سونی: تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبایمان نیست!

Cloud Strife

Loyal Member
به عقیده اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های تعامل سونی، متقاضیان علاقه چندانی به پشتیبانی PS4 Pro از 4K BD نشان نمی‌‌دهند. وی در مصاحبه با گاردین خاطرنشان کرد امکان اضافه شدن پشتیبانی از دیسک‌های UHD در آپدیت‌های بعدی PS4 وجود ندارد، اما نیازی هم به چنین ویژگی نخواهد بود!

4605.jpg

"عرضه محصولات روی دیسک و نسخه‌های فیزیکی بخش بزرگی از این صنعت هست، با این حال ما نگاه ویژه‌ای به استریم کردن ویدئو‌ها به صورت آنلاین داریم. خصوصا با توجه به کاربرانی که داریم، استریم ویدئو دومین استفاده بزرگ کاربرها از کنسول هست، در نتیجه تاکید ویژه‌ای روی این بخش خواهیم داشت."

هوس در جواب این سوال که آیا عرضه Pro و Scorpio به طول عمر 5 تا 7 ساله چرخه سنتی کنسول‌ها پایان می‌دهند، می‌گوید:

"با توجه به اینکه این اولین تجربه ما از عرضه یه کنسول بین نسلیه، خیلی زوده که بخوایم به همچین نتیجه‌ای برسیم."

وقتی صحبت به رقابت بین سونی و مایکروسافت می‌رسد، اندرو هوس جدی و سرسخت می‌شود. به تازگی مایکروسافت مدل Slim کنسول خود را با نام Xbox One S عرضه کرده است که با قیمت مشابه مدل PS4 Slim، از پخش ویدئوهای 4K چه به صورت آنلاین و چه دیسک پشتیبانی می‌کند. زمستان 2017 نیز مدل Scorpio وارد بازار خواهد شد که به نظر می‌رسد سخت افزار قدرتمند‌تری داشته باشد. اندور هوس به تسلط PS4 بر بازار اشاره کرده و تاکید می‌کند به هیچ عنوان Pro جوابی به Scorpio نیست.

"زمانی که ما در مورد طراحی و عرضه Pro صحبت می‌کردیم هنوز یه کلمه هم از Scorpio گفته نشده بود. باید بگم که تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبامون نیست."

"با تشکر از سازنده‌ها و مشتری‌هامون در سراسر جهان، تا الان تونستیم بیشتر از 40 میلیون کنسول بفروشیم. هدف واضح و روشن ما این هست که تا پایان سال بعد 20 میلیون دیگه هم بفروش برسونیم. و به این ترتیب به دید خوب و واضحی از اینکه در کجای طول عمر کنسول قرار داریم خواهیم رسید. اما Pro یه چیز کاملا جدیده، و به احتمال زیاد مارو به یک سمت کاملا جدید هدایت می‌کنه."

به عقیده هوس رقیب Pro اصلا Xbox نیست، بلکه اون‌ها PC رو سر راه خودشون می‌بینن.

"من یه سری اطلاعاتی رو دیدم که کاملا منو تحت تاثیر قرار داد. خیلی از گیمرهایی که خواهان گرافیک‌های بهترن در اواسط نسل به سمت PC متمایل می‌شن چون تنها پلتفرمی هست که می‌تونه ارضاشون کنه. هدف ما از ایده کنسول بین نسلی این بود که این مخاطبین رو با ارایه یه سخت افزار جدید، و به طبع گرافیک‌های خیلی بهتر، تو اکوسیستم خودمون نگه داریم و مانع جداشدنشون از خانواده PS بشیم. و نتیجه شد PS4 Pro که گرافیک بهتر و کاملا پیشرفته‌تری رو ارایه می‌ده."

اندرو هوس در مورد پیش بینی سونی از میزان فروش Pro و یا مخاطبینی که به قصد خرید Pro کنسول‌های فعلی را می‌فروشند صحبتی نمی‌کند، و تنها به صورت کلی می‌گوید: "تو این 20 میلیون کنسولی که قصد داریم تا پایان سال آینده به فروش برسونیم Pro هم لحاظ شده".

