سونی: تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبایمان نیست!

Cloud Strife

Loyal Member
به عقیده اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های تعامل سونی، متقاضیان علاقه چندانی به پشتیبانی PS4 Pro از 4K BD نشان نمی‌‌دهند. وی در مصاحبه با گاردین خاطرنشان کرد امکان اضافه شدن پشتیبانی از دیسک‌های UHD در آپدیت‌های بعدی PS4 وجود ندارد، اما نیازی هم به چنین ویژگی نخواهد بود!

4605.jpg

"عرضه محصولات روی دیسک و نسخه‌های فیزیکی بخش بزرگی از این صنعت هست، با این حال ما نگاه ویژه‌ای به استریم کردن ویدئو‌ها به صورت آنلاین داریم. خصوصا با توجه به کاربرانی که داریم، استریم ویدئو دومین استفاده بزرگ کاربرها از کنسول هست، در نتیجه تاکید ویژه‌ای روی این بخش خواهیم داشت."

هوس در جواب این سوال که آیا عرضه Pro و Scorpio به طول عمر 5 تا 7 ساله چرخه سنتی کنسول‌ها پایان می‌دهند، می‌گوید:

"با توجه به اینکه این اولین تجربه ما از عرضه یه کنسول بین نسلیه، خیلی زوده که بخوایم به همچین نتیجه‌ای برسیم."

وقتی صحبت به رقابت بین سونی و مایکروسافت می‌رسد، اندرو هوس جدی و سرسخت می‌شود. به تازگی مایکروسافت مدل Slim کنسول خود را با نام Xbox One S عرضه کرده است که با قیمت مشابه مدل PS4 Slim، از پخش ویدئوهای 4K چه به صورت آنلاین و چه دیسک پشتیبانی می‌کند. زمستان 2017 نیز مدل Scorpio وارد بازار خواهد شد که به نظر می‌رسد سخت افزار قدرتمند‌تری داشته باشد. اندور هوس به تسلط PS4 بر بازار اشاره کرده و تاکید می‌کند به هیچ عنوان Pro جوابی به Scorpio نیست.

"زمانی که ما در مورد طراحی و عرضه Pro صحبت می‌کردیم هنوز یه کلمه هم از Scorpio گفته نشده بود. باید بگم که تصمیمات ما واکنشی به تصمیمات رقبامون نیست."

"با تشکر از سازنده‌ها و مشتری‌هامون در سراسر جهان، تا الان تونستیم بیشتر از 40 میلیون کنسول بفروشیم. هدف واضح و روشن ما این هست که تا پایان سال بعد 20 میلیون دیگه هم بفروش برسونیم. و به این ترتیب به دید خوب و واضحی از اینکه در کجای طول عمر کنسول قرار داریم خواهیم رسید. اما Pro یه چیز کاملا جدیده، و به احتمال زیاد مارو به یک سمت کاملا جدید هدایت می‌کنه."

به عقیده هوس رقیب Pro اصلا Xbox نیست، بلکه اون‌ها PC رو سر راه خودشون می‌بینن.

"من یه سری اطلاعاتی رو دیدم که کاملا منو تحت تاثیر قرار داد. خیلی از گیمرهایی که خواهان گرافیک‌های بهترن در اواسط نسل به سمت PC متمایل می‌شن چون تنها پلتفرمی هست که می‌تونه ارضاشون کنه. هدف ما از ایده کنسول بین نسلی این بود که این مخاطبین رو با ارایه یه سخت افزار جدید، و به طبع گرافیک‌های خیلی بهتر، تو اکوسیستم خودمون نگه داریم و مانع جداشدنشون از خانواده PS بشیم. و نتیجه شد PS4 Pro که گرافیک بهتر و کاملا پیشرفته‌تری رو ارایه می‌ده."

