سوالات و مشکلات PSP

سلام

من خودم هیچی از PSP نمیدونم.
الان مهمون داریم که دوتا بچه IQ و پرحرف و البته ترسو که میترسیدن اول کار Memory دستگاه رو در بیارن و در وصف بیاناتشون باید بگم که فرمودن که بیش از 5 سال هست PS4 اومده و فقط توی خارج هست! البته ظاهرا فقط بازی هاشون در ایران موجود هست.

این ها رو گفتم که بدونید چه وضعی دارم .
حالا مشکل اینه که امشب بعد از اینکه PSP به دستگاه وصل شد که بازی روش بریزیم قبل از ریختن بازی PSP طوری هنگ کرد که مجبور شدیم تا باتریش رو در بیاریم تا دوباره روشن بشه ولی وقتی که PSP روشن شد و بالا اومد کلا کند شده و صفحه و کل نوشته ها هم میلرزن.
یک دفعه که Memory رو خارج کردیم و بذون Memory اومد بالا و سرعتش خوب بود اما وقتی مموری رو گذاشتیم و بعدش یک کاری کرد که بازی ها میان (من درست نفهمیدم ولی میگفت دکمه پایین رو نگه میداره و صفحه خط خطی میشه و....) دوباره کند شد.
بازی ها رو لود میکنه و به کندی بالا میاد اما وقتی میریم توی بازی مشکلی وجود نداره و با سرعت طبیعی و بدون کندی بازی رو میاره بالا و میشه به راحتی بازی کرد
مدل دستگاهش PSP 3000 هست و روی جعبه هم نوشته Slim and Lite که فکر کنم میشه Psp 3000 Slim
فریمور واسه کپی خورش رو نمیدونم چیه ولی وفتی توی system information رفتم ورژن رو نوشته بود 5.03 و فکر کنم آخرش نوشته بود GDN دستگاه رو هم توی پاییز 88 خریدن
طریقه نصب هم اونطوری که گفتن و انجام میدادیم این بود که یک فایل iso و یک مورد هم CSN رو از یک پوشه به اسم ISO توی یک پوشه به اسم iso توی مموری PSP کپی میکردیم
اوه اوه پس بيا كمكت كنم تا سرتو نخوردن :d
اول دكمه Select رو بزن بعد از روي CPU Clock Speed و CPU Game Speed هر 2شونو بزار روي 333/???(الان pspدر دسترس ندارم بجاي اون علامت سوال چه عدييه ولي خب همون اولش 333 داره)

اوه اوه پس بيا كمكت كنم تا سرتو نخوردن :d
اول دكمه Select رو بزن بعد از روي CPU Clock Speed و CPU Game Speed هر 2شونو بزار روي 333/???(الان pspدر دسترس ندارم بجاي اون علامت سوال چه عدييه ولي خب همون اولش 333 داره)
???=333......................

سلام
من این برنامه ی جدیدی که توی psp hacks بود(اسمش Launch SensMe on CFW 5.XX from the XMB Icon! بود)رو گرفتم و برای این که نصب بشه دو تا گزینه داشت!!m33 و gen و psp من gen-d2 بود ولی من m33 رو اجرا کردم!!بعد پی اس پی رو کاملا خاموش کردم و وقتی روشن کردم یک سفحه سفید با ی مشت نوشته اومد و بعد هم psp بالا اومد!!
مشکل اینجاست که نمیدونم چی شده هر بازی و برنامه ای می خوام اجرا کنم ارور میده the game cannot be start - the data is currepted
البته برای پخش آهنگ و ویدیو مشکلی ندارم!!البته وقتی میرم و قسمت اطلاعات pspیم نوشته gen-d2!!پس یعنی کپی خوره!!روش هایی مثل فرمت کردن و restore و عوض کردن نظیما configuration و فرمت flash 1 و ... رو همه انجام دادم ولی جواب نداده!!مشکل چیه؟؟
لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید!!
(البته Launch SensMe on CFW 5.XX from the XMB Icon! الان اومده جزو ریشه اصلیم و در واقع جزو psp شده ولی هر کاری می کنم نمیره و حذف نمیشه و وقتی هم میارمش باز صفحه آبی و ...)
لطفا کمک کنید!!
جواب بدید:-s#:-s

