سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
باید ببینیم بچه ها پایه هستن یا نه
و اینکه قوانین بازی سنتر اجازه چنین کاری رو میده یا نه

به نظر من جایزه گذاشتن نیاز به مدیریت خیلی خیلی قوی و ناظر و ... داره و مطمئنم به خاطر لگ و قطعی و... بحث های زیادی پیش میاد!
همین محیط دوستانه بهتره..
این فقط نظر من بود!

من هم هستم
فقط خواهشا یه جوری برنامه ریزی کنید که دوستان سر موقع باشند و تو یه بازی 2 ساعته بازی ها برگزار بشه و شخصی هم که به هر دلیلی حاضر نشد نتیجه به نفع حریف بشه

Aliviper7

تیم هم اسپانیا و اگه نمیشه تیم من با تیم دوستان یکی باشه برزیل

آره جام های قبلی درسهای خوبی بهمون داد
واسه بازی های گروه زمان تعریف میکنیم و هر کس تویه اون زمان حاضر نشد بازی به نفع حریف تمام میشه
بازی ها دسته بندی و برنامه ریزی شده انجام میشن

عرفان جان دستت درد نکنه، این جام اینطوری که داره پیش میره به نظر جام خوب و جذابی میشه، انشالله تا پس فردا اون جام رو تموم می کنیم و میام سراغ این یکی جام که اکثر بچه ها دیگه مشکل استرس و ... ندارند و با قدرت میان که گذشته رو جبران کنن!!! فقط دوستان برگزاری یک جام واقعاً کار انرژی بر و سختیه، انشاالله با کمک به عرفان بتونیم، کاری کنیم که خستگی این جام و دو جام قبلی از تنش در بیاد!!!! عرفان جان اگر بخوایم جایزه بذاریم خیلی مدیریت لیگ سخت میشه و ممکنه تنش ها بالا بگیره، به نظر من اگر تو شرایط دوستانه لیگ رو جلو ببری بهتر باشه، البته این فقط نظر منه!!! شما خودت بهتر از هرکسی می دونی

عرفان جان دستت درد نکنه، این جام اینطوری که داره پیش میره به نظر جام خوب و جذابی میشه، انشالله تا پس فردا اون جام رو تموم می کنیم و میام سراغ این یکی جام که اکثر بچه ها دیگه مشکل استرس و ... ندارند و با قدرت میان که گذشته رو جبران کنن!!! فقط دوستان برگزاری یک جام واقعاً کار انرژی بر و سختیه، انشاالله با کمک به عرفان بتونیم، کاری کنیم که خستگی این جام و دو جام قبلی از تنش در بیاد!!!! عرفان جان اگر بخوایم جایزه بذاریم خیلی مدیریت لیگ سخت میشه و ممکنه تنش ها بالا بگیره، به نظر من اگر تو شرایط دوستانه لیگ رو جلو ببری بهتر باشه، البته این فقط نظر منه!!! شما خودت بهتر از هرکسی می دونی
منم با اقا حسام موافقم من بيشتر براى شادى كذشتكان بازى ميكنم
ماشاالله بازى من كر كر خندس
دوستان بازى مارو ديدن مسخره نكنن=))

جو دوستانه خیلی بهتره با وجود جایزه یه رقابتی بوجود میاره که جالب نیست
به شخصه حتی بازی های اون جام رو جدی بازی نمیکردم .......اگه دوستان دقت می کردند من خیلی تک به تک ها رو جدی نمیزدم
بیشتر برام اشنایی با دوستان و بازی کردن مهمه ...برد و باخت بهانست

پس با تذکر همه دوستان تصمیم میگیریم در همون فضای دوستانه بازی ها رو انجام بدیم اما اگه واقعا پتانسیل جام انقدر بره بالا من خودم پایه هستم جام آخر رو با جایزه بزاریم که یه رقابت خفن رو بین بچه ها ببینیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or