Amino-Danger
کاربر سایت
اوه اوه پس بيا كمكت كنم تا سرتو نخوردن :dسلام
من خودم هیچی از PSP نمیدونم.
الان مهمون داریم که دوتا بچه IQ و پرحرف و البته ترسو که میترسیدن اول کار Memory دستگاه رو در بیارن و در وصف بیاناتشون باید بگم که فرمودن که بیش از 5 سال هست PS4 اومده و فقط توی خارج هست! البته ظاهرا فقط بازی هاشون در ایران موجود هست.
این ها رو گفتم که بدونید چه وضعی دارم .
حالا مشکل اینه که امشب بعد از اینکه PSP به دستگاه وصل شد که بازی روش بریزیم قبل از ریختن بازی PSP طوری هنگ کرد که مجبور شدیم تا باتریش رو در بیاریم تا دوباره روشن بشه ولی وقتی که PSP روشن شد و بالا اومد کلا کند شده و صفحه و کل نوشته ها هم میلرزن.
یک دفعه که Memory رو خارج کردیم و بذون Memory اومد بالا و سرعتش خوب بود اما وقتی مموری رو گذاشتیم و بعدش یک کاری کرد که بازی ها میان (من درست نفهمیدم ولی میگفت دکمه پایین رو نگه میداره و صفحه خط خطی میشه و....) دوباره کند شد.
بازی ها رو لود میکنه و به کندی بالا میاد اما وقتی میریم توی بازی مشکلی وجود نداره و با سرعت طبیعی و بدون کندی بازی رو میاره بالا و میشه به راحتی بازی کرد
مدل دستگاهش PSP 3000 هست و روی جعبه هم نوشته Slim and Lite که فکر کنم میشه Psp 3000 Slim
فریمور واسه کپی خورش رو نمیدونم چیه ولی وفتی توی system information رفتم ورژن رو نوشته بود 5.03 و فکر کنم آخرش نوشته بود GDN دستگاه رو هم توی پاییز 88 خریدن
طریقه نصب هم اونطوری که گفتن و انجام میدادیم این بود که یک فایل iso و یک مورد هم CSN رو از یک پوشه به اسم ISO توی یک پوشه به اسم iso توی مموری PSP کپی میکردیم
اول دكمه Select رو بزن بعد از روي CPU Clock Speed و CPU Game Speed هر 2شونو بزار روي 333/???(الان pspدر دسترس ندارم بجاي اون علامت سوال چه عدييه ولي خب همون اولش 333 داره)