سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

من هیچ وقت مشکلی با آپدیت استور نداشتم و با همون dns 178 سریع با مشتقاتش آپدیت میشه.
یعنی با سرعت کامل اینترنتت ؟ عجیبه برای من با هیچ dns ای با سرعت کامل اپدیت نمیکنه حدود 6 تا کنسول دیگه با اینترنت های دیگه هم دیدم با سرعت کامل اپدیت نمیکنه

اگر میشه لطفاً dns رو اینجا بذار که داشته باشم وقتی کنسول خریدم اسیر نشم:D

Screenshot_20230620_145903_edit_41079476234601.jpg
یعنی با سرعت کامل اینترنتت ؟ عجیبه برای من با هیچ dns ای با سرعت کامل اپدیت نمیکنه حدود 6 تا کنسول دیگه با اینترنت های دیگه هم دیدم با سرعت کامل اپدیت نمیکنه

اره ولی مثل بقیه بازی ها دانلود نمیشه.
رو همون حالت اولیه میمونه یهو میشه ۱۰۰ مگ و بقیه ش میره.

سلام دوستان عزیز و بامعرفت.
یوتیوب یک ویدیو فارسی دیدم که تاکید داشت اگر تی وی یا مانیتور شما ۳۲ اینچ به پایین هستش یا فورکی نیست و یا ۱۲۰ هرتز نیست، سری ایکس نگیرید.
من تی وی من فورکی هستش اما ۱۲۰ هرتز نیست. آیا سری ایکس نگیرم و سری اس بگیرم ؟ اینقدر یعنی تفاوت وجود داره بین ۶۰ و ۱۲۰؟

• Like
Reactions: all4u
یوتیوب یک ویدیو فارسی دیدم که تاکید داشت اگر تی وی یا مانیتور شما ۳۲ اینچ به پایین هستش یا فورکی نیست و یا ۱۲۰ هرتز نیست، سری ایکس نگیرید.
من تی وی من فورکی هستش اما ۱۲۰ هرتز نیست. آیا سری ایکس نگیرم و سری اس بگیرم ؟ اینقدر یعنی تفاوت وجود داره بین ۶۰ و ۱۲۰؟
دوست عزیز مهمترین چیز بودجه شماست
اگه توانایی خرید سریز اکس رو داری قطعا پیشنهاد میشه سریز اکس بگیری
اکثر بازی ها روی سریزاکس هم 60 فریم هستن و اصلا خیلی موضوع 120 هرتز مهم نیست. ولی کیفیت تصویر سریزاکس خیلی بیشتر از سریزاس هست و با توجه به اینکه شما تلویزیون فورکی هست پیشنهاد میشه که سریزاکس بگیری.

دوست عزیز مهمترین چیز بودجه شماست
اگه توانایی خرید سریز اکس رو داری قطعا پیشنهاد میشه سریز اکس بگیری
اکثر بازی ها روی سریزاکس هم 60 فریم هستن و اصلا خیلی موضوع 120 هرتز مهم نیست. ولی کیفیت تصویر سریزاکس خیلی بیشتر از سریزاس هست و با توجه به اینکه شما تلویزیون فورکی هست پیشنهاد میشه که سریزاکس بگیری.
خیلی سپاسگزارم، چون من داشتم به این فک میکردم که هر طور شده یک پولی جور کنم تی وی ۱۲۰ بخرم، با اینکه خیلی باید فشار مالی تحمل میکردم این شکلی 😄. فرمودید بین ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز تفاوت زیاد نیست؟ چون روی اسمارت فون ها خیلی زیاده این تفاوت

• Like
خیلی سپاسگزارم، چون من داشتم به این فک میکردم که هر طور شده یک پولی جور کنم تی وی ۱۲۰ بخرم، با اینکه خیلی باید فشار مالی تحمل میکردم این شکلی 😄. فرمودید بین ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز تفاوت زیاد نیست؟ چون روی اسمارت فون ها خیلی زیاده این تفاوت
بین 60 هرتز و 120 هرتز قطعا تفاوت هست ولی تا جایی که من اطلاع دارم فقط یه سری بازی های شوتر روی اکس باکس مود 120 فریم دارن و کلا 120 فریم خیلی ترند این نسل کنسول نیست. اکثر بازی های 60 فریم اجرا میشن. مثلا همین استارفیلد که تائید شد کلا 30 فریم هست روی کنسول.
البتع اگه بقیه دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن حتما راهنماییتون میکنن

