سونی: تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبایمان نیست!

Cloud Strife

Loyal Member
به عقیده اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های تعامل سونی، متقاضیان علاقه چندانی به پشتیبانی PS4 Pro از 4K BD نشان نمی‌‌دهند. وی در مصاحبه با گاردین خاطرنشان کرد امکان اضافه شدن پشتیبانی از دیسک‌های UHD در آپدیت‌های بعدی PS4 وجود ندارد، اما نیازی هم به چنین ویژگی نخواهد بود!

4605.jpg

"عرضه محصولات روی دیسک و نسخه‌های فیزیکی بخش بزرگی از این صنعت هست، با این حال ما نگاه ویژه‌ای به استریم کردن ویدئو‌ها به صورت آنلاین داریم. خصوصا با توجه به کاربرانی که داریم، استریم ویدئو دومین استفاده بزرگ کاربرها از کنسول هست، در نتیجه تاکید ویژه‌ای روی این بخش خواهیم داشت."

هوس در جواب این سوال که آیا عرضه Pro و Scorpio به طول عمر 5 تا 7 ساله چرخه سنتی کنسول‌ها پایان می‌دهند، می‌گوید:

"با توجه به اینکه این اولین تجربه ما از عرضه یه کنسول بین نسلیه، خیلی زوده که بخوایم به همچین نتیجه‌ای برسیم."

وقتی صحبت به رقابت بین سونی و مایکروسافت می‌رسد، اندرو هوس جدی و سرسخت می‌شود. به تازگی مایکروسافت مدل Slim کنسول خود را با نام Xbox One S عرضه کرده است که با قیمت مشابه مدل PS4 Slim، از پخش ویدئوهای 4K چه به صورت آنلاین و چه دیسک پشتیبانی می‌کند. زمستان 2017 نیز مدل Scorpio وارد بازار خواهد شد که به نظر می‌رسد سخت افزار قدرتمند‌تری داشته باشد. اندور هوس به تسلط PS4 بر بازار اشاره کرده و تاکید می‌کند به هیچ عنوان Pro جوابی به Scorpio نیست.

"زمانی که ما در مورد طراحی و عرضه Pro صحبت می‌کردیم هنوز یه کلمه هم از Scorpio گفته نشده بود. باید بگم که تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبامون نیست."

"با تشکر از سازنده‌ها و مشتری‌هامون در سراسر جهان، تا الان تونستیم بیشتر از 40 میلیون کنسول بفروشیم. هدف واضح و روشن ما این هست که تا پایان سال بعد 20 میلیون دیگه هم بفروش برسونیم. و به این ترتیب به دید خوب و واضحی از اینکه در کجای طول عمر کنسول قرار داریم خواهیم رسید. اما Pro یه چیز کاملا جدیده، و به احتمال زیاد مارو به یک سمت کاملا جدید هدایت می‌کنه."

به عقیده هوس رقیب Pro اصلا Xbox نیست، بلکه اون‌ها PC رو سر راه خودشون می‌بینن.

"من یه سری اطلاعاتی رو دیدم که کاملا منو تحت تاثیر قرار داد. خیلی از گیمرهایی که خواهان گرافیک‌های بهترن در اواسط نسل به سمت PC متمایل می‌شن چون تنها پلتفرمی هست که می‌تونه ارضاشون کنه. هدف ما از ایده کنسول بین نسلی این بود که این مخاطبین رو با ارایه یه سخت افزار جدید، و به طبع گرافیک‌های خیلی بهتر، تو اکوسیستم خودمون نگه داریم و مانع جداشدنشون از خانواده PS بشیم. و نتیجه شد PS4 Pro که گرافیک بهتر و کاملا پیشرفته‌تری رو ارایه می‌ده."

اندرو هوس در مورد پیش بینی سونی از میزان فروش Pro و یا مخاطبینی که به قصد خرید Pro کنسول‌های فعلی را می‌فروشند صحبتی نمی‌کند، و تنها به صورت کلی می‌گوید: "تو این 20 میلیون کنسولی که قصد داریم تا پایان سال آینده به فروش برسونیم Pro هم لحاظ شده".

