سوالات و مشکلات PSP

داداش هم.نطور که گفتم به این آدرس ب.رو و برنامه رو نصب کن . با این برنامه نیازی به پچ و مچ و اینجور چیزا نداری.

http://pspslimhacks.com

Custom Firmware 5.50 Prometheus for PSP-2000 and PSP-1000 *Updated*

موفق باشی
با تشکر از پاسخت ، آقا همین کارو کردم نشد ، البته اونجا 2 تا فایل واسه داونلود بود ، من D3 رو نصب کردم اما اون یکی رو متوجه نشدم.

میشه اگر اشتباه کردم یا اون هم باید نصب کنم راهنمایی کنی ؟

راستی آقا به اینجا نگاه کن :
http://pspcustomfirmware.com/psp-cu...m-firmware-5-50-gen-d3-psp-cfw-5-50gen-d3.htm

همه اونهایی که نصب کردن باز هم با بازی های جدید مشکل دارند.

با تشکر فراوان

سلام.
من یه اسلیم دارم که فریمور Gen D3 روش نصبه. میخوام دانگرید کنم به ورژن پایین تر تا بتونم IR Shell روش نصب کنم.
طریقه دانگرید را یه توضیح کلی بدید لطفا.
مرسی

سلام.
من یه اسلیم دارم که فریمور Gen D3 روش نصبه. میخوام دانگرید کنم به ورژن پایین تر تا بتونم IR Shell روش نصب کنم.
طریقه دانگرید را یه توضیح کلی بدید لطفا.
مرسی
سلام.
این آموزش دانگرید هست اما به نظرم ir shell ارزشش رو نداره .
موفق باشید

سلام همگی...
آقا ما زیاد از psp سر رشته نداریم.....ی چنتا سوال دارم:
1.این psp go میشه واسش از psn بازی دانلود کرد؟؟؟
2.تا چنتا psp go رو میشه وصل کرد به ps3 و بازی واسشون ریخت... مثلا فرض اینکه من با ps3 وصل میشم به psn و بازی واسه psp میگیرم بعدش این بازی رو روی چنا psp go میتونم بریزم؟...اگر محدوددیت داره خوب بعد از اون باید دوباره بازی رو بخرم؟؟؟ یا آیا تعداد محدود psp میشه شناسوند به ps3 ؟؟؟ اگر بخوام بیشتر بشناسونم باید دوباره یک اکانت دیگه داشته باشم؟؟؟؟ یک بازی رو که دانلود کردی روی چنتا pspgo میتونی بریزیش؟ بعد از اون چی میشه؟؟؟(دانلود مجددا) من ی چیزی درباره media go شنیدم خوب دانلودش کردم و نصبیدم اما وارد بخش strore نمیشه.... با media go میشه چنتا psp go شناسوند بش؟... کلا سیستمش چیه؟؟؟ یخورده در این باره توضیح بدین جان من....

آخرین ویرایش:
oops...up
این پستی که من دادم دیگه دارم ازش ناامید میشم اینجا(بخش psp) چرا اینجوره!؟؟؟؟ اولین بار میام این طرف... همیشه اینقدر باید واسه جواب صبر کرد؟؟؟؟؟؟

سلام به دوستان میخواستم بدونم آیا راهی دیگه برای بازی ریختن توی pspgo به غیر از خرید از psn وجود داره مثلا میشه از بازی ارجینال iso گرفت بعد تو دستگاه اجرا کرد یا نه

سلام نمیشه کاری کرد که تو بروزر psp فارسی رو هم نشون بده؟ یا حداقل حروف فارسی رو تشخیص بده(مثلا حروف به هم نچسبیده باشن اینجوری:"س ل ا م ف ع ر") ممنون

سلام همگی...
آقا ما زیاد از psp سر رشته نداریم.....ی چنتا سوال دارم:
1.این psp go میشه واسش از psn بازی دانلود کرد؟؟؟
2.تا چنتا psp go رو میشه وصل کرد به ps3 و بازی واسشون ریخت... مثلا فرض اینکه من با ps3 وصل میشم به psn و بازی واسه psp میگیرم بعدش این بازی رو روی چنا psp go میتونم بریزم؟...اگر محدوددیت داره خوب بعد از اون باید دوباره بازی رو بخرم؟؟؟ یا آیا تعداد محدود psp میشه شناسوند به ps3 ؟؟؟ اگر بخوام بیشتر بشناسونم باید دوباره یک اکانت دیگه داشته باشم؟؟؟؟ یک بازی رو که دانلود کردی روی چنتا pspgo میتونی بریزیش؟ بعد از اون چی میشه؟؟؟(دانلود مجددا) من ی چیزی درباره media go شنیدم خوب دانلودش کردم و نصبیدم اما وارد بخش strore نمیشه.... با media go میشه چنتا psp go شناسوند بش؟... کلا سیستمش چیه؟؟؟ یخورده در این باره توضیح بدین جان من....
1-بله می شه
2-شما بازی رو می تونید با 5 نفر شیر(تقسیم) کنید!

