اره چه اشکال داره بری بپرسی؟!شما ادعا می کنید من بپرسم
بازی f2p
70 دلار که نیست
حتی گیم پس هم نیاز نیست
این بازی روی صرفا استیمه
تعداد پلیر های روزانه استیم حداقل 3 برابر xbox
شما یه امار معتبر بده من قبول می کنم
بله بله شما راست میگی. شما سوپرمن بودی اصن ما تا حالا در موردت اشتباه میکردیمحالا انقدرم چیز تندی نگفتم که انقدر تریگر بشی
که برای جواب جور کردن برچسب های خنده دار بزنی ، من فن بوی سونی هستم همیشه هم اینجا با افتخار جار زدم ۔۔۔ مثل بعضی ها مایکرو فن خجالتی نبودم
این چه ربطی ربطی به جیمبو داره حداقل ۵۰ درصد سونی فن های فروم از جیمبو خوششون نمیاد ، فقط میگن چون نمیخوان اتو دست بیطرف هایی مثل شما بدن چیزی نمیگن
متناقض اونه که یه نسل بیاد به بقیه توهین کنه و تز روش ن فکری بده و بگه ما اپر کلاس بازی سنتر هستیم ،
ولی در نهایت خودش با انحصاری شدن بازی های ناشر های ترد پارتی جشن عروسی اینجا راه بندازه
من نمیگم همه بازی های f2p بدن ، میگم همه بازی ها f2p بشن اتفاق بدیه
به هر حال هر کسی با توانایی خودش میتونه برداشت متفاوتی از حرف های دیگران داشته باشه
۔۔۔۔۔۔۔۔
در نهایت حداقل ادمی نیستم که از خوشحالی و لذت بردن بقیه ناراحت بشم و از ناراحتیشون خوشحال
ضمن اینکه مثل شما نمیتونم هر چی به ذهنم رسید رو نثار بقیه کنم و ناظم فروم رفیقم نیست که بیاد لایکم کنه ، بابت همین پست اگرسیوی که برای من دادی من حداقل سه روز بن میشدم
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
View attachment 242492
خب داشتی میگفتییعنی چند ماه دیگه ملت روی pc ، با دوال سنس ، مولتی انچارتد ۴ رو مجانی بازی میکنن؟؟؟؟
خداییش خوشحالم یکی دو ماه قبل عرضه کنسول این خبرا که اون موقع شایعه بود رو جدی گرفتم و تسمه هایپم رو بریدم و این کنسول بی خاصیت تو پاچم نرفت...
.........
هر چند هنوز اکانت و بازی ها و سیو و تروفی هام گروگان جیم رایانه
حداقل مایکرو مرد و مردونه اومد رو pc، استورش رو کامل آورد و هر کی هر بازی روی استورش خریده بود با سیوش و اچیومنتش و همه چیزش روی pc هم موجود بود، و به قول خودم اکانت ملت رو گروگان نگرفت ... ملت راحت پلتفرمشون رو انتخاب میکردن...
الان دوستان میگن داری گل به خودی میزنی ،، ولی چرا باید از چیزی حمایت کنیم که هیچ سود و منفعتی برامون نداره،، رسما ما رو احمق فرض کرده ،، تصور میکنه فقط عرضه زودتر بازی هاش کافیه تا بریم کنسولش رو بخریم
به قول یه مثال معروف ،، خرجیش رو ما داریم میدیم ،، اما ......... iykwim
من هنوز برام سوال چرا یه سیو گنشین رو نمیتونم منتقل کنم روی گوشی یا حتی pc
چی از تو کم میشه
من فن بوی سونی هستم همیشه هم اینجا با افتخار جار زدم
در مورد دوست و رفیق بازی هم... اینا رو کسایی که یه مدیر سبز رنگ پشت سرشون وایساده و باعث شده بقیه ناظم ها و مدیرها استعفا بدن یا دیگه لاگین نکنن، نباید بگنرسما ما رو احمق فرض کرده ،، تصور میکنه فقط عرضه زودتر بازی هاش کافیه تا بریم کنسولش رو بخریم
امیر باور کن مکامله های خیالی خیلی زیبایی برای خودت ترسیم کردیدوستان حق بدید، بر فرض مثال اگر فردا روز متوجه می شدید یکی از بهترین استودیوهای سونی که شاخ ترین بازی در یک سبک رو تحویلتون داده، توسط شرکت رقیب خریداری شده چه حالی می شدید! بانجی که نامش دیگه با هیلو گره خورده و تقریبا اکثر بحث های کنسول وارز از قدیم در اکثر مواقع و تا همین اواخر در تاپیک های ایکس باکس و VS، با محوریت بانجی بوده با توجه به ری اکشن ها اینطور برمیاد که سونی میخ رو جای درستی کوبیده
خب اپل انحصار طلب اتفاقا بیاد واسه اونا که کنسولشو میخرن به شدت لذت بخشفک کن (کابوس) یه روز اپل بیاد کنسول بزنه :
خود کنسول 3999 دلار
