سونی: تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبایمان نیست!

Cloud Strife

Loyal Member
به عقیده اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های تعامل سونی، متقاضیان علاقه چندانی به پشتیبانی PS4 Pro از 4K BD نشان نمی‌‌دهند. وی در مصاحبه با گاردین خاطرنشان کرد امکان اضافه شدن پشتیبانی از دیسک‌های UHD در آپدیت‌های بعدی PS4 وجود ندارد، اما نیازی هم به چنین ویژگی نخواهد بود!

4605.jpg

"عرضه محصولات روی دیسک و نسخه‌های فیزیکی بخش بزرگی از این صنعت هست، با این حال ما نگاه ویژه‌ای به استریم کردن ویدئو‌ها به صورت آنلاین داریم. خصوصا با توجه به کاربرانی که داریم، استریم ویدئو دومین استفاده بزرگ کاربرها از کنسول هست، در نتیجه تاکید ویژه‌ای روی این بخش خواهیم داشت."

هوس در جواب این سوال که آیا عرضه Pro و Scorpio به طول عمر 5 تا 7 ساله چرخه سنتی کنسول‌ها پایان می‌دهند، می‌گوید:

"با توجه به اینکه این اولین تجربه ما از عرضه یه کنسول بین نسلیه، خیلی زوده که بخوایم به همچین نتیجه‌ای برسیم."

وقتی صحبت به رقابت بین سونی و مایکروسافت می‌رسد، اندرو هوس جدی و سرسخت می‌شود. به تازگی مایکروسافت مدل Slim کنسول خود را با نام Xbox One S عرضه کرده است که با قیمت مشابه مدل PS4 Slim، از پخش ویدئوهای 4K چه به صورت آنلاین و چه دیسک پشتیبانی می‌کند. زمستان 2017 نیز مدل Scorpio وارد بازار خواهد شد که به نظر می‌رسد سخت افزار قدرتمند‌تری داشته باشد. اندور هوس به تسلط PS4 بر بازار اشاره کرده و تاکید می‌کند به هیچ عنوان Pro جوابی به Scorpio نیست.

"زمانی که ما در مورد طراحی و عرضه Pro صحبت می‌کردیم هنوز یه کلمه هم از Scorpio گفته نشده بود. باید بگم که تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبامون نیست."

"با تشکر از سازنده‌ها و مشتری‌هامون در سراسر جهان، تا الان تونستیم بیشتر از 40 میلیون کنسول بفروشیم. هدف واضح و روشن ما این هست که تا پایان سال بعد 20 میلیون دیگه هم بفروش برسونیم. و به این ترتیب به دید خوب و واضحی از اینکه در کجای طول عمر کنسول قرار داریم خواهیم رسید. اما Pro یه چیز کاملا جدیده، و به احتمال زیاد مارو به یک سمت کاملا جدید هدایت می‌کنه."

به عقیده هوس رقیب Pro اصلا Xbox نیست، بلکه اون‌ها PC رو سر راه خودشون می‌بینن.

"من یه سری اطلاعاتی رو دیدم که کاملا منو تحت تاثیر قرار داد. خیلی از گیمرهایی که خواهان گرافیک‌های بهترن در اواسط نسل به سمت PC متمایل می‌شن چون تنها پلتفرمی هست که می‌تونه ارضاشون کنه. هدف ما از ایده کنسول بین نسلی این بود که این مخاطبین رو با ارایه یه سخت افزار جدید، و به طبع گرافیک‌های خیلی بهتر، تو اکوسیستم خودمون نگه داریم و مانع جداشدنشون از خانواده PS بشیم. و نتیجه شد PS4 Pro که گرافیک بهتر و کاملا پیشرفته‌تری رو ارایه می‌ده."

اندرو هوس در مورد پیش بینی سونی از میزان فروش Pro و یا مخاطبینی که به قصد خرید Pro کنسول‌های فعلی را می‌فروشند صحبتی نمی‌کند، و تنها به صورت کلی می‌گوید: "تو این 20 میلیون کنسولی که قصد داریم تا پایان سال آینده به فروش برسونیم Pro هم لحاظ شده".

