سوالات و مشکلات PSP

کمک

سلام.خواهشمندم به من کمک کنید.
قبلش باید بگم که من هیچ اطلاعاتی در رابط با psp ندارم.
من یه psp خریدم.مشکل من تو بخش game هست.از اون اول که یه چند تا بازی چرت و پرت توش بود که فرمتش nes بود.گرافیک پایین.اتاری.
رفتم fifa 2010 و call of duty رو گرفتم.
call of duty که تو dvd بود و من هم تو قسمت game کپی کردم و ریختم اونجا.وقتی psp رو روشن کردم اصلا نبود و وقتی هم از قسمت browser رفتم زدم روش گفت: Invalid File Format.
فیفا هم که zip بود و از zip خارجش کردم که یه چیزایی بود که من نفهمیدم باید چیکار کنم.اینا بود : SYSDIR,USRDIR, ،2تا فایل با نام PARAM.SFO, SND0.AT3 .
الان من موندم چیکار کنم.اصلا نمیدونم psp من اینارو می خونه یا برنامه ی خاصی می خواهد برای اجرا کردنش.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
راستی psp من مثل psp های معمولی نیست.مثل pspهای sony که مشکی اند نیست.رنگش زرشکیه.و مثلا دکمه های ولوم که پایینه این نداره و اینا.بدون جعبه هم هست.چون از اون ور اومده.:d
اینم بگم شاید نیاز باشه: تو قسمت Firmware version نوشته: P2_100423_int_us225a_...

من اصلا بلد نیستم.ممنون میشم کمکم کنید.ازpsp هیچی سر در نمیارم..

من یه psp خریدم.مشکل من تو بخش game هست.از اون اول که یه چند تا بازی چرت و پرت توش بود که فرمتش nes بود.گرافیک پایین.اتاری.
call of duty که تو dvd بود و من هم تو قسمت game کپی کردم و ریختم اونجا.وقتی psp رو روشن کردم اصلا نبود و وقتی هم از قسمت browser رفتم زدم روش گفت: Invalid File Format.
فیفا هم که zip بود و از zip خارجش کردم که یه چیزایی بود که من نفهمیدم باید چیکار کنم.اینا بود : SYSDIR,USRDIR, ،2تا فایل با نام PARAM.SFO, SND0.AT3 .
الان من موندم چیکار کنم.اصلا نمیدونم psp من اینارو می خونه یا برنامه ی خاصی می خواهد برای اجرا کردنش.
راستی psp من مثل psp های معمولی نیست.مثل pspهای sony که مشکی اند نیست.رنگش زرشکیه.و مثلا دکمه های ولوم که پایینه این نداره و اینا.بدون جعبه هم هست.چون از اون ور اومده.:d
اینم بگم شاید نیاز باشه: تو قسمت Firmware version نوشته: P2_100423_int_us225a_...

با سلام شما اصلا کبی خورش کردی که میخوای بازی های کبی رو اجرا کنه:d

دوست عزیز شما برو تو setting بعدش system setting و بعدش system information بعدش system software جلوش یه چی نوشته اونو بنویس!برام
بعدشم نیاز به آنزیپ کردن نیست
شما پی اس پیت کپی خور نیست الان اگر می خوای کمکت کنم باید نوع پی اس پیت رو دقیق بگی!!
PSP 1000 ,PSP 2000 , PSP 3000 , PSP 3000 , PSPgo
اینارو عکساش رو تو نت سرچ کن ببیند شبیه کدوم هست

2 تا سوال

سلام
من دیروز عصر یه psp slim گرفتم . کپی خور هم هست. خوده طرف برام یه بازی ریخت روش. و اما دو تا سوالم : :d
1- میخوام بازی کپی کنم توی رم نصفش کپی میشه بعد ارور میده.
2- یکبار از توی setting زدم رو restore .حالا جای دکمه های ضربدر و دایره عوض شده. یعنی ضربدر شده کنسل و دایره تایید.

من اين محصول رو توي سايتشون ديدم همينطور كه توي قسمت نظرات توسط خود كنج گفته شده كه اين محصول فرمور 5.51 داره و كپي خور نميشه و فقط فعلا(تا زماني كه 6.20 كامل كپي خور شه)ميتونين فقط از طريق umd بازي كنين و آةنگ و ويديو تماشا كنين
من ميتونم كپي خورش كنم كاملا نرم افزاري (مشكل ما ايراني ها اينه كه همه چي دمه دستمونه ولي نميخواي انجامش بديم)

