سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

همون دیگه من الان ssd سامسونگ دارم که هر طوری حساب بشه از سیگیت سرعتش بیشتره ولی بخاطر انحصار بازی مسخره ایکس باکس نمیتونم استفاده کنم ازش

انحصاری بازی چیه داداش :D

هر SSD مخصوص دستگاهی ساخته شده و xbox به شما امکان استفاده از ssd مخصوص خودش به صورت اکسترنال و قابل حمل داده حالا شما دوست داری چیزی که واسه مثلا pc خریدی رو وصل کنی بهش که مشکل xbox نیست :D

مثل این میمونه من اکسپنشن ssd واسه کنسول بگیرم بعد بگم چرا pc ساپورت نمیکنه ازش

انحصاری بازی چیه داداش :D

هر SSD مخصوص دستگاهی ساخته شده و xbox به شما امکان استفاده از ssd مخصوص خودش به صورت اکسترنال و قابل حمل داده حالا شما دوست داری چیزی که واسه مثلا pc خریدی رو وصل کنی بهش که مشکل xbox نیست :D

مثل این میمونه من اکسپنشن ssd واسه کنسول بگیرم بعد بگم چرا pc ساپورت نمیکنه ازش
حالا اصلا من نه فن چیزی هستم نه میخوام بحثی کنم در این مورد ولی همون داستان ssd خوردن ps5 کجا و چقدر راحته این داستان xbox کجا مقایسه ساده ایه
مایکروسافت قرارداد بسته با سیگیت بحث سر اینه اینو قبول ندارید دیگه چی بگم ssd از چه نظر باید مخصوص باشه ؟ شاید من یه چیزی رو نمیدونم

حالا اصلا من نه فن چیزی هستم نه میخوام بحثی کنم در این مورد ولی همون داستان ssd خوردن ps5 کجا و چقدر راحته این داستان xbox کجا مقایسه ساده ایه
مایکروسافت قرارداد بسته با سیگیت بحث سر اینه اینو قبول ندارید دیگه چی بگم ssd از چه نظر باید مخصوص باشه ؟ شاید من یه چیزی رو نمیدونم

چه ربطی به همدیگه دارن آخه :|

روی ps5 یه پورت اضافه nvme گذاشتن که میشه با باز کردن یه قسمتی از قاب بهش ssd اضافه کرد ولی مثل xbox نمیتونی هر لحظه خواستی از کنسول جدا کنی و قابل حمل نیست

پس دلیل نمیشه چون ps5 اون مدلی داره مایکروسافت اومده ssd انحصاری زده که :D

مایکروسافت با وسترن دیجیتال هم قرارداد داره و فقط سیگیت نیست

مطمئنا بقیه شرکت ها هم میتونن بیان لایسنس بگیرن و اکسپنشن تولید کنن ولی توقع شما که باید ssd که شما داری حتما وصل بشه چون روی ps5 امکانش هست توقع کاملا بی جاییه:D

چه ربطی به همدیگه دارن آخه :|

روی ps5 یه پورت اضافه nvme گذاشتن که میشه با باز کردن یه قسمتی از قاب بهش ssd اضافه کرد ولی مثل xbox نمیتونی هر لحظه خواستی از کنسول جدا کنی و قابل حمل نیست

پس دلیل نمیشه چون ps5 اون مدلی داره مایکروسافت اومده ssd انحصاری زده که :D

مایکروسافت با وسترن دیجیتال هم قرارداد داره و فقط سیگیت نیست

مطمئنا بقیه شرکت ها هم میتونن بیان لایسنس بگیرن و اکسپنشن تولید کنن ولی توقع شما که باید ssd که شما داری حتما وصل بشه چون روی ps5 امکانش هست توقع کاملا بی جاییه:D
SSD اینترنال PS5 هر موقع نیاز شد روی PC قابل استفادست یا بالعکس و محدود به برند و لایسنس خاصی نیست، ولی SSD ایکس باکس منحصر به شیار خود کنسوله، جز ارتقا اونم بعد از سالی دلیلی وجود نداره که NVME رو از PS5 جدا کرد و همچنین قطعه ظریف، حساس و گرون قیمتی مثل SSD اینترنال متفاوت از هارد اکسترناله، هر چند که موقع جابه جایی ایکس باکس سریز، SSD باید از Storage Expansion خارج بشه چون بخاطر درگاه بیرونی امکان صدمه دیدنش وجود داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and arthur97
SSD اینترنال PS5 هر موقع نیاز شد روی PC قابل استفادست یا بالعکس و محدود به برند و لایسنس خاصی نیست، ولی SSD ایکس باکس منحصر به شیار خود کنسوله، جز ارتقا اونم بعد از سالی دلیلی وجود نداره که NVME رو از PS5 جدا کرد و همچنین قطعه ظریف، حساس و گرون قیمتی مثل SSD اینترنال متفاوت از هارد اکسترناله، هر چند که موقع جابه جایی ایکس باکس سریز، SSD باید از Storage Expansion خارج بشه چون بخاطر درگاه بیرونی امکان صدمه دیدنش وجود داره

