خیر هنوز نیومده.من فریمور 5.50 gen-d دارم(پی اس پی 2000سری اول) همون طور که همتون می دونید قابلیت آنلاین بازی کردن رو تو این فریمور نداری.آیا آپدیت جدیدی نیومده که این مشکل حل شده باشه؟
خیر هنوز نیومده.
آیا می تونم به ورژن پایین تری که این مشکل رو نداشته باشه Downgrade کنم.اگه می شه لطفا راهنماییم کنید![]()
خير چون كه براي وصل شدن به PSN شما بايد فرموير 6.XX رو داشته باشيد و اين فرموير هم هنوز هك نشده.
از حسن توجه شما متشکرم.
اما فک کنم دانگرد رو با دانلود اشتباه گرفته باشید منظورم اینکه که بتونم ورژن 5.5 رو به 5 تقلیل بدم![]()
دوستان خواهشاً کمک کنید..
من دیروز کنسول رو با کابل usb معمولی وصل کردم به کامپیوتر؛ ظاهراً usb charge فعال بوده.... وقتی کنسول رو از pc جدا کردم دیگه کنسول روشن نمیشه و باتری رو نمیشناسه... فقط با شارژر روشن میشه دستگاه..
psp 3004
کمک
كنسول شما مدل 2000 و اگه بخواي بدوني فرمور دستگات چنده برو قسمت system information اونجا مشخصات FW رو زده...سلام دوستان....
من یک psp فت دارم...حدود 3 سال پیش خریدم...value پک هستش....راستش خیلی وقته از psp غافل شدم...
از کجا بفهمم 3000 هست یا 2000 و .......
فریم ور رو از کجا می تونم بفهمم؟ آخرین بازی هایی که کردم god of war و resistance بوده:d
سلام دوستان....
من یک psp فت دارم...حدود 3 سال پیش خریدم...value پک هستش....راستش خیلی وقته از psp غافل شدم...
از کجا بفهمم 3000 هست یا 2000 و .......
فریم ور رو از کجا می تونم بفهمم؟ آخرین بازی هایی که کردم god of war و resistance بوده:d
:-oكنسول شما مدل 2000
كنسول شما مدل 2000 و اگه بخواي بدوني فرمور دستگات چنده برو قسمت system information اونجا مشخصات FW رو زده...
PSP شما 1000 ـه ، 2000 و 3000 Slim ـه.......
:-o
خیلی ممنون از راهنمایی شما....فکر کنم 1000 باشه...فریمورش هم 3.90 m33 هست:d
مرسی.....این 3.90 m33 رو به چه ورژنی باید تبدیل کنم تا بازی های جدید رو بزنم؟
مال من کپی خور دائم هست دیگه؟
اگه منظورت قابه psp باشه 10 تومن هستبا سلام خدمت تمام دوستان کسی از بچه ها نمی دونه که این قاب ری PSP را از کجا میشه پیدا کرد ؟ماله خوده من دیگه خیلی خط خطی شده بنده خدا پیر شده
جاوید پاساژ لباف رفتم اما قیمت خیلی فضایی می گه منم شک کردم نگرفتم.می خواستم ببینم کسی از دوستان قاب روی PSP را عوض کرده؟از کجا گرفته و به چه قیمتی؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید