سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

دوستان دستگاه سری x اولین بار که روشن میشه نوشته خاصی داره ؟ ۴پلمب برچسب اصطلاحان باید باشه ؟ نکنه خواص دیگه ای برا دستگاه اکبند هست ؟
سال ساخت و ماه ساخت پشت دستگاه خورده ؟ ماه ساخت رو از کجا میشه فهمید ؟

دوستان دستگاه سری x اولین بار که روشن میشه نوشته خاصی داره ؟ ۴پلمب برچسب اصطلاحان باید باشه ؟ نکنه خواص دیگه ای برا دستگاه اکبند هست ؟
سال ساخت و ماه ساخت پشت دستگاه خورده ؟ ماه ساخت رو از کجا میشه فهمید ؟
اولین بار که روشن میشه پیام خوشامد گویی میگه و یه آپدیت اولیه ی اجباری داره این یعنی کنسول نو هست و کار کرده نیست
خود ماکرسافت هم پک های مختلف نساخته شاید فقط تاریخ ها فرق کنن ... من که از زمان لانچ خریدم هیچ مشکلی نداشته
کارتن دستگاه سالم باشه و یه وقت 2-3 روزه هم اگر امکان داره بگیرید از فروشنده چند روز تستش کنید که مشکلی پیش نیاد
دوستان دیگه هم اگر وارد هستن راهنمایی کنن

یک عدد سری ایکس دیروز خریداری کردم
<:-P

کف قیمت ۲۳۵۵۰ بود با ۱۰ روز مهلت تست
۱.دوستان گیم پس به نظرتون ظرفیت هوم بگیرم یا غیر هوم ؟
۲.چند تا دی ان اس خوب معرفی کنید ؟
۳ .برا خرید بازی کد بگیرم یا بگم فروشنده با کارت رو اکانتم خریداری کنه ؟
۴ . دیتای بازی رو از کجا تهیه کنم جایی تهران میشناسید ؟
۵ . من فقط پلی اسیشین داشتم بازی انحصاری ایکس باکس رو نمیشناسم بهم معرفی کنید خوب هاش رو و بگید چه عناوینی امسال میاد

۵ . من فقط پلی اسیشین داشتم بازی انحصاری ایکس باکس رو نمیشناسم بهم معرفی کنید خوب هاش رو و بگید چه عناوینی امسال میاد
۱. تفاوت قیمت کمی دارن هوم بهتره که شیر بشه رو اکانت خودتون
۲. ۱۰.۲۰۲.۱۰.۱۰ - ۱۰.۲۰۲.۱۰.۱۱
۳. هرکدوم ارزونتر دربیاد
۴. تهران نمیشناسم ۲۰ تومن شبانه نامحدود همراه اول بگیرید از سایت پی سی دی دانلود کنید اگرم نبود لینک بدید اپلود میکنن
۵. انحصاریا خود مایکرو همه رو گیم پس هستن گیم پس بگیرید همونجا میتونید ببینید من فقط با فورزا هورایزن ۵ حال کردم غیر اون از هیچکدوم از انحصاریا خوشم نیومد ولی gears 5, halo infinite, ori و… هستن همرو از گیم پس میتونید ببینید

1.من نظر شخصی خودم رو میگم دلیل بر درست بودن نیست قطعا، ولی اگر کسی اطرافت هست که شریکی بگیری باهاش و یا مبلغش برات مهم نیست، بهترین حالتش خرید از وبسایت پلاتی با وب مانی ( من به توصیه یکی از دوستان همین فروم این کاررو کردم)
در درجه دوم از چنل های ایرانی تلگرام که بچه ها معتبرهاش رو قبلا گفتن، روی اکانت خودت اکتیو کنن.
2.
الکترو :
78.157.42.101
78.157.42.100
رادار :
10.202.10.10
10.202.10.11
شکن :
178.22.122.100
185.51.200.2
برای دانلود فقط :
1.1.1.1
1.0.0.1

مورد 3.4 رو نمیدونم :D
5.
Forza Horizon 5
سری Gears of war
سری Halo
Flight simulator
اینا الان توی ذهن ام بود، باز بقیه بیشتر میتونن راهنماییت کنن