دسته 1399 دلار
سیم شارژ 499 دلار
دستمال 199 دلار
باتری دسته 399 دلار
هر بازی 99 دلار
دوربین استریم 999 دلار
سرویس اشتراک ماهی 89 دلار
تم 9 دلار
گ*وز اتصال به شق*یقه 2000 دلار
تو این ۳۶ صفحه حق ترین کامنت بودبدتر از خرید بانجی واسه ماکروفنا حذف ایموجی شکلک و خنده بود که متاسفانه باعث شده این عزیزان نتونن از پتانسیل هاشون نهایت استفاده رو ببرن.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
دقیقا نکته همینه، خوبی بازی های gaas کلا همینه که بقیه پلتفرمها رو تیغ میزنی پول صرف توسعه انحصاری های خودت میشهدر مورد مولتی پلتفرم شدن بازیهای بانجی به عنوان سونی فن امیدوارم دستینی ۳ نه تنها مولتی پلتفرم بشه بلکه برای کنسول نینتندو و موبایل هم عرضه بشه.ماشالا فنهای پی سی و ایکس باکس عاشق چنین بازیهایی هستن و سونی میتونه با dlc ها و سیزن پس و لوت باکس و آیتمهای مختلف حسابی تیغشون بزنه و میلیاردها دلار سود کنه و توی عرض یکی دو سال به راحتی این پول خریدش رو دربیاره هنوز که هنوزه دستینی ۲ اینهمه سودآوری و پلیر داره و از این به بعد همه ی اینا به جیب سونی میره چه برسه به دستینی ۳.این درآمد و سود هم به شدت به نفع من سونی فن هست و به گسترش تیمهای مختلف سونی و بودجه بیشتر بازی ها و خرید های دیگه منجر میشه و این یعنی شاهکارهای بیشتر.علاوه بر اینا خود بانجی هم میتونه fps های داستانی معرکه ای بسازه(مخصوصا با نظارت کیفی سونی) همون طور که بزرگ ترین ip تاریخ مایکروسافت رو خلق کرد
در مورد اون حرف بی طرف و ربطش به دث لوپ واقعا موضوع رو نمیگیره یا در برابر فهمیدنش مقاومت میکنه؟ سونی ماهی نخرید ماهی گیر خرید و با نظارت کیفی ای که داره میتونه ماهی های بیشتری هم داشته باشه.مثل بزرگ ترین ماهی تاریخ مایکروسافت که همین ماهی گیر گرفته
در مورد ارزش این معامله این مبلغ چندان عجیب نیست چون ارزش و پول سازی ip ها اول از همه مطرحه و خیلی از استدیو های بازیسازی موبایل هم ارزششون از بتزدا بیشتره.بتزدا به غیر از الدر و فالوت ip پول ساز زیادی نداره که پول چاپ کنن ولی بانحی با همین دستینی میلیارد ها دلار درمیاره
ضربه ای که بازیسنتر به این عزیزان زد حتی برای جیمبو هم قفلهبدتر از خرید بانجی واسه ماکروفنا حذف ایموجی شکلک و خنده بود که متاسفانه باعث شده این عزیزان نتونن از پتانسیل هاشون نهایت استفاده رو ببرن.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
بانجی از نظر درامدزایی خیلی قوی عمل میکنه، همیشه همینطور بوده، جدای از این واقعا یک خلا مهم در استودیو های سونی رو پر میکنه،آقا من با اینکه سونی فنم ولی خداوکیلی از دیشب هرجوره فکر میکنم و حساب کتاب میکنم میبینم سر سونی رو کلاه گذاشتن بخدا
کلاه برداریه خداوکیلی 3.6 میلیارد برای هیچی انگار پول داده ... اصلا دستنی خدای gaas و پول ، بازم قیمت پرته ...
بله بله شما راست میگی. شما سوپرمن بودی اصن ما تا حالا در موردت اشتباه میکردیم
خب داشتی میگفتی
هر کی این 2تا جمله رو کله به کله هم بخونه و یاتاقان نزنه، میتونه به جرگه Avengerها بپیونده:
در مورد دوست و رفیق بازی هم... اینا رو کسایی که یه مدیر سبز رنگ پشت سرشون وایساده و باعث شده بقیه ناظم ها و مدیرها استعفا بدن یا دیگه لاگین نکنن، نباید بگن
1000 نفر پرسنل و ip دستینی که همیشه جزو تاپ های هر سه تا پلتفرم هست و ip جدیدی که دارن میسازن رو بزاری کنار هم میبینی همچین هم زیاد نیستآقا من با اینکه سونی فنم ولی خداوکیلی از دیشب هرجوره فکر میکنم و حساب کتاب میکنم میبینم سر سونی رو کلاه گذاشتن بخدا
کلاه برداریه خداوکیلی 3.6 میلیارد برای هیچی انگار پول داده ... اصلا دستنی خدای gaas و پول ، بازم قیمت پرته ...