اشتباه متوجه شدي دوستمون ميگه ssd اكس باكس قابل حمله يعني مثله فلش مموري هر وقت خواستي مي توني بيرون بياري و با خودت ببري يه جا ديگه
و نيازي به باز كردن قاب نيست

اشتباه متوجه شدي دوستمون ميگه ssd اكس باكس قابل حمله يعني مثله فلش مموري هر وقت خواستي مي توني بيرون بياري و با خودت ببري يه جا ديگه
جدا از نیاز به باز کردن قاب ، ssd خارجی ps5 هم موقع بخواد به کنسول متصل بشه باید فرمت بشه و چیزی رو نمیشه بین دو کنسول مثلا انتقال داد یا بازی کرد.
Expansion کارت رو شما بر می داری میبری مثلا خونه دوستت وصل می کنی به کنسولش ، اکانتتو وارد می کنی و بازی هاتو بازی می کنی. یا دیتای بازی ها رو بین دو کنسول جابجا می کنی
ولی قیمتش هم خب یک مقدار بالاس فعلا

دقیقا منم یه همچین مشکلی رو با xbox دارم منتها واسه هدفون
خیلی مسخره هستش من یه هدفون USB دارم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم
در حالی که وقتی PS5 داشتم راحت وصل میشد
بعدا فهمیدم ایکس باکس فقط یک سری از هدفون هایی که خودش پشتیبانی میکنه رو قبول میکنه
یا اینکه باید هدفونت به جک 3.5 دسته وصل بشه

جدا از نیاز به باز کردن قاب ، ssd خارجی ps5 هم موقع بخواد به کنسول متصل بشه باید فرمت بشه و چیزی رو نمیشه بین دو کنسول مثلا انتقال داد یا بازی کرد.
Expansion کارت رو شما بر می داری میبری مثلا خونه دوستت وصل می کنی به کنسولش ، اکانتتو وارد می کنی و بازی هاتو بازی می کنی. یا دیتای بازی ها رو بین دو کنسول جابجا می کنی
ولی قیمتش هم خب یک مقدار بالاس فعلا
انتقال دیتا بین دو کنسول چه PS4 به PS5و چه مشابه رو با هارد اکسترنال به راحتی می شه انجام داد، مثلا شما از PC بخوای چیزی رو انتقال بدی و با خودت جابه جا کنی مشخصا قاب کیس رو باز نمی کنی هارد داخلی رو در بیاری!

درود
دوستان کنسول ایکس باکس دوستم چند روز خونه ماست
مثل اینکه از این بازیهای هکی ریخته طرف گفته آنلاین نباید بشه
راهی نیست یه اکانت دیگه ساخت آنلاین شد دو سه تا بازی دیگه دان کنم؟
خود این فروشنده پس چطور آنلاین میشن بازی نصب میکنن؟ هر دفعه این بازیها قفل میشن؟

دقیقا منم یه همچین مشکلی رو با xbox دارم منتها واسه هدفون
خیلی مسخره هستش من یه هدفون USB دارم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم
در حالی که وقتی PS5 داشتم راحت وصل میشد
بعدا فهمیدم ایکس باکس فقط یک سری از هدفون هایی که خودش پشتیبانی میکنه رو قبول میکنه
یا اینکه باید هدفونت به جک 3.5 دسته وصل بشه
اوف این که اره منم هدفون usb دارم متاسفانه گذاشتمش کنار دیگه

سلام
یسوال رو Xbox ریجن بندی اینا نداره که اکانتا؟ الان من اکانت گیم پسی که گرفتم ریجنش با مال خودم فرق داره. میتونم آپگرید پرمیوم فرضاً استارفیلدو رو اکانت خودم بخرم و با بازی روی گیم پس مچ میشه یا نمیشناسه مثل PS و صرفاً باید ریجن اکانت یکی باشه تا مچ بشه بازی با DLC و محتوای خریدنی اینا؟