• Like
Reactions: g - unit

سلام مبارک باشه.
دیتا بعیده جایی داشته باشند، باشه هم قدیمیه. باید دانلود کنید.
بازی ها هم این ها رو حتما تجربه کنید:
سری هیلو و گیرز و فورتزا که نیاز به معرفی نداره
Quantum break
Gears tactics
Sunset overdrive
Ryse
Ori and the blind forset
Ori and the will of the wisps
Psychonauts 2
Grounded
Hi Fi rush
یک سری بازی ها یکم سلیقه ای میشن مثل:
Immortality
Pentiment
Age of Empires 2
Vampire survivors
As Dusk falls
Tunic

بازی هایی که در ادامه در 2023 برای XBOX میان فعلا تایید ‌شده ها:
Starfield
Redfall
Age of Empires 4
The last case of benedict fox
Minecraft legends
S. T. A. L. K. E. R. 2
Warhammer 40K: Darktide
Forza motorsport

گیمپس هم که کلی بازی جذاب برای انتخاب داره.

دوستان دستگاه رو الان روشن کردم اپدیت کردم هر کاری میکنم ساین این نمیشه به استور این ارور رو میده :0x80a40401
رو lte ایرانسل و موبین نت با دی ان اس های که تو همین صفحه هست هم زدم با چند تا دیگه وارد نشد که نشد

آخرین ویرایش:
دوستان دستگاه رو الان روشن کردم اپدیت کردم هر کاری میکنم ساین این نمیشه به استور این ارور رو میده :
رو lte ایرانسل و موبین نت با دی ان اس های که تو همین صفحه هست هم زدم با چند تا دیگه وارد نشد که نشد
اول dns رو حالت اتوماتیک بذارید تا کنسول به xbox live وصل بشه بعد از ۳۰ ثانیه یکی از dns های زیر رو ست کنید و تست کنید

78.157.42.100
78.157.42.101

88.135.36.247
0.0.0.0

178.22.122.100
185.51.200.2

37.152.182.112
0.0.0.0

78.157.41.100
88.135.36.247

109.96.8.51
78.157.42.101

109.96.8.51
78.157.42.101

78.157.42.100
77.157.42.110

اول dns رو حالت اتوماتیک بذارید تا کنسول به xbox live وصل بشه بعد از ۳۰ ثانیه یکی از dns های زیر رو ست کنید و تست کنید

78.157.42.100
78.157.42.101

88.135.36.247
0.0.0.0

178.22.122.100
185.51.200.2

37.152.182.112
0.0.0.0

78.157.41.100
88.135.36.247

109.96.8.51
78.157.42.101

109.96.8.51
78.157.42.101

78.157.42.100
77.157.42.110
هیچ کدوم کار نکرد بجز اینا حدود ۵ تا دیگه رو هم زدم هیچی به هیچی

• Sad
Reactions: ALI PUNKER
اگه با مودم lte هستی باید ipv6 رو غیر فعال کنی تا این dns ها کار کنن. فیبر نوری هم همینطوره فکر کنم
خدا خیرت بده هیشکی نگفته بود
از کنسول باید غیر فعال کنم یا مودم ؟
دوستان من بعد ۲۴ ساعت از خرید کنسول خیلی نا امید شدم اشکم در اومد برا dns
راهکاری غیر dns هست ؟ همیشه انقدر سخته ؟
با این شرایط گفتم کنسول رو بفروشم کسی راهکاری داره بگه

از مودم باید غیر فعال کنی
اگر مودمت tf-i60 یا huawei b612 هست یکم ممکنه اذیت کنه.من داشتم یکی ولی دیگه برا xbox استفادش نمی کنم
اینترنتت اگه اوکی باشه با یکبار وارد کردن dns دیگه مشکلی نداره.
Adsl و سیم کارت شاتل هم که اصلا به dns نیاز ندارن
با آسیاتک هم همه dns ها راحت وصل می شن.کلا نت ثابت کمتر اذیت می کنه

• Like
Reactions: ALI PUNKER
اگر Ipv6 رو غیر فعال کردی اوکی نشد.
با کابل به مودم وصل شو. از تنظیمات مودم، Wifi رو غیر فعال کن. بریج مود روی مودم رو فعال کن.