اندرو هوس در مورد پیش بینی سونی از میزان فروش Pro و یا مخاطبینی که به قصد خرید Pro کنسول‌های فعلی را می‌فروشند صحبتی نمی‌کند، و تنها به صورت کلی می‌گوید: "تو این 20 میلیون کنسولی که قصد داریم تا پایان سال آینده به فروش برسونیم Pro هم لحاظ شده".

مایکروسافت قرار نیست یک سال بعد کنسول رو منتشر کنه!حدود 2 تا 3 ماه بعد هست!توی تعطیلات 2017 یعنی دسامبر 2016 یا ژانویه 2017. در ضمن قدرت کنسول مایکرو حدود 2 ترافلاپس بیشتره و طبیعتا مخاطبان بیشتری به خودش جذب میکنه!

من حواسم نبود تاریخ رو اشتباه و یک سال جلوتر زدم!بله میشه 2-3 ماه دیگه نه 14 ماه دیگه.تعطیلات 2017 هم میشه ژانویه 2017
داداش من، کاری به بحث و جدلتون ندارم ولی تاریخ انتشار اسکورپیو 14 ماه دیگه است نه 3 ماه دیگه.
تعطیلات منتهی به کریسمس میگن تعطیلات اون سال یعنی از 25 دسامبر تا 5 ماه ژانویه که میره توسال بعد. یعنی تعطیلات 2017 میشه 25 دسامبر 2017 تا 5 زانویه 2018

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.1 and ps3_360_wii
الان چه ربطی داره؟ما الان داریم راجع به نسل پیش رو و کنسولای آینده بحث میکنیم.شما خودت میفهمی چی میگی؟
شما میگی اسکروپیو قوی تره پلیر بیشتری جذب میکنه خب نسل قبلم ps3 قوی تر بود ولی ماکرو بیشتر فروخت چون کنسول زود تر داد بیرون الانم همینه

۲ تا چیز رو فکر کنم تا ابد باید توضیح بدی حالا یا یه عده ای متوجه نمیشن یا خودشون رو میزنن به اون راه

مشخصات کنسول با پرفورمنسش با pc فرق داره...

تعطیلات ۲۰۱۷ میشه دسامبر ۲۰۱۷
.............

یه چیز دیگه هم من متوجه نمیشم چطور که بحث pc و x1 میشه .. سریع پای ارزونی کنسول میاد وسط و هر کی نداره یا دوست داره کنسول ارزون میخره .. و اگه بخوای یه pc بخری خدا هزار دلار خرجش میشه تا قلان انحصاری رو اجرا کنه ...
ولی پای ps4 که میاد وسط بحث ارزونی که هیچی .. انحصاری کنسولیم که هیچی .... دوستان به تکنولوژی دست یافتن که با ۳۵۰-۴۰۰ دلار ۴k هم بازی میکنن .. holy blah blah blah

من نمیدونم چه فازیه سونی فن ها برداشتن ، من یکی دو صفحه اولو خوندم کلا شوکه شدم .
سونی تو اون مراسم داغونش دو ثانیه یه بار 4k 4k میکرد ، همش 4k 4k 4k4 4kآخرش دستگاهش نمیتونه فیلم های 4k اجرا کنه ، در صورتی که رقیبش نه تنها اجرا میکنه بلکه 100 دلار هم ارزون تره . حالا این هیچی برگردیم به گیم .
تحت هیچ شرایطی این کنسول نمیتونه Native اجرا کنه ، من نمیدونم چطور سونی فن ها هی بهونه میارن و پول دادن واسه این کنسول ـو توجیه میکنن ، از بس هم که زیادین هی از هم تشکر میگیرین فک میکنین حق با خودتونه D :
خلاصه این که این کنسول نه از لحاظ ظاهر خوبه نه باطن که همیش با دروغ ـو ایناس .
حداقل ماکرو همون اول تکلیفشو با one S مشخص کرد و میدونیم چی به چیه ، انصافا هم کنسول خوبیه.
4l واقعی میخواین با پول یه کنسول؟ صبر کنین اسکورپیو بیاد که دو ترافلاپس بیشتر اینه و اون شاید بتونه اجرا کنه D :
به هر حال اینارو از زبون یه ps4 دار معمولی شنیدین و فن هیچ طرفی نیستم .

