سوالات و مشکلات PSP

يك چند تا سوال داشتم.
من يك بازي PSP خريدم اما UMD نيست و حتي Mini DVD هم نيست.از PSP بزرگتره DVD هست.ميخواستم بدونم اينرو چيجوري بايد بازي كنم؟؟
بعد اينكه واسه PSP بايد Memory بگيريم با خودش داره؟؟؟اگه بايد بگيريم چنده؟؟
PSP رو ميشه از طريق كامپيوتر و نرم افزار كپي خور كرد؟؟
من اين USB موبايلمو وصل ميكنم به PSP و PC اما نميتونه بخونش.مشكل از كجاست به نظر شما؟؟

يك چند تا سوال داشتم.
من يك بازي PSP خريدم اما UMD نيست و حتي Mini DVD هم نيست.از PSP بزرگتره DVD هست.ميخواستم بدونم اينرو چيجوري بايد بازي كنم؟؟
بعد اينكه واسه PSP بايد Memory بگيريم با خودش داره؟؟؟اگه بايد بگيريم چنده؟؟
PSP رو ميشه از طريق كامپيوتر و نرم افزار كپي خور كرد؟؟
من اين USB موبايلمو وصل ميكنم به PSP و PC اما نميتونه بخونش.مشكل از كجاست به نظر شما؟؟

اول اینکه PSP باید کپی خور شده باشه تا بتونه بازیهای کپی رو بخونه. اگه از همین ایران خودمون گرفتی به احتمال زیاد کپی خور شده. برای اطمینان از قسمت Settings باید System settings و بعدش System information رو انتحاب کنی. اگه جلوی خط اول بعد از یه عدد به صورت X.xx نوشته شده باشه M33 یا OE که حله ولی اگه به غیر از اون عدد هیچی نباشه باید بدی بیرون برات کپی خور کنن. اگه بخوای بازی UMD بگیری از 40 تومان بگیر برو بالا. شما برای بازی باید به وسیله ی کامپیوتر اطلاعات اون DVD که خریدی رو بریزی رو مموری PSP . الانم یه مموری 4 گیگ ( به نظر من کمتر نگیر) بین 30 تا 60 تومنه. بعد از اینکه USB رو وصل می کنی باید PSP رو روشن کنی و از قسمت Settigs دومین گزینه از بالا یعنی USB Connection رو انتخاب کنی.بعد اون بازی توی DVD رو که یه فایل با پسوند ISO یا CSO هستش رو بریزی تو فولدر ISO توی مموری PSP اگه این فولدر توی مموری نیست خودت بساز.
البته همه اینایی که من یه ساعت توضیح دادم یه چرخی تو فروم می زدی همه چی دستت میومد ولی خوب من برا راحتی کارت توضیح دادم
سوالی بود بازم بپرس ( این دفعه خواستی سوال کنی اطلاعات PSP رو بنویس مثل مدلش کپی خور شده یا نه فریم ویرت یعنی همون عددی که خط اول system information نوشته)
موفق باشی:cool:

دوست عزیز من که 24 ساعت توی سایت نیستم که پست های شما رو ببینم که !
نه خیر درست نیست ، روی sony np9660 بزارید مشکلتون حل میشه .
ضمنا بنده بایدی نمیبینم که جواب همه ی سوال های همه رو بدم !
تا اونجایی که ممکنه و در توانم هست در خدمتتون هستم .

کمک

سلام من یه سوال اورژانسی دارم. قبلا من از یه وبلاگ یه برنامه شبیه ساز بازی های سگا به زبان فارسی دانلود کردم. به دلایلی از دست دادمش. کی اونو داره واسه من بزاره؟

سلام من یه سوال اورژانسی دارم. قبلا من از یه وبلاگ یه برنامه شبیه ساز بازی های سگا به زبان فارسی دانلود کردم. به دلایلی از دست دادمش. کی اونو داره واسه من بزاره؟
پس این گوگل به چه دردی می خوره؟
اینجا یه راهنمایی کامل براش نوشتم:
بازی های سگا SEGA را در پی اس پی PSP بازی کنید

دوست عزیز من که 24 ساعت توی سایت نیستم که پست های شما رو ببینم که !
نه خیر درست نیست ، روی sony np9660 بزارید مشکلتون حل میشه .
ضمنا بنده بایدی نمیبینم که جواب همه ی سوال های همه رو بدم !
تا اونجایی که ممکنه و در توانم هست در خدمتتون هستم .
آقا ساسان چه زود ناراحت میشی!
شرمنده قصدی نداشتم.;)
رو همه حالتاش امتحان کردم درست نشد. راهه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟!
البته این دفعه اگه دوست داشتی جواب بده! :thumbup:

لطفا راهنمایی کنید

با سلام
من چند تا سوال داشتم
1-راهی هست که بشه فورمت AAC را به طور مستقیم در PSP اجرا کرد؟
2-من وقتی میخوام بازی کنم و از هدفون استفاده کنم صدا یه یکمی خر خر میکنه البته اگر آهنگ گوش کنم و یا روی اسپیکر بزارم این جوری نمیشه لطفا راهنمایی کنید
3-قبلا وقتی به شارژ میزدم و فول میشد چراق نارنجی رنگش خاموش میشد ولی الان اگر تا صبح هم بزنم خاموش نمیشه
دستگاه من اسلیم است با برنامه 3.80

