سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اوه اوه همه خوبان با صفر عنوان بازی ریلیز شده یجا جمع شدن :D عالی دور هم جمع کردیدشون:D
لیگ صفرتایی ها :D
مایکرو نزدیک ۱۰۰ میلیارد داده و چندساله هی استدیو میخره ، چندتا بازی انحصاری دیدی ازشون؟
آره همه اینا تف سربالاس :D

حاجی خودت رو بیش از این کوچیک نکن. چون چند بار گفتی، این عکس رو میزارم که مثل همیشه امارهای اشتباهت رو تو چشم بقیه نکنی:
View attachment 242483
طبق امارهای قبلی و بر اساس رنک بازی ها این یعنی چیزی حدود 3 الی 5 برابر الان هیلو نسبت به دستنی پلیر داره روی xbox
در ضمن تعداد پلیرهای pc هم باز نصف بیشتر روی خود app xbox بازی میکنند تا استیم
امارهای اشتباهت :))
یه نسخه اصلی از یه سری که ادعای فن بیس اش گوش عالم کر می کنه 8-> F2p عرضه شده و از 120 پلیر همزمان استیم این تعداد بازی تجربه می کنن 8->
امار رسمی استیم اشتباه :)) بعد این امار نامشخص که عمو فیل ابداع کرده چیه ؟:))
روی xbox چند نفر پلیر داره ؟

"فاز نامشخص" های قبل از تو هم سوء تفاهم بودن. یه روز فن بوی سونی هستی. یه روز به جیمبو فحش میدی. یه روز بازی های F2P آشغال پر کن و وقت تلف کن هستن، یه روز Genshin Impact بهترین بازی عمرته. یه روز میگی سونی بهترین کمپانی عمرته، وقتی استودیو ژاپن رو میبنده میگی هر کدوم خوب باشن میریم سمت همون. یه روز سونی داره جارو میکنه بقیه رو، یه روز بقیه دارن جارو میکنن سونی رو، یه روز با اینوریا دعوا داری، یه روز با رفقای خودت کشتی میگیری. شرط میبندم خودت هم نمیدونی چی میخوای و چی نمیخوای و توی دریای ابهامات و مجهولات غوطه وری.

پ.ن: یه بار نقل و قول کن بابا. حتی فازت توی چیزایی مثل این هم مشخص نیست:lol: باید یه اصطلاح جدیدی در کنار فاز و نول و اِرت بیارن و اسمش رو بذارن vaan 2. یا وان فاز.
حالا انقدرم چیز تندی نگفتم که انقدر تریگر بشی 😂

که برای جواب جور کردن برچسب های خنده دار بزنی ، من فن بوی سونی هستم همیشه هم اینجا با افتخار جار زدم ۔۔۔ مثل بعضی ها مایکرو فن خجالتی نبودم

این چه ربطی ربطی به جیمبو داره😂😂😂😂 حداقل ۵۰ درصد سونی فن های فروم از جیمبو خوششون نمیاد ، فقط میگن چون نمیخوان اتو دست بیطرف هایی مثل شما بدن چیزی نمیگن 😂😂😂

متناقض اونه که یه نسل بیاد به بقیه توهین کنه و تز روش ن فکری بده و بگه ما اپر کلاس بازی سنتر هستیم ،

ولی در نهایت خودش با انحصاری شدن بازی های ناشر های ترد پارتی جشن عروسی اینجا راه بندازه 😂😂😂😂

من نمیگم همه بازی های f2p بدن 😂، میگم همه بازی ها f2p بشن اتفاق بدیه

به هر حال هر کسی با توانایی خودش میتونه برداشت متفاوتی از حرف های دیگران داشته باشه

۔۔۔۔۔۔۔۔

در نهایت حداقل ادمی نیستم که از خوشحالی و لذت بردن بقیه ناراحت بشم و از ناراحتیشون خوشحال

ضمن اینکه مثل شما نمیتونم هر چی به ذهنم رسید رو نثار بقیه کنم و ناظم فروم رفیقم نیست که بیاد لایکم کنه 😂، بابت همین پست اگرسیوی که برای من دادی من حداقل سه روز بن میشدم 😂😂😂😂