من نمیدونم چه فازیه سونی فن ها برداشتن ، من یکی دو صفحه اولو خوندم کلا شوکه شدم .
سونی تو اون مراسم داغونش دو ثانیه یه بار 4k 4k میکرد ، همش 4k 4k 4k4 4kآخرش دستگاهش نمیتونه فیلم های 4k اجرا کنه ، در صورتی که رقیبش نه تنها اجرا میکنه بلکه 100 دلار هم ارزون تره . حالا این هیچی برگردیم به گیم .
تحت هیچ شرایطی این کنسول نمیتونه Native اجرا کنه ، من نمیدونم چطور سونی فن ها هی بهونه میارن و پول دادن واسه این کنسول ـو توجیه میکنن ، از بس هم که زیادین هی از هم تشکر میگیرین فک میکنین حق با خودتونه D :
خلاصه این که این کنسول نه از لحاظ ظاهر خوبه نه باطن که همیش با دروغ ـو ایناس .
حداقل ماکرو همون اول تکلیفشو با one S مشخص کرد و میدونیم چی به چیه ، انصافا هم کنسول خوبیه.
4l واقعی میخواین با پول یه کنسول؟ صبر کنین اسکورپیو بیاد که دو ترافلاپس بیشتر اینه و اون شاید بتونه اجرا کنه D :
به هر حال اینارو از زبون یه ps4 دار معمولی شنیدین و فن هیچ طرفی نیستم .
رقیبش ..؟ خدا وکیلی داری شوخی میکنی یا جدی میگی ؟ رقیبش ..رقیب ps4 معمولی هم نبوده و نیست .. بعد چه جوری تو رقیب pro به حسابش اوردی ؟
ببخشید شما فیلم بلوری ۴k دارید که رو دستتون مونده ؟ خود هاوس داره میگه هیچ استفاده ای از همچین قابلیتی نمیشد .. و بیشترین مشاهده فیلم از طریق استریم بوده . حالا که سونی روی کنسولش نذاشته ... همه یه شبه فن بلوری 4k شدن و مهم ترین چیز دنیا شده ...
نتیجه: مهم این نیست که کنسول چه بازی هایی داره .. چه قابلیت هایی داره ... قدرت و پرفورمنسش چطوره .. مهم اینه که فیلم 4k با بلوری بخش کنه .
ادم به گیمر بودن دوستان شک میکنه

رقیبش ..؟ خدا وکیلی داری شوخی میکنی یا جدی میگی ؟ رقیبش ..رقیب ps4 معمولی هم نبوده و نیست .. بعد چه جوری تو رقیب pro به حسابش اوردی ؟
ببخشید شما فیلم بلوری ۴k دارید که رو دستتون مونده ؟ خود هاوس داره میگه هیچ استفاده ای از همچین قابلیتی نمیشد .. و بیشترین مشاهده فیلم از طریق استریم بوده . حالا که سونی روی کنسولش نذاشته ... همه یه شبه فن بلوری 4k شدن و مهم ترین چیز دنیا شده ...
نتیجه: مهم این نیست که کنسول چه بازی هایی داره .. چه قابلیت هایی داره ... قدرت و پرفورمنسش چطوره .. مهم اینه که فیلم 4k با بلوری بخش کنه .
ادم به گیمر بودن دوستان شک میکنه

خود سونی که تو کار فیلم industry ـو ایناس و تو کنفرانس pro هم همش دم از 4k میزد نه تنها بازیای روش native نیستن (که البته منطقیه اما ذکر نکردن خودشون تو کنفرانس ) بلکه پخش کننده 4k هن نزاشتن آخه واقعا تو مخیل آدم نمیگنجه همچین حرکتی D :
بعدشم من به شخصه از هر منظر یکه نگاه میکنم one s خریدش کار معقولانه تری ـه برای کسانی که 4 دارن . مگر این که پول اضافه داشته باشید یا 3 4 هزار دلار خرج تی وی با قابلیت HDR 10 کرده باشید

