منم تا 2011،pes بازی میکردم بعد کم کم اومدم سمت فیفا و در کنار pes بازی میکردم تا 2013 بازم pes بازی میکردم ولی فیفارو بیشتر از اون بازی میکردم
یعنی اسمه منم نمیخوای بیاری دیکه؟:d
اسم تو که روو قلبم نوشته شده :d
منم تا 2011،pes بازی میکردم بعد کم کم اومدم سمت فیفا و در کنار pes بازی میکردم تا 2013 بازم pes بازی میکردم ولی فیفارو بیشتر از اون بازی میکردم
یعنی اسمه منم نمیخوای بیاری دیکه؟:d
یوزر من رو عوض کنید انبن کردم
aryari7 بشه footfifa76
برین کنار یه جاهم واسه ما خالی کنین:d
ارهانجام شد
- - -ویرایش - - -
میخوای بیای حسن ؟ :d
اهواز پرچم گلستان رو داره میکشه پایین :d
اره
هنوز واستون زوده تو دستاتون سنگینی میکنه:d
ارووووم باشید:d چند تیمه قراره باشه جام؟"
تویه این مورد حسام تصمیم میگیره در اصل ما همیشه 16 تیمه بازی کردیم اما الان تعداد خیلی زیاد شده یا گروه ها رو 5 تیمه میکنیم یا نحوه صعود رو باید دستکاری کنیم که مثلا بهترین تیم سوم هم بیاد بالا و این شکل
جام دوم ایشالله تا فردا تمام میشه و منم یه پایه فینالم :d
شرمنده میکنی داداش من دوباره اومدم که چیزای جدیدی ازتون یاد بگیرم ( درس پس بدم )عرفان، شما خودت استادی!!! هم از نظر کارهای گرافیکی و هم از نظر برنامه ریزی!!! فقط یک پیشنهاد داشتم که اگر بشه دو مرحله گروهی داشته باشیم!!!! یادته لیگ قهرمانان ده سال پیش دوتا مرحله ی گروهی داشت؟ اونطوری!!! البته اگر با این تعداد بشه!!!
خیلی خوب شد حسن اقا اومد!!!! حسن وقتی تو جام باشه، هیجان و انگیزه صد برابر میشه، ایشاالله که بهترین جام این سه دوره باشه!!!
حسن آقا شما شرمنده می کنی و مارو!!! انشاالله که با کمک شما و بقیه بچه ها بتونیم کاری بکنیم که همه دور هم لذت ببریم و امثال من پیش شما درس یاد بگیرن!!!شرمنده میکنی داداش من دوباره اومدم که چیزای جدیدی ازتون یاد بگیرم ( درس پس بدم )
به نظرم چون هم اشناتری هم بچه ها از حرفت حساب میبرن خودت مدیریت کن عرفانم کارهای گرافیکی و اینجور چیزارو تو پست اول انجام میده البته اگه قابل بدونه