سوالات و مشکلات PSP

از روش سایت ها که به هیچ وجه نمیشه
قبلا" یه فلش بود که عین همون یاست ها کار میکرد
اگه پیدا کردم برات آپلود میکنم.

خیلی ممنون میشم اگه اینو پیدا کنی احسان جان ........ .

یاست چیه ؟

بعد واسه PS3 هم میشه استفاده کرد ؟

خواهش می کنم دوست عزیز ، مشکلی نیست .
به منوی Recovery برید .و Game Folder Homebrew رو روی 3.x و یا اگه ورژن 4.01 دارید روی 4.01 تنظیم کنید .
ساسان جون ممنون ولی درست نشد.اکثر حالت های منوی Recovery رو امتحان کردم راه نیفتاد. فکر کنم مشکل از فریمور4.01 باشه چون با 3.90 مشکل نداشتم. اگه بی زحمت راهنماییم کنین برگردونم3.90 چون از این پست رفتم برنگشتhttp://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8342
در ضمن من فقط یه slim دارم.دسترسی به دستگاهه دیگه ای هم ندارم.
بازم ممنون.;)

سلام
یک سوال تکراری شاید
حداکثر چقدر مموری برای psp slim پیشنهاد میشه؟!
با مموری 4 gig مشکلی پیش نمیاد؟!
یک مارک خوب هم پیشنهاد کنید لطفا.

از نظر ساپورت کردن این طور که میگن تا 16 رو ساپورت می کنه.این رو شنیدم اگه اشتباه بود گیر ندین ولی تا 8 گیگ رو مطمئنم که ساپورت می کنه.
آره 4 گیگ شاید کمم بیاری ولی 8 گیگ خیلی گرونه بالای 100 تومان
مارک خوبم سونی و سن دیسک (sandisk) سن دیسک ارزونتره ولی هر کی خریده تا حالا که مشکلی نداشته سونی های اصل یه قابلیت magic gate دارن که سرعت انتقال اطلاعات رو بیشتر می کنه ولی تاثیری تو بازی نداره یعنی تا حالا نشده کسی با مموری سن دیسک وسط بازی تیکه تیکه ( صحنه صحنه) بشه
موفق باشید

1-نه هنوز تنظیمات recovery رو درست نکردم.
Crisis Core هم تو دموی اولش گیر کرد.
2-میگن یه پلاگین هست که اگه نسبش کنی با usb شارژ میشه.درسته؟؟
کسی نیست به سوالات ما جواب بده؟؟
علت گیر کردن تو دمو ها چیه؟؟
چرا وقی وارد بازی Worms میشم دستگاه خودش خاموش میشه؟؟
چرا تو loading پرو اوولوشن گیر می کنه؟؟

کسی نیست به سوالات ما جواب بده؟؟
علت گیر کردن تو دمو ها چیه؟؟
چرا وقی وارد بازی Worms میشم دستگاه خودش خاموش میشه؟؟
چرا تو loading پرو اوولوشن گیر می کنه؟؟
اینطور که مشخصه تو اکثر بازی ها این مشکلات رو داری
مموریت چیه؟شاید مشکل از اون باشه

اینطور که مشخصه تو اکثر بازی ها این مشکلات رو داری
مموریت چیه؟شاید مشکل از اون باشه
مموریم سن دیسک هست.فیرمورم هم 4.01 هست.می تونه اشکال از فریمور باشه؟؟
کلا دست دوم گرفتم ولی خداییش تر تمیز بود. رم رو هم گفت اصل گرفته 2 گیگ 30 تومن. فاکتور داشت.

دوستان من این PSP مو دادم به یه احمقی زد هرچی بازی داشتمو پروند:evil:
حالا راهی هست که بشه فایلای پاک شده رو به یه روشی ریکاور کرد؟
توروخدا یکی نجاتم بده:(

تاحالا امتحان نکردم و ندیدم ولی با یکی از این همه برنامه ی ریکاور اگه بتونه مموری رو کامل بشناسه ممکنه بشه یه کارایی کرد ولی بازم فکر نمی کنم چون اصل عمل ریکاور برای HDD هست تا حالا ندیدم کسی بگه یا تونسته باشه که یک مموری از جنس فلش رو ریکاور کنه :-"
فکر نکنم بازیها خلی مهم بوده باشه ولی مسلما سیو بازیهات با ارزش بوده که اونم درخواست بده بچه ها برات می ذارن :cool:

PSP من توی کیفم بوده(با محافظ صفحه و قاب)قمقمه ام هم توی کیفم بوده.درش باز شده و اب ریخته رو PSP توی قسمت باتری که پر اب بود صفحه اش هم خیس خیس بود ولی خوب خدا رو شکر محافظ داشت الان هم روشن میشه ولی همون اولش یه صفحه هست که میگه باید زمان و تاریخ رو ست کنم دیگه همون جا گیر میکنه و جلو تر نمیره حالا میگین چیکار کنم باتری نو جواب میده یا باید یه فکر اساسی کنم؟

اگه همون موقع که خیس شده بود با دستمال خشک کردی و روشن کردی متاسفانه کار اشتباهی کردی :-"
این جور مواقع که می گی توی جای باتری پر آب بود صد در صد مادربوردهم خیس شده و شما باید حداقل یه روزی روشن نمی کردی تا خودش تبخیر بشه. در مورد اینکه آسیب دیده یا نه و چقدر اصلا نمی تونم بگم . احتمال زیاد باید بفرستیش تعمیرگاه :( البته بازم فکر نکنم مشکلش خیلی باشه
موفق باشید

آقا من مشکلم تو بعضی بازی ها حل شد.Driver رو رو M33Driver تنظیم کردم دیگه تو دمو ها گیر نمی کنه.اکثر بازی ها هم میان ولی هنوز نمی تونم Splinter Cell و God Father و LEGO Indi رو بازی کنم.بازی Burnout هم درست میاد ولی وسط مسابقه یهو هنگ می کنه و باید دستگاه رو خاموش کرد.
می خام فیرمورم رو از 4.01M33-2 به 3.90M33-3 برگردونم.کاره خوبیه؟؟
اصلا با این کار این بازی ها درست میشن؟؟
یکی کمک کنه.

من یه برنامه است به نام psp pda که نوشته fw 3.xx. ورژن پی اس پی من 3.90 m33 است.اگه اجراش کنم مشکلی که بارم ایجاد نمی کنه یه جا دیگه یه برنامه دیگه دیدم که نوشته بود fw 2.xx
این دو تا چه فرقی دارند.
کلا سازگار بودن برنامه با m33.90 را از کجا میشه فهمید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or