اولا پنل VA از هر لحاظی کیفیت تصویرش از IPS بهتره TN که بماند بر فرض هم که در حالت گیم 1 سری گزینه ها اف بشه بازم از مانیتور بهتره که اصلا چنین گزینه هایی نداره اما اشتباه اینجا هست که سونی یا پاناسونیک یا خیلی برندهای دیگه اصلا در حالت گیم کیفیتش نمیاد پایین سونی که بهترم می شه قدرت اپ اسکیلش در حالت گیم. کلا در حالت گیم کمی بهترم می شه.
این HDR هم که بحث می کنید که اصلا MONITOR ها ازش پشتیبانی نمی کنن اصلا حتی 1 موردش هم به ایران نرسیده مطمئنم باشید در مانیتورم که بیان HDR بذارن لگ می ره بالاتر اینم از این من HDR فعال لگی حدود 50 دارم گفتم 1 رسی دیگه هم هستن که یر 50 هم می دن به شرطی که گزینه های چرند NOISE MPEG از جمله MOTION F بیاید دستی OFF کنید.

شما زمانی از این جبهه دست برمی داری که بیاید 1 TV حسابی کنار بهترین مانیتور بذارید تا فرق 1 دنیا کیفیت تصویر هم حس کنید من تست کردم که دارم می گم.
منبع این حرفا رو می شه بگید لطفا؟

بازی سنتر :D
دوستان یه جور میگن 2018 انگار واقعا قراره بیاد:| به نظر من که نسل چهار سال دیگه هم ادامه داره مگه سونی دیوانه pro رو بده که دو سال بعد ps5 بده مخصوصا با بازیایی که الان داره میاد یعنی gow میخواد بره واسه ps5:|

• Like
Reactions: ps3_360_wii
من خیلی از کنسول ها را قبلا داشتم ... اتفاقا من توی بازی اگر بخوام وسیله هوایی مثل هلکوپترو کنترل کنم دسته 360 همیشه وصله و اصلا با کیبورد نمیتونم توی این مورد کار کنم ... ولی واقعا لذتی که توی فلیک شات هست واقعا حس هاردکر به ادم دست میده ... حتی توی سوم شخص هم میشه فلیک بزنی ...ولی با دسته غیره ممکنه...جدا از بحص Delay ...
من خودم خوب زمانی که شروع کردم از تیوی گیم بود > بعد آتاری>کامادور 64 >آمگا >بعد PC 286 > میکرو >سگا > پس اس 1 > 360 .
مسلما دسته حسه راحتی میده ولی وقتی توی بحث هاردکر میری دیگه راحتی معنی نمیده ....میبینی طرف سنس موسش را روی 400DPI میزاره و رزولوشین 600*800 ... با پایین ترین تنظیمات ... بعدشم برای بازی با این سرعت پایینه موس تازه مجبوری کل دستت از آرنج بزاری روی موس پد باشه و به قول یکی کله کفه اتاق بشه موس پدت :D البته من اصلا اینطوری نتونستم حقیقتا ...
ولی من الان با یه لاجیتک G600 MMO دارم FallOut 4 بازی میکنم در کمترین حالت شما 20 تا دکمه داری به صورتی تعبیه شده خیلی کار را راحت میکنه طوری که میتونی از کیبورد فقط برای حرکت عقب و جلو و چپ و راست استفاده کنی ... ولی خداییش بازی های شوتینگ چه اول شخص چه سوم شخص با کنترلر ....هم اینکه سخته هم واقعا به نظره من لذتش ده ها برابر کمتره ... کلا وقتی دارم با کنترلر بازی میکنم به جای اینکه حس کنم دارم یه گانر پیاده نظامو کنترل میکنم احساس میکنم نشستم پشته ناوه جنگی ...:D
قبول کنید دیگه کنسول بازا زیادی راحت طلب هستن و تنبل ....:D
اقا خداوکیلی داشتی تایپ میکردی روال بودی؟؟بقول خودمون میزونی مشتی؟؟:D
روچه حساب این حرفو میزنی؟چون شما با دسته راحت نیستی میتونی نظرتو بگی نه اینکه یجوری بگی که ما قبول کنیم.
شما یبار مسابقات هیلو رو ببینی متوجه میشی من چی میگم

دوستان یه جور میگن 2018 انگار واقعا قراره بیاد:| به نظر من که نسل چهار سال دیگه هم ادامه داره مگه سونی دیوانه pro رو بده که دو سال بعد ps5 بده مخصوصا با بازیایی که الان داره میاد یعنی gow میخواد بره واسه ps5:|
بالاخره سال دیگه قراره کنسول نسل بعدی مایکروسافت بیاد که از هر لحاظ قویتره سونی هرچقدرم از الان بازار دستش باشه بالاخره سال بعد خریدار جدید وسوسه کنسول قویتر میشه سونیم بیکار نمیشینه مسلما اونم با این کل کلی که بخاطر فلان قدر Teraflops تو فروم ها جنگ راه میفته!!:D
نسل PS2 نیست که بگیم اون زمان Xbox با اینکه قویتر بود ولی اون یکی بیشتر فروخت الان بخاطر ۶۰ فریم و ۱۰۸۰ خریدار دهن سازندرو سرویس کرده که مجبور شدن PRO رو بدن!PS4 Pro هم مشخصه بین نسلیه که خریدارای بیشترو جذب کنه تا نسل بعد.