چه فشاری اورده 400 دلار به بعضی ها...>:)
اگه فشار دوست دارین نترسید با عرضه کنسول ها هر دو سال و قیمت بالاتر این فشارم بیشتر میشه>:)
ــــــــ
هر چند این پی سی باز ها اگه واقعا پی سی باز بودن و سیستم 3000 دلاری داشته باشن تا بتونن راحت چند سال 4k و 60فریم بازی کنن... اصلا اخبار کنسول رو دنبال نمی کردن و فقط تو تاپیک های انحصاری کنسول می رفتند...
شاید به خاطر اونا کنسول بخرن>:)
نه اینکه با قیمت کنسول الکی چرت و پرت بگن...
اگه از روان شناس هم بپرسید این یک نوع واکنش عصبی و روانی هستش که وقتی شخصی از چیزی ناراحته... میاد شوخی می کنه و می خنده و به مسخره می گیره...=)):))
حتما یک روان شناس دیدید ازش بپرسید حرفمو تایید می کنه:D

ببخشید اما شما انگار قدرت درک یا خواندنتون خیلی پایینه :D

چون هیچ ربطی نداره لینکی که گذاشتین

متن گفته از کوچ گیمر ها به سمت PC جلو گیری کنه چند نکته هست

از کوچ کردن یعنی از کنسول گیمرایی که میخوان برن سمت PC

بعدشم گفته جلوگیری کنه نه اینکه PC گیمرا رو از بین ببره بعد شما لینک تعداد یوزر های فعال رو میدین؟

داره راجع به کسایی که در آینده میخواستن برن سمت PC به خاطر ضعف کنسول ها میگه :D

بعدشم این کنسول منتشر نشده شما ترول میکنی؟ :D

ولی اشکال نداره هر چند وقت یه بار یکی مثل شما تو انجمن پدیدار میشه ولی زیاد طول نمیکشه که دوباره همه چیز برمیگرده به حالت اول :D
شما مثل اینکه تحلیل داغونی از اخبار داری باید یه مقدار بیشتر تمرین کنی حتما نتیجه بهتری میده

این یارو اندرو هاوس برگشته صراحتا گفته ما برای جلو گیری از کوچ گیمرها به سمت پلتفرم PC کنسول ps4pro ساختیم
خوب تحلیل شما ازین خط چیه ؟ :)) تا دیروز که پلتفرم PC مرده بود کسی سمتش نمیرفت حالا شده رقیب اول سونی:))
داره راجع به کسایی که در آینده میخواستن برن سمت PC به خاطر ضعف کنسول ها میگه :D
خوابی یا بیدار ؟
داره میگه ما اینو ساختیم که از کوچ گیمرها به PC جلو گیری کنیم شما میگی اینده ؟ کدوم اینده ؟ :))

خوب دقت کن پلتفرم PC سالهاست با وجود استیم داره عظیم تر و گسترده تر میشه . این پیشرفت پارسال با عرضه انحصاریهای ناب مایکروسافت برای PC صد میلیون برابر شد.
پلتفرم PC الان دیگه چندین ویژگی بسیار مهم داره . بهترین کیفیت و قدرت در اختیار گیمر قرار میده . با وجود تمام انحصاریهای ناب خودش و کتابخانه عظیم و غولپیکری که استیم درست کرده + تمام انحصاریهای مایکروسافتم بهش اضافه کنی ( میلیون کار دیگه که با PC میشه کرد بکنار)

اینجاس که سونی باید از همچین پلتفرمی وحشت کنه به درو دیوار بزنه خودشو رقیبش بدونه . مگرنه این پلتفرم تا دیروز به قول عشاق مرده بود الان شده رقیب درجه یک سونی :))

در کل با تمام این شرایط سونی الان میتونه اون تعداد طرفدارای متعصب و دو اتیشه خودشو نگه داره شک نکنید بقیه حتما میرن سمت PC و سونی هم دقیقا این موردو میدونه .داره علنی اعتراف میکنه:D

