عرفان تا قبل بسته شدن جام میشه تیم عوض کرد نه؟
راستی هر چند تا گروه که شد سر گروه ها رو همونایی بردارید که تو مسابقات قبلی از گروه بالا اومدنتیم منو عوض کن
من با رئال میام
مثل سری قبل
انجام شد مهدی جان
باشه چشم
عرفان تا قبل بسته شدن جام میشه تیم عوض کرد نه؟
راستی هر چند تا گروه که شد سر گروه ها رو همونایی بردارید که تو مسابقات قبلی از گروه بالا اومدنتیم منو عوض کن
من با رئال میام
مثل سری قبل
سلام
بنده هم هستم منتها فقط 10 شب ب بعد
Whitedog_ : ID
Chelsea Football Club
آقا این دوستمون که اومده اینجا، واقعاً حرفه ایی بازی می کنه، تکنیکی و سرعتی!!! خوش اومدی داش!!!!PSN ID: SlimShady2312
Real Madrid
عرفان جان منو برا این دوره حذف کن...ببخشید...از دوستان هم عذرخواهی میکنم...
برای سوکر مسابقه نمیزارین؟
آقا این دوستمون که اومده اینجا، واقعاً حرفه ایی بازی می کنه، تکنیکی و سرعتی!!! خوش اومدی داش!!!!
راستش حال و حوصله فیفا بازی کردن رو از دست دادم...فک کنم فردا هم تو نیمه نهایی قلک بشم ...چون تو این چند روز نه تنها فیفا بازی نکردم بلکه روم به دیوار PES هم بازی کردم...بازم معذرت میخوام...راستی اون PSID ه هم هنوز به دستم نرسیده...رسید حتما خبر میدم....
خیلی ممنون، لطف داریدخیلی خوش اومده و قدم رنجه فرمودن
ایشالله تویه رقابت ها بتونن خودشونو ثابت کنن
ما منتظریم محمود خانهنوزم هستم داداش ولی میخوام یکم بازیام سخت تر بشه چون با رئال خیلی راحت بازی میکنم بردنه خیلی واسم آسون میشه بازیم سست میشه
حرفه مفت زیاد میزنم جو گیر شدم دیگه نمیشه کاریش کرد میخوام جوابه اونای که گفتن رئال باگه رو بدم بگه تاتنهام باگه بله
منظورش منم عرفان جانمنظورش منم شما به خودتون نگیرید :d
میخوام توو فینال جام دوم یه کاری بهش کنم که این جام بیاد دوباره رئال رو بگیره :d
ممنونم پس اگه دستت رسید یه خبری بهم بده چون چشم به راحتم
Pes بازی میکنی؟ :d دیگه اسم منو نیار هرچی بود بین ما دیگه تموم شده :d