• Like
Reactions: sadegh93
خود سونی که تو کار فیلم industry ـو ایناس و تو کنفرانس pro هم همش دم از 4k میزد نه تنها بازیای روش native نیستن (که البته منطقیه اما ذکر نکردن خودشون تو کنفرانس ) بلکه پخش کننده 4k هن نزاشتن آخه واقعا تو مخیل آدم نمیگنجه همچین حرکتی D :
بعدشم من به شخصه از هر منظر یکه نگاه میکنم one s خریدش کار معقولانه تری ـه برای کسانی که 4 دارن . مگر این که پول اضافه داشته باشید یا 3 4 هزار دلار خرج تی وی با قابلیت HDR 10 کرده باشید
Pro رو سونی برای کسایی که همین الان ۴ دارن نساخته .. وگرنه نمیومد با اخرین اپدیت hdr رو هم برای کنسولای معمولی هم قرار بده ... pro کنسول مرجع و اصلی سونی نیست و حتی نمیخواد نمیخواد pc گیمر ها رو سمت کنسول بکشه .. بلکه هدفش فقط و فقط ps فن هایی بوده که از کیفیت پایین بازی ها و ضعیف بودن کنسول های فعلی زده شده بودن هست و جلوگیری از کوچ کردنشون.
۹۵ درصد بازی ها ۴k نیتیو نیست ... درست اما به گفته اکثر سایت ها تصاویر خروجی pro به شدت به ۴k نیتیو نزدیکه و تفاوت شون نا محسوس بوده ... اینو دیگه نه من میگم نه سونی فن ها ... حالا هر کی میتونه هر برداشتی کنه از اخباری که دو سه روزه اومده یا خودش رو بزنه به اون راه ...
.......

آخرین ویرایش:
Pro رو سونی برای کسایی که همین الان ۴ دارن نساخته .. وگرنه نمیومد با اخرین اپدیت hdr رو هم برای کنسولای معمولی هم قرار بده ... pro کنسول مرجع و اصلی سونی نیست و حتی نمیخواد نمیخواد pc گیمر ها رو سمت کنسول بکشه .. بلکه هدفش فقط و فقط ps فن هایی بوده که از کیفیت پایین بازی ها و ضعیف بودن کنسول های فعلی زده شده بودن هست و جلوگیری از کوچ کردنشون.
۹۵ درصد بازی ها ۴k نیتیو نیست ... درست اما به گفته اکثر سایت ها تصاویر خروجی pro به شدت به ۴k نیتیو نزدیکه و تفاوت شون نا محسوس بوده ... اینو دیگه نه من میگم نه سونی فن ها ... حالا هر کی میتونه هر برداشتی کنه از اخباری که دو سه روزه اومده یا خودش رو بزنه به اون راه ...
.......
والا خودشون گفته بودن پرو رو ساختیم که واسه رقابت با پی سی خبرشم هست.

• Like
"من یه سری اطلاعاتی رو دیدم که کاملا منو تحت تاثیر قرار داد. خیلی از گیمرهایی که خواهان گرافیک‌های بهترن در اواسط نسل به سمت PC متمایل می‌شن چون تنها پلتفرمی هست که می‌تونه ارضاشون کنه. هدف ما از ایده کنسول بین نسلی این بود که این مخاطبین رو با ارایه یه سخت افزار جدید، و به طبع گرافیک‌های خیلی بهتر، تو اکوسیستم خودمون نگه داریم و مانع جداشدنشون از خانواده PS بشیم. و نتیجه شد PS4 Pro که گرافیک بهتر و کاملا پیشرفته‌تری رو ارایه می‌ده."
رسما کنسول رو دادن نه برای 4K و ... بلکه برای افکت ها بیشتر و کلا گرافیک بالاتر :|
باید صبر کرد دید این Tomb Raider بیاد ببینیم چقدر تفاوت گرافیکی هست و اینکه آیا ارزش خرید داره یا نه
حالا خوبه اینجوری دیگه نیازی به تلویزیون جدید نیست زیاد و با حدود 400 تومن سر و تش هم میاد :D

