سوالات و مشکلات PSP

من یه برنامه است به نام psp pda که نوشته fw 3.xx. ورژن پی اس پی من 3.90 m33 است.اگه اجراش کنم مشکلی که بارم ایجاد نمی کنه یه جا دیگه یه برنامه دیگه دیدم که نوشته بود fw 2.xx
این دو تا چه فرقی دارند.
کلا سازگار بودن برنامه با m33.90 را از کجا میشه فهمید؟
خوب همین که نوشته 3xx یعنی تمام فریمور های بالای 3 ! 3.10 3.20 3.30 3.40 و ... 3.90 !!
و همینطور 2xx یعنی سازگاری برنامه با تمام فریمور های 2 به بالا !!

آقا من مشکلم تو بعضی بازی ها حل شد.Driver رو رو M33Driver تنظیم کردم دیگه تو دمو ها گیر نمی کنه.اکثر بازی ها هم میان ولی هنوز نمی تونم Splinter Cell و God Father و LEGO Indi رو بازی کنم.بازی Burnout هم درست میاد ولی وسط مسابقه یهو هنگ می کنه و باید دستگاه رو خاموش کرد.
می خام فیرمورم رو از 4.01M33-2 به 3.90M33-3 برگردونم.کاره خوبیه؟؟
اصلا با این کار این بازی ها درست میشن؟؟
یکی کمک کنه.
فک کنم بهترین Sony np باشه - و با تغیر از 4 به 3.90 فک نکنم فرقی کنه چون من Burnout رو با 4.01 بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته

help me please

اقایون خیلی میبخشید که وسط حرف استادا پریدم ولی چند تا سوال داشتم ببخشیدا ولی عضو جدیدمو مبتدی:1-الان پی اس پی چه مدلی بگیرم بهتره ولیو پک یا اسلیم چون شنیدم اسلیم تو اجرای بعضی بازیا کم میاره2-از کجا بگیرم بهتره یگانه که نمیرم:1-یه مغازه هست ولیو 1.5 میده 250 هر دو تا رنگ هم هستش2-پاساژ لباف3-یه فامیلم داریم تو ایتالیا اونم میتونه برام بیاره3-ممری اصل که نه چون شنیدم نجومی قیمتا ولی یدونه درجه یک 2gb خوب چنده4-این وزژنای فریمور m33 چیه و حتمن باید فریمور 1.5 باشه تا روش بریزه یا خودش همه چیو ریدیف میکنه5-من یه چیزایی درباره ی اینکه باید در umd یو باز کنی سمت راستشو ببینی چی نوشته خوندم ولی دققیق متوجه نشدم اگه میشه توضیح بدبن لطفنبا تشکر زیرپاتیم

دو سه تا سوال دیگه

بروبکس دو سه تا سوال دیگه داشتم با عرض معذرت الافتون کردم:1-گرافیک بازیای پی اس پی بعضیا میگن به پی اس 2 نمیرسه بعضیا یگن میرسه ولی همه میگن گرافیکه بیشتر بازیاش از کامپیوتر بهتره که با مونیتور پی اس پی عالیتر میشه بهتره حالا میخواستم بدونم گرافیکش با پی اس 2 میرسه یا نه2-اگه نمیرسه پس چرا من واسه پی اس پی امولیتور پی اس 2 گیر اوردم با لینکای زیر:www.brothersoft.com/downloads/psp-emulator.html www.psproms.com4megaupload.com/inde...+psphubpages.com/tag/ps2+emulator+for+psp/hot bubbling-iso.com/forum-t30281-10.html 3-بازیای assassins creed(خداست) double agentواسه پی اس پی میاد یا نه