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
Screenshot_۲۰۲۲۰۲۰۱-۰۵۵۹۴۱.png

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۲۰۲۰۱-۰۵۵۹۴۱.png
    Screenshot_۲۰۲۲۰۲۰۱-۰۵۵۹۴۱.png
    649.8 KB · مشاهده: 11
آخرین ویرایش:
خرید ای سونی مثل خرید ماشین میمونه....خریدای مایکرو مثل خرید کارخونه سازنده همون ماشینه
فرقش تو همون ماشینه... مایکروسافت خودرو سازی سایپا رو خریده فروشش هم عالی خواهد بود... سونی یکی از زیر مجموعه های گروه فولکس واگن رو خریده که می تونه پورشه یا آئودی یا لامبورگینی باشه
و من الله توفیق :D

بانجی یک استودیو عادی که صرفا 20 سال اخیر و با سبک شوتر مطرح شده باشه نیست.. با تجربه و تکنولوژی و مهارتی که اینا دارند + سونی ... احتمالادر اینده محتواهای بسیار خفنی ازشون خواهیم دید.. برای نقشه های سونی در مورد PC هم انتخاب خیلی خوبی هستند...

Capturexxxxxx.PNG
Capturexxxxxxx.PNG
Capturecccccc.PNG Captureccccccc.PNG

فقط حیف که martin odonnell دیگه نیست...

حالا خودت رو اذیت نکن بزرگان این صنعت رو جمع کردین برای خودتون با صدها بازی عرضه نشده :D به جز بانجی که از دیروز تا حالا برای سونی دو تا بازی انحصاری عرضه کرده :D

مایکرو نزدیک ۱۰۰ میلیارد داده و چندساله هی استدیو میخره ، چندتا بازی انحصاری دیدی ازشون؟
همون قدری که تو از بزرگان این صنعت دیدی :D
تف سر بالا هم قورباغه‌کش ساز دیروز و از بزرگان امروز هست :D

امارهای اشتباهت :))
یه نسخه اصلی از یه سری که ادعای فن بیس اش گوش عالم کر می کنه
8->
F2p عرضه شده و از 120 پلیر همزمان استیم این تعداد بازی تجربه می کنن
8->

امار رسمی استیم اشتباه :)) بعد این امار نامشخص که عمو فیل ابداع کرده چیه ؟:))
روی xbox چند نفر پلیر داره ؟
امارت اشتباهه، برای اینکه تو ضعیف ترین پلتفرم بازی دنبال قضیه میری. خوب برو، برای تو این ip مردست دیگه، who cares؟
اینکه روی xbox چقدر پلیر داره رو برو از اسپنسر بپرس :D ولی هر چی که هست (اصلا 1000 نفر) باز دستنی زیر این ip مردست، لول :D

دوستان این صدها بار گفتم هیلو سال هاست مرده و نیازی به قاتل نداره :))
View attachment 242478
کبیر جان، خدای انواع مغلطه ها و حرف های بی معنی بازی سنتر. ای بزرگ مرد ایران زمین! این بماند که صرفا آمار پلیر های بخش مولتی رایگان این بازی روی صرفا "استیمه" کلا این رو ایگنور کردی که بازی روی پی سی توی استور مایکروسافت منتشر شده و خب روی کنسول هم روی همین استور هست. اکثرا با استور مایکروسافت اینو بازی میکنند. نزدیک ترین آمار(نه آمار البته) همون صفحه بیشترین بازی کردن ها روی استور مایکروسافته که دوست عزیزمون برات فرستادن در جواب به این. دیگه سختته که این مورد رو قبول کنی و زورت میاد از چیزی به اسم منطق استفاده کنی مقصرش هیچکس جز شما نیست!
اگه بخوای اینطوری حساب کنی مایکرو 2- ــه، از مجموع خریدهایی که انجام داده دو تا بازی ریلیز کرده که هر دوش برای PS5 اومده و خواهد اومد :D
شرمنده که قرارداد ها رو اجرا میکنه :D شماها هرچی دستتون برسه انحصاری میکنین ولی نباید از گل نازک تر بهتون گفت! و شرمنده که بازی سازی زمان می بره و خب اینا نمیخوان عین اینسامنیاک نیویورک رو کپی پیست کنن از یه بازی به یه بازی دیگه و ملت کف و خون قاطی کنند.
شاید خودتون بدونین ولی خروجی های این همه خرید عین جت جنگنده خودشونو نشون نمیدن. همین بتسدا جدای از یه گیم انحصار زمانی برای فایو دو تا عنوان اختصاصی برای اکس باکس میده بیرون که ردفال و استارفیلد باشند. لاین آپ امسال هم به مرور مشخص تر میشه. همیشه همین بوده. توی خرداد همیشه لاین آپ روشن تر میشه.
تفاوت سونی فنا و ایکس باکس فنا وقتی شرکت مورد علاقه‌شون استودیو میخره :))