دقیقا شما دوست عزیز دارید بر عکس میگید. در حال حاضر اگر کمپانی بخواد برای سونی انحصاری بسازه فقط برای کاربرهای PS4 / PS4PRO اون بازی منتشر میشه ولی برای مایکروسافت قصد تولید بازی انحصاری داشته باشه برای کاربرهای X1 / Scorpio / PC اون بازی منتشر میشه. مسلما اینور جامعه مخاطب گیمری خیلی بیشتری وجود داره.
1.در حال حاضر چیزی بنام Scorpio تا 14 ماه دیگه اصلا وجود خارجی نداره:Dپس اینو فعلا کم کن.
2.خود X1 موجود هم نصف PS4 جمعیت پایه یا به قولی IB داره.
3.طی 14 ماه آینده همین اختلاف زیاد IB بین PS4 و X1 با ورود Pro زیادتر هم میشه.
4.دقت کرده باشی سونی این نسل تمام سعیش این بود حتی اگه نتونه انحصاری کامل third party واسه PS4 جور کنه دستکم کاری کنه تا X1 از معادله حذف بشه یعنی انتخاب محبوب گیمرها رو توی کنسول خونگی بیشترا PS4 قرار بده و موفق هم بود.
5.در آخر مایکروسافت بازار PC رو کامل به Steam باخته اینورم که بازار کنسول رو به سونی باخت.یعنی مایکروسافت حتی چیزی هم که داشت(windows) رو رها کرد به طمع بازار کنسولی که نتیجش شد جناب steam.الانم مایکرو با اینکاراش نه اینورو داره نه اونورو و این خودش به سود سونیه که مایکرو بین PC و Xbox لنگ در هوا بمونه:D چون هدف اصلی سونی حذف بیشتر مخاطبای Xbox هست و بازار PC اونچنان دخلی بهش نداره حالا اینکار چه با سیاستهای خود سونی انجام بشه و چه با گل به خودی های مایکروسافت:D
مایکروسافت قرار نیست یک سال بعد کنسول رو منتشر کنه!حدود 2 تا 3 ماه بعد هست!توی تعطیلات 2017 یعنی دسامبر 2016 یا ژانویه 2017. در ضمن قدرت کنسول مایکرو حدود 2 ترافلاپس بیشتره و طبیعتا مخاطبان بیشتری به خودش جذب میکنه!
میشه آخرای 2017 یعنی 14 ماه دیگه.وقتی در حال حاضر Scorpio روی هواست و فقط کاغذی نشونش داده مایکروسافت چطور 3 ماه دیگه روونه بازارش کنه!
در مورد کنسول نسل بعدی مایکروسافت که ظاهرا 1.8 ترافلاپس قویتره رقابتش با کنسول بین نسلی Pro هیچ خطری رو متوجه سونی نمیکنه خیالت تخت چون این سیاستهای یک شرکته که میتونه سرنوشتش رو توی یک نسل رقم بزنه نه فقط مقداری قدرت خام بیشتر که اونم میخواد 14 ماه دیگه تازه وارد بازار بشه! همینجور که تا الان PS4 بازار کنسول خونگی رو قبضه کرده, Pro میتونه طی این اختلاف زمانی با Scorpio حتی بهتر از PS4 معمولی بفروشه.اینو یادت باشه مایکروسافت این نسل رو به سونی واگذار کرد و میخواد با Scorpio نسل نهش رو شروع کنه.سونی هم احتمالا 1 سال بعد لانچ Scorpio کنسول نسل بعد واقعی خودشو لانچ میکنه پس اگه قراره مقایسه مستقیم سخت افزاری صورت بگیره هم باید با اون بگیره.2017 از نظر انحصاری سال بسیار پر باری برای PS4/PS4 Pro هست و این خودش به تنهایی یکی از عوامل خاطر جمعی سونیه.
بقیه حرفاتو فاکتور میگیرم فقط به ذکر این نکته بسنده میکنم که خرید خود PS4 Slim هم کار معقولانه تریه چه از نظر قدرت سخت افزاری و اجرای بازیها و چه از نظر عملکرد انحصاریهای موجود.

