سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

سلام دوستان. امروز کنسول سریز ایکس روشن کردم وقتی لوگو اومد کنسول یک صدایی داد و خاموش شد. الان هم دیگه روشن نمیشه یک بوی خفیف سوختگی هم از قسمت فن میاد. بنظرتون مشکلش چیه وتا حالا برای کسی پیش اومده؟ و اگه تعمیر کار خوب تو تهران میشناسید لطفا معرفی کنید
توی ساپورت ایکس باکس یکی همین مشکل رو داشت بهش راه پایین رو گفته بودند.
یک بار همه ی کابل های کنسول رو جدا کن و بعد سی ثانیه دوباره متصل کن و برقش مستقیم به پریز دیوار بزن. کابل ها رو خوب متصل کن به خصوص کابل برق. مطمعن شو که پریز برق سالم باشه و از سه راهی استفاده نکن
دوباره تست کن ببین روشن میشه یا نه.
بعد گفتند اگر روشن نمیشه دوباره باید برای تعمیر کنسول اقدام کرد
خودت اگه فکر می کنی دوباره متصل کردن به برق ممکنه بیشتر آسیب بزنه ،انجام نده

توی ساپورت ایکس باکس یکی همین مشکل رو داشت بهش راه پایین رو گفته بودند.
یک بار همه ی کابل های کنسول رو جدا کن و بعد سی ثانیه دوباره متصل کن و برقش مستقیم به پریز دیوار بزن. کابل ها رو خوب متصل کن به خصوص کابل برق. مطمعن شو که پریز برق سالم باشه و از سه راهی استفاده نکن
دوباره تست کن ببین روشن میشه یا نه.
بعد گفتند اگر روشن نمیشه دوباره باید برای تعمیر کنسول اقدام کرد
خودت اگه فکر می کنی دوباره متصل کردن به برق ممکنه بیشتر آسیب بزنه ،انجام نده
ممنون. امتحان کردم ولی روشن نشد. چون یک بوی سوختگی هم اومد احتمالا یک قطعه خراب شده. لطفا اگر کسی یک تعمیرکار خوب میشناسه بهم معرفی کنه

• Like
Reactions: shinsuke
ممنون. امتحان کردم ولی روشن نشد. چون یک بوی سوختگی هم اومد احتمالا یک قطعه خراب شده. لطفا اگر کسی یک تعمیرکار خوب میشناسه بهم معرفی کنه
من سه چهارسال پیش اکس باکس وان اس داشتم یه مشکل براش پیش اومد تو نت سرچ کردم یه جایی پیدا کردم به اسم کنسول کلینیک تو تهران. کارشون خوب بود به نظرم. ولی الان که تو گوگل سرچ کردم دیدم آدرس زده قزوین !!! حالا نمیدونم هنور تو تهران هستن یا نه؟؟ یه سرچ بکن یه تماس باهاشون بگیر امیدوارم کارت راه بیفته.

• Like
Reactions: echoes
من سه چهارسال پیش اکس باکس وان اس داشتم یه مشکل براش پیش اومد تو نت سرچ کردم یه جایی پیدا کردم به اسم کنسول کلینیک تو تهران. کارشون خوب بود به نظرم. ولی الان که تو گوگل سرچ کردم دیدم آدرس زده قزوین !!! حالا نمیدونم هنور تو تهران هستن یا نه؟؟ یه سرچ بکن یه تماس باهاشون بگیر امیدوارم کارت راه بیفته.
ممنون از راهنماییت. یک تعمیر کار تو تهران پیدا کردم مشکل از پاور بود که به خاطر نوسان برق سوخته بود. خدا رو شکر به بقیه قطعات آسیب نزده بود. فقط خواستم بگم با این وضعیت برقمون حتما از استبلایزر استفاده کنید چون من فقط یه محافظ معمولی زده بودم

سلام وقت بخیر.
یسوال. باندلی که من گرفتم نسخه پریموم هورایزن 5 رو داره ولی موقع redeem کردنش ارور میده! کسی اطلاع داره که باید چیکار کرد؟ روی خود کنسوله به صورت کد نیست که اون کده ارور بده. قابل استفادس اصلا یا کلا نمیشه استفادش کرد؟ عجیبه که ثبت شده روی کنسول ولی نمیذاره claimش کنم!