سلام
یسوال رو Xbox ریجن بندی اینا نداره که اکانتا؟ الان من اکانت گیم پسی که گرفتم ریجنش با مال خودم فرق داره. میتونم آپگرید پرمیوم فرضاً استارفیلدو رو اکانت خودم بخرم و با بازی روی گیم پس مچ میشه یا نمیشناسه مثل PS و صرفاً باید ریجن اکانت یکی باشه تا مچ بشه بازی با DLC و محتوای خریدنی اینا؟

تا اونجا که من روی پی سی استفاده می کنم ، اینطوریه که مثلا ریجن ترکیه قیمتاش با لیر میاد و ریجن آلمان با یورو ! در این حد میدونم روی پی سی فرق داره ریجن اکانتت.باسه ریجن DLC هم توی Xbox 360 که داشتم ، همینطوری بود که برای PS گفتین ، باید ریجن بازی و DLC یکی می بود.(یک سری هم ریجن فری بودن)

• Like
Reactions: Deathbringer
دوستان راهی هست بدون دسته ایکس باکس بشه کلود گیمینگش رو بازی کرد؟
چون روی کیبورد هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه
دسته ps5 هم دارم.نرم افزاری چیزی نیست که بتونه تبدیل به دسته ایکس باکس بکنه رو پی سی؟
دوستان توجه کنین کلود گیمینگ رو روی پی سی میخوام باز بکنم نه خود کنسول ایکس باکس
اگه راهی چیزی هست بگین.با کیبورد هم باشه اوکیه

شاید بی ربط باشه

دوستان لطفا چند تا بازی دو نفره جذاب معرفی کنید(شبیه بازی it takes two باشه)

با تشکر
A way out برای سازنده همون بازی هست
یه unravel بود فکر کنم دو نسخه داشت برای ea اونم هست همه هم رو گیم پس باید باشن
دوستان راهی هست بدون دسته ایکس باکس بشه کلود گیمینگش رو بازی کرد؟
چون روی کیبورد هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه
دسته ps5 هم دارم.نرم افزاری چیزی نیست که بتونه تبدیل به دسته ایکس باکس بکنه رو پی سی؟
دوستان توجه کنین کلود گیمینگ رو روی پی سی میخوام باز بکنم نه خود کنسول ایکس باکس
اگه راهی چیزی هست بگین.با کیبورد هم باشه اوکیه
از کجا میخواید باز کنید که کار نمیکنه؟ من پارسال فبل خرید ایکس باکسم تستش کرده بودم یادمه یه افزونه داشتم رو مرورگر با کیبورد میشد پلی داد مشکلی نداشتم یه سرچ کنید باید راحت پیداش کنید با دسته فور هم کاملا کار میکرد دیگه فایو رو تست نکردم روش
سلام
ریجن فری هست و ریجن فابل تغییره خیلی راحت مثل سونی ریجن رو لاک نمیکنه صرفا با کردیت کارتی که خرید زده میشه ریجن رو مشخص میکنه
درمورد دی ال سی و محتوای اضافه البته اطلاع ندارم چون اینجور چیزارو روی ایکس باکس خرید نمیزنم اما از فروشنده های قدیمی مثل دوکی دوکی بپرسید بهتون میگن فکر نکنم مثل سونی باشه
درود
دوستان کنسول ایکس باکس دوستم چند روز خونه ماست
مثل اینکه از این بازیهای هکی ریخته طرف گفته آنلاین نباید بشه
راهی نیست یه اکانت دیگه ساخت آنلاین شد دو سه تا بازی دیگه دان کنم؟
خود این فروشنده پس چطور آنلاین میشن بازی نصب میکنن؟ هر دفعه این بازیها قفل میشن؟
خیر نباید وصل بشه
هکی هم نیست قانونیه شکل ریختنش فرق داره صرفا
بابد افلاین بمونه انلاین کنید بازیاش قفل میشن راهی هم ندارید
بله هر سری قفل میشه اکانت مال فروشندس میتونه هروقت خواست بریزه فعالش کنه بعدش دی اکتیو میشه که به نت وصلشه قفل میشن

من متوجه نشدم
یعنی من یه هارد سیگیت بگیرم میتونم هر بازی توش ران کنم ؟
مشخصات خاصی باید داشته باشه هارد ؟
Expansion storage سیگیت رو بخرید بله میتونید ران کنید
منتها اگه از خود سری اس تو ایران هنوز گرونتر نباشه تو بهترین شرایط هم قیمت خود کنسوله
Hdd میتونید بگیرید هر سری بین هارد داخلی و hdd کپی کنید بازیای نسل ۹ رو که یکم پارتون میکنه ولی تنها راه حل مشکل فضای سری اسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or