مودم رو مستقیم با کابل لن بزن به کنسول.
بعد تو کنسول DNS الکترو رو بزن.

از الان به اذیتای اینجوریش باید عادت کنی :D من که نت ثابت دارم هم گاهی وقتا روانی میشم از دست این کنسول باز الان خیلی خوب شده دی ان اس رادار ثبات پیدا کرده من حدود یه ماه پیش که کنسولو گرفتم الکترو بود فقط که اونم قطعی داشت یه ربع باید وامیستادی تا بری داخل اکانت خیلی وقتا هم کار نمیکرد هی دی ان اس باید عوض میکردی که دیوانه کننده بود بعدشم واسه یه لود شدن صفحه بازیای گیم پس حدود یه ریع نیم ساعت صبر میکردی که بازی بزنی رو دانلود :D الان چند هفته با رادار این دوتا مشکلو ندارم ولی درکل اصلا به روونی ps5 نیست گاهی وقتا واسه رفتن رو صفحه هوم با حتی باز کردن منو تنظیمات بخاطر اختلال دی ان اس گیر میکنه رو لودینگ و فوق العاده رو اعصابه کلا همه چیز این os رو اعصابه :D
شما اگه با مودم tdlte وصلی مدلشو چک کن ببین چطوری ipv6 رو خاموش کنی احتمالا بعدش مشکلت با dns حل میشه ولی درکل گاهی اذیت میکنه

از الان به اذیتای اینجوریش باید عادت کنی :D من که نت ثابت دارم هم گاهی وقتا روانی میشم از دست این کنسول باز الان خیلی خوب شده دی ان اس رادار ثبات پیدا کرده من حدود یه ماه پیش که کنسولو گرفتم الکترو بود فقط که اونم قطعی داشت یه ربع باید وامیستادی تا بری داخل اکانت خیلی وقتا هم کار نمیکرد هی دی ان اس باید عوض میکردی که دیوانه کننده بود بعدشم واسه یه لود شدن صفحه بازیای گیم پس حدود یه ریع نیم ساعت صبر میکردی که بازی بزنی رو دانلود :D الان چند هفته با رادار این دوتا مشکلو ندارم ولی درکل اصلا به روونی ps5 نیست گاهی وقتا واسه رفتن رو صفحه هوم با حتی باز کردن منو تنظیمات بخاطر اختلال دی ان اس گیر میکنه رو لودینگ و فوق العاده رو اعصابه کلا همه چیز این os رو اعصابه :D
شما اگه با مودم tdlte وصلی مدلشو چک کن ببین چطوری ipv6 رو خاموش کنی احتمالا بعدش مشکلت با dns حل میشه ولی درکل گاهی اذیت میکنه
خیر بنده مخالف حرف شما هستم الکی دارید برا ps5 جو میدید اینم برا دانلود dns میخاد انگاری اطلاع بروزندارید یا نت خاصی دارید ما خبر نداریم:-?? در حالیکه اینم یه کنسول پر ازباگ و گاف مث تمام کنسولای دیگه نه کمی کمتر نه بیشتر...من فن بوی نیستم ولی شما چرا هی اسرار دارید لقمه رو بپیچونید مشکل از نت مضخرف کشور یه خارجی هیچکدوم از این کارا رو نمیکنه ضمنا بحث اکوسیستم هم یه چیز کاملاسلیقه ای هست بعضی از کاربرا از تمام آنلاین بودن داشبرد خیلی هم خوششون میاد میگم مشکل رو باید توی چرند بودن نت میلی دمبال کنید نه طرفداری الکی از ps5 یا این بهتره یا اون وروی افکار دیگران مثل این دوستمون که تازه به جمع تیم گرین :D :D:D پیوسته رو ناامید کنید البته دارنده برازنده خودم هردورو دارم هردوشونم مزایا و معایب خودشون دارن ممنون میشم دوستمون که تازه خریده بیاد بگه تاراهنماییش کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or