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر.
یسوال. باندلی که من گرفتم نسخه پریموم هورایزن 5 رو داره ولی موقع redeem کردنش ارور میده! کسی اطلاع داره که باید چیکار کرد؟ روی خود کنسوله به صورت کد نیست که اون کده ارور بده. قابل استفادس اصلا یا کلا نمیشه استفادش کرد؟ عجیبه که ثبت شده روی کنسول ولی نمیذاره claimش کنم!
موقع ریدیم باید حتما ip اون کشور رو داشته باشی ( مثلا اگر باندل مخصوص بازار امریکاست باید حتما با ای پی امریکا باشی

• Like
Reactions: Deathbringer
ریجن دستگاهی که گرفتم گویا اماراتی چیزیه چون روش عربی نوشته بود (زیاد تو زمینه ریجن دستگاه اطلاعات ندارم نمیدونم به چه صورته :D). باندل پرمیوم فورزا 5 روشه و موقعی که تو بخش اکانت میرم داخل Included with this Xbox که این بازی رو claim کنه ارور Contact us at Microsoft support We’re having trouble میده! از طریق VPN با IP امارات ساین این شدم ولی بازم همین ارورو میده موقع claim کردن!
کسی به چنین مشکلی برنخورده؟ راهکاری چیزی نداره؟ پس فردا بابت خرید بازی عادیم نخواد اینجوری بازی دربیاره؟!

دوستان من یه سوال داشتم
من یه هارد اکسترنال ssd دارم میخواستم بدونم روی اون هم نمیتونم بازی های نسل 9 رو بازی کنم ؟
از اس اس دي ميتوني مستقيم ران كني اما فقط اونهايي كه مختص اكس باكسه مثله سيگيت
همه اس اس دي هارو ساپورت نميكنه

پس مسخره بازیه چون با اینکه سرعت ssd من که سامسونگ عه بیشتر از این سیگیت و ایناس ولی نمیشه فکر کنم فقط مثل هارد عادی بازی های نسل 8 بشه با این حساب

• Like
Reactions: Wolff

من متوجه نشدم
یعنی من یه هارد سیگیت بگیرم میتونم هر بازی توش ران کنم ؟
مشخصات خاصی باید داشته باشه هارد ؟

من متوجه نشدم
یعنی من یه هارد سیگیت بگیرم میتونم هر بازی توش ران کنم ؟
مشخصات خاصی باید داشته باشه هارد ؟

نه اون سيگيت براي اس اس دي بود
اگه هارد بخواي اضافه كني ماركش مهم نيست و فقط usb 3.1 باشه
بازياي نسل هشتو رو هارد ميتوني بازي كني
اما نسل نه رو بايد بريزي روي كنسول

• Like
Reactions: arthur97
نه اون سيگيت براي اس اس دي بود
اگه هارد بخواي اضافه كني ماركش مهم نيست و فقط usb 3.1 باشه
بازياي نسل هشتو رو هارد ميتوني بازي كني
اما نسل نه رو بايد بريزي روي كنسول
همون مشکل نسل نه
الان یه 4 تا بازی دارم رو کنسول پر شده هارد
با این که از سری s شدیدا راضی هستم ولی این هاردش یه مشکل بزرگه

• Like
Reactions: Wolff
همون مشکل نسل نه
الان یه 4 تا بازی دارم رو کنسول پر شده هارد
با این که از سری s شدیدا راضی هستم ولی این هاردش یه مشکل بزرگه
همون دیگه من الان ssd سامسونگ دارم که هر طوری حساب بشه از سیگیت سرعتش بیشتره ولی بخاطر انحصار بازی مسخره ایکس باکس نمیتونم استفاده کنم ازش

• Like
Reactions: mohammadl021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or