خدا وکیلی کاری با ترافلاپس و انحصاری و 4K و.... ندارم ...
یه سوال دارم از کنسول داران و دوستداران کنسول ...
جدا از کنترل خیلی راحت تره دوربین با موس ....توی سوم شخص و ...
چطوری با Auto Aim یا اصطلاحات مشابه این کنار میاین ؟!
یا کنترلر باید براتون خودش ... اونم هر جایی خودش دوست داره ترک و اسنپ کنه ... تصمیم بگیره...
اگر هم در حالت دستی بزارید که من بهش میگم lazy Mode ... انگار داری یه اسلحه دو تنی را جابه جا میکنی... تا بیای ببری روی کله طرف ده تا دیگه ریختن سرت... !
فلیک شات هم که کلا تعطیل ...!!!
==============================
هنوز دارن بحث PC کنسولو ادامه میدن ؟
این بحث به دلیل تفاوت های زیادی که نسبت به شرایطشون داره یه بحثه بی نتیجست ....
یه چیزی تو این مایه که بخوای یه قایقو با یه موتور داخل مقیاس بزاری ....
شما خب pc gamer هستی وبه کنترلر عادت نداری من که با موس سرگیجه میگیرم چون موس خیلی سریعه دلیل نمیشه کنترلر بد باشه یا ده تنی:))

• Like
Reactions: {ehsan} and Polaris
اینو چند ماهه همه میدونیم بازیهای Pro و PS4 یکی هستن به غیر از تفاوت کیفی بازیها.نه تنها این نسل بلکه کلا تو هر نسلی تعداد کسایی که هر دو تا کنسول را دارن خیلی کمه.مطمئنا اون درصد از این 40 خورده ای میلیون دارنده PS4 اگه بخوان انتخابی کنن PS4شونو میفروشن میرن سمت Pro که هم از لحاظ قدرت و تاریخ عرضه گزینه کاملا مناسب و در دسترس تریه.
تو اونور قضیه اگه شما دارنده فعلی PS4 هستید و میخوای بازیهای انحصاری Xbox رو هم بازی کنی غذای مخصوص سر آشپز روی PC یعنی Xbox Play Anywhere موجود میباشد:D منظور اینکه بجای خرید کنسول مایکروسافت بهترین گزینه آپگرید PC خودت هست نه خرید کنسولش و اینجوری میتونی علاوه بر بازیهای ایکس باکس از دریای steam هم بهره مند بشی<):)هر جور حساب کنی خرید X1S توفیقی نداره:laughing::D
کسی که به بازی بر روی کنسول عادت داره در هر صورت xbox میخره:D منظو لم و راحتی کنسول که با pc ان هزار دلاری هم قابل تعویض نیست:D اگر اسکورپیو بتونه تجربه win به صورت کنسول بده همین داستان شباهت با steam machine به شخصه یکی میخرم:D

• Like
Reactions: Lord Odin
1
میشه آخرای 2017 یعنی 14 ماه دیگه.وقتی در حال حاضر Scorpio روی هواست و فقط کاغذی نشونش داده مایکروسافت چطور 3 ماه دیگه روونه بازارش کنه!
در مورد کنسول نسل بعدی مایکروسافت که ظاهرا 1.8 ترافلاپس قویتره رقابتش با کنسول بین نسلی Pro هیچ خطری رو متوجه سونی نمیکنه خیالت تخت چون این سیاستهای یک شرکته که میتونه سرنوشتش رو توی یک نسل رقم بزنه نه فقط مقداری قدرت خام بیشتر که اونم میخواد 14 ماه دیگه تازه وارد بازار بشه! همینجور که تا الان PS4 بازار کنسول خونگی رو قبضه کرده, Pro میتونه طی این اختلاف زمانی با Scorpio حتی بهتر از PS4 معمولی بفروشه.اینو یادت باشه مایکروسافت این نسل رو به سونی واگذار کرد و میخواد با Scorpio نسل نهش رو شروع کنه.سونی هم احتمالا 1 سال بعد لانچ Scorpio کنسول نسل بعد واقعی خودشو لانچ میکنه پس اگه قراره مقایسه مستقیم سخت افزاری صورت بگیره هم باید با اون بگیره.2017 از نظر انحصاری سال بسیار پر باری برای PS4/PS4 Pro هست و این خودش به تنهایی یکی از عوامل خاطر جمعی سونیه
خب پس اگه 14 ماه دیگه میاد بدون شک ضرر خیلی بزرگی رو متحمل میشه!!مگه اینکه زود یه کاری بکنه و لانچ رو جلو بندازه وگرنه ممکنه بلایی که سر Xbox اصلی اومد سر اسکورپیو هم بیاد!
دقیقا هم میدونم که از اول نسل به سونی باخت و بدجوری هم باخت اونم بخاطر تندروی ها و سیاست های غلط دان متریک!و واقعا خاک بر سرش!:Dمایکروسافت یه ایراد بزرگ که داره اینه که حرکات رقیبش رو نمیسنجه و بعد اقدام کنه که بتونه خوب رقابت کنه!از اون طرف سونی هم خیلی قشنگ بهش رودست میزنه.من فقط امیدوارم مایکروسافت از دور رقابت خارج نشه و همیشه توی میدون رقابت کنسول باشه که سونی خیلی مغرور نشه و رقابت داغ باشه!رقابت به نفع جامعه گیمر هاست