View attachment 242489

View attachment 242490
من همچین چیزی ندیدم. دوستان شما تمام عناوین مایکروسافت رو مداوما از اول نسل هشت به رگبار کوبیدن و هی مسخره کردند! بعد هم میگین نه ما همچین کاری نکردیم؟ زمان آنچارتد لست گاد او وار و یا ریلیز سی او تیوز و هیلو5 و گیرز ها و حتی هیلو ها خواب بودین یا براتون صرف نمیکنه که ببینین؟

بانجی یک استودیو عادی که صرفا 20 سال اخیر و با سبک شوتر مطرح شده باشه نیست.. با تجربه و تکنولوژی و مهارتی که اینا دارند + سونی ... احتمالادر اینده محتواهای بسیار خفنی ازشون خواهیم دید.. برای نقشه های سونی در مورد PC هم انتخاب خیلی خوبی هستند...

View attachment 242485
View attachment 242486
View attachment 242487View attachment 242494

فقط حیف که martin odonnell دیگه نیست...
فقط مارتین نیست؟! :D
میدونستی مارتین با شکایت و آجان کشی از بانجی رفت؟ :D
البته از حق نگذریم الان چندتا لید خیلی خوب داره بانجی، ولی خوب اونایی که روی هیلو کار میکردن دیگه نیستن. یک سری از لیدهای دستنی 1 هم رفتن باز.
یک کارگردان دیگه هم که روی اون پروژه معرفی نشده داره کار میکنه خیلی کارش درسته، Christopher Barrett

آخرین ویرایش:
با این پول میشد ۱۰ تا کیلزونِ الاغ ساخت
اما سونی اینو فهمید که این کاره نیست و نمیتونه، دوبل و سوبل پول گس داد تا همین تک و توک شوتر ها هم از دست نده، وگرنه تا ip بعدی بانجی معلوم نیست سونی ای به شکل الان باشه که حالا انحصاری باشه یا نه
یجورایی خریدِ مرگ و زندگی بود براش

• Like
Reactions: VICE and Dreadlord
حالا خودت رو اذیت نکن بزرگان این صنعت رو جمع کردین برای خودتون با صدها بازی عرضه نشده :D به جز بانجی که از دیروز تا حالا برای سونی دو تا بازی انحصاری عرضه کرده :D

همون قدری که تو از بزرگان این صنعت دیدی :D
تف سر بالا هم قورباغه‌کش ساز دیروز و از بزرگان امروز هست :D

امارت اشتباهه، برای اینکه تو ضعیف ترین پلتفرم بازی دنبال قضیه میری. خوب برو، برای تو این ip مردست دیگه، who cares؟
اینکه روی xbox چقدر پلیر داره رو برو از اسپنسر بپرس :D ولی هر چی که هست (اصلا 1000 نفر) باز دستنی زیر این ip مردست، لول :D
شما ادعا می کنید من بپرسم :))
کبیر جان، خدای انواع مغلطه ها و حرف های بی معنی بازی سنتر. ای بزرگ مرد ایران زمین! این بماند که صرفا آمار پلیر های بخش مولتی رایگان این بازی روی صرفا "استیمه" کلا این رو ایگنور کردی که بازی روی پی سی توی استور مایکروسافت منتشر شده و خب روی کنسول هم روی همین استور هست. اکثرا با استور مایکروسافت اینو بازی میکنند. نزدیک ترین آمار(نه آمار البته) همون صفحه بیشترین بازی کردن ها روی استور مایکروسافته که دوست عزیزمون برات فرستادن در جواب به این. دیگه سختته که این مورد رو قبول کنی و زورت میاد از چیزی به اسم منطق استفاده کنی مقصرش هیچکس جز شما نیست!