سلام
اون ویدئو رو ریپورت کن لینکشو بفرست ما هم ریپورت کنیم :|
آخه این چه منطقیه اگه 120 هرتز نیست سری ایکس نگیریم
من خودم یه مدت رو مانیتور 1080 بازی میکردم الانم رو 4k ولی 60 هرتز
خییییییییلی تفاوت دارن این دو کنسول چون هر دو رو باهم همزمان تست کردم

سلام
اون ویدئو رو ریپورت کن لینکشو بفرست ما هم ریپورت کنیم :|
آخه این چه منطقیه اگه 120 هرتز نیست سری ایکس نگیریم
من خودم یه مدت رو مانیتور 1080 بازی میکردم الانم رو 4k ولی 60 هرتز
خییییییییلی تفاوت دارن این دو کنسول چون هر دو رو باهم همزمان تست کردم
ارسال لینک ایرادی نداره؟ اگه مشکلی نیست بفرستم.
درمورد تفاوت ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز هم راهنمایی میفرمایید؟ تفاوتشون اینقدر هست که به چالش مالی بکشم خودم رو 😄؟

• Like
Reactions: AhmadGr
درمورد تفاوت ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز هم راهنمایی میفرمایید؟ تفاوتشون اینقدر هست که به چالش مالی بکشم خودم رو 😄؟
اون که شوخی بود گفتم لینک بفرستید :D

تفاوت 60 با 30 خییییلی زیاده
ولی تفاوت 120 با 60 مثل مورد بالا نیست، البته که تفاوت دارن ولی خود 60 اذیت کننده نیست
همونطور که دوستان هم گفتن، خیلی از بازیا اصلا 120 نیستن
برای من به شخصه اونقدر موضوع مهمی نبوده که بخوام توی این وضع اقتصادی خرج اضافه کنم
من پول دستم بیام میرم یه سیستم صوتی 7.1 میگیرم که از کیفیت و تفکیک صدای عالی کنار بازی کردنم لذت ببرم به جای اینکه پول برای 120 هرتز بدم

مهمترین مسئله بودجه هستش، اگر پولش رو دارید خب 120 قطعا بهتره، ولی با محدودیت بودجه اصلا ارزش نداره توی این نسل

اگر هم منظورتون از راهنمایی خواستن اینه که کلا نمیدونید فرقش چیه
120 هرتز یعنی توی هر ثانیه به شما 120 تصویر نمایش میده
در مورد فریم ریت یا ریفرش ریت سرچ کنید توی گوگل کامل توضیحاتش هست
البته جسارت نباشه من چون منظور سوال رو کامل متوجه نشدم اینو نوشتم وگرنه همه اینجا استادن

بازی هایی که 120 فریم هستن به تعداد انگشتای 1 دست هم نیستن ارزش هزینه نداره

اون که شوخی بود گفتم لینک بفرستید :D

تفاوت 60 با 30 خییییلی زیاده
ولی تفاوت 120 با 60 مثل مورد بالا نیست، البته که تفاوت دارن ولی خود 60 اذیت کننده نیست
همونطور که دوستان هم گفتن، خیلی از بازیا اصلا 120 نیستن
برای من به شخصه اونقدر موضوع مهمی نبوده که بخوام توی این وضع اقتصادی خرج اضافه کنم
من پول دستم بیام میرم یه سیستم صوتی 7.1 میگیرم که از کیفیت و تفکیک صدای عالی کنار بازی کردنم لذت ببرم به جای اینکه پول برای 120 هرتز بدم

مهمترین مسئله بودجه هستش، اگر پولش رو دارید خب 120 قطعا بهتره، ولی با محدودیت بودجه اصلا ارزش نداره توی این نسل

اگر هم منظورتون از راهنمایی خواستن اینه که کلا نمیدونید فرقش چیه
120 هرتز یعنی توی هر ثانیه به شما 120 تصویر نمایش میده
در مورد فریم ریت یا ریفرش ریت سرچ کنید توی گوگل کامل توضیحاتش هست
البته جسارت نباشه من چون منظور سوال رو کامل متوجه نشدم اینو نوشتم وگرنه همه اینجا استادن
خیلی سپاسگزارم از توضیحات کامل شما. همه چیز کامل و دقیق. تا قبل از شوکیس ایکس باکس گزینه نهایی من پی اس ۵ بود، ولی شوکیس مایکروسافت رسما بازی رو عوض کرد واسه من. انشاالله ایکس رو خواهم گرفت.