آخرین ویرایش:
خودت بخون اول چی گفتی D :
من به شخصه از هر منظر یکه نگاه میکنم one s خریدش کار معقولانه تری ـه برای کسانی که 4 دارن
کسی که 4 داره بره اسلیم بخره دوباره؟!؟
بعد دقیقا یعنی چی حرفامو فاکتور میگیری حاجی ، من اصلا اسمی از اسلیم نیوردم تو حرفام که میای نقل قول میکنی اسم اسلیمو میاری D :
اون sarcasm بود که شما داشتی خریدن X1S رو منطقی تر از خرید Pro که 3 برابر قویتر از X1S هست جلوه میدادی که منم میگم با این سطح تجزیه تحلیل شما حتی خرید PS4 Slim با وجود قدرت بیشتر و انحصاریهای بهتر چه برای اونایی که PS4 ندارن و چه اونایی که دارن به سودشونه! این حرف شما شبیه جوک می مونه

آخرین ویرایش:
این اواخر انویدیا یه تکونه حسابی به خودش داد...
من خودم فقط با پی سی طی میکنم خیلی وقته طرف کنسول نرفتم 90 درصد هم به خاطره موس...
ولی شخصا دلم میخواد بازاره کنسولها اگر پیشرفت نکنه حداقل ثابت بمونه ... مخصوصا سونی و نینتندو ... چون برای این دو شرکت واقعا رقابت با PC مهمه...و تا زمانی که این دو تا پلتفرم یعنی پلی استیشن و نینتندو با کمکه AMD موی دماغ انویدیا باشن خیلی به نفعه PC بازها هستش ... چه از نظره قیمت کارت های انویدیا چه از نظره بهینه سازی و پشتیبانی از طرف انویدیا ...
کلا انویدیا فعلا شده قهرمان PC فن ها ...
در واقع به عنوان یه PC فن امیدوارم فروش PS4 و نینتندو سر به فلک بکشه که انویدیا به قهرمان بازیش ادامه بده ..
روزی اگر کنسول ها بازار را از دست بدن .... با این وضعیت قیمتهای ایران باید حسرت بخوریم ...

خودت بخون اول چی گفتی D :

اون sarcasm بود که شما داشتی خریدن X1S رو منطقی تر از خرید Pro که 3 برابر قویتر از X1S هست جلوه میدادی که منم میگم با این سطح تجزیه تحلیل شما حتی خرید PS4 Slim با وجود قدرت بیشتر و انحصاریهای بهتر چه برای اونایی که PS4 ندارن و چه اونایی که دارن به سودشونه! این حرف شما شبیه جوک می مونه

خب واقعا هم خرید X1S منطقی تره واسه کسی که از قبل 4 داره
انصافا نمیارزه آدم پول پرو رو بده مگر این که تی وی خفن داشته باشه و 4 از قبل نداشته باشه

حداقل اگه خبر رو بخونی داره در مورد مخاطبین اکوسیستم PS صحبت میکنه و نمیخواد اون ها تو این روزها بخاطر گرافیک بهتر برن سمت PC. استقبال از Pro هم نشون میده گیمرها منتظر همچین چیزی بودن. ضمن اینکه استیم چون یه سرویس رو پلتفرم ویندوز هست، این 125 میلیون یوزر هیچی رو نشون نمیده. نمونه بارزش هم مقایسه فروش بازی ها روی کنسول و PC هست. الان مجموع PS4 و X1 اندازه استیم یوزر ندارن (چه برسه به یوزر فعال) اما با این حال حتی اگه تو یه ژانر تخصصی PC مثل FPS بیای میزان فروش بازی ها روی کنسول و PC رو مقایسه کنی (حتی به تفکیک پلتفرم) خیلی واضح و صریح مشخص میشه این 125 میلیون یوزر به معنی برتری بر هیچ کنسول نیست.
مثل اینکه باید دوباره تکرار کنم
نکته اصلی مطلب اینه

مهم نیست شما PS4 داری یا X1 داری یا PC

مهم اینه شمای گیمر کدوم پلتفرم رو پلتفرم اصلی خودت انتخاب میکنی و اکثریت عناوین با کدوم پلتفرم بازی میکنی
بیشتر وقتتو تو کدوم شبکه میگذرونی
که در این زمینه استیم خداس امار ارقام وحشتناکی داره