شرمنده که قرارداد ها رو اجرا میکنه :D شماها هرچی دستتون برسه انحصاری میکنین ولی نباید از گل نازک تر بهتون گفت! و شرمنده که بازی سازی زمان می بره و خب اینا نمیخوان عین اینسامنیاک نیویورک رو کپی پیست کنن از یه بازی به یه بازی دیگه و ملت کف و خون قاطی کنند.

شاید خودتون بدونین ولی خروجی های این همه خرید عین جت جنگنده خودشونو نشون نمیدن. همین بتسدا جدای از یه گیم انحصار زمانی برای فایو دو تا عنوان اختصاصی برای اکس باکس میده بیرون که ردفال و استارفیلد باشند. لاین آپ امسال هم به مرور مشخص تر میشه. همیشه همین بوده. توی خرداد همیشه لاین آپ روشن تر میشه.

من همچین چیزی ندیدم. دوستان شما تمام عناوین مایکروسافت رو مداوما از اول نسل هشت به رگبار کوبیدن و هی مسخره کردند! بعد هم میگین نه ما همچین کاری نکردیم؟ زمان آنچارتد لست گاد او وار و یا ریلیز سی او تیوز و هیلو5 و گیرز ها و حتی هیلو ها خواب بودین یا براتون صرف نمیکنه که ببینین؟
بازی f2p 8->
70 دلار که نیست
حتی گیم پس هم نیاز نیست :))
این بازی روی صرفا استیمه :))
تعداد پلیر های روزانه استیم حداقل 3 برابر xbox
شما یه امار معتبر بده من قبول می کنم

الان که فکر میکنم گیم پس بدون دستینی ۳ ارزش نداره اصلا یا بهتر بگم کلا پلتفرم گیمینگ بدون دستینی ۳ پوچه =))

طرف اینهمه بازی اکتیویژن بلیزارد و بتسدا و .... رو نمیبینه که دستش دیگه قرار نیست بهشون برسه اون وقت فکر میکنه یدونه بانجی و دستینی قراره معجزه کنه واسشون:))

کوروش پلیرهای وارزون و بقیه call of duty هارم در اولین فرصت بزار دوستان سونی فن ببینن:D

شما ادعا می کنید من بپرسم :))

بازی f2p 8->
70 دلار که نیست
حتی گیم پس هم نیاز نیست :))
این بازی روی صرفا استیمه :))
تعداد پلیر های روزانه استیم حداقل 3 برابر xbox
شما یه امار معتبر بده من قبول می کنم
فقط بخش مولتی f2p عه. بخش سینگل اینجوری نیست. معلومه که نیست چون بخش مولتی f2p عه. کی گفته صرفا رو استیمه؟ اگه بازی روی پی سی صرفا روی استیم اومده بود حرف شما درست و متین بود! ولی دارید باطل میگید متاسفانه. و بازم میگم اگه منتظر آمار هستید صبر کنید که یا خود مایکروسافت بگه یا این که یک شرکت تردپارتی که کارش جمع آوری آماره بگه چون از نسل 8 مایکروسافت عموما آمار رو نمیگه مگر مواقعی که بخواد(احتمالا سر هیلو هم برای خرداد ماه میگن. شایدم زودتر چون رودمپ 2022 رو هم باید بگه 343)

Get Halo Infinite | Xbox

اگه روی این لینک روی پی سی مبارک تشریف ببرید می بینید که این بازی پلی انی ور هست که یعنی این بازی روی هر دو استور پی سی و کنسولی مایکروسافت منتشر شده که اصلا همچین آپشنی رو داره. همچنین کمی پایین تر برید زده playble on و بازم پلتفرم ها رو روی همین استور مایکروسافت زده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or