آخرین ویرایش:
۲ تا چیز رو فکر کنم تا ابد باید توضیح بدی حالا یا یه عده ای متوجه نمیشن یا خودشون رو میزنن به اون راه

.............

یه چیز دیگه هم من متوجه نمیشم چطور که بحث pc و x1 میشه .. سریع پای ارزونی کنسول میاد وسط و هر کی نداره یا دوست داره کنسول ارزون میخره .. و اگه بخوای یه pc بخری خدا هزار دلار خرجش میشه تا قلان انحصاری رو اجرا کنه ...
ولی پای ps4 که میاد وسط بحث ارزونی که هیچی .. انحصاری کنسولیم که هیچی .... دوستان به تکنولوژی دست یافتن که با ۳۵۰-۴۰۰ دلار ۴k هم بازی میکنن .. holy blah blah blah

.............

.......

چه فرقی؟ شما فکر کنم ذهنیت نسل پیش رو دارین ....این نسل معماری کنسولا خیلی شبیه به پی سی هست و عملا تفاوتی وجود نداره، میتونید برید DF اونجا هم بررسی کردن با ی 750TI میشه پرفرمنس پلی 4 رو گرفت ، به همون قیمت. این موضوع برا PS4 Pro هم صدق میکنه ، ک از پولاریس استفاده میکنه، برا اینم سیستم معادل با همون قیمت بستم صفحات پیش هست. قبل از این که بحث آنچارتد 4 بیاد وسط، این بازی و نادی داگ کلا استثنا هستند، وقت و منابعی ک صرف این بازی شده بیشتر از عناوین دیگس، مهارت سازنده هم مطرحه ...خلاصه بحث من اکثریت بازی ها هست، نه صرفا بازی های یک سازنده خاص ک این نسل فقط یک بازی بوده.

کدوم سایت گفته "نامحسوس" بوده؟ نه DF و نه هیچ سایت معتبر دیگه ای همچین ادعایی نکرده، اگه هست، لینک بدید.

ی نمونه من میارم :

As you can clearly see, both versions look very good. However, the PC version of Rise of the Tomb Raider 4K features superior shadowing (partly thanks to NVIDIA’s voxel based Ambient Occlusion, also known as VXAO), textures and postprocessing (such as Depth of Field); everything just looks crisper by a fair amount.

Rise of the Tomb Raider 4K Screenshot Comparison: Native Maxed PC vs PS4Pro

"
Lower quality Textures, lower Lighting quality, peasant AO, not true 4k at all, no option for SSAA, TressFX/PureHair is not on Very High (only 'on'), 30hz likely (or not locked 60hz at best)....the list goes on.

EDIT: Much lower Depth of Field quality....

EDIT2: May be a side effect of lower Texture quality + non-native 4k, but there appears to be a complete lack of subsurface scattering, which you will notice once you zoom onto Laura's face.

Also, Specular Reflections are reduced....still computing....

But hey, it's only $400.

"

عقل سلیم هم همینو میگه، انتظار دارید RX470 (حالا برا پرو ازینم کمتره) بتونه خروجی ی GTX 1080 رو بده؟ (هرچند این ذهنیت از همون قضیه نسل پیش میاد، همونطور ک گفتم این نسل معماریا فرقی ندارن)

تفاوت کاملا محسوسه.

