سوالات و مشکلات PSP

سلام
من ميخواستم باتري پي اس پي اسليمو پاندورا كنم پي اس پي 1000 ندارم يجا خونم ي گروهي به اسم c+d ي نرم افزار واسه اينكار نوشتن اما نتونستم پيدا كنم ممنون ميشم اگه اسمو ادرس سايت دانلود نرم افزار پاندورا اسليمو بهم بديد با نرو افزار panxxx يكي ديگه معرفي كنيد خيلي ممنون
باتری های پی اس پی های 3000 و 2000v3 پاندورا نمی شن ها!!

باتريم 3.6v هست من قبلا با پي اس پي 1000 پاندورا كردمش الان 1000 ندارم ديگه ميخوام با يه برنامه رو 2000 پاندورا كنم گروه c+d اين برنامه رو نوشتن من نه اسمشو ميدوم نه سايتشو تورو خدا كمكم كن اين كارو انجام بدم مرسي

باتريم 3.6v هست من قبلا با پي اس پي 1000 پاندورا كردمش الان 1000 ندارم ديگه ميخوام با يه برنامه رو 2000 پاندورا كنم گروه c+d اين برنامه رو نوشتن من نه اسمشو ميدوم نه سايتشو تورو خدا كمكم كن اين كارو انجام بدم مرسي
اینی پی اس پی 2000 ی که می گید ورژن 3 هست؟(کپی خور موقت؟)اگر آره نمی شه کاریش کرد چون این باتری ها پاندورا نمی شن و کلا کار ریسکی هست!
اگر برنامه اومده من نمی دونم

نه عزيزم كپي خور داعمه از اين 2000 مدار 3000 نيست گفتم كه من با پي اس پي 1000 پاندورا كردم اما با ديگه 1000 ندارم الان ميخوام با 2000 اينكارو بكنم تورو خدا كمكم كنيد

سلام... از منوی ریکاوری من نمیتونم بخش flash 0 رو اجرا کنم .. دستگاهم خراب شده واره منوی اصلی نمیشه و فقط ریکاوریش بالا میاد. کاری میشه انجام داد:(
خوب بعد دو سه روز تلاش من اين مشكل رو حل كردم شما دو تا كار بايد انجام بديد
1- همه پلاگين ها رو Dis كنيد.
2- PSP رو با USB به PC وصل كنيد بعد به قسم زير بريد :
Advanced >> Toggle USB flash0
حالا از PC خود فولدر kp رو پاك كنيد
خوب كار تمومه حالا از منوي ريكاوري خارج شويد و از منوي XMB لذت ببريد

help

سلام این psp من نمیدونم چشه حدودا 1 هفته پیش بردم درستش کنم روشن نمیشد یارو گفت شارژر خرابه رفتم گرفتم درست شد دوباره روشن نمیشه اول وسط بازی هنگ کرد بعدم مرد!
کسی میدونه چشه یه کمکی بکنه
psp از نوع 2000 اسلیم هست.

سلام این psp من نمیدونم چشه حدودا 1 هفته پیش بردم درستش کنم روشن نمیشد یارو گفت شارژر خرابه رفتم گرفتم درست شد دوباره روشن نمیشه اول وسط بازی هنگ کرد بعدم مرد!
کسی میدونه چشه یه کمکی بکنه
psp از نوع 2000 اسلیم هست.
منظورتون از مرد این هست که چراغ سبز روشن می شه ولی صفحه سیاه می مونه!
پی اس پیتون مدلش چی هست 2000v3 (کپی خور موقت هست؟)

كسي به من درمورد پاندورا كردن باتري اسليم كپي خور داعم چيزي نگفت.من پي اس پي 2000 كپي خور داعم دارم با ورزن 3.80 ميخوام اپگريد كنم فايل ايبوتم داخل روت قرار ميدم اما موقع اپگريد مينويسه كه اين فايل نيستو بايد از اينترنت دانلود كنم باتريم كه پاندورا نميشه تورو خدا كمكم كنيد چيكار كنم

من یه مشکلی برای PSPـــیم پیش اومد از اون موقعی که این آپدیت 5.50 رو ریختم رو PSP زرتی شارژ خالی میکنه!کسی نمیدونه چشه؟
نوع پی اسی پی شما چی هست؟
چه مدتی هست که داریدش!
فکر نکنم ربط زیادی به آپدیت داشته باشه!ها!

2تا سوال

آقا دو تا سوال دارم: که شاید اصلا جاشون اینجا نباشه
1- من 2تا تم دانلود کردم . بعد 2تا فایلاشون رو ریختم توی پوشه تم موجود توی پوشه psp یعنی psp/theme . بعد از تنظیمات رفتم که تم رو انتخاب کنم نبودشون:)
2- بازی patopan بنظرم بازی باحالی اومد ( احساس میکنم از این سبکاس که دوست دارم:d) بعد همون اولش باشد چی کنم؟ هی دایره میزنم صفحه روشن میشه.:p اینطور که فهمیدم باید با یه ریتم خاص دایره رو زد تا صفحه روشن بشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or