سوالات و مشکلات PSP

شما هم همچین مشکلی داشتید؟؟

من این مشکل رو داشتم ، رفتم همونجا که ازش خریده بودم بهش گفتم رفت یکی بهتر داد و درست شد
دوستان من با رم 8 گیگ ارجینال برای slim به مشکل میخورم یا نه؟!
فک نمیکنم به مشکلی بخورید البته درصورتی که واقعاً اورجینال باشه

دوستان سلام ...
من 250 تا 270 پول دارم قصد داشتم یه mp3 پلیر بگیرم ولی به نظرم امد با این پول بتونم یه پی اس پی بگیرم !
فقط سوالم از دوستان اینه که کیفیت صدا در هد فون چطوره ؟ آیا میشه هدفون دیگیهای به غیر از فابریک روی اون نصب کرد ؟ فرمت divX پخش میکنه ؟

دوستان سلام ...
من 250 تا 270 پول دارم قصد داشتم یه mp3 پلیر بگیرم ولی به نظرم امد با این پول بتونم یه پی اس پی بگیرم !
فقط سوالم از دوستان اینه که کیفیت صدا در هد فون چطوره ؟ آیا میشه هدفون دیگیهای به غیر از فابریک روی اون نصب کرد ؟ فرمت divX پخش میکنه ؟
کیفیت پخش موزیک از طریق هدفون در حد mp3 پلیرهای تو بازاره
هدفون دیگه هم میشه بهش وصل کرد البته از نوع 3.5 میلی متری
اون فرمت هم پخش نمیکنه.

ببخشید
چند وقت پیشا رفتم پیش یکی پی اس پی رو دادم آن بریک کرد 30 تومن گرفت :sick:
حالا یه مشکل دیگه پیدا کرده که می گه (طرف می گه) پین رم ریدرش یه طوری شده و ... در کل مموری رو یه کم باید بکنیم تو تر که بر می گرده بیرون باید به زور تو نگه داریمش تا بخونه ...
می خوام بدونم خودم می تونم درستش کنم ؟ آخه طرف می خواد برا این 20 تومن بگیره ...:eek::sick::evil:
لطفا راهنمایی کنید ...

ببخشید
چند وقت پیشا رفتم پیش یکی پی اس پی رو دادم آن بریک کرد 30 تومن گرفت :sick:
حالا یه مشکل دیگه پیدا کرده که می گه (طرف می گه) پین رم ریدرش یه طوری شده و ... در کل مموری رو یه کم باید بکنیم تو تر که بر می گرده بیرون باید به زور تو نگه داریمش تا بخونه ...
می خوام بدونم خودم می تونم درستش کنم ؟ آخه طرف می خواد برا این 20 تومن بگیره ...:eek::sick::evil:
لطفا راهنمایی کنید ...
مورد اول رو خودت میتونستی انجام بدی
اما این یکی رو نمیتونی,حالا اگه مشکل به کلید ها یا LCD یا آنالوگ مربوط میشد,میشد یه کاریش کرد
اما برای این کار باید برد psp در بیاد که برای بار اول یه مقدار مشکله و مشکل اصلیشم تو سرِ هم کردن بعد از تمیره ;)

اول FF:CC که با اون یارو میریم جنگل سه نفر اول کاری میریزن سرمون. زک هم میگه بزار خودم حالشون رو بگیرم. مبارزه که شروع میشه، خبری از HUD و اون دم ودستگاه دور و ور صفحه نیست. خودم و دشمنان قشنگ تنشون تکون می خوره که دارن نفس می کشن، اما کسی حمله نمی کنه. من هم نمی تونم. بازم اشکال از رمه؟؟

اول FF:CC که با اون یارو میریم جنگل سه نفر اول کاری میریزن سرمون. زک هم میگه بزار خودم حالشون رو بگیرم. مبارزه که شروع میشه، خبری از HUD و اون دم ودستگاه دور و ور صفحه نیست. خودم و دشمنان قشنگ تنشون تکون می خوره که دارن نفس می کشن، اما کسی حمله نمی کنه. من هم نمی تونم. بازم اشکال از رمه؟؟

براي اطمينان بيشتر بازي رو اگه cso هست به حالت iso بريز.
در كل اگه مطمئني بازيت سالمه و مشكلي نداره به احتمال خيلي زياد مربوط به رم ميشه.

ایول دستتون درد نکنه با تبدیل کردن cso به iso بازی فاینال فانتزی بازی راحت اجرا میشه ولی گاداووار هنوز هنگ می کنه ودستگاه خاموش می شه.

فاینال فانتزی هم دوباره به یه جا می رسم گیر می کنه.
فکر کنم از همون رم باشه حالا رم دیگه تعمیر نمی شه نه؟؟
4 گیگ تو بازار ایران چنده؟؟

حتما از رمِ...رم مگه تعمیر میشه:confused: بذار واسه گوشی:biggrin1:
4گیگ اصل فکر کنم دور و برِ 40-45 باشه
فقط اصل بگیرا :biggrin1:

من میخوام یک psp از چین بخرم ...
کدام مدل از همه بهتره ؟
باید مدلی خاصی رو بخرم که اینجا بر به مشکل نخورم؟
اگر قیمت psp ها رو هم بگید ممنون میشم؟

من میخوام یک psp از چین بخرم ...
کدام مدل از همه بهتره ؟
باید مدلی خاصی رو بخرم که اینجا بر به مشکل نخورم؟
اگر قیمت psp ها رو هم بگید ممنون میشم؟

فقط 2 مدل psp هست: fat و slim كه اونها هم از نظر كارايي هيچ فرقي با هم ندارن.
قيمت هاشون هم بستگي به پكي داره كه انتخاب ميكني. مثلا بعضي هاشون يه بازي يا رم هم باهاشون هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or