حدا اقلش اينه كه از دست يه مشت چيتر داخل بازي انلاين راحتيم ديگه
چیت خیلی وقته دیگه جایی بین پی سی گیمر ها نداره!!!!هرکی هم چیت زده اکانتش از بیخ و بُن، بن شده تا درس عبرت بشه واسه بقیه
البته چیت همچنان توی یه سری فضا مثل Garena و Tunglle به راهه که اصلا ربطی به استیم نداره

شما خب pc gamer هستی وبه کنترلر عادت نداری من که با موس سرگیجه میگیرم چون موس خیلی سریعه دلیل نمیشه کنترلر بد باشه یا ده تنی:))
بیبنید ما PC GAMER ها بشدت Auto Aim نوب میدونیم و مسخرش میکنیم و حالمون ازش بهم میخوره و البته دلیل خاص خودمونو داریم

پایه اساس بازی کردن لذت بردنه . برا مثال من وقتی دسته X1 به PC وصل میکنم توی GTAV میخوام با دسته کنسول اسلحه نشون بگیرم . بصورت خیلی نوب و اماتور وار وقتی نشونه میگیرم نشونه اتوماتیک میره رو سر دشمن و من فقط باید زحمت یدونه دگمه زدنو بکشم و این از نظر PC GAMER ها فاجعس که خوب حقم داریم . اما با موس باید خودت نشونه بگیری که این حس تیر اندازی در کلیه بازیها صد برابر میکنه.

برای همین موس کیبرد موازنه قدرت بهم میزنه در اکثریت بازیها به نفع PC GAMER هاس

مثلا دستینی هنوز برای PC منتشر نشده چون با ورود PC GAMER ها و موس کیبرد . یا باید کلا سرور PC GAMER هارو جدا کنن یا کنسول گیمرها تو دو ثانیه جلو PC GAMER ها تو انلاین سوسک میشن:D
برای همین مایکروسافت اعلام کرده اول باید XBOX ONE به موس کیبرد مجهز بشه بعد ما هیلو 5 روی PC منتشر کنیم .

درکل PC انعطاف پذیر ترین پلتفرم دنیاس و هرکاری که فکرشو نکنی میشه باهاش کرد.

مثلا شما کنسول باز هستی میتونی دسته کنسولتو سه سوت به PC وصل کنی و عینا همون حس حال کنسول تو PC بدست بیاری ( اگه عشق ریسینگ هم باشی میتونی براحتی فرمون ماشین Logitech G27 Racing بخری نهایت لذتو از بازی فورزا روی PC ببری )

ولی متاسفانه استفاده از موس کیبرد روی کنسولها انچنان که باید جا نیوفتاده و ما PC GAMER ها وقتی داریم با دسته گیم پد کنسول بازی میکنیم انگار که داریم با چنگال اب میخوریم و این برای ما اصلا خوشایند نیست.

بازیهای استراتژی ایزومتریکم که خوراکش موس کیبرده :D

آخرین ویرایش:
کسی که به بازی بر روی کنسول عادت داره در هر صورت xbox میخره:D منظو لم و راحتی کنسول که با pc ان هزار دلاری هم قابل تعویض نیست:D اگر اسکورپیو بتونه تجربه win به صورت کنسول بده همین داستان شباهت با steam machine به شخصه یکی میخرم:D
اگر بتونن استور رو یکی کنن (که دارن میکنن :دی) یحتمل میشه و از اون روز بترسید که بصورت پیش فرض BC کامل گیمهای 360 هم داشته باشه + پورت Thunderbolt. دیگه خریدنش واجب میشه :دی.

اون دوست به ظاهر پی سی باز مون که به جهاد اکبر مشغوله تو این تاپیک، احتمالا با گزینه option اشنا نیست هنوز نتونسته هدف گیری خودکار رو خاموش کنه! مشکلی نیست اونم اگر هنوز پیداش نکرده میتونه بازی رو از درجه بالاتر از (خیلی اسون) شروع کنه معمولا تو این حالت هدف گیری خودکار خاموشه!