بالاخره سال دیگه قراره کنسول نسل بعدی مایکروسافت بیاد که از هر لحاظ قویتره سونی هرچقدرم از الان بازار دستش باشه بالاخره سال بعد خریدار جدید وسوسه کنسول قویتر میشه سونیم بیکار نمیشینه مسلما اونم با این کل کلی که بخاطر فلان قدر Teraflops تو فروم ها جنگ راه میفته!!:D
نسل PS2 نیست که بگیم اون زمان Xbox با اینکه قویتر بود ولی اون یکی بیشتر فروخت الان بخاطر ۶۰ فریم و ۱۰۸۰ خریدار دهن سازندرو سرویس کرده که مجبور شدن PRO رو بدن!PS4 Pro هم مشخصه بین نسلیه که خریدارای بیشترو جذب کنه تا نسل بعد.
یکی میگه اسکروپیو هم بین نسلی یکی میگه نیست چیه آخر ؟؟؟؟

سوای همه این صحبتها

اصلا همینکه سونی میگه : میخواد از کوچ گیمرها به سمت PC GAMING جلو گیری کنه
همین حرف سونی بشدت به نفع PC GAMING تموم میشه چون خیلی از ناشرین هستن این اخبار به گوششون میرسه و ازاین جور صحبتها ساده نمیگذرن روی سیاستهای بازارشون بسیار تاثیر گذاره.

درکل این اعتراف سونی برای من بسیار خوشاینده

سوای همه این صحبتها

اصلا همینکه سونی میگه : میخواد از کوچ گیمرها به سمت PC GAMING جلو گیری کنه
همین حرف سونی بشدت به نفع PC GAMING تموم میشه چون خیلی از ناشرین هستن این اخبار به گوششون میرسه و ازاین جور صحبتها ساده نمیگذرن روی سیاستهای بازارشون بسیار تاثیر گذاره.

درکل این اعتراف سونی برای من بسیار خوشاینده
شما پیشگویی چیزی هستی اگه اینجوریه بگو تا در برابرت زانو بزنیم^:)^:))=)):|

• Like
Reactions: Polaris
اقا خداوکیلی داشتی تایپ میکردی روال بودی؟؟بقول خودمون میزونی مشتی؟؟:D
روچه حساب این حرفو میزنی؟چون شما با دسته راحت نیستی میتونی نظرتو بگی نه اینکه یجوری بگی که ما قبول کنیم.
شما یبار مسابقات هیلو رو ببینی متوجه میشی من چی میگم
به جای اینکه ذهنت بره طرفه میزون بودن و نبودن و این چرت و پرتها
شما فقط یه فایناله انریل تورنومنتو ببین... تازه میفهمی موس هم به زور جواب میده چه برسه کنترولر

به جای اینکه ذهنت بره طرفه میزون بودن و نبودن و این چرت و پرتها
شما فقط یه فایناله انریل تورنومنتو ببین... تازه میفهمی موس هم به زور جواب میده چه برسه کنترولر
اول اينكه به خودم مربوطه كه ذهنم كجا ميره٠
دووم اينكه شما سعي كن وكيل كسي نباشي خود دوستمون ميتونن جواب منو بدن
سووم اينكه بازم به شما ربطي نداره.
يجوريم صحبت نكن كه طرف نوبه.
انريل انريل نكن توروخدا انريل كلا سرعتش بالاس.لازم نيست بگم كه به ادمم بستگي داره.همينجور كه چندين سال پيش يكي از قهرماناي مورتال يه نابينا بود...
بحث اينه كه هركدوم معايب خاص خودشونو دارن اقاي محترم.حالا هنوزم احتمالا ميگي انريل تايين كنندس كه البته حرفت فقط نظر ميتونه باشه.هيچوقت كيبوردو موسو با دسته مقايسه نكن چون هركدام معايب خودشونو دارن.فكنم اين حرفم منطقي باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or