترین شوتر تاریخه. خوشحالم بالاخره به این حقیقت رسیدید
ایشالا شما هم بازی در این حد رو کنسولتون تجربه کنید (فعلا که نبوده):
View attachment 242484
یه روز این خرید هول هولکی خرخره برند سونی رو میگیره و راه رو برای هاستایل تیکاور ش توسط کله گنده ها آسفالت تر میکنه که صرفا چیز بدی نیست
با این مضیقه تو لیکوییدیتی اینهمه کش رو جایی با ریترن بالای 20 سال چال کردن، اندازه دهن سونی نیست، مگه اینکه با این پامپ موقتا زمان بخره، تا قبل از دست رفتن 20$ میلیارد دیگه، یکی جمعش کنه.
سونی درسته ضعیف و دست و پا بستست اما احمق نیست که همین چند میلیارد رو که با زحمت دلار رو دلار گذاشته سر رقابت نابرابر با مایکرو به باد بده.
این خرید نه سیاست رقابت بلکه سیاست خروج سونی اسب.
#نخوندمعزیزان دل
هدف از f2p شدن بازی چی بوده ؟
جذب pc گیمر ها
و گرنه روی xbox حتی 70 دلار هم بود همین تعداد پلیر داشت
ما در مورد هیلو بحث می کنیم
شناسنامه xboxتنها دلیل زنده ماندن برند xboxدر طول دو ده اخیر تنها سنگر فن بیس xbox بوده
چیزی که برای سونی مهم رقابت در بازار pc
هیلو در بازار pc مرده
ای بابا چی شد؟ تا الان عکس متای هیلو میذاشتید کهView attachment 242551
انشالله شما هم یه ریسینگ در این حد رو کنسولت تجربه کنی (فعلا که نبوده):
بخاطر همین آرزو داشتی سونی بخرتش؟تمام بازی های بتزدا در بازار سنتی 5 سال اخیر شکست تجاری بودن