ir7lv
کاربر سایت
اینطور بدرد نمیخوره 2 از بهتریناشون میان بالا دیگه حذفی ندارن دوره بدم بازم گروه بندی میکنیماینو داشته باشین و واسه مرحله حذفی کمکم کنین که تیم های سوم به کیا بخورن؟
- - -ویرایش - - -
علی جان بهم گفته بودین قبلا ؟![]()
اینطور بدرد نمیخوره 2 از بهتریناشون میان بالا دیگه حذفی ندارن دوره بدم بازم گروه بندی میکنیماینو داشته باشین و واسه مرحله حذفی کمکم کنین که تیم های سوم به کیا بخورن؟
- - -ویرایش - - -
علی جان بهم گفته بودین قبلا ؟![]()
تو این جام مارو هم میشناسید همراه با قهرمانی و به اهتزاز در امدن پرچم TEHRAN![]()
نحوه بازی ها:
- بازی ها در 7 گروه 4 تیمه انجام میشن و از هر گروه 2 تیم به عنوان تیم اول و دوم گروه بالا میره که جمعا 14 تیم به مرحله بعدی راه پیدا میکنن
- از بین تیم هایی که تویه گروهشون سوم شدن 2 تیم برتر(که سوم شدن) رو انتخاب میکنیم که به همراه 14 تیم دیگه میشن 16 تیم که مرحله بعد رو شروع میکنن
- پس عزیزانی که تویه جام بازی اول خودشون یا حتی بازی دوم خودشونم ببازن هنوز امید دارن و میتونن با تمام توان تا آخر بازی ها بازی کنن و که تویه گروهشون سوم بشن و امید داشته باشن به مرحله بعد برن
- مرحله بعد هم بر اساس نتایجی که هر تیم گرفته سیت بندی میشه و گروهها با قرعه کشی تشکیل میشن
سلام اقا عرفان شمارمو جهت هماهنگی فرستادم براتون
عرفان چرا من توی لیست نیستم؟؟!!!

دوستانی که میخوان شماره هاشون ف.ی..ل.ت.ر بشه بهم بگن
ف.ی..ل.ت.ر ها:
1- به همه ارسال کن(نمیخوان بهم دیگه پیام بدن چون واسه همه فرستاده میشه)
2-فقط واسه همگروهیام ارسال بشه
3-فقط دست خودت باشه و بچه ها از طریق تو ( که من باشم) هماهنگ کنن (این گزینه برداشته شد! :d همتون این رو انتخاب کردید و منم به چیز میرم دیگه!!! :d )
خیلی خوبه و امیدوارم دوستان با صداقت کار رو پیش ببرند ...از کی مسابقات شروع میشه ؟ و چطور هماهنگ میشه ؟
منم به این موضوع اشاره کردمنه مگه داریم ؟
تو گروه ما هر ۴ تا تیم با رئال مادرید بازی میکنن چه فازیه اخه ؟ اخه مگه داریم مگه میشه ؟
شماره های همدیگرو نداریم برنامه ریزی کنیم که

آقا اگه ما بخوایم بازیمون با دیگر همگروهایمون زودتر انجام بدیم مشکلی نیست مثلا من بازی اولم با ALIxCOMMANDER هستش میشه قبل یا بعدش با p3rsia7_striker بازی کنم
نه مگه داریم ؟
تو گروه ما هر ۴ تا تیم با رئال مادرید بازی میکنن چه فازیه اخه ؟ اخه مگه داریم مگه میشه ؟