ما همیشه بازیمون جلومونه ولی عکس میذاریم که همش نوشته rumored rumored, unannounced unannouncedدر واقع ما همیشه بازیمون جلومونه ، مایکرو فن همیشه منتظر آینده ، بعد میگه افسانه رو ول کن
خب رفتم یه نگاه انداختم. بیشترین گوتی ها برای انحصاری های Xbox بود.ببین ، یه نگاه به بازی های سال قبل بنداز
چه اعداد و ارقامیاستودیوهایی که سونی اخیرا خریده و توسط اونا صاحب چه آی پی های شاخصی شده:
Housmarque
۷۰ نفر
IP شاخص: هیچی (رزوگان و ریترنال از قبل برای سونی بودن)
Bluepoint Games
۷۰ نفر
IP شاخص: هیچی (تخصص ریمیک و ریمستر)
Firesprite
۲۶۵ نفر
IP شاخص: هیچی
Nixxes Software
۵۰ نفر
IP شاخص: هیچی (تخصص پورت روی PC)
Valkyrie Entertainment
IP شاخص: هیچی (استودیو ساپورت)
Bungie
۱۱۰۰ نفر
IP شاخص: Destiny و Marathon
مجموع: ۱۶۰۰-۱۷۰۰ نفر
------------------------------------
و حالا مایکروسافت:
Zenimax Media
۲۲۰۰ نفر
IP های شاخص:
Elder Scrolls
Fallout
Doom
Wolfenstein
Prey
Quake
Dishonored
Deathloop
The Evil Within
Activision/Blizzard
۹۶۰۰ نفر
IP های شاخص:
مجموع: نزدیک ۱۲۰۰۰ نفرWarcraft
Starcraft
Diablo
Call of Duty
Crash Bandicoot
Candy Crush
Guitar Hero
DJ Hero
Hearthstone
Gun
Overwatch
Singularity
Spyro the Dragon
Tony Hawk's Pro Skater
Blur
King's Quest
Pitfall
True Crime
The Lost Vikings
Empire Earth
خوشحالی کنید، ولی دیگه دور برندارید که خندمون میگیره
انگری جو شاید بیانش تو دیوار باشه ولی 99.5 درصد حرف هایی که میزنه دقیقا همون چیزیه که باید باشههمینکه چنین دلقک بی تربیتی رو بعنوان رفرنس معرفی کرده خودش گویای خیلی چیزاست
حاجی دوربین مخفیه؟ما همیشه بازیمون جلومونه ولی عکس میذاریم که همش نوشته rumored rumored, unannounced unannounced
خب رفتم یه نگاه انداختم. بیشترین گوتی ها برای انحصاری های Xbox بود.
کلا دو روزه زدید تو خودترولی
واقعا دوستانه پیشنهاد میکنم رفرنست رو عوض کنانگری جو شاید بیانش تو دیوار باشه ولی 99.5 درصد حرف هایی که میزنه دقیقا همون چیزیه که باید باشه
حالا اگر از حرف هاش ناراحتی باید بگم چیزی که انگری جو با این بیان به قول شما بی ادبانه داره می گه
گوتیما همیشه بازیمون جلومونه ولی عکس میذاریم که همش نوشته rumored rumored, unannounced unannounced
منم پیشنهاد می کنم به جای کشوندن بحث به انگری جو و یا رفرنس های من (یعنی منو چی فرض کردی ؟ یعنی فکر کردی من مثل مریدان نشستم پای منبر انگری جو و دیرگ هیچ ؟) به اصل حرفی که زدم و می خوام بزنم برسیواقعا دوستانه پیشنهاد میکنم رفرنست رو عوض کن
مغز انسان همون چیزی رو که میریزن توش همونو پس میده
استاد، خالق هیلو دخلی به حال من نداره وقتی که ۱۱ ساله جدا شده و هیلو رو هم خود مایکروسافت داره میسازه. دارید خودتونو به آب و آتیش میزنید بلکه این دوران سختی که داشتید رو با ناراحت نشون دادن ما تسکین بدید ولی واقعیتش، sincerely، هیچ فرقی به حال من و امثال من نداره. واسه این میگم انقدر الکی انرژی نسوزونیدمثال ساده برای درک بهتر مسئله:
مایکرو میاد ناتی داگ رو بدون آی پی هاش میخره، بعد یه تاپیک میزنن با عنوان مایکرو خالق تلو و آنچارتد را خرید، این غیر طبیعیه؟ عجیبه؟ باعث میشه سونی فنها بیان بگن ما gow داریم؟! نخیر. حالا سونی بانجی یعنی خالق هیلو رو خریده، اومدی میگی مایکرو پولداره؟ خب به ریش کریتوس که پولداره مگه بحث تاپیک در مورد پولدار بودن مایکرو هست؟!
فکر کنم مثالم باعث شد بیشتر گیج بشی
ما همیشه بازیمون جلومونه ولی عکس میذاریم که همش نوشته rumored rumored, unannounced unannounced
حالا قشنگترش اینه که مجموع گوتی هایی که این چندهزارتا کارمند ماکرو تو ده سال اخیر گرفتن رو بذاریم و ضربدر سه کنیم و ببینیم باز به تعداد گوتی های فقط یکی از بازیهای ناتی داگ نمیرسهاستودیوهایی که سونی اخیرا خریده و توسط اونا صاحب چه آی پی های شاخصی شده:
Housmarque
۷۰ نفر
IP شاخص: هیچی (رزوگان و ریترنال از قبل برای سونی بودن)
Bluepoint Games
۷۰ نفر
IP شاخص: هیچی (تخصص ریمیک و ریمستر)
Firesprite
۲۶۵ نفر
IP شاخص: هیچی
Nixxes Software
۵۰ نفر
IP شاخص: هیچی (تخصص پورت روی PC)
Valkyrie Entertainment
IP شاخص: هیچی (استودیو ساپورت)
Bungie