سونی هم از همین ترسیده

فروش 40 میلیون PS4 مهم نیست اگه تمام اون 40 میلیون همیشه با PS4 بازی کنن اون موقعس که میشه حرف حساب

اما خوشبختانه
میلیون ها گیمر مثل من هستن وقتی انچارتد4 تموم میکنن کنسول میذارن رو تاقچه خاک بخوره . دوباره برای تجربه بقیه بازیها میرن سر وقت PC استیم

امیدوارم مطلب افتاده باشه

الان دیگه گیمرها کمتر تن به حق اشتراک پول زور دادن ماهیانه شبکه های کنسولی میدن . میرن سمت استیم مفت مجانی با کیفیت عالی تا هر وقت دلشون میخواد انلاین میزنن;)

آخرین ویرایش:
خدا وکیلی کاری با ترافلاپس و انحصاری و 4K و.... ندارم ...
یه سوال دارم از کنسول داران و دوستداران کنسول ...
جدا از کنترل خیلی راحت تره دوربین با موس ....توی سوم شخص و ...
چطوری با Auto Aim یا اصطلاحات مشابه این کنار میاین ؟!
یا کنترلر باید براتون خودش ... اونم هر جایی خودش دوست داره ترک و اسنپ کنه ... تصمیم بگیره...
اگر هم در حالت دستی بزارید که من بهش میگم lazy Mode ... انگار داری یه اسلحه دو تنی را جابه جا میکنی... تا بیای ببری روی کله طرف ده تا دیگه ریختن سرت... !
فلیک شات هم که کلا تعطیل ...!!!
==============================
هنوز دارن بحث PC کنسولو ادامه میدن ؟
این بحث به دلیل تفاوت های زیادی که نسبت به شرایطشون داره یه بحثه بی نتیجست ....
یه چیزی تو این مایه که بخوای یه قایقو با یه موتور داخل مقیاس بزاری ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed20
البته این سخت افزارم در حدی نیست که بخواد 60 فریم ثابت بده همین Tomb rider هم بالای 45 گفتن SQ و 60 ثابت نمیده و متغیره.
بیشتر قدرت گرافیکی 2 برابر شده که اونم فقط بخاطر جا نموندن از قابلیت 4 k هست که بتونن یکجورایی تلویزیون های 4k بازارشون رونق بدن وگرنه یک کنسول جدید دادن اونم به فاصله 3 سال با قبلی اصلا منطقی نیست هدفشون همون تکنولوژی 4k

خدا وکیلی کاری با ترافلاپس و انحصاری و 4K و.... ندارم ...
یه سوال دارم از کنسول داران و دوستداران کنسول ...
جدا از کنترل خیلی راحت تره دوربین با موس ....توی سوم شخص و ...
چطوری با Auto Aim یا اصطلاحات مشابه این کنار میاین ؟!
یا کنترلر باید براتون خودش ... اونم هر جایی خودش دوست داره ترک و اسنپ کنه ... تصمیم بگیره...
اگر هم در حالت دستی بزارید که من بهش میگم lazy Mode ... انگار داری یه اسلحه دو تنی را جابه جا میکنی... تا بیای ببری روی کله طرف ده تا دیگه ریختن سرت... !
فلیک شات هم که کلا تعطیل ...!!!

من که FPS زیاد بازی نمیکنم (بتای بتل اولین FPSم بعد 3-4 سال بود)

ولی Auto-Aim تو همه بازیا یه قابلیته که راحت میشه برداشتشون اینو دیگه منم میدونم :D

