سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
اینو داشته باشین و واسه مرحله حذفی کمکم کنین که تیم های سوم به کیا بخورن؟

- - -ویرایش - - -

علی جان بهم گفته بودین قبلا ؟ :(
اینطور بدرد نمیخوره 2 از بهتریناشون میان بالا دیگه حذفی ندارن دوره بدم بازم گروه بندی میکنیم

تو این جام مارو هم میشناسید همراه با قهرمانی و به اهتزاز در امدن پرچم TEHRAN:>

قول میدم من و محمود پرچم اهواز رو بالا میبریم :d

- - -ویرایش - - -

حالا بهتر شد؟
نحوه بازی ها:

• بازی ها در 7 گروه 4 تیمه انجام میشن و از هر گروه 2 تیم به عنوان تیم اول و دوم گروه بالا میره که جمعا 14 تیم به مرحله بعدی راه پیدا میکنن
  • از بین تیم هایی که تویه گروهشون سوم شدن 2 تیم برتر(که سوم شدن) رو انتخاب میکنیم که به همراه 14 تیم دیگه میشن 16 تیم که مرحله بعد رو شروع میکنن
  • پس عزیزانی که تویه جام بازی اول خودشون یا حتی بازی دوم خودشونم ببازن هنوز امید دارن و میتونن با تمام توان تا آخر بازی ها بازی کنن و که تویه گروهشون سوم بشن و امید داشته باشن به مرحله بعد برن
  • مرحله بعد هم بر اساس نتایجی که هر تیم گرفته سیت بندی میشه و گروهها با قرعه کشی تشکیل میشن

سلام اقا عرفان شمارمو جهت هماهنگی فرستادم براتون

مرسی عزیزم
این عیزانی که میگم شماره هاشون رو سریعا واسم ارسال کنن
یا اگه حسام از جام های قبل داره بهم بده که واسه همه بفرستم
دوستانی که میخوان شماره هاشون ف.ی..ل.ت.ر بشه بهم بگن
ف.ی..ل.ت.ر ها:
1- به همه ارسال کن(نمیخوان بهم دیگه پیام بدن چون واسه همه فرستاده میشه)
2-فقط واسه همگروهیام ارسال بشه
3-فقط دست خودت باشه و بچه ها از طریق تو ( که من باشم) هماهنگ کنن (این گزینه برداشته شد! :d همتون این رو انتخاب کردید و منم به چیز میرم دیگه!!! :d )
این دوستان هستن:
amirTgamer
naserabdali36
persian_boooyyy
babakfiriz
MH_MSV
amin884
footfifa76
ACPErsia
ali_of_iran
NEW-AHN
ALIxCOMMANDER
ILDC2

- - -ویرایش - - -

عرفان چرا من توی لیست نیستم؟؟!!!

بخدا پیغامت رو ندیده بودم و بین پست هایی که میدادیم تو هم پست داده بودی و اصلا انگار ندیدمش
http://forum.bazicenter.com/thread79722/page6/#post2733470
اماا ته ذهنم یادم بوده انگار
بخدا معذرت میخوام
دوت از بچه ها هنوز هیچ جوابی ندادن تیمشون رو انتخاب نکردن و شماره هاشونم ندادن
اگه اونها نیان جایگزینشون میشی علی جان
فقط منو عفو کن

- - -ویرایش - - -

دقت کنید :">
دوستانی که میخوان شماره هاشون ف.ی..ل.ت.ر بشه بهم بگن
ف.ی..ل.ت.ر ها:
1- به همه ارسال کن(نمیخوان بهم دیگه پیام بدن چون واسه همه فرستاده میشه)
2-فقط واسه همگروهیام ارسال بشه
3-فقط دست خودت باشه و بچه ها از طریق تو ( که من باشم) هماهنگ کنن (این گزینه برداشته شد! :d همتون این رو انتخاب کردید و منم به چیز میرم دیگه!!! :d )

بکس گروهه ما عاغا ادد کنید بزنیم :دی حسام و عرفانه عزیز عاغا میگم امروز یا فردا هر 3 بازی رفت همزمان انجام نشه با هم ؟؟ اینجوری هیجان زیاد میشه سرعت هم میره بالا :دی اینم یه نظریه واسه خودش :دی

خیلی خوبه و امیدوارم دوستان با صداقت کار رو پیش ببرند ...از کی مسابقات شروع میشه ؟ و چطور هماهنگ میشه ؟

تا الان که دو جام برگزار کردیم همه چی بر اساس صداقت بوده امیدوارم شما این روند ما رو ادامه بدید

- - -ویرایش - - -

دوستانی که هنوز شماره ندادن
naserabdali36
MH_MSV
ACPErsia
ILDC2
از همین 4 نفر دو نفرشون تیمشون رو هم انتخاب نکردن که اگه همین روند ادامه داشته باشه ممکنه افراد دیگه جایگزینشون بشن
تا یه ساعت دیگه هم برنامه بازی های اول همه گروه ها رو تویه پست اول میزنم

آقا اگه ما بخوایم بازیمون با دیگر همگروهایمون زودتر انجام بدیم مشکلی نیست مثلا من بازی اولم با ALIxCOMMANDER هستش میشه قبل یا بعدش با p3rsia7_striker بازی کنم

شماره های همدیگرو نداریم برنامه ریزی کنیم که

تا یک ساعت دیگه تمامی شماره های همگروهیاتون رو دریافت میکنید نفس:x

- - -ویرایش - - -

آقا اگه ما بخوایم بازیمون با دیگر همگروهایمون زودتر انجام بدیم مشکلی نیست مثلا من بازی اولم با ALIxCOMMANDER هستش میشه قبل یا بعدش با p3rsia7_striker بازی کنم

میشه علی جان ولی حساسیت رو تویه گروه خودتون از بین میبرین
اما اگه همگروهیاتون موافق هستن و ممکنه توو چند روز آینده نرسید بازی ها رو انجام بدید ، بازیهاتون رو انجام بدید علی جان

- - -ویرایش - - -

نه مگه داریم ؟
تو گروه ما هر ۴ تا تیم با رئال مادرید بازی میکنن چه فازیه اخه ؟ اخه مگه داریم مگه میشه ؟

بچه ها خودشون تیم هاشون رو انتخاب کردن :d
این از محبوب بودن رئال مداریده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or