pspbaz
کاربر سایت
دستگاه تون کپی خور دایم هست نه؟سلام... از منوی ریکاوری من نمیتونم بخش flash 0 رو اجرا کنم .. دستگاهم خراب شده واره منوی اصلی نمیشه و فقط ریکاوریش بالا میاد. کاری میشه انجام داد![]()
دستگاه تون کپی خور دایم هست نه؟سلام... از منوی ریکاوری من نمیتونم بخش flash 0 رو اجرا کنم .. دستگاهم خراب شده واره منوی اصلی نمیشه و فقط ریکاوریش بالا میاد. کاری میشه انجام داد![]()
خوب وقتي ميگه منوي ريكاوري پس PSP ايش 100% كپي خور دائم هستدستگاه تون کپی خور دایم هست نه؟
باتری های پی اس پی های 3000 و 2000v3 پاندورا نمی شن ها!!سلام
من ميخواستم باتري پي اس پي اسليمو پاندورا كنم پي اس پي 1000 ندارم يجا خونم ي گروهي به اسم c+d ي نرم افزار واسه اينكار نوشتن اما نتونستم پيدا كنم ممنون ميشم اگه اسمو ادرس سايت دانلود نرم افزار پاندورا اسليمو بهم بديد با نرو افزار panxxx يكي ديگه معرفي كنيد خيلي ممنون
باهاش چه کار کردید که اینطوری شد؟دقیق بگیدسلام... از منوی ریکاوری من نمیتونم بخش flash 0 رو اجرا کنم .. دستگاهم خراب شده واره منوی اصلی نمیشه و فقط ریکاوریش بالا میاد. کاری میشه انجام داد![]()
اینی پی اس پی 2000 ی که می گید ورژن 3 هست؟(کپی خور موقت؟)اگر آره نمی شه کاریش کرد چون این باتری ها پاندورا نمی شن و کلا کار ریسکی هست!باتريم 3.6v هست من قبلا با پي اس پي 1000 پاندورا كردمش الان 1000 ندارم ديگه ميخوام با يه برنامه رو 2000 پاندورا كنم گروه c+d اين برنامه رو نوشتن من نه اسمشو ميدوم نه سايتشو تورو خدا كمكم كن اين كارو انجام بدم مرسي
خوب بعد دو سه روز تلاش من اين مشكل رو حل كردم شما دو تا كار بايد انجام بديدسلام... از منوی ریکاوری من نمیتونم بخش flash 0 رو اجرا کنم .. دستگاهم خراب شده واره منوی اصلی نمیشه و فقط ریکاوریش بالا میاد. کاری میشه انجام داد![]()
منظورتون از مرد این هست که چراغ سبز روشن می شه ولی صفحه سیاه می مونه!سلام این psp من نمیدونم چشه حدودا 1 هفته پیش بردم درستش کنم روشن نمیشد یارو گفت شارژر خرابه رفتم گرفتم درست شد دوباره روشن نمیشه اول وسط بازی هنگ کرد بعدم مرد!
کسی میدونه چشه یه کمکی بکنه
psp از نوع 2000 اسلیم هست.
نوع پی اسی پی شما چی هست؟من یه مشکلی برای PSPـــیم پیش اومد از اون موقعی که این آپدیت 5.50 رو ریختم رو PSP زرتی شارژ خالی میکنه!کسی نمیدونه چشه؟