سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
ایشالله دوره بعد فینالیستی حسام
البته اگه باز به من نخوری :d
حسام جان به فکر گروه بندی و قرعه کشی ها باش که ایشالله با اتمام اون جام ، سوم رو شروع کنیم نفس:x

ارووووم باشید:d چند تیمه قراره باشه جام؟"

تویه این مورد حسام تصمیم میگیره در اصل ما همیشه 16 تیمه بازی کردیم اما الان تعداد خیلی زیاد شده یا گروه ها رو 5 تیمه میکنیم یا نحوه صعود رو باید دستکاری کنیم که مثلا بهترین تیم سوم هم بیاد بالا و این شکل
جام دوم ایشالله تا فردا تمام میشه و منم یه پایه فینالم :d

تویه این مورد حسام تصمیم میگیره در اصل ما همیشه 16 تیمه بازی کردیم اما الان تعداد خیلی زیاد شده یا گروه ها رو 5 تیمه میکنیم یا نحوه صعود رو باید دستکاری کنیم که مثلا بهترین تیم سوم هم بیاد بالا و این شکل
جام دوم ایشالله تا فردا تمام میشه و منم یه پایه فینالم :d

عرفان، شما خودت استادی!!! هم از نظر کارهای گرافیکی و هم از نظر برنامه ریزی!!! فقط یک پیشنهاد داشتم که اگر بشه دو مرحله گروهی داشته باشیم!!!! یادته لیگ قهرمانان ده سال پیش دوتا مرحله ی گروهی داشت؟ اونطوری!!! البته اگر با این تعداد بشه!!!
خیلی خوب شد حسن اقا اومد!!!! حسن وقتی تو جام باشه، هیجان و انگیزه صد برابر میشه، ایشاالله که بهترین جام این سه دوره باشه!!!
=====================================
حالا هم که بحث پرچم شد، به عشق شیراز و برق شیراز!!! تو جام سوم برای بالا بردن پرچم شیراز وارد میدان میشم!!! "کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم!!!"

عرفان، شما خودت استادی!!! هم از نظر کارهای گرافیکی و هم از نظر برنامه ریزی!!! فقط یک پیشنهاد داشتم که اگر بشه دو مرحله گروهی داشته باشیم!!!! یادته لیگ قهرمانان ده سال پیش دوتا مرحله ی گروهی داشت؟ اونطوری!!! البته اگر با این تعداد بشه!!!
خیلی خوب شد حسن اقا اومد!!!! حسن وقتی تو جام باشه، هیجان و انگیزه صد برابر میشه، ایشاالله که بهترین جام این سه دوره باشه!!!
شرمنده میکنی داداش من دوباره اومدم که چیزای جدیدی ازتون یاد بگیرم ( درس پس بدم )
به نظرم چون هم اشناتری هم بچه ها از حرفت حساب میبرن خودت مدیریت کن عرفانم کارهای گرافیکی و اینجور چیزارو تو پست اول انجام میده البته اگه قابل بدونه

شرمنده میکنی داداش من دوباره اومدم که چیزای جدیدی ازتون یاد بگیرم ( درس پس بدم )
به نظرم چون هم اشناتری هم بچه ها از حرفت حساب میبرن خودت مدیریت کن عرفانم کارهای گرافیکی و اینجور چیزارو تو پست اول انجام میده البته اگه قابل بدونه
حسن آقا شما شرمنده می کنی و مارو!!! انشاالله که با کمک شما و بقیه بچه ها بتونیم کاری بکنیم که همه دور هم لذت ببریم و امثال من پیش شما درس یاد بگیرن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or