سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
بین تیم های انتخابی دوست عزیزمون sayeh04 آرسنال رو انتخاب کرده!!! این اولین باره که کسی با آرسنال داره تو جام میاد!!!! خیلی منتظر نتایج این دوستمون هستم
اتفاقا ارسنال یکی از تیم های خیلی خوبه فیفاست بیشتر بچه ها هم میدونن من فرندلی با ارسنال بازی میکردم البته قبل اینکه التیمیتو شروع کنم الانم دیگه غیر این جاما انلاین نمیشم که بازی کنم

گروه بندی ها به پست اول اضافه شد :d
خلاصه جام خیلی سختی رو این دفعه شاهدش هستیم
همه دوستان شماره تلفنهاشون رو واسه من پیغام خصوصی کنید و دو نفری که تیمشون رو مشخص نکردن سریعا تیم هاشون رو معرفی کنن

فکر کنم با این حرفها دارید گروه مرگ رو مشخص میکنید :d
اینطور بدرد نمیخوره منو بنداز تو این گروه یه حالی ازم بگیرن:d:(

- - -ویرایش - - -

عجب گروهی افتادم من تیم اصلی رئال بود ولی دیدم باهاش حال نمیده قهرمانیb-):dارسنال رو برداشتم اگه حذف شدم بگم تقصیره تیمم بود:d
اشکال نداره خودم هواتو دارم:d
ابرومونو نبری جلو بچه ها;;)
رحم کن

با تشکر از عرفان عزیز!!! خوب به نظر من گروه دانیال اینا هم گروه جالبیه(بازی دانیال و هومن دیدن داره)!!! گروه حسن هم جای خود داره!!!گروه E هم مرموز ترین گروهه!!! زیاد بچه هاشو نمیشناسم!!!
===========================
آغو این جام می خوام پرچم برق شیراز رو بچسبونم به طاق!!!

آقا این جام هنوز شروع نشده رفتیم تا صفحه ی هشت!!! چه شود وقتی بازی های شروع بشه!!! اونم با 28 نفر!!!
:d
هم گروهی من که هست بیا اولین بازیرو بدونه برنامه بازیها بزنیم :d
شوخی کردما
ولی حسام برنامه ی هر روزو جدا جدا بزنین که همه چی قاطی و پاتی نشه

با تشکر از عرفان عزیز!!! خوب به نظر من گروه دانیال اینا هم گروه جالبیه(بازی دانیال و هومن دیدن داره)!!! گروه حسن هم جای خود داره!!!گروه E هم مرموز ترین گروهه!!! زیاد بچه هاشو نمیشناسم!!!
===========================
آغو این جام می خوام پرچم برق شیراز رو بچسبونم به طاق!!!

تو این جام مارو هم میشناسید همراه با قهرمانی و به اهتزاز در امدن پرچم TEHRAN:>

:d
هم گروهی من که هست بیا اولین بازیرو بدونه برنامه بازیها بزنیم :d
شوخی کردما
ولی حسام برنامه ی هر روزو جدا جدا بزنین که همه چی قاطی و پاتی نشه
آره حتماً، ولی حسن خواستید بازیتونو انجام بدبد برید تو کارش، همه جام ها قهرمان دوره ی پیش استارتر بازی هاست!!!
ولی اینطوری محمود شاکی میشه!!! شما به عنوان قهرمان سوپرجام افتتاحیه رو برید تو کارش!!!

اینو داشته باشین و واسه مرحله حذفی کمکم کنین که تیم های سوم به کیا بخورن؟
نحوه بازی ها:

• بازی ها در 7 گروه 4 تیمه انجام میشن و از هر گروه 2 تیم به عنوان تیم اول و دوم گروه بالا میره که جمعا 14 تیم به مرحله حذفی راه پیدا میکنن
  • از بین تیم هایی که تویه گروهشون سوم شدن 4 تیم برتر(که سوم شدن) رو انتخاب میکنیم و بین اون 4تیم (با قرعه کشی) دو بازی رفت و برگشت انجام میشه که برنده این بازیها که دو تیم هستن به مرحله حذفی راه پیدا میکنن،پس دو تیم برتر سوم به جمع 14 تیم دیگه میرن و 16 تیم مرحله حذفی رو شروع میکنه
  • پس عزیزانی که تویه جام بازی اول خودشون یا حتی بازی دوم خودشونم ببازن هنوز امید دارن و میتونن با تمام توان تا آخر بازی ها بازی کنن و بتونن به جدول حذفی راه پیدا کنن

- - -ویرایش - - -

عرفان چرا من توی لیست نیستم؟؟!!!

علی جان بهم گفته بودین قبلا ؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or