سوالات و مشکلات PSP

کسی پیدا نمیشه جواب مارو بده ؟ بابا دمتون گرم!

عرض شود که چند وقتیه یه پکی اومده برای اسلیم که نمی دونم ولیو پک هست یا نه ولی داخل اون مثل ولیو پک کیف و هدفون و رم قرار داره و قیمتش تو بازار 290 تومن هستش .
در مورد سوال دوم هیچ فرقی نمی کنن(تا اونجایی که می دونم) ... شما فقط بگو یه piano black می خوام ...

آیا کسی تا حالا پی اس پی رو اینترنتی خریده؟

اگه آره از کدوم سایت؟

آیا از ش راضی بوده؟

سایت کنج مطمئن هست برای خرید؟

این جا برای خرید داره:

اما قیمت های مختلف داده برای بعضی مدل های کاملا" مشابه علتش چیه؟

کسی جواب نمیدیده؟:blushing:

نمیخوام طرفداری یا پشتیبانی از کسی بکنم ولی کنج فروشگاه معتبری هستش (مطمئن باش) ، چرا نمیری از خود فروشگاهشون خرید کنی ؟

آخرین ویرایش:
کابل tv

سلام خسته نباشيد من يه کابل تي وي برا پي اس پي خريدم و پنج تا فيش داره دو تا ماله صدا هست و سه تا برا تصوير . و تلويزيون ما هم از اين جديدا نيسن و فقط سه تا فيش داره وقتي تنظيمات پي اس پي رو درست ميکنم و وصلش مي کنم به تي وي تصوير سياه و سفيد هست ولی صدا مشکلی نداره: و توي بازي ها هم نميره و ميگه بايد تلويزيون شما از اون ال سي دي ها باشه که نمیدونم چي چي رو ساپورت کنه . حالا چه کار منم؟:(

لطفا راهنماییم کنید .

دوست عزیز باید کابل Composite میخریدید که با Composite بازی نمیشه کرد .
البته با کابل Composite میشه با پلاگین FuSa بازی هم کرد ولی کیفیت تصویر و نحوه ی اجرا نا امیدتون می کنه .

سلام این مشکل من حل نشد کسی می تونه منو راهنمایی کنه:
وقتی میزنم بازی بیاد یکم که از مراحل آوردن بازی میگذره psp خود به خود خاموش میشه انگار که باطری رو یه هو بردارن! یا میخوام save کنم یا load game رو میزنم گیر میکنه خاموش میشه یه صدای تیک میاد ولی برای موزیک و ویدئو و کارایه دیگه مشکلی نداره :confused:
در ضمن ورژنم 4.01 هست(slim).

سلام این مشکل من حل نشد کسی می تونه منو راهنمایی کنه:
وقتی میزنم بازی بیاد یکم که از مراحل آوردن بازی میگذره psp خود به خود خاموش میشه انگار که باطری رو یه هو بردارن! یا میخوام save کنم یا load game رو میزنم گیر میکنه خاموش میشه یه صدای تیک میاد ولی برای موزیک و ویدئو و کارایه دیگه مشکلی نداره :confused:
در ضمن ورژنم 4.01 هست(slim).

در مورد هنگ کردن دلایل زیادی میتونه داشته باشه هم سخت افزاری هم نرم افزاری اما در مورد صدای تقی که میده مال منم همین صدا رو میده مشکلی هم نداره و با برگردوندن به 3.9 هم حل نمیشه به نظرم باید مشکل از بلندگوهاش باشه چون من وقتی هدفونو بهش وصل میکنم موقع روشن شدن دیگه صدا نمیده و در هدفون هم صدای تیکی شنیده نمیشه در صورتی که در حالت عادی صدای تیک کوچیکی از بلندگو میومد بیشتر هم وقتی اتفاق میافته که بخواد اول برنامه یا بازی رو اجرا کنه و بعد دیگه نمیده البته این نظر منه و پیشنهاد میکنم بهش دست نزن. عادت میکنی......;)

یه سوال اساسی : هیچ راهی اعم از سخت افزاری و نرم افزاری وجود نداره که بتونه صدای اسپیکر های PSP رو بیشتر کنه
مثلا تو ماشین که می شینم اگه صداش رو آخرم باشه بازم به زور صداشو می شنوم ولی با هدفون خیلی مشکلی نیست ولی اگه بازم بشه صدای مال هدفونم زیادتر کرد خیلی بهتره چون تو محیط های شولوغ مثلا یه مهمونی اصلا جواب نمی ده برعکس هدفون بعضی گوشی ها رو که می ذاری آهنگ گوش می دی انگار تو فضا تنهایی داری گوش می دی

در مورد هنگ کردن دلایل زیادی میتونه داشته باشه هم سخت افزاری هم نرم افزاری اما در مورد صدای تقی که میده مال منم همین صدا رو میده مشکلی هم نداره و با برگردوندن به 3.9 هم حل نمیشه به نظرم باید مشکل از بلندگوهاش باشه چون من وقتی هدفونو بهش وصل میکنم موقع روشن شدن دیگه صدا نمیده و در هدفون هم صدای تیکی شنیده نمیشه در صورتی که در حالت عادی صدای تیک کوچیکی از بلندگو میومد بیشتر هم وقتی اتفاق میافته که بخواد اول برنامه یا بازی رو اجرا کنه و بعد دیگه نمیده البته این نظر منه و پیشنهاد میکنم بهش دست نزن. عادت میکنی......;)
مرسی ولی مشکل من اجرا نکردن بازیهاست کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟

من میخوام از طریق windows movie maker عکسهامو به فیلم تبدیل کنم اما وقتی میخام عکس هارو انتخاب کنم جایی که باید عکس ها باز بشه تا تو ان نوار dragشون کنم اول مقصد فایل بعد این ارورو میده:Unspecified error ، من یه windows movie makerـه دیگه هم دانلود کردم ولی انم اینجوریه،چه کار کنم؟ help me pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or