شما پست ها رو می خونی؟ یه پست قبل تر گفتم که اون 1 میلی ثانیه رو اشتباه کردم. این بنچمارکی که شما گذاشتید هم نمی دونم هدفتون چیه، بنچمارک های 2 سال پیش رو گذاشتید با TV الان مقایسه می کنید؟ آمار TV هم منبعتون رو بدید لطفا، چون واسه مدلی که گفتید همچین آماری پیدا کردم:
Vizio E Series 4k 2016 Review (E43u-D2, E48u-D0, E50u-D2, E55u-D2, E55u-D0, E60u-D3, E65u-D3, E70u-D3)
e-series-4k-2016-input-lag-large.jpg

که بازم نزدیک به 9 میلی ثانیه ASUS MX279H هم نمیشه.
ویرایش: پیداش کردم، یه سری دیگه از 4K ها رو نگاه کرده بودم. بله 13.5 میلی ثانیه تاخیر داره، ولی در حالت Gaming Mode و کلا 60 هرتز بیشتر نیست و از اون طرف Game Mode کیفیت تصویر رو کلی میاره پایین و حالت HDR هم اگه داشته باشه(داره؟) خاموش می شه. کیفیت خود TV چندان خوب نیست، Game Mode هم روشن کنی دیگه واویلا. در این صورت نه کیفیتش در حد مانیتوره، نه لگش. خارج از Game Mode هم لگش 80 میلی ثانیست. 80 میلی ثانیه خیلی زیاده.

اولا پنل VA از هر لحاظی کیفیت تصویرش از IPS بهتره TN که بماند بر فرض هم که در حالت گیم 1 سری گزینه ها اف بشه بازم از مانیتور بهتره که اصلا چنین گزینه هایی نداره اما اشتباه اینجا هست که سونی یا پاناسونیک یا خیلی برندهای دیگه اصلا در حالت گیم کیفیتش نمیاد پایین سونی که بهترم می شه قدرت اپ اسکیلش در حالت گیم. کلا در حالت گیم کمی بهترم می شه.
این HDR هم که بحث می کنید که اصلا MONITOR ها ازش پشتیبانی نمی کنن اصلا حتی 1 موردش هم به ایران نرسیده مطمئنم باشید در مانیتورم که بیان HDR بذارن لگ می ره بالاتر اینم از این من HDR فعال لگی حدود 50 دارم گفتم 1 رسی دیگه هم هستن که یر 50 هم می دن به شرطی که گزینه های چرند NOISE MPEG از جمله MOTION F بیاید دستی OFF کنید.

شما زمانی از این جبهه دست برمی داری که بیاید 1 TV حسابی کنار بهترین مانیتور بذارید تا فرق 1 دنیا کیفیت تصویر هم حس کنید من تست کردم که دارم می گم.

این cloud strife هنوز اینجا خبر میزنه... ماشالا خوب حوصله ای داره...
کاز 55 سالشه عکسشو داشته باش

Sony-articleLarge.jpg

بعد اونوقت ماها هنوز تو دهه سوم زندگیمون هستیم حق نداریم با 4تا خبر و ترول خوش بگذرونیم:-w:D

کاز 55 سالشه عکسشو داشته باش

Sony-articleLarge.jpg

بعد اونوقت ماها هنوز تو دهه سوم زندگیمون هستیم حق نداریم با 4تا خبر و ترول خوش بگذرونیم:-w:D
اتفاقا خوبه امیدوارم دلتون همیشه گیمر بمونه و از گیم لذت ببرید. مادامی ک کودک درون زندست میشه از زندگی لذت برد...

Sent from my D6633 using Tapatalk

1.در حال حاضر چیزی بنام Scorpio تا 14 ماه دیگه اصلا وجود خارجی نداره:Dپس اینو فعلا کم کن.
2.خود X1 موجود هم نصف PS4 جمعیت پایه یا به قولی IB داره.
3.طی 14 ماه آینده همین اختلاف زیاد IB بین PS4 و X1 با ورود Pro زیادتر هم میشه.
4.دقت کرده باشی سونی این نسل تمام سعیش این بود حتی اگه نتونه انحصاری کامل third party واسه PS4 جور کنه دستکم کاری کنه تا X1 از معادله حذف بشه یعنی انتخاب محبوب گیمرها رو توی کنسول خونگی بیشترا PS4 قرار بده و موفق هم بود.
5.در آخر مایکروسافت بازار PC رو کامل به Steam باخته اینورم که بازار کنسول رو به سونی باخت.یعنی مایکروسافت حتی چیزی هم که داشت(windows) رو رها کرد به طمع بازار کنسولی که نتیجش شد جناب steam.الانم مایکرو با اینکاراش نه اینورو داره نه اونورو و این خودش به سود سونیه که مایکرو بین PC و Xbox لنگ در هوا بمونه:D چون هدف اصلی سونی حذف بیشتر مخاطبای Xbox هست و بازار PC اونچنان دخلی بهش نداره حالا اینکار چه با سیاستهای خود سونی انجام بشه و چه با گل به خودی های مایکروسافت:D