سلام
من دیروز عصر یه psp slim گرفتم . کپی خور هم هست. خوده طرف برام یه بازی ریخت روش. و اما دو تا سوالم : :d
1- میخوام بازی کپی کنم توی رم نصفش کپی میشه بعد ارور میده.
2- یکبار از توی setting زدم رو restore .حالا جای دکمه های ضربدر و دایره عوض شده. یعنی ضربدر شده کنسل و دایره تایید.
كپي خور دائم يا موقت؟
1- شايد رم جا نداره
2- اگه نوع كپي خور رو بگب ميگم چي كار كني

سلام
psp من بریک شده و دیگه بازی و برنامه نمی خونه!!البته عکس و فیلم پیخش می کنه!!آیا میشه با نرم افزار خاصی unbrickش کرد؟؟(تو ایران!!)
در واقع اصلا میشه psp بریک شده رو درست کرد؟؟

از كپي خور در اومده بايد دو باره كپي خورش كني

با سلام

من میخواستم یه psp 2000 بگیرم چندتا سوال داشتم ؟؟؟؟؟؟

1. چه کارهایی باعث میشه psp بریک شه ؟؟؟؟؟؟؟
2. با psp میتوان از برنامه های یاهو و ....... استفاده کرد ؟؟؟؟؟ :d

1- دست كاري تو فايل هاي flash0
2- بله مثل gomassenger و ....

آخرین ویرایش:
كپي خور دائم يا موقت؟
1- شايد رم جا نداره
2- اگه نوع كپي خور رو بگب ميگم چي كار كني

کپی خور دایم.
1- نه رم هنوز 2گیگ دیگه جا داره. ( اگه یه بار رم رو فرمت کنم امکانش هست که درست بشه؟؟ بعد مشکلی براش پیش نمیاد؟ )
2- کپی خور دایم.

سلام دوستان
من یه PSP 3000 دارم و از روی خریت اونا آپدیت 6.31 کردم حالا دیگه بازیای کپی که داشتما جواب نمیده
میخاستم بدونم میشه این آپدیتا برگردونم به همون آپدیت قبلیش که بازیا را دوباره اجرا کنه دوستان اگه راهکاری دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

آقا الان فهمیدم مشکل از رم نمیتونه باشه. :d چون الان برا تست چندتا عکس کپی کردم توش. راحت کپی شد. اما بازی رو که میخوام کپی کنم توی پوشه iso نصفش کپی میشه و ارور میده و کپی نمیشه دیگه.

کپی خور دایم.
1- نه رم هنوز 2گیگ دیگه جا داره. ( اگه یه بار رم رو فرمت کنم امکانش هست که درست بشه؟؟ بعد مشکلی براش پیش نمیاد؟ )
2- کپی خور دایم.
۱- از من میشنوی یه بار رم رو فورمت کن البته بعد بک آپ گرفتن ازش

۲- برو منوی ریکاوری دستگاه ، تو قسمت هک رجستری اونجا میتونی مشکل ضربدر رو درست کنی

۱- از من میشنوی یه بار رم رو فورمت کن البته بعد بک آپ گرفتن ازش

۲- برو منوی ریکاوری دستگاه ، تو قسمت هک رجستری اونجا میتونی مشکل ضربدر رو درست کنی

1- با خود psp فرمت کنم یا با کامپیوتر؟؟ بک آپ چطوری بگیرم؟؟
2- منوی ریکاوری کجاست؟؟
راستی من با usb وصل نمیکنم دستگاه رو به کامپیوتر. رم رو با رم ریدر وصل میکنم.
شرمنده زیاد سوال میکنما جون خودم هیچی سر در نمیارم از psp. >:d<

سلام دوستان
من یه PSP 3000 دارم و از روی خریت اونا آپدیت 6.31 کردم حالا دیگه بازیای کپی که داشتما جواب نمیده
میخاستم بدونم میشه این آپدیتا برگردونم به همون آپدیت قبلیش که بازیا را دوباره اجرا کنه دوستان اگه راهکاری دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
نه دوست من فعلا هیچ راهی نیست ولی به زودی میاد!

2- منوی ریکاوری کجاست؟؟
بابا مشکل از رم ریدرت هست!!دیگه با USB وصل کن!منم دقیقا همین مشکل رو داشتم!
دکمه پاور رو وقتی روشن هست 5 ثانیه نگه دار وقتی خاموش شد روشن کن سری دستت رو بگیر روی R می ره ریکاوری

2- منوی ریکاوری کجاست؟؟
فرقی نمیکنه من میگم یکبار با پی سی و یک بار هم با پی اس پی

PSP رو کامل خاموش کن حالا موقع روشن کردن کلید R رو نگه دار حالا شما وارد منوی ریکاوری با محیط سیاه رنگ شده اید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or