یا مشکل از کابل usb هست یا از مموری با رم ریدر هم تست کنید اگه بازم اینطور شد مشکل از مموری هست.من میخوام بازی روی memory psp ایم بریزم که حجم ش هم 1.9 gig هم هست ! بعد از 1 مین کپی کردن دیگه مموریم رو نمیشناسه و باید کانکت usb قطع کنم بعد دوباره همین اتفاق میفته کمک
اینو بریز
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1953
این فایل یک Add-on برای فرمویر 5.50 Gen c ـه
بعد از اینکه PSP خودتونو کپیخور کردین اجراش میکنین.
ویژگی : تمام عنوانهایی که به فرمویر 6.20 احتیاج دارن رو بدون Patch کردن اجرا میکنه........
روش نصب : فولدر Prometheus 5.50 رو میریزین در ms0:/PSP/GAME و وقتی اجراش کردین X رو میزنین برای نصب Add-on
دوست عزیز اگر هنوز مشکل داری،باطری PSP را در بیار بزار سرجاش دوباره اگر باز هم مشکل داشت یک بار بزار کامل خالی بشه دوباره شارژ کن ببین باز اینجوری میشه یا نه؟ وبدون باطری و فقط با شارژر هم تست کن ببین باز این مشکل را داری یا نه؟احتمالا قاط زده.سلام.
برای psp من یه مشکل اومده اونم اینه که وقتی PSP رو روشن میکنم اون صفحه ای که وقتی باطری psp تموم میشه میاد ظاهر می شه. در حالی که باطری psp کاملا پره...
مشکل چیه؟
لطفا کمک...![]()
بله دوست عزیز هست توی این سایت را بگرد مطمئنا پیدا می کنیدرود
میخواستم بدونم برای PSP دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست؟
اگه آره از کجا باید دانلود کنم؟
با سلام
دوستان میشه یه برنامه برای پچ کردن بازی های جدید مثل iron man 2 لینک بدین ؟
سرچ کردم توی سایت چیزی دستگیرم نشد.
با تشکر
با سلاممدل ذستگاهت چیه؟
منظورم کپی خور دائمه و یا موقت ؟
هر کدومش هست به اینجا یه سری بزن و یکی از این دو برنامهرو با توجه به نوع دستگاهت نصب کن.
http://pspslimhacks.com
Custom Firmware 5.50 Prometheus for PSP-2000 and PSP-1000 *Updated*
برای سری کپی خور دائم.
Custom Firmware 5.03 Prometheus for PSP2000 & PSP3000 *Updated*
برای سری کپی خور موقت.
موفق باشی
با سلام
بسیار از جوابتون ممنونم
دستگاه من فت کپی خور دائم هستش.
من ورژن GEN 5.50 رو روی دستگاهم نصب دارم. و این مشکل رو فقط با بعضی بازی های جدید دارم. خودم Tekken رو قبلا پچ کرده بودم اما اصلا یادم نیست کجا بود توی سایت لینکش. من برنامه ای میخواهم که بازی های جدید رو باهاش پچ کنم تا بشه اجرا کرد روی دستگاه ، اگر لطف کنید خیلی ممنون میشم