اقایون خیلی میبخشید که وسط حرف استادا پریدم ولی چند تا سوال داشتم ببخشیدا ولی عضو جدیدمو مبتدی:1-الان پی اس پی چه مدلی بگیرم بهتره ولیو پک یا اسلیم چون شنیدم اسلیم تو اجرای بعضی بازیا کم میاره2-از کجا بگیرم بهتره یگانه که نمیرم:1-یه مغازه هست ولیو 1.5 میده 250 هر دو تا رنگ هم هستش2-پاساژ لباف3-یه فامیلم داریم تو ایتالیا اونم میتونه برام بیاره3-ممری اصل که نه چون شنیدم نجومی قیمتا ولی یدونه درجه یک 2gb خوب چنده4-این وزژنای فریمور m33 چیه و حتمن باید فریمور 1.5 باشه تا روش بریزه یا خودش همه چیو ریدیف میکنه5-من یه چیزایی درباره ی اینکه باید در umd یو باز کنی سمت راستشو ببینی چی نوشته خوندم ولی دققیق متوجه نشدم اگه میشه توضیح بدبن لطفنبا تشکر زیرپاتیم
این جور که من تو پروفایلت می بینم PSP داری حالا برا چی می خوای بخری؟؟ به هر حال جوابتو می دم:
1 . اشتباه شنیدی از اونجایی که رم اسلیم دو برابره فت هست در نتیجه در اجرای بازی ها مخصوصا جدیدا از نظر سرعت و لودینگ بهتره . کلا فت رو بذار کنار بی خیالش شو
2 . فت رو بیخیال شو . بالای 220 بگیری ضرر کردی مگه اینکه گارانتی تعویض داشته باشه. اونم حداکثر میشه 240 . بعدش مغازه های پاساژ پایتخت خوبه (ازهمه لحاظ) جمهوری خیلی نمی شناسم بقیه باید جوابتو بدن
3 . اوردنش که می تونه اگه ازت پول نمی گیره که چه بهتر :cheesygri اگه میگیره الان مشکیش 170 دلار آمریکاست . رنگای دیگش گرونتره. برای اینکه تو گمرکم بهش گیر ندن باید جعبه رو باز کرده باشه و یطوری نشون بده دست دومه. وگرنه گمرکیشو ازش می گیرن بعدشم اینجا باید بدی 10 15 تومن کپی خور کنن اگه دلارو 950 حساب کنی: حدودا می شه 180 که یه 30 40 تومنی ارزونتره . اگه به زودی میاد می صرفه ولی اگه می خواد یه ماه دیگه بیاد نمی صرفه این یه ماهو بگیر بازی کن حال کن
4 . به نظر من 2 گیگ نگیر چون یه بازی خوب حدود 1200 تا 1500 مگ جا می گیره و با این توصیف دیگه جای زیادی برا آهنگ و فیلم و بقیه چیزا نمی مونه یه 4 گیگ سندیسک بگیر حدود 30 40 تومن
5 . فیرم ویرهایی که m33 هستن کپی خور شدن و شما می تونی بازیهای کپی رو روش اجرا کنی اون 1.5 هم مغزیه (یه جور تقریبا برنامه) که روی مدل فت نصب میشه تا بازیها رو بخونه الان آخرین فیرم ویر 4.01 هست (فت و اسلیم فرقی نداره)
6 . از هرجا که خوندی اون مقاله یا مطلب یا هر چی خیلی قدیمی بوده چون اون اولا PSP با دو نوع مادربورد عرضه می شد که می گفتن یه شماره رو نگاه کنین که مطمئن شین اون جدیدترس الان دیگه فرقی نداره و مهم نیست

کسی یه راهنمایی منو بکنه که دارم روانی میشم.
الان هرچی فیل با حجم بالا (حدود 1گیگ )میخوام کپی کنم توی حافظه ی psp این ارور مسخره رو میده:
(اینی که توی پیوسته:cheesygri)
وقتی این ارورو هم میده psp از حالت USB Mode میشه Please wait!!!
بعد از اون موقعی که اینطور شده همیشه وقتی psp رو به کامپیوتر وصل میکنم پیغام اینکه حافظه باید چک بشه رو میده .البته این پیامو قبلا چند وقتی یبار میداد الان هردفعه که وصل میکنم میده.
مموری رو فرمت هم کردم چه با PSP ,PCولی فایده ای نداشت.
کسی میدونه این چه مرگشه؟

