سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
از محبوبیت زیادشه البته فنم توشون پیدا میشه :x
ولی دلم برای بارسایی یا میسوزه که بخاطر برد و باخت تیمه به اصطلاح محبوبشونو نمیگیرن
من خودم بارسایی هستم و تو دو جام قبلی با بارسا بازی کردم
ولی باید قبول کنید که دفاع بارسا تو فیفا فاجعه است
پویول و مخصوصا پیکه واقعا افتضاح اند
ولی از اون ور رئال بهترین خط دفاعی رو داره
راموس و پپه که توپ ازشون رد نمیشه
پس منطقیه که حتی طرفدارای بارسا هم رئال رو انتخاب میکنند

در اصل باید ممنوع باشه ولی باید دید مدیران عزیز چه میکنن
در مسابقات حرفه ایی فیفا ممنوعهه!!! ولی اگر موافق باشید بذاریم آزاد باشه!!! آخه اینطوری هرکسی با تمام تفکراتی که داره وارد میدون میشه!!! مثلاً سینا ی عزیز خیلی خوب و حرفه ایی از کناره ها سانتر می کنه!!! من مثلاً اگر بخوام جلوی سینا بازی کنم،ذ با کاستوم راحتر می تونم گوشه های رو پوشش بدم!!! حالا باز هم نظر شما، نظر اصلیه!!! اگر موافق باشید آزاد باشه

من مخالفه کاستومم :دی قبول نیس اینجوری :دی چون منم یه فورمشن دارم اگه استفاده کنم توپ از نیمم رد نمیشه :دی

تو ببند بینیم باو
yahoo_4.gif
گفتم که حسام جون نظر نظره شماست ما بهش احترام میگزاریم

تو ببند بینیم باو:d
گفتم که حسام جون نظر نظره شماست ما بهش احترام میگزاریم
:دی حسن خدایش 2 تا بازیکن که بازیشون نزدیکه همه دیگه برد به قوی تر بودنه تیمم ربط داره
یکم جنگ درست کنم :دی
بابا خب فورمشنه من دفاعیه فقط یه محاجم داره باقی تو زمینه خودمن برا پرو کلاب استفاده میکنم وحشتناکه :دی
البته منم موافقه نظره بقیه هستما این نظره شخصیم بود :دی
حسن کشتمت این دور شک نکن :دی

:دی حسن خدایش 2 تا بازیکن که بازیشون نزدیکه همه دیگه برد به قوی تر بودنه تیمم ربط داره
یکم جنگ درست کنم :دی
بابا خب فورمشنه من دفاعیه فقط یه محاجم داره باقی تو زمینه خودمن برا پرو کلاب استفاده میکنم وحشتناکه :دی
البته منم موافقه نظره بقیه هستما این نظره شخصیم بود :دی
حسن کشتمت این دور شک نکن :دی
خوشحال میشیم ازت چیزای بیشتری یاد بگیریم:)
گروه بندیارو انجام بده حسام جون
7 تا گروه میشیم تیمای اول و بهترین تیمه دوم بیان بالا

من ازت یه دو سه تا حرکت یاد گرفتم ولی رو نکردم :دی با رئال میتونم سیتی تو استارته حمله خوبه تو خوده حمله بی جونه . خوشم میاد از بازیت سادس ولی حرفه ای ;)

حسن جان شما موافقی که از هر گروه یک تیم بیاد بالا؟ اینطوری از هر گروه فقط یک تیم میاد بالا، خیلی سخت میشه بازی ها!!! گفتم اگر شما موافق باشید هفت تا گروه چهار تیمی بشیم تیم های اول و دوم به علاوه ی دوتا تیم برتر سوم هم بیان بالا!!! دوباره تو این 16 نفر باقیمانده چهارتا گروه چهارتایی بشیم(سید بندی با توجه به اول یا دوم شدن در گروه و در نهایت با توجه به امتیاز) و مثل دو چام قبلی ادامه بدیم!!!!
می دونم که اینطوری ممکنه جام حدود 10 یا 12 روز وقت بگیره، ولی خب، تو دور اول بچه های بیشتری صعود می کنن!!! الان با عرفان گروه بندی های رو انجام میدیم و میریم تو کارش!!!! بازی ها هم به امید خدا از پنجشنبه آغاز میشه!!! روز جمعه هم اگر بشه تعداد بازی ها رو افزایش میدیم که ترافیک بازی ها تو طول هفته کمتر بشه
------------------------------------------------ا
لان فقط یک جای خالی داریم، اگر کسی می خواد ثبت نام کنه، عجله کنه

من موافقم که کاستوم فورمیشن برداشته باشه
با اینکه با واقعیت کمی اختلاف داره
اما تویه همه مسابقات ممنوع بوده
بهتره طبق قوانین مسابقات جلو بریم
اگه موافقین که تویه قوانین اول بزنم
دیگه موقع بازی با حسام هم اول بازی استارت رو نمیزنه 1 دقیقه توو ترکیبش ووول بخوره :d بازی دوم تووپ دست من بود که شروع کنم میخواستم خودم واسش استارت بزنم که بره توو ترکیبش :d

حسن جان شما موافقی که از هر گروه یک تیم بیاد بالا؟ اینطوری از هر گروه فقط یک تیم میاد بالا، خیلی سخت میشه بازی ها!!! گفتم اگر شما موافق باشید هفت تا گروه چهار تیمی بشیم تیم های اول و دوم به علاوه ی دوتا تیم برتر سوم هم بیان بالا!!! دوباره تو این 16 نفر باقیمانده چهارتا گروه چهارتایی بشیم(سید بندی با توجه به اول یا دوم شدن در گروه و در نهایت با توجه به امتیاز) و مثل دو چام قبلی ادامه بدیم!!!!
این فکر خوبیه به نظرم

می دونم که اینطوری ممکنه جام حدود 10 یا 12 روز وقت بگیره، ولی خب، تو دور اول بچه های بیشتری صعود می کنن!!! الان با عرفان گروه بندی های رو انجام میدیم و میریم تو کارش!!!! بازی ها هم به امید خدا از پنجشنبه آغاز میشه!!! روز جمعه هم اگر بشه تعداد بازی ها رو افزایش میدیم که ترافیک بازی ها تو طول هفته کمتر بشه
------------------------------------------------ا
لان فقط یک جای خالی داریم، اگر کسی می خواد ثبت نام کنه، عجله کنه
فکر خوبیه داداش همینو انجام بده

- - -ویرایش - - -

من ازت یه دو سه تا حرکت یاد گرفتم ولی رو نکردم :دی با رئال میتونم سیتی تو استارته حمله خوبه تو خوده حمله بی جونه . خوشم میاد از بازیت سادس ولی حرفه ای ;)
مثله قدیم دل و دماغه بازیرو ندارم وگرنه انقدرم ساده بازی نمیکردم;;)

بین تیم های انتخابی دوست عزیزمون sayeh04 آرسنال رو انتخاب کرده!!! این اولین باره که کسی با آرسنال داره تو جام میاد!!!! خیلی منتظر نتایج این دوستمون هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or