توی سوم شخص به هییییچ وجه به کنترلر توی کنترل دوربین مشکل نداشتم :D البته بدون شک کسایی که بیشتر عمرشون رو موس و کیبورد بوده براشون جهنمه نمونش برادر خودم. من دوربین همه بازیا رو خیلی راحت و جوری که بیشترین دید رو داشته باشم همزمان با بازی کردن عوض میکنم و از دو دستم سریع و به بهترین شکل استفاده میکنم اما برادرم چون اصلا عادت نداره براش خیلی سخته اینکار و موس و کیبور رو ترجیح میده. بیشتر به عادت میخوره تا راحت تر بودن چون من در حال حاضر توی سوم شخص با کنترلر راحت ترم :D اول شخص که باید روانی باشم که بگم کنترلر بهتره چون نیست :D

از دستی هم بردارید یه گزینه دیگه ای وجود داره به نام Sensitivity که با عوض کردن اون سرعت جا به جا شدن دوربین عوض میشه و اسلحه میتونه 2 تن باشه میتونه چوب کبریت بشه :D

البته بماند که این معرفی کنسول و این تاپیک ربطی نداره به این بحث منم تازه فهمیدم XDDD

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {ehsan}
داداش xbox one s که از ps4 معمولی هم ضعیف تره

من کاری به ضعف و ایناش ندارم چند وقت دیگه دوتا انحصاری خفن میاد واسه ویندوز 10 و وان من هنوز هیچکدوم رو ندارم D :
مهم اینه هورایزن رو تجربه میکنم روی 4 و تی وی 1080 ـم : دی اما هورایزن 3 رو نه ، و واقعا هم مغزم بهم دستور داره میده پول رو بدم جای پی سی خوب یا یه وان اس

منظورش اینه که وقتی پرو بازی انحصاری ای نداره وقتی ps4 داری به صرفه تر اینه که یه xone هم در کنارش داشته باشی :-?
اینو چند ماهه همه میدونیم بازیهای Pro و PS4 یکی هستن به غیر از تفاوت کیفی بازیها.نه تنها این نسل بلکه کلا تو هر نسلی تعداد کسایی که هر دو تا کنسول را دارن خیلی کمه.مطمئنا اون درصد از این 40 خورده ای میلیون دارنده PS4 اگه بخوان انتخابی کنن PS4شونو میفروشن میرن سمت Pro که هم از لحاظ قدرت و تاریخ عرضه گزینه کاملا مناسب و در دسترس تریه.
تو اونور قضیه اگه شما دارنده فعلی PS4 هستید و میخوای بازیهای انحصاری Xbox رو هم بازی کنی غذای مخصوص سر آشپز روی PC یعنی Xbox Play Anywhere موجود میباشد:D منظور اینکه بجای خرید کنسول مایکروسافت بهترین گزینه آپگرید PC خودت هست نه خرید کنسولش و اینجوری میتونی علاوه بر بازیهای ایکس باکس از دریای steam هم بهره مند بشی<):)هر جور حساب کنی خرید X1S توفیقی نداره:laughing::D

• Like
Reactions: jhoobin
مثل اینکه باید دوباره تکرار کنم
نکته اصلی مطلب اینه

مهم نیست شما PS4 داری یا X1 داری یا PC

مهم اینه شمای گیمر کدوم پلتفرم رو پلتفرم اصلی خودت انتخاب میکنی و اکثریت عناوین با کدوم پلتفرم بازی میکنی
بیشتر وقتتو تو کدوم شبکه میگذرونی
که در این زمینه استیم خداس امار ارقام وحشتناکی داره

سونی هم از همین ترسیده

فروش 40 میلیون PS4 مهم نیست اگه تمام اون 40 میلیون همیشه با PS4 بازی کنن اون موقعس که میشه حرف حساب

اما خوشبختانه
میلیون ها گیمر مثل من هستن وقتی انچارتد4 تموم میکنن کنسول میذارن رو تاقچه خاک بخوره . دوباره برای تجربه بقیه بازیها میرن سر وقت PC استیم

امیدوارم مطلب افتاده باشه

الان دیگه گیمرها کمتر تن به حق اشتراک پول زور دادن ماهیانه شبکه های کنسولی میدن . میرن سمت استیم مفت مجانی با کیفیت عالی تا هر وقت دلشون میخواد انلاین میزنن;)
حدا اقلش اينه كه از دست يه مشت چيتر داخل بازي انلاين راحتيم ديگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or