سوالات و مشکلات PSP

مرسی دکمه ضربدر و دایره درست شد. فقط بازی کپی نمیشه توش. فردا میرم یه کابل براش میگیرم.
اما اگه از رم ریدر باشه پس چرا عکس که کپی میکنم راحت کپی و اجرا میشه؟؟
فردا اگه با کابل هم جواب نداد رم رو فرمت میکنم.
1 سوال : امکانش هست کپی موقت باشه؟؟ برا همین کپی نشه؟؟ اصلا ربطی داره :d

مرسی دکمه ضربدر و دایره درست شد. فقط بازی کپی نمیشه توش. فردا میرم یه کابل براش میگیرم.
اما اگه از رم ریدر باشه پس چرا عکس که کپی میکنم راحت کپی و اجرا میشه؟؟
فردا اگه با کابل هم جواب نداد رم رو فرمت میکنم.
1 سوال : امکانش هست کپی موقت باشه؟؟ برا همین کپی نشه؟؟ اصلا ربطی داره :d
چون حجمش بالاست!داغ می کنه!
هیچ ربطی نداره!;)

یعنی اگه رم تقلبی باشه فقط 2روز کار میکنه و فقط بازی روش کپی نمیشه ؟؟!
اره بابا 6تا بازی رو تست کردم . وقتی خریدمش خوده فروشنده 2تا بازی برام ریخت روش. الان همون 2تا بازی هم نمیتونم کپی کنم.

حتی من فایل بازی رو زیپ کردم بازم نشد کپی کنم. اومدم فایل زیپ رو extract کنم توی پوشه iso بازم نشد نوشت که رو جا نداره. در حالی که 3گیگ خالی داره.
بعد حدود 2گیگ فقط عکس کپی کردم . یکجا نه دونه دونه. راحت کپی شد.
انگار فقط با بازی مشکل داره. تنظیم خاصی نداره؟؟؟
جون خودم خسته شدم 4روز پشت سره هم دارم میرم برای psp. خواب نداشتم این چند روز :d
روز اول psp رو گرفتم. روز دوم رم ریدر اینترنال. روز سوم رم ریدر اکسترنال. روز چهارم که امروز باشه کابل usb. :(

یعنی اگه رم تقلبی باشه فقط 2روز کار میکنه و فقط بازی روش کپی نمیشه ؟؟!
اره بابا 6تا بازی رو تست کردم . وقتی خریدمش خوده فروشنده 2تا بازی برام ریخت روش. الان همون 2تا بازی هم نمیتونم کپی کنم.

حتی من فایل بازی رو زیپ کردم بازم نشد کپی کنم. اومدم فایل زیپ رو extract کنم توی پوشه iso بازم نشد نوشت که رو جا نداره. در حالی که 3گیگ خالی داره.
بعد حدود 2گیگ فقط عکس کپی کردم . یکجا نه دونه دونه. راحت کپی شد.
انگار فقط با بازی مشکل داره. تنظیم خاصی نداره؟؟؟
جون خودم خسته شدم 4روز پشت سره هم دارم میرم برای psp. خواب نداشتم این چند روز :d
روز اول psp رو گرفتم. روز دوم رم ریدر اینترنال. روز سوم رم ریدر اکسترنال. روز چهارم که امروز باشه کابل usb. :(
ببین دکمه ی SELECT رو بزن وقتی پی اس پیت روشن هست بعد ببین USB DEVICE ه دستگاه روی Memory Stick هست یا نه اگر نبود با دکمه چپ یا یا راست تنظیمش کن بعد باید دیگه درست شه!ولی اگر خودش USB DEVICE بود دیگه 100 درصد مشکل از رمت هست چون هم با رم ریدر امتحان کردی هم USB با یه رم دیگه هم امتحان کن

تنظیمات دکمه select رو نگاه کردم درسته. الان این حق رو دارید هرچی دوست دارید بهم بگید :d:"> یه رم دو گیگ گذاشتم روش و 3 تا بازی ریختم روش راحت اجرا شد و دارم بازی میکنم :d
اما واقعا برام سواله چرا رم خودش همه چی توش کپی میشد بجز بازی ؟؟؟!!!
با این حساب فردا هم باید برم بیرون یه رم بگیرم :d

شکست!!!

PSP ای که LCDاش شکسته باشه درست میشه؟؟؟؟:((
به خدا تقصیر من نبود...همش تقصیر بچهی یکی از فامیلامونه...(الهی داغتو ببینم بچه...به زمین گرم بخوری ایشالا :d)
یه جوریه وقتی روشنش میکنم تصویر ترک داره...انگار از داخل شکسته...!وقتی خاموشه هیچ اثری از شکستگی نیست...اون موقع که 300 -400 تومن بود من اینو از لب مرز 70 تومن خریدم ...ترو خدا!!:((:-s

PSP ای که LCDاش شکسته باشه درست میشه؟؟؟؟:((
به خدا تقصیر من نبود...همش تقصیر بچهی یکی از فامیلامونه...(الهی داغتو ببینم بچه...به زمین گرم بخوری ایشالا :d)
یه جوریه وقتی روشنش میکنم تصویر ترک داره...انگار از داخل شکسته...!وقتی خاموشه هیچ اثری از شکستگی نیست...اون موقع که 300 -400 تومن بود من اینو از لب مرز 70 تومن خریدم ...ترو خدا!!:((:-s
آره داداش نگران نباش عوض می شه برو به این لینک:
http://www.konj.ir/fa/services.php
قیمت تعویض رو نوشته ببر برات درست می کنه

سلام
من ميخواستم باتري پي اس پي اسليمو پاندورا كنم پي اس پي 1000 ندارم يجا خونم ي گروهي به اسم c+d ي نرم افزار واسه اينكار نوشتن اما نتونستم پيدا كنم ممنون ميشم اگه اسمو ادرس سايت دانلود نرم افزار پاندورا اسليمو بهم بديد با نرو افزار panxxx يكي ديگه معرفي كنيد خيلي ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or