با سلام
من چند تا سوال داشتم
2-من وقتی میخوام بازی کنم و از هدفون استفاده کنم صدا یه یکمی خر خر میکنه البته اگر آهنگ گوش کنم و یا روی اسپیکر بزارم این جوری نمیشه لطفا راهنمایی کنید
3-قبلا وقتی به شارژ میزدم و فول میشد چراق نارنجی رنگش خاموش میشد ولی الان اگر تا صبح هم بزنم خاموش نمیشه
کسی نیست جواب بده ؟:(

آقا ساسان چه زود ناراحت میشی!
شرمنده قصدی نداشتم.;)
رو همه حالتاش امتحان کردم درست نشد. راهه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟!
البته این دفعه اگه دوست داشتی جواب بده! :thumbup:

خواهش می کنم دوست عزیز ، مشکلی نیست .
به منوی Recovery برید .و Game Folder Homebrew رو روی 3.x و یا اگه ورژن 4.01 دارید روی 4.01 تنظیم کنید .

1 - خیر ، باید تبدیل کنید ، البته شاید Player باشه براش ولی مطمئنا Stable نیست .
2 - هدفونتون خوب نیست !
3 - اصلا با این مشکل مواجه نشدم تا حالا ، شرمنده .

با سلام
من چند تا سوال داشتم
1 و 2 که جواب داده شده خوب من هم 3 رو جواب می دم البته تجربی:
مال یکی از دوسام هم مثل مال شما شده بود و اگه 24 ساعت می ذاشتیش تو شارژ بازم چراغش خاموش نمی شد و البته از تو ستینگ > battery info. هم که نیگا می کردی هیچوقت بالاتر از هشتاد نمی رفت. بعد یه مدت به شارژر مشکوک شد بعد شارژرش رو برداشت برد پیش یک مغزه الکتریکی اونا هم با دستگاه شارژر رو تست کردن اون موقع بود که بهش گفتن سیم شارژرت کشیده شده و اتصالی ریزی داره به صورتی که در عرض یک ثانیه چندین بار قطع و وصل می شه. و در این بین مسلما چراغ PSP هم خاموش روشن نمی شه که شما بفهمی این دوست ما هم رفت یه شارژر نو خرید و مشکلش حل شد
احتمال اینکه برا شما هم این اتفاق افتاده باشه هست ولی صد در صد نیست . اول برو نیگاه کن ببین شارژت 100% میشه یا نه اگه نمی شه : اگه الکتریکی آشنا نداری بهترین راه اینه که شارژر یکی دیگه رو قرض بگیری بعد تست کنی ببینی درست می شه یا نه اگه با شارژری که قرض گرفتی حل شد صددرصد شارژرت مشکل داره وگرنه ممکنه مشکل از باتریت یا سخت افزار PSP باشه
ببخشید طولانی شد
موفق باشید

سلام.
آقا من تازه به جمع شما پیوستم. نوکرتونم. چند تا سوال داشتم:
1.من بازی God of War رو خردیم ریختم تو مموری باهاش لوکوروکو رو هم ریختم. رمم 2 گیگه san disk هست، اورجینال. این لوکوروکو درست اجرا میشه. اما این GoW تو دموی اولش که میاد گیر می کنه. چی کار کنم حالا؟؟ مشکل از کجاست؟؟
2.چه جوری می تونم پی اس پی رو با USB شارژ کنم؟؟ پی اس پی من فت هستش فریمورش هم 4.01 M33 هستش.
ممنون.

کسی میدونه چه طوری میشه با psp از ف ** ی * ل .. ر رد شد ؟؟
فقط نگید از سایت های .... استفاده کنم :D روش دیگه بگید !
از روش سایت ها که به هیچ وجه نمیشه
قبلا" یه فلش بود که عین همون سایت ها کار میکرد
اگه پیدا کردم برات آپلود میکنم.

سلام.
آقا من تازه به جمع شما پیوستم. نوکرتونم. چند تا سوال داشتم:
1.من بازی God of War رو خردیم ریختم تو مموری باهاش لوکوروکو رو هم ریختم. رمم 2 گیگه san disk هست، اورجینال. این لوکوروکو درست اجرا میشه. اما این GoW تو دموی اولش که میاد گیر می کنه. چی کار کنم حالا؟؟ مشکل از کجاست؟؟
2.چه جوری می تونم پی اس پی رو با USB شارژ کنم؟؟ پی اس پی من فت هستش فریمورش هم 4.01 M33 هستش.
ممنون.

سلام
مبارکه
1.احتمال زیاد مشکل از بازی هست,تنضیمات ریکاوری رو درست کردی؟
2.مدل phat با usb شارژ نمیشه و فقط slim ها شارژ میشن.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or