این قضیه اپدیت استور فقط تو ایران اینقدر داستانه یا کل دنیا؟

سرعت دانلودش هم خیلی کنده. بازی با سرعت عالی دانلود میشه. استور با سرعت لاکپشت

من چند بار تست کردم و حجم آپدیت فایل استور کم نیست هر چند واسه من نمیزنه ولی وقتی چک میکنم حدود ۱۰۰-۱۵۰ مگ دانلود میکنه واسه آپدیت استور

خیلی به سرعتی که میزنه هم توجه نکن و واسه من نت مصرف میکنه ولی سرعت اونجا چیزی نمیزنه یا کیلوبایتی میزنه

• Like
XSS نسبت به قیمتش کنسول خوبیه ولی اگه امکانش رو دارین که XSX بگیرین، حتماً برین سراغش. چه با تلویزیون ۲۴ اینچ و 1080p و چه تلویزیون ۱۰۰ اینچ و 8K، چون تفاوت کیفیت بازی‌ها فقط توی رزولوشن خلاصه نمی‌شه. :دی
به جز بحث رزولوشن که خب روی 4K تفاوت خیلی زیادی ایجاد می‌کنه، یه سری تفاوت‌های گرافیکی هم توی بعضی از بازی‌ها وجود داره و نمونه‌هایی داشتیم که توی XSS ری تریسینگ نداشتن یا سایه‌ها و بافت‌ها کیفیت پایین‌تری داشتن یا افت فریم بیشتر بوده.
حتی اندک مواردی بودن که روی XSX حالت 60fps داشتن ولی روی XSS نه. مثلاً A Plague Tale: Requiem چند وقت پیش آپدیت 60fps برای XSX داد، ولی روی XSS فقط می‌شه 30fps یا نهایتش 40fps بازی کرد.
به جز این موارد، حافظه XSS هم کمتره و اگه در ادامه این نسل حجم بازی‌ها بیشتر بشه، می‌تونه یه ذره مشکل‌ساز بشه. یعنی شاید آدم نیاز به SSD اضافه پیدا کنه که می‌شه همون اول این هزینه رو با یه ذره پول بیشتر جمع کرد و سراغ XSX رفت.
در مورد 120fps نظر کارشناسی ندارم، ولی نظر شخصی من اینه که برای این نسل ارزشش رو نداره که به خاطرش تلویزیون رو عوض کنین. :دی تعداد بازی‌های 120fps خیلی زیاد نیست و از اون طرف هم متأسفانه بعید نیست به تدریج حتی حالت 60fps هم از خیلی از بازی‌ها حذف بشه و هرچی جلوتر بریم، بازی‌های 30fps بیشتر بشن و دیگه 120fps که روحش شاد و یادش گرامی! :دی
در مجموع از اونجایی که قراره کنسول رو سال‌ها استفاده کنیم و یه چیز کوتاه‌مدت نیست، از دید من ارزشش رو داره که آدم پول بیشتری جور کنه و سراغ XSX بره و خلاص.

سلام دوستان. امروز کنسول سریز ایکس روشن کردم وقتی لوگو اومد کنسول یک صدایی داد و خاموش شد. الان هم دیگه روشن نمیشه یک بوی خفیف سوختگی هم از قسمت فن میاد. بنظرتون مشکلش چیه وتا حالا برای کسی پیش اومده؟ و اگه تعمیر کار خوب تو تهران میشناسید لطفا معرفی کنید

• Sad
Reactions: ALI PUNKER
تفاوت 120 با 60 دریاست بله بسیار و بشدت مشخصه و برتری داره- بازی های شوتر هستن روی ایکس که 120 هستن و با الیت کنترلر 2 من doom , بوردرز , cod و چند تا دیگه رو بازی کردم و میکنم عالیه و لذت بخش. برای بازی فست پیس بسیار مناسبه و خیلی از بازی ها از 120 نه آنچنان سودی نمیبرن ولی شوتر ها جذاب میشن . تی وی هم مهمه باید حتما Vrr داشته باشه .که اگر فریم قفل نیست که نیست اکثر مواقع بازی بین مثلا 80 تا 120 داره نوسان میکنه vrr فیکس کنه و فلویید میشه وگرنه این بالا پایین شدن فریم بدونvrr بدترش میکنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or