درود

دوستان شاید سوالم مسخره باشه :دی

من چطوری فیلم بریزم رو psp

convert میکنم به mpeg مخصوص psp

یه فایل هم درست میکنم اینطوری

L:/PSP/Video or Videos

هیچ کدوم کار نکرد

psp 3000 دارم فریمور 6.21

ممنون

CPU Clock XMB 20/10
CPU Clock Game 333/166

اون یکی هم میشه 333/166 بکنم
زدم و درست شد

مرسی

PSP برادرش که الان درست هست هردوی CPU Game Clock و CPU Clock XMB روی Default هستش

آخرین ویرایش:
سلام
منظور از [MULTI 5] در بازی هایی که از تورنت دانلود میکنیم چی هست
بازی هایی که برای فریمور 5.00 هستن چهجوری توی پی اس پی با فریمور
5.03 اجرا میشن؟

سلام
منظور از [MULTI 5] در بازی هایی که از تورنت دانلود میکنیم چی هست
بازی هایی که برای فریمور 5.00 هستن چهجوری توی پی اس پی با فریمور
5.03 اجرا میشن؟
منظورش زبان بازي هست(بازي داراي 5 زبان مختلفه).
خب با اجراي جديدترين ورژن GEN كه الان Cهس ميتونين اكثر بازيارو بازي كنين بازيهايي هم كه نياز به فرمور بالا 5.50 و بالاتر دارن رو بايد پچ كرد

منظورش زبان بازي هست(بازي داراي 5 زبان مختلفه).
خب با اجراي جديدترين ورژن GEN كه الان Cهس ميتونين اكثر بازيارو بازي كنين بازيهايي هم كه نياز به فرمور بالا 5.50 و بالاتر دارن رو بايد پچ كرد

خیلی ممنون
یه سوال دیگه ببخشید پی اس پی 3000 الان قیمتش تو بازار چنده؟
بعد میشه پی اس پی 3000رو گرفت که فروشنده از قبل اونو کپی خور نکرده باشه که مثلا
خودم کپی خور کنمش؟

خیلی ممنون
یه سوال دیگه ببخشید پی اس پی 3000 الان قیمتش تو بازار چنده؟
بعد میشه پی اس پی 3000رو گرفت که فروشنده از قبل اونو کپی خور نکرده باشه که مثلا
خودم کپی خور کنمش؟
دقيقا نميدونم ولي حتي تا 330 تومن هم شنيدم اومده...
بله چرا نشه بسيار ساده هم هس

من رفتم وبسیات فروشگاه کنج دیدم پی اس پی 3000 رو زده185 واقعیت داره
من 260000 تومان پولدارم به نظر شماPSP GO بگیرم یا 3000
185کپی خور نمی شه!!!فریم ویرش بالای 5.03 نمی شه فعلا کپیش کرد تا 6.20 هک بشه!!(ولی اگر کپی می شه واقعا عالی هست!)
اگر خواستی بخری بگو خودش برات کپی خور کنه

من رفتم وبسیات فروشگاه کنج دیدم پی اس پی 3000 رو زده185 واقعیت داره
من 260000 تومان پولدارم به نظر شماPSP GO بگیرم یا 3000
من اين محصول رو توي سايتشون ديدم همينطور كه توي قسمت نظرات توسط خود كنج گفته شده كه اين محصول فرمور 5.51 داره و كپي خور نميشه و فقط فعلا(تا زماني كه 6.20 كامل كپي خور شه)ميتونين فقط از طريق umd بازي كنين و آةنگ و ويديو تماشا كنين

من اين محصول رو توي سايتشون ديدم همينطور كه توي قسمت نظرات توسط خود كنج گفته شده كه اين محصول فرمور 5.51 داره و كپي خور نميشه و فقط فعلا(تا زماني كه 6.20 كامل كپي خور شه)ميتونين فقط از طريق umd بازي كنين و آةنگ و ويديو تماشا كنين

PSP GO چی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or