سر خط اخبار

سونی میخواد با ساخت ps4 pro از کوچ سیل عظیمی از گیمرها به سمت PC جلوگیری کند LOL

جراید :

Steam has over 125 million active users
=)):))=)):)):))

ببخشید اما شما انگار قدرت درک یا خواندنتون خیلی پایینه :D

چون هیچ ربطی نداره لینکی که گذاشتین

متن گفته از کوچ گیمر ها به سمت PC جلو گیری کنه چند نکته هست

از کوچ کردن یعنی از کنسول گیمرایی که میخوان برن سمت PC

بعدشم گفته جلوگیری کنه نه اینکه PC گیمرا رو از بین ببره بعد شما لینک تعداد یوزر های فعال رو میدین؟

داره راجع به کسایی که در آینده میخواستن برن سمت PC به خاطر ضعف کنسول ها میگه :D

بعدشم این کنسول منتشر نشده شما ترول میکنی؟ :D

ولی اشکال نداره هر چند وقت یه بار یکی مثل شما تو انجمن پدیدار میشه ولی زیاد طول نمیکشه که دوباره همه چیز برمیگرده به حالت اول :D

1

بقیه حرفاتو فاکتور میگیرم فقط به ذکر این نکته بسنده میکنم که خرید خود PS4 Slim هم کار معقولانه تریه چه از نظر قدرت سخت افزاری و اجرای بازیها و چه از نظر عملکرد انحصاریهای موجود.

کسی که 4 داره بره اسلیم بخره دوباره؟!؟
بعد دقیقا یعنی چی حرفامو فاکتور میگیری حاجی ، من اصلا اسمی از اسلیم نیوردم تو حرفام که میای نقل قول میکنی اسم اسلیمو میاری D :

• Like
رسما کنسول رو دادن نه برای 4K و ... بلکه برای افکت ها بیشتر و کلا گرافیک بالاتر :|
باید صبر کرد دید این Tomb Raider بیاد ببینیم چقدر تفاوت گرافیکی هست و اینکه آیا ارزش خرید داره یا نه
حالا خوبه اینجوری دیگه نیازی به تلویزیون جدید نیست زیاد و با حدود 400 تومن سر و تش هم میاد :D

شما با TR که نمیتونی بفهمی Pro چند مرد حلاجه. کلا ورژن Pro بازی های فعلی تفاوت خیلی خاصی نخواهند داشت، چون بر اساس PS4 استاندارد طراحی شدن. بازی هایی که از این به بعد میان و انجین بر مبنی Pro طراحی میشه، میتونن اختلاف رو نشون بدن.

سر خط اخبار

سونی میخواد با ساخت ps4 pro از کوچ سیل عظیمی از گیمرها به سمت PC جلوگیری کند LOL

جراید :

Steam has over 125 million active users
=)):))=)):)):))

حداقل اگه خبر رو بخونی داره در مورد مخاطبین اکوسیستم PS صحبت میکنه و نمیخواد اون ها تو این روزها بخاطر گرافیک بهتر برن سمت PC. استقبال از Pro هم نشون میده گیمرها منتظر همچین چیزی بودن. ضمن اینکه استیم چون یه سرویس رو پلتفرم ویندوز هست، این 125 میلیون یوزر هیچی رو نشون نمیده. نمونه بارزش هم مقایسه فروش بازی ها روی کنسول و PC هست. الان مجموع PS4 و X1 اندازه استیم یوزر ندارن (چه برسه به یوزر فعال) اما با این حال حتی اگه تو یه ژانر تخصصی PC مثل FPS بیای میزان فروش بازی ها روی کنسول و PC رو مقایسه کنی (حتی به تفکیک پلتفرم) خیلی واضح و صریح مشخص میشه این 125 میلیون یوزر به معنی برتری بر هیچ کنسول نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or