سلام
من یه مشکلی داشتم.

بازی POP TFS رو دانلود کردم که نیاز به فرم ویر 6.20 داره و من هم 5.50 GEN D3 دارم. PSP منم اسلیمه. چی کار کنم اجرا بشه.
(اعصابم دیگه داره خرد میشه!)

سلام
من یه مشکلی داشتم.

بازی POP TFS رو دانلود کردم که نیاز به فرم ویر 6.20 داره و من هم 5.50 GEN D3 دارم. PSP منم اسلیمه. چی کار کنم اجرا بشه.
(اعصابم دیگه داره خرد میشه!)
خب با عرض پوزش كه نميتونم براتون اينجا بصورت مستقيم توضيح بدم اما توي تاپيك زير توي فروم همسايه قبلا يه چيزي نوشته بودم كه اميدوارم بدرد بخوره اما اول يه پچ مخصوص كه واسه بازي POPرو گذاشتم(توي چند پست بعدي آدرسي كه بت دادم)اونو دانلود كن بعد آموزشو بخون...
http://www2.bazinama.com/message/thread22580.html

سلام
من این برنامه ی جدیدی که توی psp hacks بود(اسمش Launch SensMe on CFW 5.XX from the XMB Icon! بود)رو گرفتم و برای این که نصب بشه دو تا گزینه داشت!!m33 و gen و psp من gen-d2 بود ولی من m33 رو اجرا کردم!!بعد پی اس پی رو کاملا خاموش کردم و وقتی روشن کردم یک سفحه سفید با ی مشت نوشته اومد و بعد هم psp بالا اومد!!
مشکل اینجاست که نمیدونم چی شده هر بازی و برنامه ای می خوام اجرا کنم ارور میده the game cannot be start - the data is currepted
البته برای پخش آهنگ و ویدیو مشکلی ندارم!!البته وقتی میرم و قسمت اطلاعات pspیم نوشته gen-d2!!پس یعنی کپی خوره!!روش هایی مثل فرمت کردن و restore و عوض کردن نظیما configuration و فرمت flash 1 و ... رو همه انجام دادم ولی جواب نداده!!مشکل چیه؟؟
لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید!!
(البته Launch SensMe on CFW 5.XX from the XMB Icon! الان اومده جزو ریشه اصلیم و در واقع جزو psp شده ولی هر کاری می کنم نمیره و حذف نمیشه و وقتی هم میارمش باز صفحه آبی و ...)
لطفا کمک کنید!!

سلام

من خودم هیچی از PSP نمیدونم.
الان مهمون داریم که دوتا بچه IQ و پرحرف و البته ترسو که میترسیدن اول کار Memory دستگاه رو در بیارن و در وصف بیاناتشون باید بگم که فرمودن که بیش از 5 سال هست PS4 اومده و فقط توی خارج هست! البته ظاهرا فقط بازی هاشون در ایران موجود هست.

این ها رو گفتم که بدونید چه وضعی دارم .
حالا مشکل اینه که امشب بعد از اینکه PSP به دستگاه وصل شد که بازی روش بریزیم قبل از ریختن بازی PSP طوری هنگ کرد که مجبور شدیم تا باتریش رو در بیاریم تا دوباره روشن بشه ولی وقتی که PSP روشن شد و بالا اومد کلا کند شده و صفحه و کل نوشته ها هم میلرزن.
یک دفعه که Memory رو خارج کردیم و بذون Memory اومد بالا و سرعتش خوب بود اما وقتی مموری رو گذاشتیم و بعدش یک کاری کرد که بازی ها میان (من درست نفهمیدم ولی میگفت دکمه پایین رو نگه میداره و صفحه خط خطی میشه و....) دوباره کند شد.
بازی ها رو لود میکنه و به کندی بالا میاد اما وقتی میریم توی بازی مشکلی وجود نداره و با سرعت طبیعی و بدون کندی بازی رو میاره بالا و میشه به راحتی بازی کرد
مدل دستگاهش PSP 3000 هست و روی جعبه هم نوشته Slim and Lite که فکر کنم میشه Psp 3000 Slim
فریمور واسه کپی خورش رو نمیدونم چیه ولی وفتی توی system information رفتم ورژن رو نوشته بود 5.03 و فکر کنم آخرش نوشته بود GDN دستگاه رو هم توی پاییز 88 خریدن
طریقه نصب هم اونطوری که گفتن و انجام میدادیم این بود که یک فایل iso و یک مورد هم CSN رو از یک پوشه به اسم ISO توی یک پوشه به اسم iso توی مموری PSP کپی میکردیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or