Attachments

• d.rar
    d.rar
    81.5 KB · مشاهده: 13
بروبکس دو سه تا سوال دیگه داشتم با عرض معذرت الافتون کردم:1-گرافیک بازیای پی اس پی بعضیا میگن به پی اس 2 نمیرسه بعضیا یگن میرسه ولی همه میگن گرافیکه بیشتر بازیاش از کامپیوتر بهتره که با مونیتور پی اس پی عالیتر میشه بهتره حالا میخواستم بدونم گرافیکش با پی اس 2 میرسه یا نه2-اگه نمیرسه پس چرا من واسه پی اس پی امولیتور پی اس 2 گیر اوردم با لینکای زیر:www.brothersoft.com/downloads/psp-emulator.html www.psproms.com4megaupload.com/index.php?q=emulator+ps2+for+psphubpages.com/tag/ps2+emulator+for+psp/hot bubbling-iso.com/forum-t30281-10.html 3-بازیای assassins creed(خداست) double agentواسه پی اس پی میاد یا نه
خوب از PS2 که بیشتر هست ولی چون تو همه ی بازیها از همه ی قدرتش استفاده نمی شه این حرفا رو می زنن شما می تونی God Of War رو بگیری این بازی از تمام قدرت PSP استفاده می کنه با این بازی می تونی مقایسه کنی . کامپیوتر هر روز یه کارت گرافیک جدید براش می یاد در نتیجه هیچوقت هیچ کنسولی بهش نمی رسه

کسی یه راهنمایی منو بکنه که دارم روانی میشم.
الان هرچی فیل با حجم بالا (حدود 1گیگ )میخوام کپی کنم توی حافظه ی psp این ارور مسخره رو میده:
(اینی که توی پیوسته:cheesygri)
وقتی این ارورو هم میده psp از حالت USB Mode میشه Please wait!!!
بعد از اون موقعی که اینطور شده همیشه وقتی psp رو به کامپیوتر وصل میکنم پیغام اینکه حافظه باید چک بشه رو میده .البته این پیامو قبلا چند وقتی یبار میداد الان هردفعه که وصل میکنم میده.
مموری رو فرمت هم کردم چه با PSP ,PCولی فایده ای نداشت.
کسی میدونه این چه مرگشه؟
شاید PC ت ویروسی شده و بعد به مموری PSP هم منتقل شده یه بار با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده مموری و PC ت رو اسکن کن
البته گفتم شاید
اونایی که واردترند کمک کنند

آنتی ویروس فعلا روی سیستمم نیست ولی با windows defender ویستا اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
بعد اینم بگم وقتی وسط کپی کردن اینطوری میشه یطورایی ارتباط psp با pc هم قطع میشه!

آخرین ویرایش:
اقا این ویروسی که شما میگی مال ویروس Autoron.inf هست خیلیم کنست از وسایلی که به usb وصل میشه میاد با انتی ویروس اویرا میتونی پاکش کنی برو تو گوگل یه سرچ کنAvira antivirus download دانلود کردی هم مموری هم کامپیوترو بد از اپدیت اسکن کن

اجرای SWF

سلام-یه سؤال
چجور میشه فایلهای Swf رو تو PSP دید؟
اصلاً میشه یا برنامه می خواد؟بعد بازیهارو هم میاره یا فقط فیلم؟
آخه تو Browser زدم نیومد چی باید بزنم؟

خواهش می کنم دوست عزیز ، مشکلی نیست .
به منوی Recovery برید .و Game Folder Homebrew رو روی 3.x و یا اگه ورژن 4.01 دارید روی 4.01 تنظیم کنید .
ساسان جون ممنون ولی درست نشد.اکثر حالت های منوی Recovery رو امتحان کردم راه نیفتاد. فکر کنم مشکل از فریمور4.01 باشه چون با 3.90 مشکل نداشتم. اگه بی زحمت راهنماییم کنین برگردونم3.90 چون از این پست رفتم برنگشتhttp://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342
در ضمن من فقط یه slim دارم.دسترسی به دستگاهه دیگه ای هم ندارم.
بازم ممنون.;)

آقا من چه کنم مشکلم از کجاست؟
تو god of war اولین لودینگ گیر می کنه.
تو FFVII جلوترکه میره اونم گیر می کنه.
تو Burnout هم تو لودینگ هنگ می کنه و خودش خاموش میشه.
از 4.01 به 3.90 هم دانگرید کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or