کلا شما بحث رو پیچوندی و ربطش دادی به رقابت استیم و مایکروسافت این داستان ها !
کامنت اول شما درباره این بود که سازنده های ترد پارتی به دلیل فروش بیشتر PS4 به سمت سونی کشیده میشند و اصلا توجه نکردید اگر سازنده ای قصد ساخت بازی برای مایکروسافت داشته باشه علارقم بازار کنسولی میتونه بازیش رو برای PC هم منتشر کنه و مخاطبین بیشتری رو جذب خودش کنه و اصلا بحث رقابت استیم با مایکروسافت نیست. در واقع شما اینطوری گفتی اگر با سونی باشند Ps4 رو دارند ولی با مایکروسافت باشند باید فقط روی X1 بازی منتشر کنند و چون فروش ps4 دوبرابر هست One، مایکروسافت از سمت ترد پارتی ها بایکوت میشه.
در حالی که الان قاعده با سیاست های به جای اسپنسر تغییر کرده و X1/PC در مقابل PS4 برای یک سازنده ترد پارتی مطرح هست. در حال حاضر استیم بیش از صد میلیون کاربر فعال داره که نزدیک از 50% اونها از ویندوز ده استفاده میکنند. و با عرضه Geow4 این امار شک نکن جهشی بالاتر هم خواهد رفت.
و حتی کنسول های بین نسلی دو کمپانی هم مد نظر قرار بدیم بازهم بسیاری از سازنده ها یقینا با توجه به قدرت خیلی بیشتر اسکورپیو نسبت به پرو ازادی عمل خیلی بیشتری دارند و میتونند از این قدرت برای افزایش کیفیت بازیهاشون خیلی استفاده ها بکنند مخصوصا اینکه کنسول های بین نسلی یکی از دلایلشون واقعی مجازی هست و اون وق قدرت بیشتری خیلی به کار میاد.بازیسازها هم در کنار کنسول میتونند بازیشون رو هم برای PC منتشر کنند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kurosh900 and D.ace
من خیلی از کنسول ها را قبلا داشتم ... اتفاقا من توی بازی اگر بخوام وسیله هوایی مثل هلکوپترو کنترل کنم دسته 360 همیشه وصله و اصلا با کیبورد نمیتونم توی این مورد کار کنم ... ولی واقعا لذتی که توی فلیک شات هست واقعا حس هاردکر به ادم دست میده ... حتی توی سوم شخص هم میشه فلیک بزنی ...ولی با دسته غیره ممکنه...جدا از بحص Delay ...
من خودم خوب زمانی که شروع کردم از تیوی گیم بود > بعد آتاری>کامادور 64 >آمگا >بعد PC 286 > میکرو >سگا > پس اس 1 > 360 .
مسلما دسته حسه راحتی میده ولی وقتی توی بحث هاردکر میری دیگه راحتی معنی نمیده ....میبینی طرف سنس موسش را روی 400DPI میزاره و رزولوشین 600*800 ... با پایین ترین تنظیمات ... بعدشم برای بازی با این سرعت پایینه موس تازه مجبوری کل دستت از آرنج بزاری روی موس پد باشه و به قول یکی کله کفه اتاق بشه موس پدت :D البته من اصلا اینطوری نتونستم حقیقتا ...
ولی من الان با یه لاجیتک G600 MMO دارم FallOut 4 بازی میکنم در کمترین حالت شما 20 تا دکمه داری به صورتی تعبیه شده خیلی کار را راحت میکنه طوری که میتونی از کیبورد فقط برای حرکت عقب و جلو و چپ و راست استفاده کنی ... ولی خداییش بازی های شوتینگ چه اول شخص چه سوم شخص با کنترلر ....هم اینکه سخته هم واقعا به نظره من لذتش ده ها برابر کمتره ... کلا وقتی دارم با کنترلر بازی میکنم به جای اینکه حس کنم دارم یه گانر پیاده نظامو کنترل میکنم احساس میکنم نشستم پشته ناوه جنگی ...:D
قبول کنید دیگه کنسول بازا زیادی راحت طلب هستن و تنبل ....:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or